Mynet

MEB onayladı! Liseye 'adabımuaşeret', ortaokula 'görgü kuralları ve nezaket' dersi geliyor

Lise ve ortaokula yeni dersler geliyor. Ortaokullarda "görgü kuralları ve nezaket", liselerde "adabımuaşeret" isimli seçmeli dersler yer alacak. Lise 9. ve 10. sınıflarda 36 saatlik öğretim programı içeren dersin müfredatı, 7 üniteden oluşacak.

Egitim #mynet

Başrollerini Haluk Bilginer ve Angelia Jolie'nin paylaştığı Maria filminin çekimleri tamamlandı! Hayranları heyecanla bekliyor

Yönetmen koltuğunda Pablo Larrain'in oturduğu başrolünde Angelia Jolie ve Haluk Bilginer'in paylaştığı Maria filminin çekimleri tamamlandı. Vizyon tarihine ilişkin net bir bilgi paylaşılmayan filmi ikilinin hayranları büyük bir heyecanla bekliyor.

Trend #mynet

Mynet is acquired by Mediazone

Mynet’s News, one of the most established news brands of the internet ecosystem was acquired by Mediazone, which is founded by Istanbul Portföy Fund.

Haber #mynet

ÖZEL | Fenerbahçe'de Fred ve Becao, sahalardan kaç hafta uzak kalacak? İşte cevabı...

MYNET ÖZEL: Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor'u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Pendikspor deplasmanından 5-0'lık galibiyetle ayrılan ve 10'da 10 yapan sarı - lacivertliler, iki önemli futbolcusunun sakatlığıyla sarsılmıştı. Rodrigo Becao'da tendon kopması, Fred'de ise kasık bölgesinde 2. derece yırtık tespit edilmişti. İki yıldızın sahalardan ne kadar süre uzak kalacağı ise belli oldu. İşte detaylar...

Spor #mynet

Mynet, Mediazone tarafından satın alındı

Mynet Medya ve Mynet’in web oyunları kısmı, İstanbul Portföy tarafından kurulan ve çatısı altında birçok önemli medya, spor, eğlence kuruluşunu barındıran Mediazone tarafından satın alındı.

Haber #mynet

Hem Beşiktaş hem Galatasaray'ın istediği Sergio Ramos kararını büyük oranda verdi! İmza artık an meselesi...

Beşiktaş, Galatasaray ve birçok dev kulübün istediği PSG'nin yıldız oyuncusu Sergio Ramos için yeni gelişmeler yaşanırken, yıldız oyuncu kararını büyük oranda vermiş durumda. İşte detaylar...

Spor #mynet

There are Many Entrepreneurs but Few Opportunities in the Internet Business

The Turkish portal Mynet has 2,5 million registered e-mail users.

Finans #mynet

Rus astrolog Galina Trofimova cinayetinde yeni detaylar! Kripto para iddiası

İstanbul'da yaşayan 2 çocuk annesi Rus astrolog Galina Trofimova evinde ölü bulunmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda Trofimova'nın 'sihirbaz' sevgilisi İranlı Armin Asgari tarafından öldürüldüğü belirlendi. Olayda ortaya çıkan yeni detaylarda göre Asgari'nin kripto para borsasında paraları kaybettikten sonra sevgilisinin altınlarını alabilmek için Trofimova'yu öldürdüğü belirlendi. İran'a kaçtığı tespit edilen Asgari'nin Türkiye'ye getirilmesi için işlemlere başlandığı öğrenildi.

Haber #mynet

Emre Kurttepeli kimdir?

İş insanı Emre Kurttepeli Türkiye'nin en büyük internet platformlarından biri olan Mynet'in kurucusudur. Ünlü yatırımcı Emre Kurttepeli aynı zamanda Endeavor Türkiye ve Galata İş Melekleri organizasyonlarının da yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Emre Kurttepeli, New York'un en köklü üniversitesi olan Columbia Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

Finans #mynet

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Mynet'e özel açıklamalar! Mario Balotelli ve Yunus Akgün gerçeği...

Geçtiğimiz sezon yükseldiği Süper Lig'de oynadığı oyun ve yaptığı transferlerle adından söz ettiren Adana Demirspor, yeni sezona da iddialı bir şekilde giriyor. Kadrosuna Badou Nidaye, Henry Onyekuru ve Kevin Rodrigues gibi önemli isimleri katan Mavi Şimşekler'de başkan Murat Sancak, Mynet özel haber ekibinin sorularını yanıtladı. Başkan Sancak; Mario Balotelli'ye Süper Lig'den teklif gelip gelmediğini açıklarken, Yunus Akgün ve transferler hakkında da konuştu.

Spor #mynet

'Survivor 2016 yarışmacıları kimler?' Sorusu yanıt buldu

Kadrosu uzun süredir beklenen Survivor 2016'ının yarışmacıları duyuruldu. Survivor 2016'nın hem Ünlüler hem de Gönüllüler kadrosu belli oldu. Peki Survivor 2016 yarışmacıları bu sene kimler oldu? İşte fenomen yarışmadan detaylar...

Magazin #mynet

4 Maddede Suşiyi Doğru Yemenin Yolları

Eğer suşi işi benden sorulur diyorsanız sizi uğurlayabiliriz. Ama çok basit adımlarla suşi yemenin sırları için buradan buyrun lütfen!

Yemek #mynet