Müge Boz Haberleri Ve Son Dakika Müge Boz Haberleri

Müge Boz Haberleri Ve Son Dakika Müge Boz Haberleri

13 Nisan 1984 İstanbul doğumlu olan Müge Boz, liseden sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Sinema Televizyon ve Halkla İlişkiler bölümünü tamamladı. Daha sonra Norveç'te bulunan Hogskulen i Volda okulundan burs kazanmasıyla beraber burada önemli dersler almaya başladı. Kendisini oyunculuk yönünde geliştiren Boz, ilk deneyimini "Melekler Korusun" dizisinde yaşadıktan sonra Leyla ile Mecnun, Toprağın Çocukları, Aşk Emek İster, Karakol, Kayıtdışı, Yalan Dünya, Şüphe, Karaoğlan, Bu İşte Bir Yalnızlık Var, Hadi, Bir Hikayem Var, Sevda Kuşun Kanadında, Arka Sokaklar gibi birçok projede yer almayı başardı. Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019 Haziran ayında Barcelona'da evlenen ünlü oyuncunun Vina ismindeki bir kız çocuğu vardır.

Müge Boz Haberleri

Ünlü oyuncu Müge Boz İkinci çocuğu istiyorum demişti, müjdeli haberi gözyaşlarıyla duyurdu

2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz dünyaevine giren ünlü oyuncu Müge Boz, sosyal medya hesabından ikinci kez anne olacağını duyurdu. Ünlü oyucunun paylaşımına beğeni ve tebrik yorumları geldi.

Magazin 22-01-2024 12:59

Büyüdükçe annesinin kopyası oldu! Müge Boz kızıyla videosunu paylaştı Kime benziyor bu çocuk diye isyan etmişti

Sosyal medyada sıkça paylaşımlarda bulunan ve 1 milyona yakın takipçisi olan ünlü oyuncu Müge Boz, son olarak YouTube'da kızının doğum günü partisinin videosunu paylaştı. Kızı 3 yaşına giren ünlü isim, Instagram'dan da takipçilerine videoyu duyurdu. Boz'un kızının büyüdüğü görülürken büyüdükçe annesine daha çok benzediği de fark edildi. Yaklaşık 2 yıl önce Boz, kızı Vina'yla fotoğrafını paylaşıp kızının kime benzediğine dair tartışmalara nokta koymak istemiş, o paylaşım da gündem olmuştu.

Magazin 08-12-2022 16:10

Müge Boz'dan 'hamilelik' iddialarına yanıt!

Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdüren Müge Boz, ikinci kez anne olmaya hazırlandığı yönündeki söylentilere yanıt verdi. Konuyla alakalı konuşan ünlü oyuncu, "Arkadaşlar şu anda hamile değilim. Böyle bir şey olsa hemen sizlerle bu güzel haberi paylaşıyor oluruz." açıklamasını yaptı.

Magazin 23-08-2022 11:11

Müge Boz çocuğunu eşine bırakıp tek başına kampa gitti!

Müge Boz, tam bir doğa tutkunu. Önceki gün kızı Vina’yı eşi Caner Erdeniz’e emanet edip arkadaşlarıyla kamp yaptı.

Magazin 20-04-2022 10:45

Müge Boz

Müge Boz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Müge Boz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Maske Kimsin Sen yarışmasında Dinozor Müge Boz çıktı

Final yapma kararı alan Maske Kimsin Sen yarışmasında Dinozor maskesinin altındaki isim Müge Boz oldu. Müge Boz'un yakın arkadaşı Alican Yücesoy açıklamasında "Senle koca bir gün geçirdik nasıl olur ya?" dedi.

Magazin 06-02-2022 07:34

Alişan, oğlu Burak’ın videosuyla ilgili konuştu: Espri olsun diye çektim

Alişan’ın geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından oğlu Burak’ın olduğu bir video paylaştı. Videoda Alişan’ın oğlu Burak, Müge Boz’un kızı Vina’nın videosunu izlerken “Vina benimsin” dediği anlar eleştiri oklarının hedefi oldu. Alişan, bir canlı yayına katılarak eleştirilere yanıt verdi.

Magazin 01-12-2021 14:39

Müge Boz 2 yaşındaki kızı Vina ile spor yaptı

Basketbolcu Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Müge Boz, önceki gün soluğu sporda aldı. 2 yaşındaki kızı Vina ile birlikte egzersiz yapan Boz, o anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 22-10-2021 16:48

Müge Boz: Teşekkürler sevgilim

Oyuncu Müge Boz, 2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenmiş, aynı yıl kızları Vina dünyaya gelmişti. İkili, yaz sezonunu kamp tatilinde geçiriyor.

Magazin 16-07-2021 14:03

Caner Erdeniz'in kızı Vina ile bisiklet keyfi

Oyuncu Müge Boz’un basketbolcu eşi Caner Erdeniz, önceki gün kızı Vina ile Ortaköy’de bisiklet sürerken görüntülendi.

Magazin 23-06-2021 12:11

Müge Boz kimdir? Akıncı’nın Beste’si Müge Boz kaç yaşında, nereli? Müge Boz eşi kimdir?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugünkü konuğu ünlü oyuncu Müge Boz oldu. Özel hayatının bilinmeyenlerini anlatacak ünlü isimle ilgili televizyon izleyicileri tarafından araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Müge Boz kimdir? Müge Boz kaç yaşında, nereli? İşte Müge Boz eşi ve kızı…

Magazin 02-02-2021 10:41

Müge Boz'dan eşi Caner Erdeniz'e: Seni çok seviyorum aşkım

Oyuncu Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz ile tanışma yıl dönümlerini romantik bir paylaşımla kutladı. Boz, Erdeniz ile aşk pozlarını "İyi ki tanıştığımız o gün, ikimiz de hiç istemesek de o sergi açılışına gitmişiz. Seni çok seviyorum aşkım" notunu düştü.

Magazin 01-02-2021 16:33

Müge Boz: İkinci çocuğu istiyoruz

Instagram hesabı üzerinden canlı gerçekleşen “Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular” programının bu haftaki konuğu Müge Boz oldu. İkinci çocuğu istediklerini söyleyen güzel oyuncu, Vina’da olduğu gibi onun da cinsiyetini öğrenmek istemediğini belirtti. Yayında uzaylılardan korktuğunu itiraf eden Boz, bu korkusunu bir ara eşine de bulaştırdığını açıkladı. Sosyal medya içeriklerine ilişkin de konuşan Boz, kariyerinde başına gelen talihsiz bir olayı da paylaştı.

Magazin 19-12-2020 16:39

Müge Boz’dan hamilelik öncesi-sonrası paylaşımı!

Galatasaray Basketbol A takımında kısa forvet pozisyonunda formasını terleten Caner Erdeniz 2019 yılında hayatını oyuncu Müge Boz ile birleştirdi. Barselona’da nikah masasına oturan Müge Boz eşi Caner Erdeniz’in çocukları Vina 2019 yılında dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından sık sık ailesiyle ilgili paylaşımlar yapan Müge Boz takipçilerinin beğenisini topluyor.

Magazin 22-07-2020 17:47

Müge Boz kimdir? Müge Boz kaç yaşında? Müge Boz nereli? Doğum kilolarınla barışan Müge Boz’un biyografisi!

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan isimler arasında yer alan Müge Boz paylaştığı tatil pozuyla bir anda magazinin gündemine oturdu. Doğum kilolarıyla barıştığını ve kendisini olduğu gibi kabul ettiğini söyleyen Müge Boz, “ters ışık mağduruyum” diyerek esprili bir paylaşımda bulundu. Bu gönderisinin ardından sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan Müge Boz hakkında araştırmalar arttı. Müge Boz’un hayatını merak edenler sanatçıya dair aramalarını çoğalttı.

Magazin 13-07-2020 17:26

Müge Boz: Doğum sonrası aldığım kilolarla barışmaya odaklandım

Yaklaşık sekiz ay önce kızı Vina'yı kucağına alan oyuncu Müge Boz, yaptığı paylaşımla doğum sonrası kilolarıyla barışmaya çalıştığını ifade etti. Boz, konuyla ilgili "Arkadaşlar şimdiden söyleyeyim; tüm çabalarıma rağmen bu yaz ters ışık mağduruyum. Doğum sonrası aldığım kilolarla barışmaya ve kendimi olduğum gibi kabul etmeye odaklandım" ifadelerini kullandı.

Magazin 13-07-2020 14:54

Müge Boz: Fazla kilolara değil, Vina’ya odaklanalım

Kızı Vina ve eşiyle birlikte tatile çıkan oyuncu Müge Boz, buradan paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinin gönlünü kazandı.

Magazin 29-06-2020 09:17

Müge Boz ile Caner Erdeniz'den romantik kutlama

Oyuncu Müge Boz ile basketbolcu Caner Erdeniz, evliliklerinin birinci yıl dönümünü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kutladı.

Magazin 16-06-2020 14:45

Müge Boz isyan etti: Kime benziyor bu çocuk?

Müge Boz, yaptığı paylaşımla kızının kime benzediğini bulmaya çalıştı. 'Bu çocuk kime benziyor' diyen Boz'un fotoğrafının altına binlerce yorum yapıldı.

Magazin 10-04-2020 11:26

Müge Boz isyan etti: ‘Kime benziyor bu çocuk?’

Müge Boz, yaptığı paylaşımla kızının kime benzediğini bulmaya çalıştı. 'Bu çocuk kime benziyor' diyen Boz'un fotoğrafının altına binlerce yorum yapıldı.

Magazin 09-04-2020 14:58

Müge Boz, Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı ile canlı yayında antrenman yaptı

Müge Boz, Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı ile canlı yayında antrenman yaptı Red Bull sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı ile sevilen oyuncu Müge Boz, Red Bull Türkiye Instagram hesabı üzerinden canlı yayınlanan antrenman ile evde antrenman yapmak isteyenlere esneme hareketlerini göstererek ilham verdi.

Trend 31-03-2020 08:31

Müge Boz'un paylaşımı tepki topladı

Müge Boz, basketbolcu Caner Erdeniz ile haziran ayında Barcelona’da nikah masasına oturdu. Çiftin kız bebekleri Vina, kasım ayında dünyaya geldi.

Magazin 14-03-2020 15:52

Müge Boz'dan 'Vina'lı aile pozu

Sosyal medya hesabından yayınladığı mutlu aile pozlarıyla adından söz ettiren oyuncu Müge Boz, bu kez kızı Vina ve eşi Caner Erdeniz ile yürüş pozlarını paylaştı.

Magazin 07-03-2020 17:08

Caner Erdeniz'e 'cinsel saldırı' cezası çıktı! Müge Boz'dan tepki çeken açıklama

Basketbolcu Caner Erdeniz, "Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Konuyla ilgili Erdeniz'in oyuncu eşi Müge Boz sosyal medyada bir açıklama yaptı ve eşini korudu. Bu açıklama sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 09-02-2020 09:13

Müge Boz'un eşi Basketbolcu Caner Erdeniz'e 'cinsel saldırı' suçundan 2 yıl hapis cezası

İstanbul Bebek'te bulunan bir barda 3 yıl önce Deniz B. isimli kadına yönelik "Cinsel taciz" suçundan 5 bin 400 lira para cezasına çarptırılan basketbolcu Caner Erdeniz, kararın istinaf mahkemesinde bozulmasının ardından yeniden yargılandı. Sanık Caner Erdeniz yeniden yapılan yargılamada "Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme sanık Erdeniz hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Magazin 07-02-2020 11:32

Müge Boz'dan bebekli paylaşım

Basketbolcu Caner Erdeniz ile haziran ayında evlenen ve geçen ay bebeği Vina'yı kucağına alan Müge Boz, kızıyla yeni fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Kadin 22-12-2019 09:53

Müge Boz doğumunu anlatırken gözyaşlarına boğuldu

Geçtiğimiz hafta bebeğini kucağına alan oyuncu Müge Boz, YouTube kanalından doğum videosunu paylaştı. Sezaryen yapan ve ameliyathaneye eşi alınmadığı için yalnız kalan oyuncu, yaşadığı sıkıntıları anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 03-12-2019 09:43

Müge Boz bebeğini emzirirken paylaştı!

Geçtiğimiz gün annelik duygusunu ilk kez tadan oyuncu Müge Boz, bebeğini emzirirken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Boz, yaptığı paylaşımlarla anne olduktan sonra hayatının nasıl değiştiğini de göstermiş oldu.

Magazin 02-12-2019 10:43

Müge Boz'un annelik coşkusu

Yeni anne olan Müge Boz, anne olmanın verdiği sevinci her yerde paylaşıyor.

Magazin 30-11-2019 13:48

Yeni anne olan Müge Boz: Vina ile kan uyuşmazlığımız var

Geçtiğimiz hafta anne olan Müge Boz, sosyal medyadan paylaştığı haberle sevenlerini üzdü.

Magazin 28-11-2019 20:47

Müge Boz, bebeği Vina ile ilk fotoğrafını paylaştı

Basketbolcu Caner Erdeniz’le geçtiğimiz haziran ayında Barselona’da evlenen Müge Boz, anne oldu. Müge Boz, Vina ismini verdikleri kız bebeğiyle ilk fotoğrafını paylaştı.

Magazin 26-11-2019 22:17

Müge Boz anne oldu! İşte bebeğin cinsiyeti

Basketbolcu Caner Erdeniz’le geçtiğimiz haziran ayında Barselona’da evlenen Müge Boz, anne oldu. Aylarca bebeğinin cinsiyetini doğumda öğreneceklerini söyleyen çiftin bir kız bebekleri oldu.

Magazin 24-11-2019 09:02

Müge Boz bebeğinin ismini açıkladı

Hamileliğinin son günlerine gelen ve bebeğinin cinsiyetini öğrenmemeyi tercih eden oyuncu Müge Boz, bebeğine vereceği ismi açıkladı.

Magazin 19-11-2019 00:49

Hamile olan Müge Boz'u kızdırdılar

8 aylık hamile olan Müge Boz'un fotoğrafçı Fırat Meriç'e verdiği pozlar tartışılmaya devam ediyor.

Magazin 14-11-2019 15:07

Müge Boz: Hamilelik kadının en çekici olduğu dönem!

Fotoğrafçı Fırat Meriç'e poz veren Müge Boz hamilelik döneminde kendini daha kadınsı hissettiğini söyleyerek, 'Hamilelik süreci, kadının en dişi ve en çekici olduğu dönem bence.' dedi.

Magazin 11-11-2019 09:39

Müge Boz bebeğinin cinsiyetini öğrenmiyor çünkü...

Müge Boz, katıldığı bir programda bebeğinin cinsiyetini neden öğrenmediğini açıkladı.

Magazin 29-10-2019 17:21

Müge Boz'un bebek hazırlığı!

Müge Boz, önceki gün Nişantaşı'nda bebek hazırlığı yaparken görüntülendi.

Magazin 23-10-2019 11:15

Müge Boz ve Caner Erdeniz'den mutluluk pozu

Müge Boz, geçtiğimiz haziran ayında Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz ile dünyaevine girmişti. Güzel oyuncu, kısa süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı İkili, mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Magazin 24-09-2019 16:53

Müge Boz'dan hamilelik pozu

Kısa süre önce evlenen ve 6 aylık hamile olan oyuncu ve sunucu Müge Boz, hamilelik pozunu paylaştı.

Magazin 17-09-2019 01:21

Müge Boz'dan hamilelik pozu

Kısa süre önce evlenen ve 5 aylık hamile olan oyuncu Müge Boz, ilk kez hamilelik pozu paylaştı.

Magazin 12-08-2019 09:08

Müge Boz balayında telefonunu maymuna çaldırdı!

Basketbolcu Caner Erdeniz ile sürpriz bir kararla 15 Haziran'da İspanya Barselona'da evlenen güzel oyuncu Müge Boz, balayı sırasında telefonunu maymuna çaldırdı.

Trend 26-07-2019 13:54

Hamile olan Müge Boz karnını böyle gizledi

Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz'le evlenen Müge Boz, paylaştığı fotoğrafta karnını gizledi.

Magazin 22-07-2019 17:23

Müge Boz ve Caner Erdeniz'den romantik paylaşım

Bali’de tatilde olan Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz’den romantik bir paylaşım geldi.

Magazin 19-07-2019 22:36

Müge Boz ve Caner Erdeniz, Bali'de balayında

Basketbolcu sevgilisi Caner Erdeniz ile geçtiğimiz günlerde evlenen Müge Boz, Bali'de balayına çıktı. Daha önce hamile olduğunu açıklayan Müge Boz, tatil fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı.

Magazin 05-07-2019 23:34

Hamile olduğunu açıklayan Müge Boz o yorumlara isyan etti

Basketbolcu Caner Erdeniz ile 13 Haziran'da Barselona'da evlenen oyuncu ve sunucu Müge Boz, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu açıklamıştı. Müge Boz, Instagram'dan yaptığı paylaşımda gelen olumsuz yorumlara da sitem etti.

Trend 29-06-2019 02:31

Müge Boz hamile mi? Paylaştığı videoyla açıkladı!

Basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenen sunucu ve oyuncu Müge Boz, hamile olduğunu sosyal meydadan açıkladı.

Trend 21-06-2019 00:23

13 Haziran'da evlenen Müge Boz'dan müjdeli haber!

Oyuncu ve sunucu Müge Boz, Galatasaylı basketbolcu Caner Erdeniz ile ani bir kararla Barselona’da nikah masasına oturmuştu.

Magazin 20-06-2019 16:43

Müge Boz ile Caner Erdeniz İspanya'da balayında

Oyuncu Müge Boz ile geçtiğimiz günlerde evlendiği Galatasaraylı basketbolcu Caner Erdeniz balayına çıktı.

Magazin 17-06-2019 21:09

Müge Boz ve Caner Erdeniz'den nikah fotoğrafları

Müge Boz ve basketbolcu Caner Erdeniz geçtiğimiz hafta sonu evlenmişti. Taze çift evlendikleri anın fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı

Trend 17-06-2019 17:00

Müge Boz ve Caner Erdeniz Barselona’da evlendi

Oyuncu ve sunucu Müge Boz Galatasaraylı basketbolcu sevgilisi Caner Erdeniz'le Barselona'da dünyaevine girdi.

Magazin 14-06-2019 21:38