Emekliler Haberleri

Özgür Özel duyurdu: CHP büyük mitinge hazırlanıyor! Emeklilerin durumu, asgari ücret zammı ve vizesiz seyahat...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, son zamanlarda sıkça tartışılan emeklilerin durumu hakkında yeni bir adım atacaklarını duyurdu. Büyük emekli mitingi düzenleyeceklerinin sinyalini veren Özel, "Emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Ayrıca asgari ücrete yılda dört defa zam yapılması gerekliliğinin altını çizen Özel, CHP iktidarında vatandaşların bütün dünyaya vizesiz seyahat edeceğini ifade etti.

Haber 22-04-2024 10:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'matruşka ittifakı' vurgusu! Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde halka seslendi. Erdoğan, Ankara'nın daha fazla ataleti kaldıramayacağını belirterek, "Nedir bu yavaşlardan çektiğimiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, muhalefet kanadı için de "Ortada bir matruşka ittifakı var" ifadelerini kullandı.

Haber 23-03-2024 14:32

TBMM'den ekonomi mesaisi başlıyor! Kalkınma planı, Irak ve Suriye tezkereleri ve emekli ikramiyeleri...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 12'nci Kalkınma Planı, 2024 yılı merkezi yönetim bütçesi, Irak ve Suriye tezkereleri ile emeklilere 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilmesini de içeren konutların turizm amaçlı kiralanması konularında kanun teklifleri oluşturmak amacıyla mesai yapacak.

Haber 15-10-2023 18:46

Orta Vadeli Planda flaş konut ve emeklilik detayı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 2024-2026 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Dar ve sabit gelirliye uygun fiyat aralıklarıyla konut üretimine başlanıyor. Kamu bankaları ilk kez ev alacaklara düşük kredi kullandıracak. Bireysel emeklilikte tamamlayıcı uzun süreli bakım sigortası geliyor. İşte detaylar...

Finans 08-09-2023 10:08

Emekliler

Emekliler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emekliler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.