Damla Yılmaz Haberleri

Kopuk dizisi reytinglere yenildi! 5. bölümde final kararı

Adı NOW olarak değişen Fox'un yeni dizilerinden Kopuk reytinglerde istenilen başarıyı yakalamayınca final kararı alındı. Dizi 5. bölümün ardından final yapacak.

Magazin 18-02-2024 15:26

Kopuk ile ekrana dönen Biran Damla Yılmaz ceketini çıkarıp sütyeniyle poz verdi

Kopuk dizisiyle ekranlara dönen Biran Damla Yılmaz son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Biran Damla Yılmaz ceketini çıkarıp dantelli sütyeniyle poz verince hayranlarından beğeni yağdı.

Magazin 12-02-2024 08:12

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz imaj tazeledi! Son haline beğeni yağdı

Fox Tv'nin en uzun soluklu projelerinden biri olan Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Kumru Yıldırım' karakteriyle büyük beğeni toplayan Biran Damla Yılmaz sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Şimdilerde yeni projesi Hudutsuz Sevda dizisi için hazırlık yapan güzel oyuncu imajını da yeniledi. Ünlü oyucunun son haline beğeni yağdı.

Magazin 02-08-2023 17:11

Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz hayranlarına ateş püskürdü! Rahmetli dedemin adına hesap açıp...

Biran Damla Yılmaz sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu kendisine ulaşmak için babaannesi ve merhum dedesinin hesaplarını kullanan fanlarına isyan etti.

Magazin 25-07-2023 23:05

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'ın annesi evlendi! Annesiyle benzerliği dikkat çekti

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Kumru karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Biran Damla Yılmaz'ın annesi önceki gün nikah masasına oturdu. Annesini özel gününde yalnız bırakmayan güzel oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin annesiyle benzerliği de dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 21-06-2023 16:17

Yasak Elma'nın Sedai'si bakın kimin kardeşi çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız

Fox Tv'nin altı sezondur büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yasak Elma bu akşam 177. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak. Dizinin bitmesine üzülen hayranları karakterler hakkında araştırmalar yapmaya başladılar. Dizide Sedai rolü ile büyük beğeni toplayan Bahtiyar Memili'nin ağabeyinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 05-06-2023 16:31

Reyting rekortmeni Yasak Elma'nın final fragmanı yayınlandı! Yıldız ve Ender'in beş sezonluk hikayesi sona eriyor

Fox TV'nin en çok izlenen dizisi Yasak Elma'da sona gelindi. 178. bölümde final yapacağı açıklanan reyting rekortmeni dizisinin final fragmanı yayınlandı. Beş sezondur devam eden Yıldız ve Ender'in hikayesinde sona gelindi. Fragmanın yayınlanmasıyla sosyal medya adeta çalkalandı.

Magazin 25-05-2023 00:04

Yasak Elma bu akşam yok mu, neden yok? Yasak Elma 176. yeni bölüm ne zaman? İşte 15 Mayıs 2023 Fox Tv yayın akışı

Yasak Elma bu akşam var mı, yok mu sorusu merak edildi. Pazartesi akşamları izleyicisinin karşısına çıkan Yasak Elma final için gün sayıyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölümü bu akşam Fox Tv yayın akışında yer almadı. Peki, Yasak Elma neden yok? Yasak Elma 176. yeni bölüm ne zaman? İşte 15 Mayıs 2023 Fox Tv yayın akışı...

Magazin 15-05-2023 20:06

Yasak Elma seçim sonrası yayınlanacak mı? 14 Mayıs’taki seçim sonrası...

Ekranların uzun soluklu dizisi Yasak Elma'nın 14 Mayıs seçiminin bir gün sonrası yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusuydu. Eda Ece ve Şevval Sam'ın başrolünde olduğu diziyle ilgili karar verildi.

Magazin 17-04-2023 09:03

Yasak Elma'da yaprak dökümü! Üç isim birden projeye veda edecek

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'da beklenmedik ayrılık haberleri gelmeye başladı. 6 sezondur izleyicisini ekrana kilitlemeyi başaran dizide üç ismin birden projeye veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 03-04-2023 15:14

Yasak Elma bu akşam var mı, yok mu? Malatya Yeşilyurt'taki deprem sonrası Yasak Elma yeni bölüm yayınlanacak mı? 27 Şubat 2023 FOX TV yayın akışı

Yasak Elma dizisinin bugün Malatya Yeşilyurt'ta meydana gelen 5.6 şiddetindeki deprem sonrası yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Eda Ece, Şevval Sam ve Biran Damla Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı popüler diziye ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Yasak Elma bu akşam var mı, yok mu? Malatya Yeşilyurt'taki deprem sonrası Yasak Elma yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte, 27 Şubat 2023 FOX TV yayın akışı...

Magazin 27-02-2023 21:29

Yasak Elma bu akşam var mı, yok mu? Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlıyor?

Yasak Elma'nın yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından yeni bölümlerine ara vermişti. Yasak Elma'nın yeni bölümlerinin ne zaman yeniden ekrana geleceği ise merak konusu oldu. İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Magazin 20-02-2023 23:15

Yasak Elma son bölüm full izle! Fox Tv ile Yasak Elma 164. bölüm tek parça izle!

Yasak Elma dün akşam 164. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizide dün akşam yine fırtınalar koptu. Selim, Kumru hakkındaki gerçeği öğrenmiş ve yıkılmış, en büyük destekçisi Zeynep’tir....

Magazin 31-01-2023 09:29

Yasak Elma dizisine yeni isim! Nehir Erdoğan'dan sonra...

Başrollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Sevda Erginci ve Murat Aygen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Yasak Elma'ya Nehir Erdoğan da dahil olmuştu. Her bölümü gündem olan Yasak Elma'ya bomba bir isim daha oldu.

Magazin 15-01-2023 15:01

Yasak Elma 161. bölüm ÖZETİ! Yasak Elma 161. bölüm tek parça İZLE kesintisiz!

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma dün akşam 161. bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı dizide bu hafta yine heyecan dolu sahneler izleyicileri ekrana kilitledi. İşte Yasak Elma yeni bölümü hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 10-01-2023 09:34

Yasak Elma'nın yıldızı Biran Damla Yılmaz'ın eski aşkını görenler gözlerine inanamadı! Kasaba Doktoru'nun yıldızı çıktı

Biran Damla Yılmaz, FOX Tv'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da 'Kumru' rolünü canlandırıyor. Gelecek ay vizyona girecek olan Prestij Meselesi'nde de yer alan başarılı oyuncunun özel hayatı da merak ediliyor. Biran Damla Yılmaz'ın bir zamanlar aşk yaşadığı oyuncu eski sevgilisi ortaya çıktı. Kasaba Doktoru'nda rol alan oyuncuyu görenler şaşırdı.

Magazin 02-01-2023 21:16

Bugün Yasak Elma var mı, neden yok? Yasak Elma 161. yeni bölüm ne zaman? 2 Ocak 2023 Fox Tv yayın akışı!

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'nın 161. yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin takipçileri ise Yasak Elma bu akşam var mı, yok mu? Yasak Elma 161. yeni bölüm ne zaman? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. Yasak Elma'nın yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. İşte dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 02-01-2023 20:13

Yasak Elma 159. bölüm İZLE KESİNTİSİZ! Fox Tv Yasak Elma 159. bölüm ÖZETİ!

Fox Tv'nin büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Yasak Elma dün akşam 159. yeni bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı dizide bu hafta yer yerinden oynayacak. Yasak Elma'da bu hafta; Kumru ve Selim giderek yakınlaşırlarken, aradaki kişinin Handan olacağını kimse bilmez..

Magazin 20-12-2022 09:16

Yasak Elma 158. bölüm kesintisiz İZLE tek parça! Yasak Elma 158. BÖLÜM ÖZETİ!

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma dün akşam 158. yeni bölümüyle ekrana geldi. Eda Ece, Şevval Sam ve Biran Damla Yılmaz'ın başrollerini paylaştığı dizide dün akşam; Ender hamileliğinin Yıldız’ın kumpası olduğunu anlar ve ona her zamankinden daha çok bilenir....

Magazin 13-12-2022 11:29

Yasak Elma'da tek gecelik ilişki bombası! İzleyiciler tepki gösterdi: Mide bulandırıcı

Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma son bölümde yine bomba olaylar yaşandı. Dizide Kumru'nun aşkı doktor Selim'in zaman zaman Kumru'nun annesi Handan ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Yasak Elma'daki bu sahneler izleyicilerden tepki çekti.

Magazin 13-12-2022 10:34

Fox Tv Yasak Elma 157. bölüm kesintisiz İZLE tek parça! Yasak Elma 157. bölümde neler oldu?

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma dün akşam 157. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı Yasak Elma'da yine heyecan dolu sahneler seyirciyi ekrana kilitledi. Yeni bölümde; Yıldız, Ender ve Doğan’ın arasını bir daha düzelmemek üzere bozmaya karar verir...

Magazin 07-12-2022 09:23

Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız göğüs dekolteli pozlarını paylaştı! Beğeni yağdı

Başrollerini Biran Damla Yılmaz, Naz Çağla Irmak, Nil Keser, Hazar Motan gibi isimlerin paylaştığı Kırgın Çiçekler dizisi, bir dönem ATV ekranlarının iddialı yapımları arasındaydı. Dizide hayat verdiği Songül karakteriyle akıllara kazınan Gökçe Akyıldız, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 23-10-2022 15:05

Yasak Elma dizisinin güzel karakteri Kumru'nun giydiği kıyafetlere alternatif ürünler

Bazı diziler var ki heyecanlı senaryoları kadar karakterlerin giydiği göz kamaştıran kombinlerle de çok konuşuluyor. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da Kumru karakterinin tercih ettiği yeşil ve kırmızı renkli takımlar da gündeme düşen kombinler arasında! Peki, Kumru karakterinin kıyafetlerine alternatif olarak değerlendirebileceğiniz parçaları incelemek ister misiniz?

Magazin 19-10-2022 15:27