Kamu Borcu Yapilandirma Suresi Son Gun Ne Zaman Haberleri

KPSS tercihleri ne zaman başlayacak, tercih kılavuzu yayımlandı mı? 2023 KPSS tercih tarihleri

KPSS tercih tarihleri, Kamu Personeli Seçme Sınavı A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT) sonuçları sonrası merak konusu oldu. ÖSYM'den yapılacak açıklama sonrası adaylar T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile işlemlerini gerçekleştirecekler. Peki, KPSS tercihleri ne zaman başlayacak? KPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? İşte son durum...

Egitim 2023-09-08 09:28:32

Memur ve memur emekli zammı ne zaman belli olacak? En düşük memur maaşı ne kadar olacak? Hakem Kurulu 3. kez toplandı

Memur ve memur emekli zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri, bugün gerçekleştirilen 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi'nde Kamu Görevlileri Hakem Heyeti 3. toplantısı nedeniyle yakından takip ediliyor. Hakem Kurulunun vereceği kararın ardından 2024 - 2025 Toplu İş Sözleşmesi memur zammı oranı netleşecek. Peki, Memur ve memur emekli zammı ne zaman belli olacak? En düşük memur maaşı ne kadar olacak?

Finans 2023-08-28 10:53:09

MEMUR VE MEMUR EMEKLİSİ ZAMMI: Memur ve memur emeklisi zammı ne kadar olacak, ne zaman açıklanır? Kamu toplu sözleşmesi Hakem Kurulu'na mı kaldı?

Memur ve memur emeklisi zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu toplu sözleşmesinin Hakem Kurulu'na kalmasının ardından merak konusu oldu. Uzlaşı sağlanamadığı için toplu sözleşme süreci Hakem Heyeti’ne devredildi. Peki, memur ve memur emeklisi zammı ne kadar olacak? Memur emeklisi ve memur zammı ne zaman açıklanır? İşte detaylar...

Finans 2023-08-23 08:29:27

MEMUR TOPLU SÖZLEŞMESİ SON DURUM: Emekli ve memur toplu sözleşmesi ne zaman imzalanacak?

Emekli ve memur toplu sözleşmesi ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere kamu çalışanları ve emeklilerine yönelik kritik toplantı 1 Ağustos’ta gerçekleştirildi. Peki, emekli ve memur toplu sözleşmesi ne zaman imzalanacak? İşte 7 Ağustos 2023 Pazartesi günü itibarıyla Emekli ve memur toplu sözleşmesinde son durum...

Finans 2023-08-07 20:06:25

KPSS TERCİH SONUÇLARI ne zaman açılanacak? KPSS-2023/1 tercihleri ne zaman bitiyor, saat kaçta? Dikkat ÖSYM açıkladı, bugün son gün!

KPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, 13 Temmuz 2023 Perşembe günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 6 Temmuz'da başlayan Kamu Personeli Seçme Sınavı tercihlerinde son gün 13 Temmuz. Konuya ilişkin detaylar için ÖSYM'nin sayfası ziyaret edilmeye başlandı. Birçok kişi internette "KPSS-2023/1 tercihleri ne zaman bitiyor, saat kaçta?" sorusunu araştırıyor. Peki, KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Egitim 13-07-23 09:02

MEMUR MAAŞ ZAMMI SON DAKİKA: Temmuz 2023 memur maaş zammı yasalaştı mı? Zamlı memur maaşları ne zaman ödenecek, 15 Temmuz'da mı?

Memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu kurumlarında çalışan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Memurlara 17,55'lik enflasyon oranına ek olarak 8 bin 77 TL seyyanen zam verilmişti. Hem memur hem de emekliler için gerçekleştirilen ilave zam artışları Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Şimdi gözler, TBMMK Genel Kurulu'na çevrildi. Normalde maaşlar 15 Temmuz'da ödeniyor. Peki, 2023 memur maaş zammı yasalaştı mı? Zamlı memur maaşı ne kadar, ne zaman yatacak?

Finans 12-07-23 08:26

MEMUR VE EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA 2023: Memur maaşları ne kadar oldu? En düşük emekli aylığı kaç TL? Memur ve emekli zammı bugün Genel Kurul’da!

Memur zammı ile emekli aylığı zammı, kamu kurumlarında çalışan vatandaşlar ve SSK, BAĞ-KUR ya da emekli sandıklı kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Genel Kurul, bugün memur maaşı ve emekli aylıklarını artıran düzenlemeyi de içeren kanun teklifini yasalaştırmak için çalışmalarına başlayacak. Peki, Memur maaşları ne kadar oldu? En düşük emekli aylığı kaç TL? Emekli aylığı ve zamlı memur maaşı ne zaman yatacak?

Finans 11-07-23 08:10

ZAMLI MEMUR MAAŞI 2023 SON DURUM: Zamlı memur maaşı ne zaman yatacak? Memur zammı ne kadar oldu, kaç TL?

Memur zammında son durum internette araştırılıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada 2023 yılında 15,9 milyon emekli ile 4,9 milyon kamu çalışanını etkileyen önemli iyileştirmeler yaptıklarını belirtip konuya dair detayları aktardı. Peki, memur zammı ne kadar oldu, kaç TL? Zamlı memur maaşı ne zaman yatacak?

Finans 11-07-23 07:42

MEMUR MAAŞI ZAMMI 2023 SON DAKİKA: Temmuz zammı ile Memur maaşı ne kadar olacak, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama!

Memur maaşı zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Bilindiği üzere en düşük memur maaşının 22 bin TL'ye çıkarılması bekleniyor. Diğer kamu çalışanları için ise görev, unvan, derece ve mesleki kariyer gibi unsurlara göre kademeli artış gerçekleştirilecek. Konu bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısında ele alındı. Peki, Memur maaşı zammı ne zaman açıklanacak? İşte, 2023 memur maaşı zammı ile ilgili detaylar...

Finans 03-07-23 19:31

MEMUR ZAMMI TEMMUZ 2023 SON DURUM: Memur zam oranı kaç oldu? Memur maaşı zammı açıklandı mı, ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı'ndan açıklama!

Memur maaşı zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu kurumlarında çalışan kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişinin gözü bugün Ankara’daydı. En düşük memur maaşı ile emekliye zam düzenlemesi Kabine Toplantısı'nda ele alındı. Öte yandan 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü TÜİK enflasyon verileri açıklanacak ve 6 aylık enflasyon farkı ile zam oranı belli olacak. Peki, memur maaşı zammı ne zaman açıklanacak? 2023 memur maaşı zammı ne kadar olacak?

Finans 03-07-23 19:29

MEMUR ZAMMI 2023 SON DURUM: Memur zammı ne kadar olacak, ne zaman açıklanacak? Maaş teklifi Meclis'e geliyor!

Memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca kamu çalışanı tarafından merak konusu oldu. Temmuz zammı için geri sayım başladı. Bilindiği üzere en düşük memur maaşının 22 bin TL'ye çıkarılması bekleniyor. Diğer kamu çalışanları için ise görev, unvan, derece ve mesleki kariyer gibi unsurlara göre kademeli artış gerçekleştirilecek. Birçok kişi "2023 memur zammı ne kadar olacak?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 2023 Memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri...

Finans 02-07-23 09:25

MEMUR MAAŞ ZAMMI SON DAKİKA 2023: Memur maaşı ne kadar olacak, 22 bin TL mi? Memur zammı ne zaman açıklanacak? Gözler Bakan Işıkhan'da!

Memur maaşı zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu kurumlarında çalışan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bakan Vedat Işıkhan, Temmuz ayı itibarıyla geçerli olacak asgari ücret tutarını açıkladı. Şimdi gözler emekli ve memur zam oranı hakkındaki gelişmelere çevrildi. Memurların alacağı ücret TÜİK verileri ile 6 aylık enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı yanı sıra refah payı ile hesaplanıyor. Peki memur maaşı ne kadar olacak, 22 bin TL mi? Memur zammı ne zaman açıklanacak?

Finans 22-06-23 10:51

SEÇİM YASAKLARI 2023: Seçim yasakları ne zaman kalkacak, saat kaçta? YSK Başkanı'ndan son dakika seçim yasakları açıklaması

Seçim yasakları bu sabah oy kullanma işlemlerinin başlamasıyla merak edildi. Dün saat 18.00'da başlayan siyasi propaganda yasağına ek olarak her seçimde olduğu gibi bu sabah saat 06.00'da kamu yasağı da eklendi. Oy kullanacak vatandaşlar seçim yasaklarının ne zaman kalkacağını araştırıyor. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasında yapılacak oylama sonucunda 13. Cumhurbaşkanı belli olacak. Peki, Seçim yasakları ne zaman kalkacak? YKS Başkanı'ndan son dakika açıklaması geldi. Ayrıntılar haberimizde...

Haber 28-05-23 16:52

Kamu borcu yapılandırma süresi uzatıldı mı? Kamu borcu yapılandırma süresi ne zamana kadar uzatıldı? 3 milyon 279 bin 883 kişi başvurdu!

Kamu borcu yapılandırma süresi ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 31 Mayıs’ta sona erecek başvurular için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yetki kullanarak süreyi uzattığı öğrenildi. Peki, Kamu borcu yapılandırma süresi uzatıldı mı? 3 milyon 279 bin 883 kişi başvurduğu kamu borcu yapılandırma süresi ne zamana kadar uzatıldı?

Finans 23-05-23 10:07

Taşerona kadro ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? 90 bin taşerona kadroda son durum

Taşerona kadro ile ilgili son dakika açıklamaları kamu kurumlarında çalışan işçiler tarafından yakından takip ediliyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldığında gündem getirilecek ilk konu olan taşerona işçilere yönelik son durum merak konusu oldu. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? 90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor?

Finans 22-05-23 15:10

İSKİ su borcu yapılandırma nasıl yapılır? İstanbul İSKİ borç yapılandırma son tarih ne zaman? Yüzde 90 indirim, 48 ay taksit

İSKİ su borcu yapılandırma işlemi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre gecikme zammı cezalarına da büyük indirim uygulanacak. Yüzde 90 oranında gecikme zammı indiriminden ya da 48 ay taksit imkanından faydalanmak isteyenler internette konuya ilişkin sorgulama yapıyor. Peki, İSKİ su borcu yapılandırma nasıl yapılır? İstanbul İSKİ borç yapılandırma son tarih ne zaman?

Finans 21-05-23 14:23

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA haberleri 10 Mayıs 2023: 90 bin taşerona kadro ne zaman verilecek? İşte son durum...

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri 700 bin kamu işçisi ile ilgili zam açıklamasının ardından vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanmaya devam ediliyor. Taşeronda işçilerin, TYP'lilerin ve belediye şirketinde çalışan kişilerin kadroya dahil edilip edilmeyeceği konusunda bilgi edinmek isteyenler yayımlanan bilgileri inceliyor. Peki, 90 bin taşerona kadro ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor? İşte, 10 Mayıs 2023 Çarşamba günü itibarıyla taşerona kadroda son durum...

Finans 10-05-23 08:52

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ 2023 SON DURUM: Kamu işçisi toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak, yüzde kaç zam yapılacak?

Toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde son durum vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü için son viraja girildi. Birçok kişi internette "Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak, işçilere ne kadar zam yapılacak?" sorularına yanıt arıyor. İşte 2 Mayıs 2023 Salı günü itibarıyla kamu işçisi toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde son durum...

Finans 02-05-23 15:14

KAMU İŞÇİSİ ZAM ORANI TEKLİFİ SON DAKİKA: Kamu işçisi toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak, yüzde kaç zam var? TÜRK-İş tarih verdi

Kamu işçisi zam oranı teklifi ile ilgili son dakika gelişmesinin ardından görüşmelere ilişkin detaylar merak konusu oldu 700 binden fazla işçiyi etkileyecek karara ilişkin TÜRK-İŞ tarafından açıklama yapıldı. TÜRK-İŞ'in açıklamasına haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Kamu işçisi toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Toplu iş sözleşmesi sonrası kamu işçisine yüzde kaç zam yapılacak?

Finans 28-04-23 13:18

Kamu işçisinin maaş zammında kritik toplantı! Son sözü Erdoğan söyleyecek: Ramazan Bayramı öncesinde...

"Kamu işçileri için toplu sözleşme ne zaman imzalanacak?" sorusu yaklaşık 700 bin kişinin gündeminde yer alıyor. Bu kapsamda kamu işçilerine toplu sözleşme zammının görüşüleceği ikinci toplantı gerçekleştirildi. Bugünkü toplantıda ilk rakamların masaya gelmesi bekleniyordu. 2 yıllık zam oranının belirlenmesi için toplantının ardından konfederasyon başkanlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceği ve bayram öncesi nihai kararın açıklanacağı belirtiliyor.

Finans 05-04-23 14:40

Kamu işçileri toplu sözleşme zam toplantısı ne zaman, saat kaçta? 700 bin kamu işçisi için zam toplantısı için geri sayım!

Kamu işçileri toplu sözleşme sürecine yönelik son dakika açıklaması bugün gerçekleştirilecek toplantı sonrası yapılacak. Türk-İş ile Hak-İş'in isteklerinin bulunduğu ortak talep metni, hem TÜHİS'e hem de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na gönderildi. TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ heyetleri ile işvereni temsil eden TÜHİS yetkilileri bir araya geliyor. Peki, 700 bin kamu işçisine ek zam yapılacak mı? Kamu işçileri toplu sözleşme zam toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Finans 05-04-23 06:45

VERGİ AFFI yapılandırma başvurusu ne zaman başlayacak? Vergi borcu nasıl ödenir? Meclis Genel Kurulunda kabul edildi

Vergi affı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Askerlik, köprü ve otoyol cezası, idari ceza ile öğrenim kredisi gibi borçları olan vatandaşlar arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Kamu alacaklarının yapılandırılmasına ilişkin yasa TBMM'de kabul edildi. Peki, vergi affı yapılandırma başvurusu ne zaman başlayacak? Vergi borcu nasıl ödenir? İşte detaylar...

Finans 11-03-23 10:36

Vergi affı ne zaman çıkacak, çıktı mı? Vergi borcu affı Resmi Gazete’de yayımlandı mı? Borcu olan kalmayacak!

Vergi affı ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Heyecanla beklenilen vergi affında beklenen gün geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın detaylarını aktardığı kanun teklifinin bugün TBMM Genel Kurul'unda görüşülmesi bekleniyor. Peki, Vergi affı ne zaman çıkacak, çıktı mı? Vergi borcu affı Resmi Gazete’de yayımlandı mı?

Finans 07-03-23 09:51

EYT SON DAKİKA: Meclis’in EYT mesaisi yeniden başlıyor: Borçlu SGK ve Bağ-Kur’luya yeni fırsat! 2 önemli yasa ve 'deprem' düzenlemesi...

EYT son dakika haberleri: EYT ve yapılandırma. Meclis iki önemli gündem maddesi ile 28 Şubat’ta çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi için son viraja giriliyor. ‘EYT'de İlk maaş ne zaman yatacak?’ sorusu cevap bulurken, teklife depremzedeler için yeni bir madde eklenmesi de gündeme geldi. Ayrıca yapılandırma kapsamında SGK ve Bağ-Kur prim borcu olanların da EYT ile kolay emekli olmasının önü açılacak.

Finans 24-02-23 09:23
EYT

EKPSS tercih sonuçları 2023 ertelendi mi? EKPSS tercih ve kura sonuçları tarihi!

EKPSS tercih sonuçları açıklamasının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Bilindiği üzere; lise, ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olan engelli bireylerin girdiği, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı tercih işlemleri 5-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. Şimdi gözler, ÖSYM'den gelecek son dakika açıklamasına çevrildi. Peki, EKPSS tercih sonuçları 2023 ertelendi mi? EKPSS tercih ve kura sonuçları tarihi belli mi? İşte detaylar...

Egitim 23-02-23 09:47

KABİNE TOPLANTISI YAPILACAK MI? 6 Şubat 2023 Pazartesi Kabine Toplantısı ertelendi mi? Kahramanmaraş depreminin ardından son durum!

Kabine Toplantısının bugün Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 şiddetindeki deprem sonrası yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu. Toplantıda, EYT, vergi affı, kamu işçilerine zam, taşerona kadro gibi çok sayıda konunun ele alınması bekleniyordu. Birçok kişi internette konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Kabine Toplantısı ertelendi mi? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Haber 06-02-23 11:45

BORÇ YAPILANDIRMA ne zaman başlayacak, hangi borçlar yapılandırılacak? 2023 vergi, SGK, trafik cezası olanlar DİKKAT: Meclis'te kabul edildi!

Borç yapılandırma ile ilgili son dakika gelişmesi SGK, GSS, trafik cezası ve vergi affından faydalanmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın üzerinde çalıştığı paketin ayrıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aktarılmıştı. SGK, Vergi dairesi, belediyelere olan borçlar kaldırıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş açıklamada bulundu. Peki, borç yapılandırma ne zaman başlayacak? Borç yapılandırma ile hangi borçlar yapılandırılacak?

Finans 01-02-23 07:15

EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı, yerleştirme sonucu nasıl öğrenilir? '2023 EKPSS tercih sonuçları açıklandı' duyurusu bekleniyor!

EKPSS tercih sonuçları ile ilgili son dakika açıklaması olup olmadığını öğrenmek isteyen adaylar arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere; Engelli Kamu Personeli Yerleştirme sonuçları için puan ve kontenjanlar baz alınacak. Adaylar ÖSYM AİS ekranından Engelli Kamu Personeli yerleştirme sonuçlarını öğrenebilecek. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, 2023 EKPSS tercih sonuçları sorgulama ekranı...

Egitim 31-01-23 09:30

TAŞERONA KADRO ne zaman gelecek, şartları ne? Sözleşmeli personele kadro Resmi Gazete'de yayımlandı! Şimdi tüm gözler taşerona kadroda

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri 458 bin 615 sözleşmeli personele kadro yolunu açan kanunun bugün Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmesinin ardından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kamu kurumlarında taşerona bağlı olarak çalışan 90 bin işçinin yapılan çalışmalar sonucunda kadroya geçmesi bekleniyor. Peki, taşerona kadro ne zaman gelecek, şartları ne? Taşerona kadro Meclis'e geldi mi?

Finans 26-01-23 10:47

VERGİ BORCU AFFI 2023 SON DAKİKA: Vergi borçları silindi mi, vergi affı ne zaman çıkacak? Cumhuriyet tarihinde böylesi görülmedi!

Vergi borçlarının silinmesi ile ilgili ayrıntılar, geçtiğimiz gün Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 'borç yapılandırma paketi' açıklaması sonrası merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Aralık 2022 tarihinden önceye ait 2.000 TL’yi aşmayan vergi borçları ve cezalara ilişkin müjdeyi verdi. Peki, vergi borçları silindi mi? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak, hangi borçları kapsıyor? İşte ayrıntılar...

Finans 24-01-23 10:36

BORÇ YAPILANDIRMA nedir, neleri kapsıyor? 2023 borç yapılandırma paketi ile kamu borçlarına yapılandırma geliyor!

Borç yapılandırma paketi ile ilgili son dakika gelişmeleri geçtiğimiz gün Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama nedeniyle vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan vergi, idari para cezaları, trafik cezaları ve EYT'li Bağ-Kur'luların prim borcu yapılandırılacak. Peki, borç yapılandırma nedir, neleri kapsıyor? 2023 borç yapılandırma paketi ile kamu borçlarına yapılandırma geliyor. İşte detaylar...

Finans 24-01-23 08:06

SÖZLEŞMELİYE KADRO ne zaman verilecek, şartları neler, kimleri kapsıyor? 458 bin 615 sözleşmeliye kadro yasalaştı!

Sözleşmeliye kadro teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Kamu kurumlarında çalışan 458 bin 615 sözleşmeli personele kadro verilecek. AK Parti ve MHP ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve 175 milletvekilinin imzasıyla verilen ve TBMM Genel Kurulunda kabul edilen yasanın Resmi Gazete'de yayımlanıp yayımlanmasıyla birlikte 30 günlük başvuru süreci başlamış olacak. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman verilecek, kimleri kapsıyor? İşte sözleşmeliye kadroda son durum!

Finans 22-01-23 10:41

SÖZLEŞMELİYE KADRO SON DAKİKA 19 Ocak 2023: Sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek? Kanun teklifi TBMM'de kabul edildi!

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri, düzenlemenin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçmesinin ardından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sözleşmeliye kadro düzenlemesiyle 4B'liler, 4A'lı olacak. Böylelikle sözleşmeli olarak çalışan Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçıları, kamu dışı aile sağlığı çalışanları, vekil imam hatip ve müezzin kayyımlar da dahil vekil, ebe ve hemşireler memur kadrosuna alınabilecek. Peki sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek?

Finans 19-01-23 23:34

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA 17 Ocak 2023: 90 bin taşerona kadro ne zaman çıkacak, Meclis'e mi geliyor, kimleri kapsayacak?

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri; sözleşmelilere kadro verilmesini içeren kanun teklifi Meclis'te kabul edilmesinin ardından kamu kurumlarında çalışan geçici işçiler tarafından yakından takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 90 bin taşeron işçiye yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu Peki taşerona kadro ne zaman çıkacak? Taşerona kadro şartları neler? İşte detaylar...

Finans 17-01-23 08:08

SÖZLEŞMELİYE KADRO SON DURUM! 2023 Sözleşmeliye kadro çıktı mı, şartları neler olacak? Düzenleme BUGÜN Meclis'e geliyor!

Sözleşmeliye kadro işle ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kamu kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan personellere ilişkin beklenen açıklama geçtiğimiz gün AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu yaptığı açıklamada sözleşmelilere kadro düzenlemesi teklifinin TBMM'ye geleceğini ifade etti. Peki, 2023 Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? İşte 12 Ocak 2023 sözleşmeliye kadroda son durum...

Finans 12-01-23 15:27

İKRAMİYE TARİHLERİ 2023: İkramiyeler ne zaman ödenecek? Kamu işçilerine ilave tediye ne zaman yatacak? Tarih Resmi Gazete'de yayımlandı!

İkramiye tarihleri 2023, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile netleşmiş oldu. Son dakika gelişmesinin ardından çok sayıda vatandaş birçok arama motorlarında '6772 Sayılı Kanun Kapsamına Giren Kurumlarda Çalışan İşçilere 2023 Yılında Yapılacak İlave Tediyelerin Sürelerinin Belirlenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı' ile ilgili sorgulama yapıyor. Peki, İkramiyeler ne zaman ödenecek? Kamu işçilerine ilave tediye ne zaman yatacak? İşte 2023 ikramiye tarihleri...

Finans 06-01-23 08:39

3600 ek gösterge farkı ne zaman ödenecek? 3600 ek gösterge ne zaman verilecek?

3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. 5 milyon 300 bin kamu çalışanı ve emekliyi yakından ilgilendiren 3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girecek. Peki, 3600 ek gösterge farkı ne zaman ödenecek? 3600 ek gösterge ne zaman verilecek, bu ay ödenir mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Finans 04-01-23 16:27

SÖZLEŞMELİYE KADRO ne zaman başlıyor, kimleri kapsıyor? İşte öğretmen, memur, sağlık personeli dahil 550 bin sözleşmelinin kadro ayrıntıları!

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri, kamu kurumlarında çalışan sözleşmeli personeller için kritik öneme sahip. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün, öğretmen, din görevlisi sağlık personeli gibi çalışan sözleşmeli personeller için Ankara'daki 'Sözleşmeliye Kadro Şöleni'nde açıklamalarda bulundu. Peki, Sözleşmeliye kadro ne zaman başlıyor? sözleşmeliye kadro çıktı mı, ne zaman yasalaşacak? İşte ayrıntılar...

Finans 04-01-23 07:31

SÖZLEŞMELİYE KADRO ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? 2022 sözleşmeliye kadro şartları ve kapsamı!

Sözleşmeliye kadro çalışması ile ilgili son dakika gelişmeleri; yıl sonunun yaklaşması sebebiyle öğretmen, memur, sağlık personeli ve din görevlisi olarak kamu kurumlarında çalışan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin konuya ilişkin açıklamada bulundu. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro kimleri kapsayacak? İşte detaylar...

Finans 17-12-22 16:54

Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, şartları ne? Öğretmen, memur, sağlık personeli ve din görevlisi olan sözleşmelilere kadroda son durum!

Sözleşmeliye kadro çalışmasına ilişkin son dakika gelişmeleri; öğretmen, memur, sağlık personeli ve din görevlisi olarak kamu kurumlarında çalışan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuya ilişkin detayları son Kabine toplantısının ardından canlı yayında aktarmıştı. Peki, Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro şartları nelerdir?

Finans 07-12-22 11:52

Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! 2022 sözleşmeliye kadroda son durum...

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu kurumlarında çalışan sözleşmeli personeller tarafından yakından takip edilirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bakan Bilgin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası konuya ilişkin detayları aktaracağını belirtti. Peki, Sözleşmeliye kadro ne zaman çıktı mı? Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak?

Finans 25-11-22 09:11

Sözleşmeli personele kadro ne zaman verilecek? Tarih belli oldu! Sözleşmeli memura kadro müjdesi

Sözleşmeli memurlar heyecanla kadro açıklamalarını bekliyorlar. Daha önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sözleşmelilere kadro konusunda kamu kuruluşlarıyla görüşmelerin devam ettiğini, görüşülen bir iki konu daha olduğunu aktarmıştı. Konu ile ilgili son dakika açıklaması ile kadro tarihi belli oldu. Peki, sözleşmeli personele kadro ne zaman verilecek?

Finans 11-11-22 10:47

2022 KPSS lisans tercihleri başladı mı, ne zaman başlayacak? ÖSYM'den KPSS tercih kılavuzu açıklaması bekleniyor!

KPSS tercihleri için ÖSYM'den son dakika açıklaması bekleniyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı lisans başvuruları 24 Mayıs ve 6 Haziran tarihleri aralığında alındı. Başvurularını yapan adaylar genel yetenek genel kültür, eğitim bilimleri ve alan bilgisi oturumlarına eylül ayında, ÖABT’ye ise ekim ayında girdiler. Sonuçlar ise 21 Ekim'de açıklandı. Peki, 2022 KPSS lisans tercihleri başladı mı, KPSS lisans tercihleri ne zaman başlayacak?

Egitim 31-10-22 10:29

Son dakika: Yerli otomobil Togg için beklenen gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan Togg'un fiyatı için tarih verdi

Son dakika haberi: Yerli otomobil Togg için tarihi gün geldi çattı. "Türkiye'nin otomobili" banttan indirildi. Togg'un üretim tesisinin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk yerli otomobili banttan bizzat indirdi. Togg'un ön siparişinin ne zaman verilebileceği ile ilgili de konuşan Erdoğan, fiyat için de tarih verdi. Erdoğan, vatandaşların Togg'u satın alabilmesi için özel ve kamu bankalarından da ellerini taşın altına koymalarını istedi. İşte son dakika Togg haberi...

Finans 29-10-22 18:21

KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları ne zaman silinecek? Torba yasanın 10 maddesi kabul edildi

KYK borç faizleri ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. KYK borcu olanlar düzenlemedeki son durumu merak ediyorlar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK kredisinin faizinin silinmesi için talimatın verildiğini ve çalışmaların başlatıldığını ifade etmişti. Ekonomiye ilişkin 'torba' kanun teklifi içerisinde bu konu da yer aldı. Peki, KYK borç faizleri silindi mi? KYK borçları ne zaman silinecek?

Finans 27-10-22 08:59
KYK

2022 sözleşmeliye kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro geliyor!

2022 sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri kamu kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan vatandaşlar tarafından tarafından yakından takip ediliyor. Devlet kurumlarında sözleşmeli çalışan personele kadro verilmesine yönelik çalışmalarda son durum merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Afyonkarahisar'da konuya ilişkin açıklamada bulunmuştu. Peki, 2022 sözleşmeliye kadro çıktı mı, sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak?

Finans 26-10-22 10:42

KYK borçları ne zaman silinecek, kimlerin faizi silinecek? KYK borçları silinmesinde son durum!

KYK borcu faizleriyle ilgili çalışmalarda son durum vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. KYK borcu faizlerinin silineceğinin duyurulmasının ardından borçların ne zaman silineceği çok sayıda kişi tarafından arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki KYK borçları faizleri ne zaman silinecek? KYK borçları faizlerinde son durum nedir? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Finans 26-10-22 08:13

90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek? 90 bin taşerona kadro geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklayacak

ile ilgili yeni gelişmeler ve bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası yapılacak açıklamanın ayrıntıları taşerona bağlı olarak kamu kurumlarında çalışan kişiler tarafından merak konusu oldu. Taşerona kadro, sözleşmeli çalışan personele kadro ve EYT ocak zammı gibi konulara dair çalışmalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin liderliğinde yapılıyor. Peki, 90 bin taşeron işçi ne zaman kadroya geçecek? İşte 90 bin taşerona kadro konusunda son gelişmeler...

Finans 24-10-22 14:02

Sözleşmelilere kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak 2022? 600 bin sözleşmeli çalışana kadroda son viraj: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Sözleşmeliye kadro ile ilgili yeni gelişmeler ve bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası yapılacak açıklamanın detayları kamu kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan kişiler tarafından merak konusu oldu. Sözleşmeliye kadro, taşeronda çalışan kişilere kadro ve EYT ocak zammı gibi konulara dair çalışmalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin liderliğinde yapılıyor. Peki 2022 sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek, şartları neler, kimleri kapsayacak?

Finans 24-10-22 13:53