Mls Major League Soccer Haberleri

Wayne Rooney'nin yeni adresi MLS!

Derby County’den istifa ederek teknik direktörlük görevinden ayrılan Wayne Rooney, Major League Soccer (MLS) ekiplerinden DC United’a teknik adam olarak geri dönüyor.

Spor 11-07-2022 11:44

Son dakika: Fenerbahçeli Mesut Özil, sezon sonunda ayrılıyor! Yeni rotası...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen İsmail Kartal ile büyük bir çıkış yakalayarak dikkat çekmişti. Kartal, Süper Lig'in 30. haftasında oynanan İttifak Holding Konyaspor maçı sonrasında Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın kadro dışı bırakılmasını talep etmiş ve yönetim de bu isteği onaylamıştı. Fenerbahçe taraftarlarının hala çok sevdiği Mesut Özil için ise gündeme flaş transfer haberleri geliyor...

Spor 10-05-2022 08:41

Son dakika: Mesut Özil'in yeni takımı pes dedirtti! 'Bu kadar mı düştün?'

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılarak flaş bir sürpriz yaşatan Mesut Özil için İspanya'dan flaş bir transfer iddiası geldi. Sarı-lacivertli ekipten sezon sonunda kesin olarak ayrılacak olan yıldız oyuncunun yeni adresi herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 08-04-2022 12:36

Burak Yılmaz'ın yeni takımı herkesi şaşkına uğrattı

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oluyor. Beşiktaş ve Galatasaray ile adı anılan Burak Yılmaz'ın Amerika Ligi'ne transfer olması kesinleşti. Tecrübeli forvetin Inter Miami ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi.

Spor 08-04-2022 09:30

Burak Yılmaz'ın yeni adresi çok şaşırtacak!

Sezon sonunda Lille ile sözleşmesi sona erecek yıldız oyuncunun adı Beşiktaş ile anılıyordu. Süper Lig'e dönmeyi düşünmediği öğrenilen Burak'ın ABD'den teklifler aldığı ortaya çıktı...

Spor 01-04-2022 10:00

Son dakika: Mesut Özil'den transfer cevabı! MLS'e gidiyor mu?

Fenerbahçe'de İttifak Holding Konyaspor maçı sonrasında Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Tecrübeli yıldız, kendisi hakkında çıkan transfer iddiaları için de konuştuç

Spor 28-03-2022 12:08

Son dakika: Fenerbahçeli Mesut Özil için flaş iddia: Yeni adresi belli oldu!

Son dakika: Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın resmen kadro dışı bırakılması, camiada taşları yerinden oynatmıştı. Özellikle Mesut Özil'in Arsenal sonrası Fenerbahçe'de de bunu yaşaması, dış başında geniş yer buldu. Alman gazetesi Bild, dünyaca ünlü yıldız için flaş bir iddia ortaya attı. İşte haberin detayları...

Spor 26-03-2022 09:23

DeAndre Yedlin, ayrıldıktan sonra Galatasaraylı taraftarların gönlünde taht kurdu! 'Aşık oldum'

Galatasaray'dan ayrılarak ülkesi takımlarından Inter Miami'nin yolunu tutan DeAndre Yedlin, ESPN'e verdiği röportajda flaş açıklamalarda bulundu. İstanbul hakkında konuşan Amerikalı oyuncu, İstanbul'a aşık olduğunu belirterek, "Benim ülkemde İslamofobi var. Uçakta Müslüman görseler korkudan ölen bir yerden her sokakta cami olan bir yere geldim. Muhteşem bir ülke, muhteşem bir şehir. Aşık oldum." dedi.

Spor 30-01-2022 13:15

Premier Lig'den astronomik anlaşma! 6 yıl için 2 milyar Dolar

Dünyanın en iyi ligleri arasında bulunan İngiltere Premier Ligi, Amerikan televizyonu NBC ile 2 milyar 700 milyon Dolar karşılığında 6 yıllık anlaşma imzaladı.

Spor 19-11-2021 15:05

David Beckham'ın oğlu Romeo Beckham ilk maçına çıktı

Futbolun efsane isimlerinden David Beckham'ın oğlu yeşil sahaya ayak bastı. Beckham'ın oğlu Romeo MLS'de kariyerinin ilk maçına çıkması ile Beckham ismi yeniden yeşil sahalara döndü.

Spor 21-09-2021 12:30

Fenerbahçe'de mutsuz olduğu konuşulan Mesut Özil için MLS takımları devrede

Sarı-Lacivertliler'de mutsuz olduğu konuşulan Mesut Özil'e MLS takımlarının ilgisi olduğu iddia edildi. İspanyol AS Gazetesi'ne göre; MLS takımları, Mesut'un durumunu yakından takip ediyor.

Spor 08-09-2021 19:22

MLS takımları Burak Yılmaz’ı istiyor!

Burak, Lille’de gösterdiği performans ile MLS'in de dikkatini çekti. Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami’nin yanı sıra Los Angeles Galaxy ve New York City takımları milli futbolcuyu yakından takip ediyor.

Spor 26-04-2021 16:19

Thierry Henry, sosyal medyadan çıkacak

Fransız teknik direktör ve eski yıldız futbolcu Thierry Henry "ırkçılık ve siber zorbalığa" karşı yeterince önlem alınmaması nedeniyle sosyal medya platformlarını kapatacağını duyurdu.

Spor 26-03-2021 16:26

Beckham'ın Messi ve Ronaldo ısrarı sürüyor

MLS ekimi Inter Miami'nin sahibi efsane futbolcu David Beckham, bir kez daha Lionel Messi ile Cristiano Ronaldo'nun Inter Miami'ye transfer olabileceğini söyledi. Beckham konuyla ilgili, "Messi ve Ronaldo'nun Inter Miami'ye transfer olabilir. Inter Miami ile adlarının anılması normal. Dürüst olmak gerekirse, oyuncular için karar vermenin zor olacağını düşünmüyorum, çünkü burası harika bir yer" açıklamasında bulundu.

Spor 23-03-2021 18:51