Konuşanlar Haberleri

Konuşanlar'da bomba anlar! Hasan Can 'Sevgiline hangi organını vermek isterdin?' diye sordu! Aldığı cevap şaşırttı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 137. bölüm shot tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Hasan Can Kaya'nın 'Sevgiline eşine hangi organını 15 günlüğüne vermek isterdin?' sorusu damga vurdu. Kadın konuğun cevabı sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-03-2024 15:01

Hasan Can Kaya'da açık açık anlattı! Hayatında ilk kez Tinder açtı bomba olay...

Konuşanlar ile Exxen'de ilgiyle takip edilen Hasan Can Kaya'ya katılan konuklardan biri özel hayatına dair bir olayı açık açık anlattı. Hayatında ilk kez Tinder açtığında yaşadığı olayı anlatan genç kadın herkesi şaşırttı.

Magazin 07-03-2024 11:57

'7 kilo verdim' dedi nasıl zayıfladığını tek tek saydı! Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ında bomba anlar

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 135. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Hasan Can Kaya'nın nasıl zayıfladığını anlattığı anlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-02-2024 14:09

Kocası fantezilerini açıklayınca çok utandı! Hasan Can Kaya ne diyeceğini bilemedi

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 130. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa fantezilerini tek tek açıklayan konuk damga vurdu. Hasan Can Kaya duyduklarını karşısında ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 26-01-2024 15:23

Konuşanlar

Konuşanlar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Konuşanlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hasan Can Kaya bile şaştı kaldı! Konuşanlar'da olay sözler: Sizin seks hayatınız aklıma geliyor ve...

Konuşanlar son bölüm fragmanında yer alan konuklardan biri sözleriyle herkesi şoke etti. Bir yakınına seslenen konuğun sözleri Hasan Can Kaya'nın bile şaşırmasına sebep oldu. Kadın konuk "Memelerine hapşırmaktan vazgeç..." deyince...

Magazin 11-01-2024 07:26

Konuşanlar'a fantezi sorusu damga vurdu! Konuğunun isteği Hasan Can'ı şaşırttı! Duyanlar inanamadı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 125. shot bölümü yayınlandı. Programa kadın konuğunun fantezisi damga vurdu. Hasan Can'dan isteği herkesi şaşırttı.

Magazin 20-12-2023 15:56

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! ‘Sugar mommy’ arıyorum deyince...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 124. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Programa ‘Sugar mommy’ arıyorum diyen konuğun anlattıkları damga vurdu.

Magazin 13-12-2023 14:45

Tıp Fakültesi öğrencisi Hasan Can'ın burnunu eleştirdi, o anlar gündem oldu! 'Sen bir de beni...'

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 122. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa Tıp Fakültesi öğrencisinin Hasan Can'ın burnunu eleştirdiği anlar damga vurdu.

Magazin 22-11-2023 10:38

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'a o anlar damga vurdu! Havuzdan çıkıp Rus kadını görünce şoke oldu! Söylediklerini anlamayınca...

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 121. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa Rus kadın ile bir anısını anlatan konuğun başından geçen olay damga vurdu.

Magazin 14-11-2023 17:19

Konuşanlar'a damga vurmuştu! 5 kez ameliyat olan kanser hastası izleyicisi Hasan Can Kaya'ya tekrar geldi! O anlara beğeni yağdı

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı, izleyicilerden gelen ilginç cevaplar ile konuşulmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanan program büyük ilgi görüyor.

Magazin 11-11-2023 23:56

Hasan Can Kaya konuğunun ne iş yaptığını duyunca şoke oldu! Mesleğe başlama şekli Konuşanlar'a damga vurdu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 120. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Hasan Can programa gelen bir konuğunun ne iş yaptığını duyunca çok şaşırdı. Konuğun mesleğine başlama şekli ise herkesi kahkahaya boğdu.

Magazin 08-11-2023 14:12

Hasan Can Kaya konuğunun dekoltesini diline doladı! Sen Türkan Şoray mısın?'

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 118. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyada gündem oldu. Hasan Can programa gelen bir konuğunun derin göğüs dekoltesini görünce dayanamadı. Ünlü komedyenin sözleri stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Magazin 31-10-2023 17:32

Hasan Can Kaya'da bomba hikaye! Kampa birlikte gittiği kadın cinsel organını kesmek isteyince...

Konuşanlar son bölüme katılan konuklar yine anlattıklarıyla gündeme geldi. Ailesinin şirketince CEO olan Pars adındaki genç adam başına gelen bir olayı anlatınca herkesi şoke etti. Hasan Can Kaya anlatılanlar karşısında şaştı kaldı.

Magazin 09-10-2023 06:58

Konuşanlar'a Koltuk altını yalarım diyen adam damga vurdu! 10 milyon dolara...

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Programın 115. bölüm fragmanına "10 milyon dolar verseler iğrençlik konusunda ne kadar ileri gidersin?" sorusuna bir konuğun verdiği yanıt damga vurdu. Hasan Can Kaya ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 04-10-2023 12:31

Hasan Can Kaya Seksi seksi oturup gidecek misin? deyince...

Konuşanlar son bölüm yine güldüren konuklarıyla dikkat çekti. Hasan Can Kaya derin dekoltesiyle programa katılan konuğuna "Seksi seksi oturup gidecek misin?" deyince genç kadın bir hikaye anlattı anlatmasına ama...

Magazin 29-09-2023 14:43

Konuşanlar'a boy takıntısı damga vurdu! Hasan Can Kaya'nın sözleri olay oldu! 'Mankenlerden biliyorum...'

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programı yeni bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Konuşanlar'ın 112. bölüm tanıtımına ise boy takınsıtısı damga vurdu. Aynı boyda olan kadınların erkeklerden daha uzun durduğunu söyleyen Hasan Can 'Mankenlerden biliyorum...' deyince olanlar oldu.

Magazin 20-09-2023 14:17

Konuşanlar'a Sadece bir kızla çıktım diyen adam damga vurdu! “Herif konuşamıyor abazalıktan”

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar yeni sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya başladı. Her hafta yeni bölümü yayınlanan Konuşanlar'ın fragmanında "Sadece bir kızla çıktım o da 45 dakika sürmüştü" diyen adamın sözleri dikkat çekti. Hasan Can Kaya'nın yanıtı tüm salonu kahkahaya boğdu.

Magazin 19-09-2023 16:42

Hasan Can Kaya'ya katılan Bedduası tutan adam olay oldu! Anlattıklarını duyanlar inanamadı

Hasan Can Kaya'nın sevilen programı Konuşanlar her hafta yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Yeni sezon bölümleri ile yeniden ekrana gelmeye başlayan Konuşanlar'a “Benim bedduam tutuyor” diyen konuk damga vurdu. Anlattıklarına inanamayan Hasan Can Kaya şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 13-09-2023 09:38

Hasan Can Kaya'ya katılan Esra öğretmenin boşanma sebebi şoke etti! Ünlü komedyen dayanamadı

Komedyen Hasan Can Kaya en beğenilen Konuşanlar programıyla sezona bomba gibi bir dönüş yaptı. Programa katılan okul öncesi öğretmeninin boşanma sebebi ise 111. bölüme damga vurdu. Hasan Can duyduğu karşısında dayanamayıp genç kadına sarıldı.

Magazin 12-09-2023 13:32

Hasan Can Kaya, 'Konuşanlar' programında Deniz Türüç ile dalga geçti! ''Fenerbahçe'de hep yedektin...''

Adı Beşiktaş ile anılan Deniz Türüç, Exxen'de yayınlanan 'Konuşanlar' isimli programa katıldı. Transfer süreciyle ilgili bilgi veren Deniz Türüç'ün o anları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 09-09-2023 15:05

Konuşanlar'da sevgilisinin çekmecesinde ne bulduğunu anlattı! Bunu bilen var mı? diye sorunca... Edis'in tepkisi gündem oldu

Ünlü komedyen Hasan Can’ın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar’ın 110. bölüm tanıtımı yine olay oldu. Sezon finali bölümüne Edis konuk oldu, yer yerinden oynadı. Konuşanlar'a bir konuğun sevgilisiyle ayrılık sebebini açıkladığı dakikalar damga vurdu.

Magazin 07-06-2023 08:36

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! Konuğu bunu 'yayınlama bunu' dedi ama... '70 yaşındaki adamla...'

Ünlü komedyen Hasan Can’ın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar’ın yeni bölüm tanıtımı olay oldu. Konuşanlar 109. bölüm tanıtımına bir konuğun ilişki itirafı damga vurdu.

Magazin 01-06-2023 08:45

Hasan Can Kaya'ya katılıp İkisini birden seviyordum diyerek itiraf etti! Olay ilişki açıklaması

Konuşanlar son bölümü yine sosyal medyada gündem oldu. Hasan Can Kaya'ya konuk olan 25 yaşındaki Feyza isimli genç kadın özel hayatıyla ilgili yaptığı itirafla stüdyonun dikkatini çekti. Genç kadın "İkisini birden seviyordum" diyerek ilişkisine dair açıklamada bulundu.

Magazin 29-05-2023 08:10

Hasan Can Kaya'ya katılan genç kadın Yanlışlıkla fuhuş baskını yedik diyerek anlattı

Konuşanlar programı her bölümde bir olayla gündeme damga vuruyor. Hasan Can Kaya'nın sunduğu programa katılan genç kadın evlerine yanlışlıkla yapılan fuhuş baskınını anlattı.

Magazin 23-05-2023 14:51

Konuşanlar'ı sunan Hasan Can'dan bomba tespit! Kıllı erkekler beni eklesin

Ünlü komedyen Hasan Can’ın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlayan Konuşanlar’ın yeni bölüm tanıtımı olay oldu. Konuşanlar 107. bölüm tanıtımına Hasan Can’ın bir sorusu üzerine konuğunun lazer itirafı damga vurdu. Ünlü komedyenin konuğuyla ilgili tespiti gündem oldu.

Magazin 17-05-2023 13:06

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ına Murda'nın çocuk itirafı damga vurdu! ''Evlenmedin ama çocuğun var''

Exxen'de yayınlanan Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programı her bölümüyle sosyal medyada viral oluyor. Murda'nın konuk olduğu ve Hadise'nin sürpriz olarak katıldığı Konuşanlar'ın 105. bölüm tanıtımı yine çok konuşuldu.

Magazin 03-05-2023 09:24

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya'ya olay itiraf! Defalarca aldatılan kadın intikam için bakın ne yapmış

Hasan Can Kaya'nın Exxen'de izleyicisinin karşısına çıkan programı Konuşanlar'da ilginç olayların ardı arkası kesilmiyor. Her bölümü ayrı bir olay olan Konuşanlar'ın 104. bölümü tanıtımı yine gündem oldu. Programın tanıtımına 'Defalarca aldatıldım' diyen kadının göğüs estetiği itirafı damga vurdu. Genç kadının anlattıkları stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Magazin 02-05-2023 13:12

Genç kadının sözleri sonrası espri yapınca... Hasan Can Kaya'nın sözleri AK Partili ismi kızdırdı: Aşağılayıcı konuşmalarınız...

Konuşanlar programıyla gündemden düşmeyen Hasan Can Kaya'nın son bölümde 'Elazığ Üniveristesi' ile ilgili açıklamaları gündem oldu. Bir konuğunun "Elazığ Üniversitesi bilgisayar mühendisliği mezunuyum" demesi üzerine espri yapan Kaya'nın sözlerine AK Parti'den tepki geldi. Elazığ AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; Kaya'ya tepki göstererek "Aşağılayıcı konuşmalarınızdan dolayı sizi esefle kınıyorum" dedi.

Magazin 30-04-2023 13:44

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ına 'temizlik hastası' olduğunu söyleyen seyircinin tuvalet itirafı damga vurdu!

Exxen'de yayınlanan Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programı her bölümüyle sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Konuşanlar'ın 104. bölüm tanıtımında da erkek bir seyircinin tuvalet itirafı damga vurdu. "Tuvaletten sonra sifonu çekmeyi unutuyorum" diyen seyirci hemen ardından ise temizlik hastası olduğunu söyleyince herkesi şaşırttı. Hasan Can ise konuğuna esprili bir dille tepki gösterdi.

Magazin 26-04-2023 01:17

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ına seyircinin Çukur dizisi anısı damga vurdu: Kafa atınca burnum kaydı

Hasan Can Kaya'nın Exxen'de yayınlanan programı Konuşanlar'da ilginç olayların ardı arkası kesilmiyor. Her bölümü ayrı bir olay olan eğlence programı Konuşanlar'ın 103. bölümüne ise oyunculuk yapmak isteyen bir seyircinin Çukur'daki bir sahneyi canlandırırken yaşadığı olay damga vurdu. Çukur'dan bir aksiyon sahnesi çekmeye çalışan seyirci, arkadaşının attığı gerçek kafa nedeniyle burnunun kaydığını ve 30 bin TL'lik ameliyat maliyeti nedeniyle yaptıramadığını söyledi.

Magazin 18-04-2023 19:55

Hasan Can Kaya'da bombalar bitmiyor! Rus kadın barda bir anda öpmeye başlayınca...

Konuşanlar 102. bölüm tanıtımı yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın fırtınalar estirdiği programa katılanlar da komik hikâyeleriyle programa renk katıyor. Son olarak bir kadın konuk barda Rus kadın tarafından bir anda öpülmeye başlayınca ne yaptığını söyledi. İşte güldüren o anı...

Magazin 12-04-2023 09:04

Hasan Can Kaya konuğunun 3 ay evli kaldığını duyunca... İlk seks...

Komedyen Hasan Can Kaya'nın çok sevilen programı Konuşanlar yine gündem oldu. Hasan Can Kaya konuğunun 3 ay evli kaldığını duyunca kendini tutamadı. Komedyenin konuğa söyledikleri herkesi güldürdü.

Magazin 09-04-2023 07:06

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ına seks shop hikayesi damga vurdu! O kadar güzel bir kız ki..

Hasan Can Kaya'nın her bölümü ayrı bir olay olan eğlence programı Konuşanlar'a bir seyircinin 'seks shop hikayesi' damga vurdu. Hasan Can Kaya'nın bir fantezini veya sıçma hikayeni anlat demesi üzerine genç kadının anlattıkları stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Magazin 05-04-2023 09:05

Hasan Can Kaya, konuğun Göğüslerini tutarak söyledikleri karşısında şoke oldu! Çıkartıp verebilirsin

Komedyen Hasan Can Kaya'nın Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programında ilginç anlar yaşanmaya devam ediyor. Hasan Can Kaya konuğun "Memelerimi elletmemişimdir küsmüştür" demesiyle şaştı kaldı ama bu yoruma sessiz de kalmadı. İşte Konuşanlar son bölümdeki bomba anlar...

Magazin 27-03-2023 07:00

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya'nın 'fantezi' sorusuna olay yanıt! Ünlü yıkamak istiyorum

Hasan Can Kaya'nın her bölümü olay olan eğlence programı Konuşanlar'a bir seyircinin 'fantezi' açıklaması damga vurdu. Hasan Can Kaya, cenaze ve hasta nakil işiyle uğraştığı öğrenilen adamın, ünlü yıkamak istediğini söylemesi üzerine kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya önce ne diyeceğini bilemedi ardından da verdiği yanıtla salonu kırdı geçirdi.

Magazin 23-03-2023 14:14

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'a yatak odası fantezisi damga vurdu! 'Çektiği fotoğrafı kayınvalidesine gönderince...'

Hasan Can Kaya'nın büyük bir izleyici kitlesine sahip programı Konuşanlar, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından bir süre yayınlanmamıştı. Yeni bölümlerinin yayınlanmaya başladığı Konuşanlar'da yine bomba hikayeler var. Programın konuklarından bir kadının anlattığı yatak odası fantezisi seyirciyi kahkahaya boğdu.

Magazin 16-03-2023 13:10

Hasan Can Kaya'nın Konuşanları'nda bomba bir hikaye daha! Tinder'a katılan kadın, bir çiftten gelen teklifle şoke oldu

Deprem sonrası Konuşanlar'a bir süre ara veren Hasan Can Kaya büyük yaralar açan depremden 1 ay sonra deprem öncesi çekilen bir bölümü yayınladı. Geliri depremzedelere bağışlanacak Konuşanlar'a katılan bir konuk Tinder hikâyesiyle herkesi şoke etti.

Magazin 13-03-2023 08:33

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya mini etekli kadın konuğu görünce dayanamadı! Pişik gibisin şu an...

Kahramanmaraş depremleri sonrası Konuşanlar'a bir süre ara veren Hasan Can Kaya yeni bölümle ekrana döndü. Depremden önce çekilen bölümü yayınlayan Kaya bölümün gelirinin depremzedelere bağışlanacağını da açıkladı. Hasan Can Kaya programda mini etekli kadın konuğu görünce dayanamadı ve ortaya ilginç anlar çıktı.

Magazin 09-03-2023 11:41

Hasan Can Kaya'dan üzen 'baba' itirafı! Bazen rüyalarıma giriyor...

Hasan Can Kaya, Youtube'da Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programına konuk oldu. Çağlayan, programına konuk ettiği isimlerle son dönemde oldukça gündemde. Hasan Can Kaya'nın, hayatıyla ilgili bilinmeyenlerini anlattığı programda, eğlenceli ve hüzünlü dakikalar bir arada yaşandı.

Magazin 03-03-2023 00:31

''Annem prezervatifleri delince...'' sözleri Konuşanlar'a damga vurdu! Hasan Can duyduklarına inanamadı!

'Konuşanlar' ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki programında yapılan açıklamalar sık sık viral oluyor ve gündemden düşmüyor. Programa gelenlere fantazilerini ve sıçış hikayelerini soran Hasan Can bu defa duyduklarına inanamadı. Bir katılımcının babamın sıçış hikayesi diye anlattığı olay stüdyoyu kahkahaya boğdu...

Magazin 02-02-2023 08:42

Konuşanlar'da Penis boyu ölçüyorum deyince... Hasan Can Kaya'dan olay yanıt

'Konuşanlar' ile şöhreti yakalayan Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki programında yapılan açıklamalar sık sık gündem oluyor. Seyircilere fantezilerini soran Hasan Can Kaya son olarak Kübra adındaki seyircisinin hayaliyle şoke oldu. "Seks oteli kurmak istiyorum" diyen seyircinin fantezisi stüdyoda herkesi şaşırttı. Başka bir seyirci ise penis boyu ölçtüğünü açıklayarak olay oldu.

Magazin 09-01-2023 08:14

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya'yı şoke eden 'fantezi' itirafı! Kendini tutamadı: Sapığı bile bizi organize ediyor

Konuşanlar programında Hasan Can Kaya'ya dair bir itirafta bulunan erkek seyircinin sözleri hem ekran başındaki izleyicileri hem de salondakileri şaşırttı. Bir fantezisi olduğunu belirten seyirci, Hasan Can Kaya'nın söz vermesi üzerine ünlülerin yatakta neler yaptıklarını tahmin etmeye çalıştığını açıkladı. "Dün gece seni yatakta hayal ettim" diyen seyircinin sözleri Hasan Can Kaya'yı şaşırtırken izleyenler kahkahaya boğuldu.

Magazin 23-12-2022 14:39

Hasan Can'ın şaşkına çeviren grup ilişki anısı! 2 kadın dört... Yani diğer her şeyden iki tane var

YouTube'da başlayan Konuşanlar programına şimdilerde Exxen platformunda devam eden Hasan Can Kaya, yeni sezonun 16. bölümüne yaptığı itirafla herkesi kahkahaya boğdu. Bir dönem komi olarak çalıştığını dile getiren Hasan Can, gelen turistlerin teklifiyle ilgili yaşadığı anısını anlatınca stüdyodakiler şaşkına döndü.

Magazin 17-12-2022 15:50

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da kahkaha attıran olay! Köpeğini çiftleştirmek isterken kocasının...

YouTube'da başlayan Konuşanlar programına şimdilerde Exxen platformunda devam eden Hasan Can Kaya'nın yeni bölümün son tanıtımında güldüren bir olay yaşandı. Köpeğini çiftleştirmek için eş arayan kadın, başından geçen olayı anlatınca, stüdyodakiler kahkahalara boğuldu.

Magazin 07-12-2022 15:57

Konuşanlar sunucusu Hasan Can Kaya'dan olay yanıt! Eski sevgililerimin evine giderdim deyince neye uğradığını şaşırdı

Konuşanlar programında, Hasan Can Kaya’nın "Bir saatliğine görünmez olsaydınız bu süreyi nerede ve kiminle geçirmek istediniz?" sorusuna seyircinin verdiği yanıt olay oldu. Eski sevgililerinin eşlerine gitmek istediğini belirten genç kadının sözleri karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hasan Can Kaya'nın sözleri ise Konuşanlar stüdyosundaki izleyicileri kahkahaya boğdu.

Magazin 05-11-2022 15:14

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya'dan seyirciye olay yanıt: Şimdiki albenin ise yalakalık!

Konuşanlar programına Hasan Can Kaya’nın, ilişkileri üzerine değerlendirmede bulunan seyirciye verdiği yanıt damga vurdu. Genç adama sempatik olduğunu söyleyen Hasan Can Kaya, ilişkilerde bu avantajı kullanıp kullanmadığını sordu. Seyirci samimi olduğunu ve bunu ilişkilerde kullandığını söyleyince olanlar oldu. Hasan Can Kaya'nın yanıtı Konuşanlar stüdyosundaki izleyicileri kahkahaya boğdu.

Magazin 28-09-2022 09:33

Konuşanlar’da Hasan Can Kaya’dan arkadaşına açılan seyirciye olay yanıt! Genç adam ne diyeceğini şaşırdı: Bu yayınlanacak mı?

Hasan Can Kaya, Konuşanlar programında Murat Boz'u ağırladı. Ünlü komedyen yaşadığı diş sorunu nedeniyle yüzünün şiş olduğunu belirtip "Adam yeterince yakışıklı olduğu yetmiyormuş gibi tipimi daha da kaydırdı" ifadelerini kullandı. Konuşanlar programına, ayrılık sürecinde kendisine destek olan arkadaşına, açılan seyircinin sözleri damga vurdu. Hasan Can Kaya, "Sen gerçekten romantikmişsin lan!" diyerek seyirciyi ti'ye alırken genç adam kırdığı potu fark edip "Bu yayınlanacak mı?" diye sordu.

Magazin 24-09-2022 09:21

Konuşanlar’da Hasan Can Kaya’dan Murat Boz'a olay yanıt: Kızlarla tren yapıyorlarmış!

Hasan Can Kaya, Konuşanlar programında başarılı pop müzik şarkıcısı Murat Boz'u konuk etti. Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabında Konuşanlar’ın yayınlanmamış bölümünden bir kesit paylaştı. Stüdyoda bulunan bir izleyicinin Almanya'da yaşadığını öğrenmesi sebebiyle "Orada ne iş yapıyorsun?" diye soran Hasan Can Kaya, izleyiciden gelen yanıta Murat Boz'un soruyla karşılık vermesi üzerine espri patlattı. Murat Boz hem kısa süreli şaşkınlık yaşadı hem de kahkahaya boğuldu.

Magazin 18-09-2022 13:18

Konuşanlar’da Hasan Can Kaya’nın 'fantezi' sorusuna olay yanıt: Beni tüm erkek arkadaşlarım aldatıyor!

Konuşanlar programına Hasan Can Kaya’nın 'fantezi' sorusu damga vurdu. Şekerinin düşmesi sebebiyle salondan ayrılan bir izleyiciyi ti'ye alan Hasan Can Kaya, bir süre sonra geri gelip yerine oturan genç kadına söz verdi. Onu tanımak için soru yönelten ünlü isim, masör olduğunu öğrendiği kıza "Müşterilerle bu tonda mı konuşuyorsun?" diyerek takıldı. Genç kızın, "Bize bir fantezini anlat" diyen Hasan Can Kaya'ya verdiği yanıt Konuşanlar izleyicilerini kahkahaya boğdu.

Magazin 11-09-2022 16:43