Melissa Vargas Haberleri

Melissa Vargas Azer Bülbül şarkısı paylaştı! Zehra Güneş kendini tutamadı, Hande Baladın ise...

Filenin Sultanları'nın yıldız ismi Melissa Vargas sosyal medya paylaşımıyla Zehra Güneş, Hande Baladın gibi isimlerinin dikkatini çekti. Melissa Vargas, Azer Bülbül şarkısının sözlerini paylaşınca Zehra Güneş'in tepkisi dikkat çekti.

Magazin 12-02-2024 10:48

Melissa Vargas'ı bu kez bizim durdurmamız gerekecek... Milli oyuncu, VakıfBank ve Eczacıbaşı Dynavit'in grubuna düştü!

13-17 Aralık'ta Çin'in Hangzhou şehrinde düzenlenecek olan FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda temsilcilerimiz VakıfBank ve Eczacıbaşı Dynavit'in mücadele edeceği gruplar belli oldu.

Spor 07-11-2023 08:33

Varsa yoksa Melissa Vargas! Çin'e transfer olan milli oyuncu ilk maçında harikalar yarattı

Fenerbahçe'den Çin'e transfer olarak büyük ses getiren Melissa Vargas, 1.5 ay sonra ilk kez bir voleybol maçına çıktı ve adeta şov yaptı. Galibiyette büyük rol oynayan Melissa Vargas'ın performansı büyük alkış topladı.

Spor 05-11-2023 11:35

Zehra Güneş Gabi Guimaraes ile poz verdi! Melissa Vargas'dan yorum gecikmedi

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş başarılı spor kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı oluyor. VakıfBank'ta forma giyen Güneş, son maçta takım arkadaşı Gabi Guimaraes ile etkili bir performans sergiledi. Başarılı voleybolcu Guimaraes ile pozlarını sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 26-10-2023 14:51

Melissa Vargas'ın yeni adresi Türk taraftarları bir hayli üzdü...

A Milli Kadın Voleybol formasıyla harikalar yaratan Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'a transfer oldu ve Fenerbahçe'den ayrıldı.

Spor 20-10-2023 23:13

Melissa Vargas'a Malatya'da onur belgesi verildi

Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Malatyalı olduğunu her fırsatta dile getiren Milli Voleybolcu Melissa Vargas, Malatya’yı ziyaret etti. Büyük ilgiyle karşılanan Vargas, Malatya’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, şehrin biran önce yaralarının sarılmasını temenni etti.

Spor 10-10-2023 15:28

Melissa Vargas'a Malatya'da onur belgesi verildi

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonluğunda başrol oynayan Küba asıllı oyuncu Melissa Vargas'a Malatya'da onur belgesi verildi.

Yurthaber 10-10-2023 14:16

Melissa Vargas'ın adı yanlış anons edilince olay oldu! Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş dayanamadı

Filenin Sultanları’nın parlayan yıldızlarından biri olan Melissa Vargas Avrupa Şampiyonluğundaki başarılı skorlarıyla hafızalara kazındı. Sempatik tavırlarıyla da sık sık ilgi odağı olan Vargas’ın adı yanlış anons edilince Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt’tan da tepki gecikmedi.

Spor 26-09-2023 14:51

Zehra Güneş hayalini açıkladı! Melissa Vargas pozuna kayıtsız kalamadı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş başarılı spor kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. Instagram'da 3 milyonu aşkın takipçisi bulunan Güneş hayalini açıkladığı pozuyla büyüledi. Melissa Vargas da yorum yapanlar arasında yer aldı.

Magazin 18-09-2023 16:36

Son dakika: A Milli Futbol Takımı'na da 'Melissa Vargas' geliyor! Kuntz'un esprisi gerçek oluyor, Büyükekşi'den yeşil ışık...

Son dakika haberleri: A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda oynadığı 5 maçta topladığı 10 puanla 2. sırada yer alıyor. Grupta son olarak konuk ettiği Ermenistan ile 1-1 berabere kalan, dostluk maçında ise Japonya'ya 4-2 yenilen Ay-Yıldızlılar'da ortaya konan performans eleştiri toplamıştı. Teknik direktör Stefan Kuntz'un geleceği tartışılırken, Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na benzer bir sistemin getirilmesi gündeme geldi.

Spor 14-09-2023 18:36

Milli voleybolcu Melissa Vargas'a Malatya Belediyesi'nden büyük jest! Hayalleri gerçek oldu

Küba asıllı milli voleybolcu Melissa Vargas 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finaline damga vuran oyunculardan biri olmuştu. "Malatyalıyım" diyerek gönülleri fetheden sempatik voleybolcuya Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük jest geldi.

Spor 14-09-2023 15:31

Ümit Özat'tan Melissa Vargas ve Shane Larkin yorumu! ''Milli Takımda oynamasını istemiyorum''

Futbol dünyasının tanınan isimlerinden olan Ümit Özat'ın yorumları sosyal medyada gündem oldu. Devşirme oyuncu konusunu konuşan Özat, Melissa Vargas ve Shane Larkin konusuna değindi.

Spor 05-09-2023 07:33

Küba'da doğdu, Malatyalı oldu... Kimliğini Erdoğan vermişti! İşte smaçlarıyla Avrupa'ya diz çöktüren Melissa Vargas'ın hayat hikayesi

Kadın Voleybol Milli Takımımız, CEV 2023 Avrupa Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 yendi ve Avrupa şampiyonu oldu. Türkiye'ye büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları'nda turnuvaya damga vuran ise Melissa Vargas oldu. Finalde 41 sayıya ulaşan Vargas, turnuvanın da en değerli oyuncusu seçildi. Küba'da doğan ve 2021 yılında Türk vatandaşı olan Vargas'ın hayatı ise merak konusu oldu. İşte Malatyalı Vargas'ın film gibi hikayesi...

Spor 04-09-2023 10:35

Melisa Vargas kimdir, kaç yaşında? Filenin Sultanları'ndan Melisa Vargas aslen nereli? Sahada devleşti!

Melisa Vargas ile ilgili aramalar A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Türkiye Sırbistan voleybol final maçı oynaması nedeniyle merak edildi. Türk vatandaşlığına geçen Vargas'ın aslen nereli olduğu, boyu ve kim olduğu merak edildi. Ebrar Karakurt ile olan uyumuyla da adından söz ettiren milli voleybolcunun hayatı araştırılıyor. Peki, Melisa Vargas kimdir, kaç yaşında? Filenin Sultanları'ndan Melisa Vargas aslen nereli? Sahada devleşti!

Spor 03-09-2023 23:23

Görenler bir daha baktı! Milli yıldıza 'nazar değmesin' diye bedavaya dağıttı!

Kütahya'da bir simit fırınında, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda finale yükselmesinin ardından hayır için simit dağıtıldı.

Spor 02-09-2023 17:35

Polonya Milli Takımı'ndan Melissa Vargas'a skandal hareket! Yanından kahkaha atarak geçtiler

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda çeyrek final maçında Polonya’yı 3-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşma sonunda milli oyuncumuz Melissa Vargas'a yapılan hareket sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 31-08-2023 10:52