Etimesgut Belediyesi Haberleri

Bahçeli'nin bağışladığı arsaya yapılacak cemevinin projesi tanıtıldı

MHP Genel Merkezi'nce Nevşehir'de yapılacak cemevinin projesi ve teknik altyapısı Etimesgut Belediyesi tarafından tamamlandı.

Yurthaber 31-05-2023 14:37

MasterChef'in çekildiği Etimesgut'un Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in biyografisi!

MasterChef Türkiye'nin 13 Ekim 2022 Perşembe günü ekrana gelecek olan 100. bölümü Başkent Ankara'nın Etimesgut ilçesinde çekildi. MasterChef'in 100. bölüm fragmanın Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in görülmesi sonrası birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef'e konuk olan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? İşte Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in biyografisi...

Haber 13-10-2022 11:01

Türkmenistan ve Kırgızistan'ın Ankara Büyükelçileri Nevruz Bayramı programına katıldı

TÜRKSOY ile Etimesgut Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen programda, Büyükelçiler Amanlıyev ile Ömüraliyev nevruz ateşi yaktı, çekiç ile örs dövdü

Yurthaber 20-03-2022 18:17

Etimesgut Belediyesi

Etimesgut Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Etimesgut Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.