Donat Haberleri

'Donat' Pelin Esra Ezmeci'de ortaya çıktı! Akıllara durgunluk veren açıklamalar: Ben karımı istiyorum diyerek arıyorlar...

Beyaz TV'nin YouTube kanalında yayınlanan 'Her Açıdan' programında 'Cin çıkarma seansı' yaparak sosyal medyada gündem olan ve kendisini 'Metafizik Uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman şimdi de Esra Ezmeci'nin programında ortaya çıktı. Açıklamaları ise yine gündem oldu.

Magazin 2024-06-26 10:33:57

'Sağdan Sola Donat' sözleriyle çok konuşulmuştu! Pelin Hürman son haliyle gündem oldu

Beyaz TV'nin YouTube kanalında yayınlanan 'Her Açıdan' programında 'Cin çıkarma seansı' yaparak adından söz ettiren ve kendisini 'Metafizik Uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman şimdi de son haliyle gündem oldu. 'Sağdan Sola Donat' sözleriyle hafızalara kazınan Hürman'ın son haline adeta yorum yağdı.

Magazin 2024-01-27 16:02:21

Tarsus, Midyat, Alanya, Polatlı, Erciş... Günlerdir ayaktalar, camilerde dua ediyorlar: 'Tek gündemleri...'

Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında "Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür" demişti. Bu çıkış sonrasında il olmaya aday ilçelerde heyecan başladı. Sabah Gazetesi'nden Yavuz Donat, il olma Polatlı'nın 30 yıllık rüyası derken, Erciş'in günlerdir ayakta olduğunu ve camilerde il olma duaları yapıldığını ifade etti.

Haber 2023-06-23 09:28:23

Hastanede tedavi görüyordu! Hıncal Uluç hakkında flaş gelişme

Sosyal medyada hakkında çok sayıda öldüğü yönünde iddialar ortaya atılan Hıncal Uluç’un sağlık durumuna ilişkin son bilgi geldi. Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat, Hıncal Uluç'un sağlık durumuyla ilgili bilgiler paylaştı. Donat, Uluç’un sağlık durumunun günden güne iyiye gitti bilgisini paylaştı.

Magazin 2022-09-06 14:58:28

Hıncal Uluç'un son durumu hakkında yeni gelişme! İlk kez gözünü açtı

Gazeteci Hıncal Uluç geçen ay yoğun bakıma kaldırılmış ve hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat, 'Önceki gün, Hıncal ilk kez gözünü açtı... Sonra yine uykuya daldı' diyerek, usta gazetecinin son durumuna dair bilgi verdi.

Magazin 05-08-22 12:54

Canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapan Pelin Hürman'in eski hali gündem oldu!

Kendisini 'metafizik uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman, canlı yayında 'cin çıkarma seansı' yapmasıyla iki gündür Türkiye'nin gündeminde! Sosyal medyada 'Donat Reis' lakabı takılan Pelin Hürman'ın eski görüntüsü de sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 22-06-22 07:27

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından 27 Mayıs 1960 Darbesi Uluslararası Konferansı

Bayar'ın torunu Prof. Dr. Emine Gürsoy Naskali: - "Yassıada yargılamaları darbeyi haklı göstermek için hazırlanmış bir gösteriydi. Mahkeme heyeti Milli Birlik Komitesinin güdümünde çalışacak kimselerden oluşuyordu" - Gazeteci yazar Yavuz Donat: - "27 Mayıs'ın üzerinden bu kadar zaman geçti ama ruhu yaşıyor. Eğer yaşamasaydı 'ordu göreve' pankartı asılmazdı, 'Genelkurmay'ın ışıkları yanıyor' denilmezdi, Kenan Evren'e gidip 'Paşam daha ne duruyorsun' denilmezdi. Bugün hala Türkiye'de darbe aşkıyla yanıp tutuşan sözde demokrat, demokrasiye inanmayan, milli iradeye inanmayan bir kesim vardır" - TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Akif Çağatay Kılıç: - "Önümüzdeki dönemde demokrasi dışı, hak, hukuk dışı müdahalelere kalkışacak olanların sadece bildiğimiz, konvansiyonel diye tabir ettiğimiz araçları kullanmayacağını, sosyal medyayı ciddi manada suiistimal edeceklerini, sahte haberlerle kamuoyu oluşturma yoluna gideceklerini düşünüyorum" - Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Burhanettin Duran: - "15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla meydanlara inen insanlar aslında 1960 darbesiyle de hesaplaştılar ve onu tarihe gömdüler" - Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkan Vekili Mehmet Uçum: - "1960 darbesi sadece demokratik düzene karşı yapılmış bir darbe değildir, aynı zamanda cumhuriyete karşı da bir darbedir"

Yurthaber 27-05-21 22:36

Bodrum Belediyesi Gündoğan Ek Hizmet Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı

Bodrum Belediyesi mülkü olan ve yıllardır atıl durumda bulunan Gündoğan Mahallesi’ndeki iki katlı binadaki restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından düzenlenen açılış töreniyle vatandaşların hizmetine açıldı.270 metrekare kapalı, 300 metrekare açık alana sahip olan ve belediye hizmet birimleri ile Gündoğan Mahalle Muhtarlığının yer aldığı binanın açılış törenine CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkan Vekili Ayşenaz Gültekin Öncel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, Gündoğan Mahalle Muhtarı Ali İneci, Yavuz Donat, bazı STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Hayırsever iş insanı Yiğit Boysanoğlu’nun katkıları, Bodrum Belediyesi’nin ilgili birimlerinin çalışmalarıyla tamamlanan Bodrum Belediyesi Gündoğan Ek Hizmet Binası açılışında konuşan Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun, yaklaşık 4 ay önce Etüt ve Proje Müdürlüğü yetkilileri ile binayı incelemeye geldiklerinde Gündoğan tarihinde önemli bir yeri olan binanın durumunu gördüklerinde üzüldüklerini, belediyenin ilgili birimleri ve iş insanı Yiğit Boysanoğlu’nun katkılarıyla kısa sürede hizmet vermeye hazır hale getirdiklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.Sorunlar belli, çalışmalar devam ediyorBodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Gündoğan’da yapılacak çok hizmet olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bodrum’da kapanan belediyelerin bir çok binası var.

Yurthaber 10-03-21 10:36

Hayaller tecrübeyle buluşuyor

İnönü Üniversitesi Rektörlüğünün bünyesinde, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı tarafından “Hayaller Tecrübeyle Buluşuyor” online söyleşi programı gerçekleştirildi.Programda Türkiye siyaset tarihinde iz bırakan Gazeteci Yazar Yavuz Donat konuk edildi.

Yurthaber 18-12-20 14:14

Gazeteci-Yazar Yavuz Donat yüzlerce kitabını emniyete bağışladı

Gazeteci-Yazar Yavuz Donat kütüphanesindeki yüzlerce kitabını Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağışladı.Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile çeşitli birimlerde görev yapan emniyet personeli Gazeteci-Yazar Yavuz Donat’ı Bodrum’da bulunan evinde ziyaret etti.

Yurthaber 01-07-20 14:30

Gazeteci-Yazar Yavuz Donat yüzlerce kitabını emniyete bağışladı

Gazeteci-Yazar Yavuz Donat kütüphanesindeki yüzlerce kitabını Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağışladı.Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile çeşitli birimlerde görev yapan emniyet personeli Gazeteci-Yazar Yavuz Donat’ı Bodrum’da bulunan evinde ziyaret etti.

Yurthaber 01-07-20 14:30

Tarım yazarlarından ortak çağrı: Üretime sahip çıkalım

“Tarım Objektif Bakış” başlıklı webinara katılan tarım yazarları, tarımın önemini vurgularken, yaşanan korona virüs salgınının tarımın ne kadar stratejik bir sektör olduğunu ortaya koyduğunu dile getirdi.Antalya Ticaret Borsası (ATB), Tarım Yazarları Ali Ekber Yıldırım, İrfan Donat ve Galip Umut Özdil’i online düzenlediği Tarım Sohbetleri webinarında konuk etti.

Yurthaber 11-05-20 13:50

Usta gazeteciler Sultangazililerle buluştu

Sultangazi Belediyesi Mimar Sinan Kültür ve Sanat sezonu kapsamında gazeteciler Şebnem Bursalı ve Yavuz Donat ’Dünden Bugüne Türkiye’ adlı söyleşi ile Sultangazililerle bir araya geldi.

Yurthaber 15-02-20 09:08

Gazeteci yazar Yavuz Donat’tan Başkan Beyoğlu’na ziyaret

Gazeteci-yazar Yavuz Donat, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret etti.Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bölge ile ilgili araştırmalar yapmak üzere Diyarbakır’a gelen gazeteci-yazar Yavuz Donat’ı ağırladı.

Yurthaber 06-02-20 17:29

Gazeteci yazar Yavuz Donat’tan Başkan Beyoğlu’na ziyaret

Gazeteci-yazar Yavuz Donat, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu ziyaret etti.Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bölge ile ilgili araştırmalar yapmak üzere Diyarbakır’a gelen gazeteci-yazar Yavuz Donat’ı ağırladı.

Yurthaber 06-02-20 17:29

Gerçek saça en yakın sentetik saç geliştirme çalışmaları sürüyor

Pamukkale Üniversitesinde Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Donat: - "Ülkemizdeki peruk olarak kullanılan saçların yüzde 90'ı dışarıdan ithal ediliyor. Bu saç geri dönüşüm girişimimizle ülkemizin peruk saçta dışa bağımlılığını giderip ülke ekonomimize de büyük katkıda bulunacağımızı düşünmekteyiz"

Yurthaber 01-02-20 16:54

Ünlü gazetecilerden büyükşehir projelerine övgü dolu sözler

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla 6’ncı kez düzenlenen geleneksel geceye katılmak için şehre gelen Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, FOX TV Çalar Saat Programı Sunucusu İsmail Küçükkaya, Kanal D Haber Başkanı ve CNN Türk’te yayınlanan 40 programının sunucusu ve Buket Aydın, Star Haber Genel Yayın Koordinatörü Zafer Balkan, Habertürk TV Türkiye’nin Nabzı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, Kanal 7 Başkent Kulisi Programı Sunucusu Mehmet Acet ve NTV Haber Spikeri Ahmet Arpad ödül töreni öncesi Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini gezdi, övgüyle bahsetti.Donat: “Engelsiz Yaşam Merkezi ve Alzaymır Moral Evi en büyük hizmet”Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Yavuz Donat, belediyeciliğin gönül işi olduğunu particilik işi olmadığını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’i çalışma anlayışından dolayı kutluyorum.

Yurthaber 14-01-20 15:02

Gazeteci Yavuz Donat, yakın tarihe ışık tuttu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gazeteci-yazar Yavuz Donat’ın konuşmacı olarak katıldığı, “Türkiye Siyasetinde Değişen Paradigmalar” konulu söyleşi, büyük bir ilgiyle takip edildi.Gaziantep Sanat Merkezi Kırmızı Salon’da düzenlenen söyleşide, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Yurthaber 13-12-19 16:57

Erzurum Ticaret Borsası 10. Yörex Fuarı’na katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) desteği ile bu yıl 10.su düzenlenen, Yöresel Ürünler Fuarı (Yörex), Antalya Anfaş fuar merkezinde açıldı.Toplamda 81 ilden; 157 oda ve borsa, 17 kalkınma Ajansı, 60 kurum ve 600 firmanın katıldığı fuarda, başta coğrafi tescilli ürünler olmak üzere yüzlerce yöresel ürünün tanıtımı yapıldı.23-27 Ekim 2019 tarihleri arasında açık kalacak olan fuarda, Erzurum, Erzurum Ticaret Borsası (ETB), Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ( ETSO), Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile, Oral Et Entegre A.Ş, Gelgör Cağ Kebap, Er-Has Gıda, Özden Bal, Nazar Oltu taşı firmaları temsil etti.Açılış konuşmalarının yapıldığı törenin ardından, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve davetliler fuar alanındaki stantları gezdiler.Fuar alanında, Ticaret Borsası (ETB), Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ( ETSO), Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Erzurum standını ziyaret eden, TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, ve diğer protokol üyelerine; Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Meral ,Aykut Koç, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Saim Özakalın eşlik etti.

Yurthaber 24-10-19 09:57

Gazeteci Yavuz Donat’tan HATSO’ya ziyaret

Hakkari’de çeşitli ziyaretlerde bulunan Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş’ı makamında ziyaret etti.Hakkari’ye 3-4 yılda bir ziyarette bulunan Gazeteci Yavuz Donat, HATSO Başkanı Servet Taş’a yaptığı ziyarette, doğası ve tabiat güzellikleriyle kendisinde ayrı bir yeri olan Hakkari’ye vakit buldukça gelmek istediğini, Hakkari şehrinin kalkınması için geçmişte olduğu gibi şimdi de gazetelerdeki köşe yazılarında her zaman kaleme alacağını söyledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Servet Taş ise, Gazeteci Donat’a Hakkari ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yurthaber 16-05-19 17:00

Gazeteci Yavuz Donat’tan Vali Akbıyık’a ziyaret

Gazeteci Yavuz Donat, Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.Hakkari’de çeşitli ziyaretlerde bulunan Sabah Gazetesi Yazarı Gazeteci Yavuz Donat, Vali İdris Akbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Yurthaber 16-05-19 10:00

Vali Akbıyık, polis ve kurum amirleri ile iftarını açtı

Valisi İdris Akbıyık, Emniyet Müdürlüğü tarafından kurum amirleri ve polisler için Polis Evinde verilen iftar yemeğine katıldı.İftar yemeğine Vali Akbıyık’ın yanı sıra, Vali Yardımcıları Mustafa Doruk, Aziz Gölbaşı,İdris Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Baro Başkanı Zeydin Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Gazeteci-Yazar Yavuz Donat, kurum amirleri ve polis memurları katıldı.Vali Akbıyık, ramazan ayının tamamını toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek geçireceklerini belirterek," Şehit aileleri, engelliler ve öğrencilerle bir araya gelerek iftarımızı açtık.

Yurthaber 15-05-19 21:30

Ayağıyla çizdiği resimleri satıp, ailesine yardım etmek istiyor

KONYA'da doğuştan engelli Abdullah Donat (45), kullanabildiği sol ayağıyla yaptığı resimleri satarak aile ekonomisine katkı sağlamak istiyor.

Haber 17-04-19 10:20

Ayağıyla çizdiği resimleri satıp, ailesine yardım etmek istiyor

KONYA'da doğuştan engelli Abdullah Donat (45), kullanabildiği sol ayağıyla yaptığı resimleri satarak aile ekonomisine katkı sağlamak istiyor.

Haber 17-04-19 09:54

Pentagon'un Suriye ve Irak'a ayırdığı fonunun detayları ortaya çıktı

ABD'nin 2020 savunma bütçesinde, Irak ve Suriye'de eğit donat için ayrılan fonun detayları ortaya çıktı - Irak'ta Peşrmerge dahil güvenlik güçlerine verilen silah ve ekipman arasında otomatik tüfek ile ağır ve hafif makineli tüfeklerin yanı sıra personel taşıyıcı araçlar, ambulans ve zırhlı araç taşıyıcıları yer aldı - SDG ismini kullanan YPG/PKK'nın ağırlıklı olarak faydalancağı 300 milyon dolarlık Suriye için eğit donat programı fonunda ise sağlanacak silah ve ekipman arasında ağır silahların bulunmaması dikkati çekti - Suriye'de eğit donat için alınacak silahlar tablosunda sadece 3 bin AK-47 Kalaşnikof marka otomatik tüfek bulunuyor

Haber 19-03-19 01:55

OGC’nin 2. Basın Ödülleri Galası 23 Şubat’ta

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’nin (OGC) geçen yıl ilkini düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği Basın Ödülleri Galası’nın bu yıl ikincisi 23 Şubat’ta yapılacak.OGC Başkanı İsrafil Avcı, Alp Söve Düğün Salonu’nda düzenleyecekleri galaya birçok tv ve gazeteden basın mensubu katılacacağını belirterek, "İnşallah geçen sene olduğu gibi bu sene de Osmaniyemizi ülkemize en iyi şekilde tanıtmış olacağız” dedi.2018 Yılı Basın Ödülleri alacak tv ve gazete basın mensupları şunlar:Yaygın Basın ve Medya Katılımcıları; Ceren Bektaş (Habertürk TV Ana Haber Sunucusu), Müge Anlı (Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı Yapımcısı), İsmail Kapan (Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni), Yavuz Donat (Sabah Gazetesi Köşe Yazarı), Özkan Tamirak (Akşam Gazetesi Haber Müdürü), Erdoğan Arıkan ve Ömer Üründül (TRT Spor Programı Yapımcıları), Neşet Gündoğdu (Milat Gazetesi Ankara Haber Koordinatörü), Serdar Arseven (Milat Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü), Ahmet Gemici (Star Gazetesi Yayın Koordinatörü), Ömer Ekinci (Star Gazetesi Yazarı), Serpin Alparslan (Yeni Birlik Gazetesi Ekonomi Yazarı), Nazlı Çelik (Star TV Ana Haber Genel Yayın Koordinatörü), Celal Kodamanoğlu (Bulmaca Editörü), Zafer Kiraz (Gazeteci-Yazar), Esra Erol (ATV Program Yapımcısı), İsmail Küçükkaya (FOX TV Sabah Haberleri Sunucusu), Canan Reçber (TRT Haber Spikeri), Kemal Firik (AA Adana Bölge Müdürü), Bekir Karakoca (DHA Adana Bölge Müdürü), Adnan Kulak (İHA Adana Bölge Müdürü), Melih Torunlar (Sabah Gazetesi Adana Bölge Müdürü), Ersin Ramoğlu (Sabah Gazetesi Çukurova Koordinatörü), Sebahattin Kahraman (TRT Çukurova Bölge Müdürü), İbrahim Erikan (AA Adana Muhabiri), Ece Üner (Show TV Ana Haber Spikeri), Yağmur Gönültaş (Esra Erol Asistanı), Ceren İncesu(Müge Anlı Asistanı), Gülçin Üstün Can (TRT Ekonomi Programcısı).OGC Başkanı İsrafil Avcı, 2018 Yılı Basın Ödülleri Gala programına ayrıca Mehmet Kürtül (Yargıtay 1.

Yurthaber 19-02-19 14:50

Havacılık ve savunma sanayi uzmanları Adana BTÜ’de buluştu

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, “Havacılık ve Savunma Sanayi” adlı bir panel düzenledi.İki oturumda gerçekleşen panelin ilk bölümüne konuşmacı olarak, Atılım Üniversitesi Sivil Havacılık Bölümü Öğretim Üyesi Volkan Nalbantoğlu, Yönlendirilmiş Enerji Teknolojileri Genel Müdürü Fazıl Hızal, TÜBİTAK SAGE’den Başuzman Araştırmacısı Tunca Selbes ve TÜBİTAK SAGE Başuzmanı Arzu Donat katıldı.

Yurthaber 17-02-19 12:45

Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu’nda ’’Z Kütüphane’’ açılışı

Vali Bilal Şentürk, Osmaneli ilçesinde Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulunda Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırseverlerin işbirliğinde yürütülen ’’Kütüphaneni donat, adını yaşat’’ projesi kapsamında Özerler Mermer tarafından donatılan Z Kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.Vali Şentürk, Kaymakam Naif Yavuz, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun ve İlçe Emniyet Amiri Ali Özgan, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Can Yılmaz ile daire müdürlerinin katıldığı açılışta, kütüphanenin kitaplarla dolu olmasının anlamlı olmadığını, önemli olanın okumak ve okunanın da anlamak olduğunu kaydetti.Okumanın önemine değinen Vali Şentürk, şöyle konuştu:’’Öğrencilerimizin hepsinin gönlümüzde yeri var.

Haber 30-01-19 02:56

Hayırseverler Trakya Üniversitesi Hastanesinde oda donatmaya devam ediyor

Edirne’de hayırsever vatandaşlar Trakya Üniversitesi Hastanesinde oda donatmaya devam ediyor.Trakya Üniversitesi Hastanesindeki hasta odalarının yenilenmesi için başlatılan “Oda Donat Sevdiklerinin Adını Yaşat” kampanyası kapsamında, hayırseverler oda donatmaya devam ediyor.

Yurthaber 26-12-18 15:55

Fırat'ın doğusuna harekat meşru müdafaa hakkından

Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu üyesi, İstinye Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşın: - "Fırat'ın doğusundaki harekat, uluslararası hukuk açısından terör örgütünün saldırılarına karşı BM sözleşmesinin 51. maddesindeki meşru müdafaa hakkından kaynaklanmaktadır. Zira hukuka göre egemen bir devlet, ülke topraklarını, sınırlarını terör örgütünün tehdit etmesi karşısında savunmak ve vatandaşlarını korumak hak ve salahiyetine sahiptir" - "ABD'nin ÖSO'yu tehdidi, askeri ve savaş hukuku açısından önemli. ÖSO'yu tehditle korkutmanın, TSK'yı zayıflatma maksadıyla yapıldığını düşünüyorum. Halbuki ÖSO, Obama zamanında Türkiye-ABD arasında varılan bir mutabakatla eğit-donat planı çerçevesinde oluşturulmuş Suriye halkının legal askerleridir" - "ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford'un, ABD silahları ile donatılan 30 bin kişilik yeni bir ordunun, yani PKK/YPG terör örgütünün eğitimi için çalışmalar başlatılacağını açıklaması, ABD ile Türkiye arasındaki tarihi stratejik ittifakı olan NATO ittifakını tehlikeye sokacak çok ciddi bir süreci tetiklemiştir" - "ABD çekilmediği takdirde, Türk ordusu ile çatışma ihtimali her geçen gün artmaktadır. PKK/PYD desteği bölgeyi istikrarsızlaştırdığı gibi Türk-ABD ilişkilerini ipotek altına alan çok tehlikeli bir süreci de beraberinde getirmektedir. 70 yıllık ABD-Türkiye ilişkileri, tarihindeki en büyük kırılma noktasına doğru evrilmektedir"

Haber 19-12-18 11:37

Gazeteci Yavuz Donat: ‘hatay İle Gurur Duyulur’

Gazeteci Yavuz Donat, Antakya’da AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve basın...

Yurthaber 02-07-18 14:23

Sevdiklerinin ismini hayırla yaşatıyorlar

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde "Oda donat, sevdiklerinin adını yaşat" uygulamasıyla hayırseverler hastanedeki odaları yeniliyor - Hayırseverler vefat eden yakınları adına yeniledikleri odaların isim tabelalarını düzenlenen törenle astı - Başhekim Prof. Dr. Taş: - "Hayırseverleri yanımızda görmekten de onur ve gurur duyuyoruz"

Haber 11-05-18 14:46

Pentagondan Suriye'de PYD/PKK'nın da bulunduğu gruba silah desteği

Pentagonun 2019 Mali Yılı Savunma Bütçesi kapsamında, Suriye'de PYD/PKK'nın da dahil olduğu gruplar için eğit-donat programına ayrılan bütçenin detayları ortaya çıktı - "2019 Mali Yılı Denizaşırı Muhtemel Operasyonlar: DEAŞ Karşıtı Eğit Donat Fonu Gerekçeleri" başlıklı belgede, ABD yönetimi Suriye'de 30 bini Orta Fırat Vadisi'nde devam eden çatışmalarda, 35 bini de DEAŞ'tan alınan bölgelerde iç güvenliği sağlamak üzere toplam 60 ile 65 bin civarındaki bir güç için silah, mühimmat ve ekipman talebinde bulundu - İhtiyaç duyulan silahlar arasında, 25 bin kalaşnikof tüfek, 1500 makineli tüfek, 500 ağır makineli tüfek, 400 RPG-7 roketatar, 95 keskin nişancı tüfeği, 20 adet 60 milimetrelik havan ve 60 adet 120 milimetrelik havan topu yer aldı - Bütçe gerekçe belgesinde, 820 "taktiksel olmayan araç" ve "standart olmayan ticari araç" için de toplam 59 milyon 325 bin 600 dolar talep edildi

Haber 16-04-18 21:54

TBMM eski Başkanı Köksal Toptan kitabını imzaladı

Kamu Çalışanları Etik Kurulu Başkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Köksal Toptan’ın hayatını anlatan "Ağabey Köksal Toptan" adlı kitap için Bülent Ecevit Üniversitesinde söyleşi ve imza günü düzenlendi.BEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezinde yapılan imza törenine, TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan eşi Saime Toptan, Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Eski Bakan Ülkü Güney, Eski Ohal Valisi Necati Çetinkaya, Eski Vali Saffet Arıkan Bedük, Eski Milletvekili Saffet Kaya, Yağız İle Gazeteci Yavuz Donat, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.

Haber 29-03-18 20:51

Şehit Ailelerine protokol ziyareti

Kırşehir’de 18 Mart Şehitleri Anma Haftası dolayısıyla, Vali Yardımcısı Bünyamin Yıldız ve şehir protokolü şehitlerin evlerini ziyaret etti.Fırat Kalkanı Harekâtı’nda şehit düşen Uzman Çavuş Ramazan Karaca’nın ailesine ziyarette bulunan heyet, şehidin baba ocağında ailenin taleplerini alarak fikir alışverişinde bulundu.Trabzon’da şehit edilen Polis Memuru Ramazan Donat’ın baba ocağında gerçekleştirilen ziyarette ise şehidin babası Bayram Donat ile görüşüldü.

Haber 20-03-18 12:05

'Zeytin Dalı Harekâtı'nda 41'inci gün; 2 bin 222 terörist etkisiz hale getirildi (3)

ÖSO MENSUPLARI, SİLAHLI ARAÇLARLA KİLİS'TE Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için 'eğit- donat' projesi kapsamında Türkiye’de eğitilen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensupları, Kilis'e geldi.

Haber 01-03-18 15:10

DHA YURT BÜLTENİ-10

1)ÖSO MENSUPLARI, SİLAHLI ARAÇLARLA KİLİS'TE Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için 'eğit- donat' projesi kapsamında Türkiye’de eğitilen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensupları, Kilis'e geldi.

Haber 01-03-18 14:53

'Zeytin Dalı Harekâtı'nda 41'inci gün; 2 bin 222 terörist etkisiz hale getirildi (4)

ÖSO MENSUPLARI, SİLAHLI ARAÇLARLA KİLİS'TE Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak için 'eğit- donat' projesi kapsamında Türkiye’de eğitilen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) mensupları, Kilis'e geldi.

Haber 01-03-18 13:44

Başkan Alatepe, Güzelkonak kahvaltısına katıldı

Esenyurt Belediyle Başkanı Ali Murat Alatepe, Van-Gevaş Dilmetaş Güzelkonak Köyü Derneğinin geleneksel kahvaltı programına katıldı.Esenyurt Namık Kemal Mahallesi’nde bulunan dernek merkezinde organize edilen kahvaltı programına Dernek Başkanı Adnan Bayezit ev sahipliği yaparken, Van’ın Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, AK Parti Gevaş İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu, Van Fed Başkanı Fevzi Donat, Vanlı STK temsilcileri ile çok sayıda Vanlı vatandaş katılım sağladı.Programda konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Alatepe, “Gevaş Belediye Başkanımız Sinan Hakan Bey ile birlikte Vanlı hemşehrilerimle bir arada olmak beni ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Haber 18-02-18 15:56

ABD Suriye’ye silah yığmaya devam edecek

ABD 2019 mali yılı bütçesinden SDG ismini kullanan PYD/PKK’nın da faydalanacağı Suriye’de DEAŞ ile mücadele kapsamında 550 milyon dolar ayrılması, "ABD'nin Suriye’ye silah yığmaya devam edeceği" anlamına geliyor - Savaş fonu alt kalemlerine ilişkin Pentagon'dan edinilen belgeye göre Suriye’de DEAŞ ile mücadele etmek üzere 25 bin milis kuvvet eğitildi ve 5 bin milis eğitiliyor - 500 milyon dolarlık bütçenin 393 milyon doları silah ve ekipmanlara ayrıldı - Eğit-donat programı kapsamında desteklenen gruplara verilen silahlar arasında tanksavar ve roketatar gibi ağır silahlar var - Silah listesinde 12 bin kalaşnikof tüfek, 6 bin makineli tüfek ve 3 bin 500 ağır makineli tüfek yer alırken, 3 bin adet Rus yapımı RPG-7 roketatar, toplam bin adet Amerikan yapımı AT-4 ve Rus yapımı SPG-9 tanksavar, değişik kalibreye sahip 235 havan topu, 100 keskin nişancı tüfeği, 450 PV-7 tipi gece görüş dürbünü ve 150 kızılötesi lazer aydınlatıcı dürbün bulunuyor

Haber 14-02-18 13:43

GÜNCELLEME - ABD’den PYD/PKK’ya kurdurulan sınır güvenlik gücüne 250 milyon dolar

Pentagon, 2019 bütçe tasarısında, SDG adını kullanan PYD/PKK'ya eğit-donat için 300 milyon dolar, örgüte kurdurulan sınır güvenlik gücü için de 250 milyon dolar talep etti - ABD, 2018 mali yılında toplam 1,8 milyar dolar ayırdığı "DEAŞ karşıtı operasyonlar kapsamında Irak ve Suriye’de eğit-donat programına" 2019 mali yılı için toplam 1,4 milyar talep etti - 2018 mali yılı için Pentagon tarafından hazırlanan ilk tasarıda toplam bütçe için 606 milyar dolar talep edilmişken, 2019 mali yılı için talep edilen rakam 80 milyar dolar artırılarak 686 milyar dolara çıkarıldı - Avrupa Caydırıcılık İnisiyatifi için 2018 mali yılı için 4,8 milyar dolar ayrılmışken 2019 mali yılı için bu rakam 1,7 milyar dolar artırılarak 6,5 milyar dolara çıkarıldı DETAY EKLENDİ

Haber 12-02-18 23:24

ABD’den PYD/PKK’ya kurdurulan sınır güvenlik gücüne 250 milyon dolar

Pentagon, 2019 bütçe tasarısında, SDG adını kullanan PYD/PKK'ya toplam 550 milyon dolar ayırmayı planlıyor - Bu rakamın 300 milyon doları eğit-donat, 250 milyon doları ise örgüte kurdurulan sınır güvenlik gücü için önerildi

Haber 12-02-18 20:46

ABD'den teröre büyük destek!

Pentagon, 2019 bütçesinde, SDG adını kullanan PYD/PKK'ya eğit-donat için 300, örgüte kurdurulan sınır güvenlik gücü için de 250 milyon dolar ayırdı.

Haber 12-02-18 20:19
pkk

ANALİZ Zeytin Dalı Harekatı ve stratejik hedefler

- Zeytin Dalı Harekatı, Türkiye’nin gerek içeride gerekse sınırları dışında terörle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğini göstermektedir - Türkiye, Suriye’de süregelen vekâlet savaşlarının aksine sınır ötesi askeri operasyonlarla sahada yer almakta ve gücünü hissettirmektedir - Türkiye'nin, ulusal ve sınır güvenliğini muhafaza amacıyla Suriye meselesinde sahada yer alması küresel ve bölgesel dengeler açısından önem arz ediyor - Türkiye, Özgür Suriye Ordusu’nu (ÖSO) eğit-donat kapsamında Suriye’

Haber 23-01-18 13:18

Amerika’nın en pahalı restoranlarından birinde 600$’lık yemek sipariş ettim, bakın neler geldi

Dünanın en iyi restoranlarına gidip “donat bakalım şu masayı” demeyi hepimiz istemişizdir.

Kadin 08-01-18 16:53

Yavuz Donat’tan Başkan Ercan’a ‘hayırlı Olsun’ Ziyareti

Gazeteci Yavuz Donat, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ı ziyaret etti. Yeni görevinde Başkan Ercan’a başarılar...

Yurthaber 22-12-17 13:07

Melih Gökçek ile ilgili bomba iddia

Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat bugünkü köşesinde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’yı ziyaretini kaleme aldı. Donat, Mustafa Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na geldi ve gördü ki... ‘Kasa durumu sıkıntılı.’ Belediye... Bankalara borçlu. Piyasaya borçlu... Müteahhitlere borçlu. Sigorta ve vergi borçları birikmiş" ifadelerini kullandı

Haber 06-12-17 14:59

Peşmerge'ye yönelik eğitdonat programı sona erdi

- IKBY Başbakanı Barzani: "ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyon güçlerinin Peşmerge'ye verdiği eğit-donat ve yardım programı sona erdi"

Haber 27-11-17 18:27

Gazeteci Donat, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Malatya’ya gelen Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette...

Yurthaber 06-07-17 17:23