Intihal Haberleri

Yapay zeka intihal kontrolü nasıl yapılır? Yapay zeka intihale girer mi?

Teknoloji alanındaki ilerlemeler sayesinde yaşamımıza birçok farklı yenilik gelmektedir. Bu yeniliklerden biri de yapay zeka destekli sohbet botlarıdır. Bu sohbet botlarının kullanıcılara sunduğu çok sayıda avantaj vardır. Bu avantajlardan biri de kullanıcıların sorduğu sorulara yanıt vermesidir. Bunun yanı sıra içerik oluşturmada da etkin olarak kullanılan bir teknolojidir. Ancak yapay zeka aracı ile yazılan yazılarda intihal söz konusu olabilir. Peki, yapay zeka intihal kontrolü nasıl yapılır?

Egitim 18-01-2024 18:28

İddialar ülke gündeminde! Kopyala-Yapıştır Başbakan

Lüksemburg Başbakanı Xavier Bettel'in, üniversite eğitiminin ardından 1999'da yazdığı tezin büyük bölümünde intihal yaptığı iddia edildi.

Haber 27-10-2021 16:53

Çalıntı iddiaları asılsız

Başbakanlık Müsteşarı Prof. Dr. Ömer Dinçer'le birlikte hazırladığı "İşletme Yönetimi" kitabında intihal (çalıntı) yapıldığı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu belirten Doç. Dr. Fidan, "Hürriyet Gazetesi ve yazar Oktay Ekşi'nin yaptığı iletişim hürriyetinin kötüye kullanılmasının bir örneğidir" dedi.Doç. Dr. Fidan, gazete ve yazar hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

Haber 30-11-1999 00:00

Diğer Haber Etiketleri