Doğrama Haberleri

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 09-04-2024 08:28

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 26. gününe özel iftar menüsü

Ramazan ayının son günleri yaşanırken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 26. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 05-04-2024 10:48

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere birbirinden lezzetli tarifler! Ramazan'ın 12. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 12. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 22 Mart Cuma iftar menüsünde yayla çorbası, bohça kebabı, arpa şehriye pilavı, mevsim salatası ve sütlü nuriye tatlısı tarifleri yer alıyor.

Yemek 22-03-2024 15:30

Mutfakta bir yardımcıya ihtiyaç duyulan 10 an

Öyle anlar vardır ki keşke biri bana yardım etse diye dilek tutarsınız. İşte mutfaktayken yardıma ihtiyaç duyduğunuz o anlar!

Yemek 13-02-2024 12:16

Diğer Haber Etiketleri

makarna bıçak Tupperware Ramazan menüsü Sebze konserve meyve kahve makinesi blender kettle çay makinesi kek kalıbı Masterchef Ramazan tarifi baharat öğütücü blender seti bıçak seti günün menüsü içli köfte doğrayıcı karaca bıçak seti ızgara yemek yemek menüsü kek tarifleri kesme tahtası mini fırın mikser mikser seti mutfak terazisi lahana sarması makarna nasıl yapılır makarna sosu philips airfryer philips airfryer xxl rende rende makinesi plastik saklama kabı sebze çorbası saklama kabı saklama kabı plastik tarif tas kebabı spatula kadayıf pasta tarifleri ölçü aleti konserve kapağı nasıl kapatılır haşlanmış yeşil mercimek bastı sebze ve meyve makarna pişirme çeşitleri konserve nasıl yapılır kirde çırpma konserve yapımı ve pratik bilgiler konserve tarifi elmalı kura yemek tarifi konserve kaç dakika kaynatılır kek ta evde konserve yapımı domates konservesi ne zaman yapılır tuzlu yiyecekler yeşil biber konservesi nasıl yapılır yeşil biber konservesi meyve ve sebze bisküvili yiyecekler meyve ve sebzeler düğü konserve yapımı sütlü nuriye tatlısı gastronom tupper tupperware suluk yağsız fritöz yalancı tavuk göğsü konserve şişeleri nasıl kaynatılır konserve kaynatma şekli istan cevizi makarna sosu domatesli tarifi konserveler nasıl yapılır konserve yapımı tarifleri ev yapımı konserve sivri biber konservesi nasıl yapılır kışlık konserve yapımı kaymaklı ekmek kekin konserve tarifleri konserve kapağı kaynatma çiğ domates konservesi nasıl yapılır bütün sebzeler

Doğrama

Doğrama Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Doğrama Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Salata kurutucudan saklama kabına çok sevilen Tupperware ürünleri

Bu zamana kadar Tupperware markasının kalitesini duymayan ya da görmeyen çok az kişi kaldı. Gerek kalitesiyle gerek de uzun ömürlü oluşuyla mutfakların vazgeçilmezlerinden biri olan Tupperware, her ihtiyaca uygun ürünleriyle mutfakta geçirdiğimiz zamanı kolaylaştıran ve hızlandıran bir marka. Biz de sizler için mutfakta yaptığınız işlerde pratiklik sağlayacak birbirinden harika Tupperware ürünlerini derledik. Gelin mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday 10 Tupperware ürününe birlikte göz atalım.

Yemek 08-01-2024 06:13

MASTERCHEF DOĞRAMA TARİFİ: Gaziantep'in meşhur lezzeti doğrama nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Doğrama tarifi, MasterChef All Star'ın 150. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. "Bugün gerçekten özel ve güzel bir konseptimiz var." diyen Somer Şef, yarışmacılardan Türk Devletleri Teşkilatı ülkelerine ilişkin yemekleri yapmalarını istedi. Peki, doğrama nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte doğrama tarifi...

Yemek 15-11-2023 20:11

TikTok'ta trend olan o makarna tarifi için ihtiyacınız olan tüm malzemeler burada

Pratik yemek tarifi arayanlar buraya! Okuldan, işten yorgun gelip pratik bir tarifle yemek yapmayı kim istemez ki? Tek tava kullanarak bütün işlemlerini yapabileceğiniz makarna hem pratikliği hem lezzetiyle beğeninizi kazanacak. Bulaşık derdinde son veren bu tarifi herkes denemek isteyecek! Tek tavada yapılacak kremalı makarna tarifini ve gerekli malzemeleri sizin için derledik.

Yemek 03-11-2023 16:04

Evde kışlık konserve nasıl yapılır? İşte konserve tarifleri ve ihtiyacınız olacak ürünler

Çeşit çeşit meyve ve sebzelerin pazar tezgâhlarında bolca yer alması sebebiyle artık konserve dönemi de geldi diyebiliriz. Turşulardan salçalara, reçellerden kompostolara kadar birbirinden lezzetli kışlık ürünleri hazırlarken bazı belli başlı malzemelere de ihtiyaç duyacaksınız. Kış boyunca keyifli yiyebileceğiniz konserveleri doğru ve sağlıklı şekilde hazırlayabilmek için size yardımcı olacak ürünlerin hangileri olduğunu merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Yemek 15-08-2023 17:56

Son zamanların en trend mutfak ürünleriyle tanışmaya hazır olun! İşte airfryerdan aşçı bıçağına pratik gereçler

Günün büyük bir çoğunluğunu geçirdiğiniz mutfağınızda işinizi daha da pratik hâle getirecek trend mutfak gereçlerini öğrenmeye ne dersiniz? Söz konusu mutfak olunca en çok işe yarayacak ürünleri mutfağın başköşesine yerleştirmek istiyor olabilirsiniz. Size zamandan ve enerjiden tasarruf ettirecek, çat kapı gelen misafirlerinize son derece pratik yemekler hazırlamanızı sağlayacak ürünleri bir araya getirdik. Hazırsanız, daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım!

Yemek 18-07-2023 15:20

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere lezzet dolu tarifler! İşte 23 Nisan yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız Ramazan Bayramının son gününde enfes tarifler bulunuyor. 23 Nisan yemek menüsü hem doyurucu hem de lezzetli tarifler ile gönüllere taht kuruyor. İşte enfes 23 Nisan yemek menüsü...

Yemek 23-04-2023 10:11

Yemekleriniz hem lezzetiyle hem görüntüsüyle iştah açsın! Sunum yaparken kullanabileceğiniz doğrama yöntemleri

Günümüz dünyasında gastronomiye olan merak bir hayli artıyor. Dolayısıyla çoğumuz çeşitli yerlerde gördüğümüz tarifleri evde hazırlamak için can atıyoruz. Her ne kadar birbirinden güzel lezzetler hazırlasak da tabağımızdaki görüntünün o özendiğimiz yemeklere benzemesi için sunumlarımızı da güzelleştirmemiz gerekiyor. Peki, sofralarınıza renk katacak birbirinden farklı doğrama yöntemlerini keşfetmeye ne dersiniz?

Yemek 06-03-2023 16:56

Şifa kaynağı sebze çorbası tarifi! Lokanta usulü sebze çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Ana yemekten önce servis edebileceğiz nefis lezzetlerden biri olan sebze çorbası tarifini derledik. Lokanta menülerinde sıklıkla yer alan ve tercih edilen bu çorba, soğuk kış aylarında hastalıklardan koruyor. İşte sebze çorbası tarifi ve malzemeleri...

Yemek 24-02-2023 15:10

Şeflerden neyiniz eksik? İşte sizi yemeklerin yıldızı yapacak birbirinden özel mutfak ipuçları

Yemek yapmayı, sevdiklerine sunum hazırlamayı seven pek çok kişi ünlü ve başarılı bir şef olmanın hayalini kurmuş olabilir. Kariyer yolculuğunuzda şeflik hayali olsun veya olmasın, mutfakta bir şef edasıyla çalışmak ister misiniz? Cevabınız “Evet!” ise mutfakta işinize yarayacak ipuçları için okumaya devam edin!

Yemek 20-02-2023 18:42

Yemek yapmayı sevenlerin mutlaka sahip olması gereken mutfak ürünleri

Yemek yapmak kimi için sadece ihtiyaç kimi için de hobi hâline gelebiliyor. Her ne sebeple olursa olsun, yemek yapmayı kolaylaştıran ve hızlandıran ürünler herkes tarafından tercih ediliyor. Karıştırıcılar, bıçak setleri, kek kalıpları ve pişirme gereçleri gibi daha pek çok yardımcı ürün bulunuyor. Gelin, mutfağınızda sizlere yardımcı olabilecek en kullanışlı 10 ürünü birlikte inceleyelim.

Yemek 30-12-2022 16:28

Mutfakta geçirdiğiniz zamanı yarıya indirecek pratik sebze doğrayıcı

Girdiği her yemeğe eşsiz bir lezzet katan soğan, sarımsak, domates gibi sebzeleri tek tek doğramaktan sıkıldınız mı? "Şöyle bir pratik gereç olsa da beni bu dertten kurtarsa" diye düşündüğünüz oluyor mu? Yanıtınız "Evet." ise tam sizlik bir öneriyle geldik. TikTok'ta viral olan, mutfakta geçirdiğiniz vakti kısaltacak pratik sebze doğrayıcıyla tanışın. İşte detaylar!

Yemek 24-11-2022 13:00