Promosyon Haberleri

Emekli promosyonunda son tablo! 15, 17 bin TL derken 20 bin TL'ye merdiven dayadı! Rakamlar güncellendi, listeye bakmadan bankaya gitmeyin!

Mart ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından 3 aylık enflasyon farkı da belli oldu. Milyonlarca emeklinin temmuz ayı hesapları başladı. Bankalar ise emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En yüksek promosyonu veren banka hangisi?

Finans 14-04-2024 13:30

Peş peşe açıklama geliyor! Yarış kızıştı, bir banka daha emekli promosyonunu yükseltti... İşte yeni rakam

Kamu bankalarının emekli promosyonlarını yükseltmesinin ardından özel bankalardan da peş peşe açıklamalar geliyor. Bir banka daha emekli promosyonunu yükselttiğini duyurdu. İşte yeni rakam...

Finans 05-04-2024 13:22

Özel bankalar yarışa hızlı girdi! Emekli promosyonları 20 bin TL'ye dayandı... Banka banka güncel liste

Milyonlarca emeklinin merakla takip ettiği emekli promosyonlarında kamu bankalarının ardından özel bankalardan da güncelleme geldi. Bankaların yeni promosyon miktarları belli oldu. Emekli aylığına göre değişen promosyonlar 8 bin-18 bin lira arasında hesaplanıyor. Emekliler bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden promosyon için başvurabiliyor. Kamu bankalarının promosyon ödemeleri geçtiğimiz ay başlamıştı.

Finans 04-04-2024 12:06

Emeklilerin banka promosyonlarında yeni gelişme! SGK anlaşma yapılan bankaları duyurdu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), geçtiğimiz günlerde emeklilerin banka promosyonlarının 8 bin ila 12 bin lira, ölüm aylığı alan hak sahiplerine de 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacağını açıklamıştı. SGK tarafından yapılan yeni açıklamada anlaşma yapılan bankalar belli oldu.

Finans 28-03-2024 18:30

Ödemeler bugün başlıyor: Çoğu emekli bilmiyor! Çift promosyon hakkınız olabilir!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kamu bankalarının zamlı promosyonunu açıklamasının ardından ödemeler bugün hesaplara geçiyor. Emekliler 8 ila 12 bin TL arasında ödeme alacak. Peki çift maaş alanlar için durum ne?

Finans 28-03-2024 09:22

Emekliler rekor kırdı: Ödemeler bugün hesaplarda!

Milyonlarca emeklinin beklediği emekli promosyon ödemeleri bugün hesaplara yatırılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından kamu bankalarının maaş promosyonları artmıştı. Emekliler ne kadar promosyon alacak?

Finans 27-03-2024 09:40

SGK duyurdu! Ölüm aylığı alanlar dikkat: 5 bin lira ödeme yapılacak

Sosyal Güvenli Kurumu (SGK), bankalar aracılığıyla emeklilere ödenen banka promosyonu ile ilgili açıklamada bulundu. Promosyonların 2 katına çıkarıldığını ifade eden SGK, ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibinin kamu bankalarına başvurmaları halinde 5 bin lira promosyon ödemesi alacağını ifade etti.

Finans 25-03-2024 21:37

Emeklilere seyyanen zam müjdesi gelecek mi? Gözler Erdoğan'a çevrildi! İkramiye, promosyon, 2008 detayı... SGK Uzmanı tek tek anlattı!

Seçime bir hafta kala emeklilerin heyecanlandıran açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün katılacağı İstanbul mitingini işaret etti. Akbaşoğlu, emeklilere yönelik yeni düzenlemeler üzerinde çalışıldığını açıkladı. Akbaşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın yarın İstanbul'daki mitingini iyi dinleyin" dedi. SGK Uzmanı seyyanen zam, ikramiye, promosyon ve emeklilikte 2008 detayını tek tek anlattı.

Finans 24-03-2024 07:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşı yeni promosyon rakamlarını açıkladı! İşte Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'nın ödeyeceği tutar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de düzenlenen seçim mitinginde konuştu. Kamu bankalarının yeni emekli promosyon rakamlarını açıklayan Erdoğan, "Kamu bankalarımız bu yıl ki promosyon ödemelerini 8 ila 12 bin lira olarak belirledi. Emeklilerimiz maaşları aldıkları yerlerden bu ödemeleri alabilecekler. Yeni banka promosyonlarının emeklilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Haber 21-03-2024 13:59

Emekli promosyonunda son gelişme: Bankalar süreyi uzattı, en yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Seçimler öncesi seyyanen zammın gelip gelmeyeceği konuşulurken emekliler de bankaların emekli promosyon kampanyalarını takip etmeye devam ediyor. Peki en yüksek promosyon veren bankalar neler? İşte detaylar...

Finans 20-03-2024 14:56

SGK, SSK, Bağkur, 4A, 4B, 4C fark etmiyor! Emeklinin gözü bankaların mart promosyonunda: Rakam ortaya çıktı

Emekli maaşlarına ve bayram ikramiyelerine ek zam gündemdeyken bankalar da emekli maaşı mart ayı promosyonlarını güncelledi. Bazı bankaların promosyon miktarı 15 bin TL'yi buldu. Emekliler bankalarla görüşmelere başladı.

Finans 07-03-2024 14:56

Emekli maaşı arttı, bankaların yarışı kızıştı! Promosyonlara 'Şubat' ayarı: İşte en yüksek promosyon tutarı

Emekli maaşında yaşanan artış sonrası bankalar harekete geçti. Emekliye verilen promosyon miktarına 'Şubat' ayarı geldi. En yüksek promosyon miktarı belli olurken bankalar bir de otomatik fatura ödeme talimatı verilmesini istiyor. Süresi dolmadan yeni promosyon miktarından yararlanmak isteyenler ise promosyonun kalan tutarını ödeyip yeni bankasıyla sözleşme yapabiliyor.

Finans 21-02-2024 22:23

BANKA BANKA ŞUBAT PROMOSYONU | 10 bin TL ve üzeri maaş alan emekliler için zam geldi! En yüksek veren hangisi? Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti...

Banka banka Şubat ayı promosyon kampanyaları belli oldu. 10 bin TL ve üzeri maaş alan emeklilere promosyon zammı geldi. Yaklaşan yerel seçim öncesi kredi kartlarına sınırlama ve kredi faiz oranlarının artacağına dair iddialar konuşulurken, bankalar harekete geçti. Akbank, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank, Ziraat, Garanti başta olmak üzere bankalar emekli promosyonlarında artışa gitti. Peki hangi banka emeklilere ne kadar promosyon veriyor? En yüksek hangi banka promosyon veriyor? İşte yanıtı...

Finans 19-02-2024 14:02

Emekli promosyonunda yarış başladı, bankalar tek tek açıklıyor: İşte en yüksek emekli promosyonu veren bankalar!

Emekli maaşı zammının belli olmasının ardından ek gelir elde etmek isteyen milyonlarca emekli vatandaş, hangi bankanın ne kadar promosyon verdiği araştırmaya koyuldu. Bazı bankaların 15 TL'ye kadar promosyon verdiği görüldü. Ek zam sonrası promosyon da değişiklikler olabilir. İşte bankaların verdiği promosyonlar...

Finans 14-01-2024 13:44

Bankalar da zam oranına odaklandı, yarış başladı: Promosyon tutarının 20 bin TL'ye yükselmesi bekleniyor!

SSK ve Bağkur emeklilerinin ek zam talepleri gündemdeyken bankaların promosyon yarışı da başladı. Ocak ayındaki zamdan sonra promosyon tutarlarının 20 bin TL'ye kadar yükselmesi bekleniyor. Peki emekliler hangi durumlarda maaş hesabını başka bankaya taşıyabilir? Taahhüt süresi bitmeden banka değiştirmek mümkün mü?

Finans 11-01-2024 07:50

Emekli maaş promosyonu 2024 fiyat zammı! 20 bin TL birden artabilir... 11 puanlık fark 'Refah Payı' ile kapanacak! SSK ve Bağ-Kur emeklisinin beklediği haber

Emekli maaş promosyonlarında 20 bin TL'lik artış iddiası gündem yarattı. 2024 emekli maaş zammı için 'refah payı' masada yer alırken, bir yandan da bankaların 2024 emekli maaş promosyonu merak ediliyor. "2024 bankaların emekli promosyonları en fazla ne kadar olacak? Kaç TL zam gelecek?" sorusunun yanıtına cevap aranırken, kulislere yansıyan rakamlar dikkat çekti. Emekli maaş zammı ve promosyon için geri sayım başladı.

Finans 08-01-2024 10:36

Özel sektöre promosyon teklifi! Bir yıldır Meclis'te bekliyordu, Özel seçilince gündeme geldi: Yıldan yıla olsun!

Özel sektör çalışanlarının banka promosyonlarını yasalaştıracak yasa teklifi bir yıldır Meclis'te bekliyor. Özgür Özel'in genel başkan seçilmesinin ardından gözler CHP'nin sunduğu yasa teklifine çevrildi. Kasım 2022'de Meclis'e gelen promosyon yasasına dönemin AK Partili Milletvekili İbrahim Aydemir'in de destek verdiği hatırlatılırken, çalışanlar ise yıldan yıla promosyon almayı; bunun da en az enflasyon oranında artırılmasını talep ediyor.

Finans 08-11-2023 10:46

Asgari ücret, memur ve emekli maaşı arttı, bankalarda promosyon yarışı başladı! İşte yeni rakam...

Asgari ücret ve emekli ile memura yapılan zamların ardından bankalarda promosyon yarışı başladı. Bazı bankalar promosyon ücretlerini 15 bin TL'ye kadar çekerken taahhüt süresini kısaltmaya gidebileceği de konuşuluyor. 3 yıl yerine 1,5 yıl üzerinden de anlaşmalar yapılabilecek. Bankaların yeni promosyon oranlarını ve şartlarını önümüzdeki günlerde duyurması bekleniyor.

Finans 10-08-2023 07:38

Banka maaş promosyonu ile ilgili çarpıcı veri! Emekli ve çalışanların gözü orada... Şikayetler yüzde 287 arttı

Maaş promosyonları çok sayıda vatandaşın gündemindeki konulardan bir tanesi. Ancak gelen son verilere göre, şikayetlerde yüzde 287 artış kaydedildi. Maaş promosyonu ve limit artışı konularının mercek altına alındığı raporda, gerçekleşen yeni düzenlemelerle beraber emekli ve çalışanların yakından takip ettiği maaş ve promosyon konulu şikayetlerin, yüzde 287 arttığı kaydedilirken para çekme limitini konu alan şikayetlerin artış oranının ise yüzde 212 olduğu aktarıldı.

Finans 05-05-2023 15:59

Bankalar promosyonda çıtayı yükseltti! İşte promosyonda en düşük ve en yüksek miktar... (HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON ÖDEYECEK?)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamayla en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olduğunu açıklamıştı. 2.2 milyon EYT’linin de nisan ayında maaş almaya hak kazanması sonrası bankalardaki promosyon rekabeti arttı. Promosyonda en düşük sınır 3 bin, en yüksek ise 10 bin TL olarak belirlendi. Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte ayrıntılar...

Finans 31-03-2023 07:57

EYT’liler için bankalar yarışa başladı! Promosyon tutarı için 25 bin lira bekleniyor…

EYT’liler için kritik eşik aşılırken emeklilik sonrası artık ilk maaşlarının yatacağı tarihi bekliyorlar. Emekliler bir yandan da bankaların promosyonlarını araştırmaya başladı. Haksız da sayılmazlar çünkü bankalarda sisteme yeni girecek emekliler için bir promosyon yarışı var. Promosyon miktarları 10 bin liraya kadar çıktı. Ancak ilerleyen günlerde bu tutarın 25 bin lirayı bulması bekleniyor.

Finans 18-03-2023 07:40

Emeklilere 7.500 TL'ye varan ödeme alma fırsatı! Tek seferlik ödeme için şartlar belli oldu

Emekli promosyon ödemesi kampanyaları devam ediyor. Maaş tutarına göre gerçekleştirilen ödemeyi alabilmek için, maaşı ilgili bankadan çekmek gerekiyor. Promosyon ödemeleri için güncel tarihler belli oldu. Kampanya 1 Kasım 2022 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte tüm ayrıntılar...

Finans 28-02-2023 09:11

Emeklilere 7 bin 500 TL'lik ek gelir! Herkesin hesabına yatacak

Emeklilerin refahını yükseltmek için çalışmalar devam ederken, şubat ayının gelmesiyle ilk zamlı maaşlar hesaplara yattı. En düşük emekli maaşı 5.500 TL olarak ödendi. Ancak emeklilerin geliri maaşla sınırlı kalmayacak. 7.500 TL ve 2.200 TL'lik ek gelir de hesaplara yatacak. İşte detaylar...

Finans 07-02-2023 08:53

SON DAKİKA | EYT'lilere promosyon ödemesi! 4 banka vereceği rakamı açıkladı... 15 bin TL'yi bulabilir

Son dakika haberi: EYT'de beklenen gün geldi. İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin faydalanması beklenen düzenleme bugün Meclis'e geliyor. Milyonlarca vatandaşın heyecanlı bekleyişinin bugün sona ermesi beklenirken, şimdi de promosyon ödemeleri gündeme geldi. İlk maaşlarını Mart ayında alması planlanan EYT'liler için 4 banka promosyon miktarını belirledi. Uzmanlar ise söz konusu promosyon ödemelerinin 15 bin TL'yi bulacağını belirtiyor. İşte EYT promosyonlarıyla ilgili tüm detaylar...

Finans 30-01-2023 06:31

SON DAKİKA | EYT'lilere kötü haber! Promosyonda tavan miktarı aşağıya çekildi, 20 bin TL hayal oldu

Son dakika EYT haberi... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren EYT'de yeni gelişmeler yaşanıyor. İmzaya açılan EYT'de emekli olacaklara kötü bir haber geldi. EYT ile birlikte promosyonun 20 bin TL seviyesine çıkması bekleniyordu. Özel bankalar promosyon için tarifelerini hazırlamaya başlarken tavan miktarının 15 bin TL olacağı açıklandı.

Finans 27-01-2023 06:39

10 bin, 20 bin hatta 50 bin TL... Bankalar yarışa girdi! EYT sonrası promosyonlar ne kadar olacak? Emekli maaşı sonrası gözler orada...

EYT'lilerin beklediği müjdeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. Şimdi EYT düzenlemesinin Meclis'ten geçmesi bekleniyor. Diğer yandan ise EYT'liler için maaşlar kadar bankaların vereceği promosyon da merak konusu oldu. Emekli maaşlarına gelen yüzde 30'luk zamdan sonra emekliler "Banka promosyonu ne kadar oldu?" sorusuna yanıt arıyor. 10 bin, 20 bin hatta 50 bin TL... Bankalar emeklileri çekmek için yarışa girdi. İşte haberin detayları...

Finans 06-01-2023 21:31

O tarihten 3 gün sonra... 'Bankalar artırıyor 5 bin yerine 15 bin TL' EYT emekli promosyonu için en önemli şart! EYT'lilerin aklındaki soru yanıt buldu

EYT kararının açıklanmasıyla milyonların beklediği gelişme yaşandı. Şimdi ise gözler EYT yasasına çevrildi. Bu süreçte EYT'liler kıdem tazminatı ve emekli maaşı konularını araştırırken bir yandan da banka promosyonu detayları merak ediliyor. "EYT'liler promosyon alacak mı?" sorusu sorulurken sosyal güvenlik uzmanı Murat Bal, '3 gün' detayına dikkat çekti. Peki, promosyon ne kadar olacak? Minimum tutarların belli olduğunu söyleyen Bal, 15 bin TL’ye kadar promosyonlar da duyduklarını belirtti.

Finans 06-01-2023 13:36

Zonguldak'ta temizlik personeli promosyon parasıyla tekerlekli sandalye bağışladı

Zonguldak'ta belediyede çalışan temizlik personeli, aldığı promosyon parasıyla tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Yurthaber 28-12-2022 15:06

29 bin TL'lik promosyon! Bu hafta içinde yatırılacak...

Vatandaşların gündeminden düşmeyen promosyonla ilgili yeni gelişme yaşandı. Emeklilerde 10, memurlarda 41 bin 500 lirayı bulan maaş promosyonları sonrasında sağlık çalışanlarının da promosyon rakamları belli olmuştu. Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü ile Ziraat Bankası Bilecik Şubesi arasında 29 bin TL'lik promosyon anlaşması imzalandı. Yapılan anlaşma ile bilgi veren Müdür Damkacı, promosyon ödemesinin 25 bin 200 TL'lik kısmının aralık ayı sonuna kadar peşin yatırılacağını bildirdi.

Finans 26-12-2022 09:51

Sağlık Bakanlığı promosyonları ne zaman verilecek? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemesinde anlaşmaya varıldı

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri için araştırmalar hız kazandı. Yeni yıla az bir zaman kala promosyon ödemeleri de yapılmaya başlandı. Bakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın girişimleriyle Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında anlaşmaya varıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı promosyonları ne zaman verilecek?

Finans 20-12-2022 22:21

SON DAKİKA | Sağlık Bakanlığı çalışanlarına promosyon ödemesi ne kadar? Merak edilen rakam belli oldu, sağlık çalışanlarına...

Son dakika: Sağlık Bakanlığı çalışanlarının merakla beklediği promosyon haberi geldi. Binlerce Sağlık Bakanlığı çalışanını ilgilendiren promosyon tutarıyla ilgili merak edilen rakam belli oldu. Son gelen bilgiye göre Sağlık Bakanlığı çalışanlarına ödenecek promosyon tutarı 29 bin lira belirlendi. Personelin maaş miktarına bakılmaksızın yapılacak 29 bin lira promosyon tutarının 27 bin lirası peşin ödenecek. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 20-12-2022 21:52

Promosyonda heyecan bitmiyor! Başkan 'rekor' diye duyurdu! 8 kat artırarak 24 bin liraya çıkarıldı

Son aylarda emekli ve kamu çalışanlarının aldığı promosyonlar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Emeklilerde 10, memurlarda 41 bin 500 lirayı bulan maaş promosyonlarında yeni gelişme yaşandı. Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 24 bin lira promosyon haberi geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, işçi sayısına göre kıyaslandığında 24 bin liralık rakamın bir rekor olduğunu kaydetti.

Finans 14-12-2022 14:16

Sağlık Bakanlığı promosyonu ne zaman yatar? 2022 Sağlık Bakanlığı promosyonu son durum nedir?

Aralık ayının ortalarının gelmesiyle Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri merakla araştırılmaya başlandı. Doktor, hemşire ve diğer branştakiler olmak üzere pek çok sağlık çalışanı, 2022 banka promosyon ödemesini bekliyor. Peki Sağlık Bakanlığı promosyonu ne zaman yatar? 2022 Sağlık Bakanlığı promosyonu son durum nedir? İşte detaylar...

Haber 13-12-2022 12:26

Promosyonda perde kapanmıyor! Çalışanları ilgilendiren promosyon düzenlemesi heyecan yarattı, 14 bin 800 TL...

Türkiye'nin gözü asgari ücret ve EYT yasasına çevrilmişken promosyonla ilgili gelen haberler binlerce çalışanı heyecanlandırdı. Öte yandan Zonguldak Belediyesi'nden 710 personeli kapsayan 14 bin 800 TL’lik promosyon haberi geldi.

Finans 02-12-2022 13:02

Rekor 41.500 TL'yi bulmuştu! Tüm çalışanlara promosyon verilecek mi? Gözler asgari ücretteyken heyecanlandıran promosyon çıkışı

Türkiye'nin gözü asgari ücret ve EYT yasasına çevrilmişken TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'dan çalışanları ilgilendiren promosyon çıkışı geldi. Asgari ücrette önemli gelişmeler yaşanırken asgari ücret tespit komisyonunun ilk toplantısını 7 Aralık'ta ikinci toplantısını ise 14 Aralık'ta yapacağı duyuruldu. Promosyonda ise rekor 41.500 TL'ye kadar çıkmıştı. Ergün Atalay, promosyonla ilgili son durumu açıkladı.

Finans 01-12-2022 18:22

Başvurana 7 bin 500 TL nakit veriliyor! Dikkat: Süre sınırı bulunuyor

Promosyon haberleri emeklilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Birçok banka, maaşlarını kendi bankalarına taşımak ve bir süre burada tutmak şartıyla emeklilere 4.500, 5.000, 7.000, 7.50 TL tutarlarında ödemeler yapıyor.

Finans 29-11-2022 12:57

SAĞLIK BAKANLIĞI promosyonu ne zaman yatacak? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemesi yattı mı? Ödeme miktarları....

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ile ilgili araştırmalar Bakan Koca'nın yaptığı açıklama sonrası hız kazandı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü promosyon ödemelerinin tamamlanmasının ardından şimdi gözler Sağlık Bakanlığı’na çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı promosyonları ne zaman yatacak? İşte Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri hakkında merak edilenler...

Finans 19-11-2022 14:31

4.500, 5.000, 7.500 TL ödeme alma fırsatı! Başvurular hem şubeden hem internetten! İşte detaylar...

Bankalar 4.500, 5.000, 7.50 TL tutarında ödemeler gerçekleştirecek. Bu ödemeler ile vatandaşların cepleri bir nebze rahatlayacak. Ödemeler için bankaların farklı şartları bulunuyor. Banka ödeme tutarlarını ve başvuru şartlarını birleştirdik. İşte detaylar...

Finans 18-11-2022 11:44

Polis promosyon ödemeleri ne zaman? 2022 polis promosyonu ne zaman yatacak? Gözler EGM’de

Polis maaş promosyonu verileceği ve konu hakkında Vakıfbank ile anlaşmaya varıldığı duyurulmuştu. 27 bin TL promosyon ödemesinin tek seferde, hiçbir kesinti yapılmadan ödenmesi bekleniyor. Peki polis promosyon ödemeleri ne zaman? 2022 polis promosyonu ne zaman yatacak? İşte merak edilenler...

Finans 17-11-2022 09:00

Polis promosyonu ödemeleri bekleniyor! EGM Polis promosyonu ne zaman yatacak? 27 bin TL ödenecek

Polis promosyonu ödemeleri için geri sayım devam ediyor. Vatandaşlar, Vakıfbank tarafından ödenecek olan tutara ilişkin internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Şu an için Polis promosyonu ödemeleri için EGM'den (Emniyet Genel Müdürlüğü) gelecek açıklama bekleniyor. Peki polis promosyonu ne zaman yatacak? EGM polis promosyonu ödemesi ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Finans 15-11-2022 07:43

3.500, 4.500, 5.000 TL peşin ödeme hesaplara yatıyor! İşte başvuru detayları

Binlerce emekliye ödeme yapılacak. Başvuru şartları ve detayları belli oldu. Başvurular banka şubelerinden ya da e-Devlet üzerinden yapılacak. 5 bin TL'ye kadar ödemeler gerçekleştiriliyor. Emeklilerin cebini bir nebze rahatlatacak bu uygulamanın başvuruları devam ediyor.

Finans 11-11-2022 11:35

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman yatacak? 2022 Sağlık çalışanları ne zaman banka promosyonu alacak?

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ödemeleri hakkında araştırmalar hızlandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın teşvik müjdesi açıklamaları sonrası gözler ödemelerin yapılacağı tarihe çevrildi. Peki Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman yatacak? 2022 Sağlık çalışanları ne zaman banka promosyonu alacak? İşte merak edilenler...

Haber 09-11-2022 17:25

PTT emekli promosyonu yattı mı? 2022 PTT emekli promosyonu ne kadar?

Kasım ayının gelmesiyle PTT emekli promosyonlarıyla ilgili araştırmalar hız kazandı. Birçok emekli, bankaların maaş promosyonundan yararlanabilmek için maaşını farklı bankalara taşıyor. Peki PTT emekli promosyonu yattı mı? 2022 PTT emekli promosyonu ne kadar? İşte merak edilenler...

Finans 09-11-2022 15:25

Erzincan Belediyesi personeline 14 bin 400 lira maaş promosyonu

Erzincan Belediyesinde görev yapan personellerin maaşlarının yatırılacağı banka ve personele ödenecek olan promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla yapılan ihale tamamlandı.

Yurthaber 09-11-2022 09:07

Promosyon ödemesinde böyle rakam görülmedi! 200 bin TL promosyon, bugün hesaplarda

Şimdiye kadar bildiğiniz tüm promosyon rakamlarını unutun. THY'den çalışanlarına promosyon haberi geldi. 200 bin lirayı bulan promosyonlar bugün çalışanların hesaplarına geçiyor. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Finans 08-11-2022 12:51

Son dakika: 200 bin lira promosyon! Duyuruldu, yarın hesaplara geçiyor

THY'den çalışanlarına son dakika ikramiye haberi geldi. Şimdiye kadar bildiğiniz tüm promosyon rakamlarını unutun. 200 bin lirayı bulan promosyonlar yarın çalışanların hesaplarına geçiyor. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Finans 07-11-2022 16:12

Emeklilere müjdeli haber geldi: 7.000 TL ödenecek! Başvuruda süre sınırı bulunuyor

Vatandaşların yüzünü güldürecek haber geldi. Binlerce kişiye 7.000 TL'ye varan ödeme yapılacak. Üstelik başvuru için şubeye gitmeye gerek yok! Başvuru işlemleri online olarak kısa sürede gerçekleştiriliyor. Ancak başvuru için süre sınırı bulunuyor. İşte detaylar...

Finans 03-11-2022 15:17

Promosyon rakamı heyecanlandırdı! Anlaşma sağlandı, 30 bin lira verilecek

Vatandaşların yakından takip ettiği promosyon ödemelerinde heyecan devam ediyor. Özel sektör ve kamu kuruluşlarında da promosyonla ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, 30 bin TL net ödeme yapılması konusunda banka yöneticileri ile sözleşme imzaladı. Promosyon ödemelerinin 15 Aralık’ta hesaplara yatması kararı alındı. İşte promosyon haberiyle ilgili haberin detayı...

Finans 03-11-2022 10:08

Bütün emeklileri ilgilendiriyor: 5.000 TL ödeme alma fırsatı! Başvuru koşullarına dikkat

Gerekli koşulları sağlayan kişilere bankalar tarafından, cepleri bir nebze rahatlatacak ödemeler yapılıyor. Emeklilere 5.000 TL ödeme yapılacak. Detaylar belli oldu. Ödeme miktarları maaş tutarlarına göre değişkenlik gösteriyor. Ödemeyi alabilmek için başvuru yapmak gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Finans 03-11-2022 08:56