Rektör Haberleri

'Otel' açıklamasıyla olay yaratan İstanbul Üniversitesi Rektörü'ne 'Fatih' göndermesi! Candaş Tolga Işık açtı ağzını yumdu gözünü: Gel de delirme! Odunla kovalar bunları

Ailesiyle birlikte Konya'da tatil yapmak için gittikleri otelde oda bulamayan İstanbul Üniversitesi rektörü Osman Bülent Zülfikar, tepkisini üniversitenin resmi hesabından açıklama yaparak gösterince olanlar oldu. Resmi siteye giren öğrenciler bu açıklamayı görünce şaşırıp kalırken, sosyal medyada gündem oldu. Yaşananlara en sert tepki ise gazeteci Candaş Tolga Işık'tan geldi. Işık "Fatih mezarından çıksa odunla kovalar bunları" ifadelerini kullandı.

Trend 18-12-2023 11:54

Hastaneye gidince yakalanmıştı! İfadesi ortaya çıktı: Firari rektör 6 yıl boyunca...

İzmir'de 2017'den beri hakkında FETÖ'den yakalama kararı bulunan ve tedavi için gittiği hastanede yakalanıp tutuklanan eski Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun'un savcılık ifadesi ortaya çıktı. Hoşcoşkun ifadesinde, "2017'de KHK ile ihraç edildim. Bu tarihten sonra hakkımda bir adli işlem olacağını düşünerek, ikamet adresimden ayrıldım. Bu tarihten itibaren annemin Bornova'daki evindeydim. İhtiyaçlarımı annemin emekli maaşı ve yanıma aldığım birikim ile giderdim" dedi.

Haber 20-08-2023 11:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 20 üniversiteye rektör ataması

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararına göre, 20 üniversiteye yeni rektör atandı. İstanbul Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar atandı.

Haber 01-08-2023 07:59

FETÖ'den aranan eski rektör Hoşcoşkun hastanede yakalandı

İzmir'de, FETÖ'den hakkında yakalama kararı olan Ege Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun, tedavi için Ege Üniversitesi Hastanesi'nde polis ekiplerince yakalandı.

Haber 04-07-2023 07:42

Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 üniversiteye rektör atadı

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 13 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 06-06-2023 02:34

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde yeni rektör göreve başladı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Bülent Kent, devir teslim töreniyle görevine başladı.

Yurthaber 17-03-2023 14:01

Birkaç ay sonra... diyerek duyurdu! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Boğaziçi Üniversitesi' paylaşımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Boğaziçi Üniversitesi'yle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Rektör görünümlü kayyumu birkaç ay sonra Boğaziçililer ile birlikte tahliye edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 30-01-2023 11:04

Muhammed Şahin kimdir, kaç yaşında? MEF Üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin'in bulunduğu görevler

Muhammed Şahin Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. MEF Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi'ne rektör atamaları gerçekleştirildi. MEF Üniversitesi Rektörü Muhammed Şahin oldu. Peki, Muhammed Şahin kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber 28-01-2023 08:57

Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir, kaç yaşında? Kadir Has Üniversitesi Rektörü Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz'in bulunduğu görevler

Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kadir Has Üniversitesi ve MEF Üniversitesi'ne rektör atamaları gerçekleştirildi. Kadir Has Üniversitesi Rektörü Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz oldu. Peki, Meryem Sondan Durukanoğlu Feyiz kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber 28-01-2023 08:48

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Kadir Has Üniversitesi ve MEF Üniversitesi'ne rektör atamaları yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Arzu Gür ise görevden alındı.

Haber 28-01-2023 02:57

Mehmet Kul kimdir? Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Kul nereli ve kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlandı!

Mehmet Kul, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü oldu. Resmi Gazete'deki açıklamanın ardından birçok kişi arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Mehmet Kul kimdir? Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Kul nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber 24-12-2022 09:12

Cem Zorlu kimdir? Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Cem Zorlu nereli ve kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlandı!

Cem Zorlu, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü oldu. Resmi Gazete'deki açıklamanın ardından birçok kişi arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Cem Zorlu kimdir? Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Cem Zorlu nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber 24-12-2022 09:05

İsmail Bakan kimdir? Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü İsmail Bakan nereli ve kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlandı!

İsmail Bakan, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü oldu. Resmi Gazete'deki açıklamanın ardından birçok kişi arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, İsmail Bakan kimdir? Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü İsmail Bakan nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber 24-12-2022 08:59

Naci Çağlar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlandı: Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Naci Çağlar oldu

Naci Çağlar, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü oldu. Resmi Gazete'deki açıklamanın ardından Bursa Teknik Üniversitesi öğrencileri başta olmak üzere birçok kişi internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Naci Çağlar kimdir? Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Naci Çağlar nereli ve kaç yaşında?

Haber 24-12-2022 08:43

Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! 6 üniversiteye rektör atandı

Son dakika haberi... 24 Aralık tarihli Resmi Gazete yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla 6 üniversiteye rektör atandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 24-12-2022 02:27

Rektörler ERÜ’de bir araya geldi

Kayseri’deki üniversite Rektörleri Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’un ev sahipliğinde bir araya gelerek, istişarelerde bulundular.

Yurthaber 08-11-2022 15:05

Erzurum Valisi Okay Memiş’ten Rektör Çomaklı’ya tebrik ziyareti

Erzurum Valisi Okay Memiş, Atatürk Üniversitesinin aldığı ‘Dijital Dönüşüm ve Büyük Veri Çalışmaları kategorisinde YÖK 2022 Yılı Üstün Başarı Ödülü’ ile ‘Öğrencilerin En Memnun Olduğu Kariyer Fuarı’ ödüllerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Haber 02-11-2022 12:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan iki üniversiteye rektör atadı

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Lokman Hekim Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fatih Gültekin, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğüne ise Prof. Dr. Ahmet Kesik atandı.

Haber 31-10-2022 09:25

Sosyal medyada gündem olmuştu! 'Vampir' uyarısı yapan rektör istifa etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Namık Ak, tepki çeken 'vampir' uyarısının ardından istifa etti. Ak, akşam saatlerinde dersleri olan öğrencilere, "Hepimiz kendimizin başkanıyız ama bir yolculuğa çıkarken bile en az iki kişi gidin, yalnız olmasın. Çok vampirler var" uyarısında bulunmuştu. Ak'ın bu sözleri sosyal medyada gündem olmuştu. İşte olayın detayları...

Haber 09-10-2022 17:30

İGÜ 2022-2023 akademik yılı açılış töreni gerçekleştirildi

İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin: - "Önümüzdeki dönemde önceliğimiz tematik araştırma alanlarını geliştirmek. Satpark, Teknopark ve Sosyopark yapılanma çalışmalarımızla araştırma üniversitesi olma vizyonumuzu genişleteceğiz"

Yurthaber 05-10-2022 09:48

Çankırı'ya gelen üniversite öğrencilerini otogarda Rektör Çiftçi karşıladı

Çankırı'ya gelen üniversite öğrencilerini otogarda Rektör Çiftçi karşıladı

Yurthaber 03-10-2022 17:26

Türkiye'nin ikinci rahim nakli hastası Havva Erdem anne oldu

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan: - "Güzel haber sonunda dün geldi. Çok sağlıklı bir doğum oldu. Çok güzel, sağlıklı bir bebeği var. Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor" - Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan: - "Geçmiş dönemde ilk karaciğer nakli, kalp nakli, böbrek nakli, yüz, kol nakli sükse yaptıysa, rahim nakli de o derece önemli"

Yurthaber 30-09-2022 14:30

18 yıl önce göreve başladığı üniversitenin rektörü oldu

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi'nde 18 yıl önce göreve başlayan Prof. Dr. Alptekin Yasım, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle üniversitenin yeni rektörü oldu. Prof. Dr. Yasım, bugün düzenlenen törenle rektörlük mührünü Prof. Dr. Niyazi Can'dan teslim alarak görevine başladı.

Egitim 19-09-2022 17:01

ISUBÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yılmaz Çatal görevine başladı

ISUBÜ Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Yılmaz Çatal görevine başladı

Yurthaber 16-09-2022 17:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 17 üniversiteye rektör atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 17 üniversiteye rektör atandı. Yayımlanan kararla Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fatih Altun, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Adnan Özcan ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Yılmaz Çatal atandı.

Egitim 15-09-2022 06:23

Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim Sözbir kimdir? Nedim Sözbir ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?

Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim Sözbir, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 4 Ağustos 2022 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 3 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Peki Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim Sözbir kimdir? Nedim Sözbir ne mezunu? Hangi görevlerde bulundu? İşte Düzce Üniversitesi Rektörü ile ilgili merak edilenler...

Haber 04-08-2022 08:32

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Nuri Aydın kimdir? Nuri Aydın ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Nuri Aydın, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 4 Ağustos 2022 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 3 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Peki İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörü Nuri Aydın kimdir? Nuri Aydın ne mezunu? Hangi görevlerde bulundu? İşte İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa rektörü ile ilgili merak edilenler...

Haber 04-08-2022 08:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı! 3 üniversiteye rektör atadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 3 üniversiteye rektör atandı.

Haber 04-08-2022 07:54

Özyeğin Üniversitesi Rektörü Feride Esra Gençtürk kimdir? Feride Esra Gençtürk ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?

Feride Esra Gençtürk, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 28 Temmuz 2022 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Peki Özyeğin Üniversitesi Rektörü Feride Esra Gençtürk kimdir? Feride Esra Gençtürk ne mezunu, hangi görevlerde bulundu? Özyeğin Üniversitesi Rektörü ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Haber 28-07-2022 10:38

İstinye Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş kimdir? Erkan İbiş nereli ve kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?

Erkan İbiş, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 28 Temmuz 2022 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Peki İstinye Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş kimdir? Erkan İbiş nereli ve kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Detaylar haberimizde...

Haber 28-07-2022 10:31

Bilkent Üniversitesi Rektörü Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir? Abdurrahman Kürşat Aydoğan ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?

Abdurrahman Kürşat Aydoğan, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 28 Temmuz 2022 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Peki Bilkent Üniversitesi Rektörü Abdurrahman Kürşat Aydoğan kimdir? Abdurrahman Kürşat Aydoğan ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?İşte Bilkent Üniversitesi'nin yeni rektörü ile ilgili merak edilenler...

Haber 28-07-2022 10:26

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir? Fatma Seniha Nükhet Hotar ne mezunu, hangi görevlerde bulundu?

Fatma Seniha Nükhet Hotar, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 28 Temmuz 2022 Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile 4 üniversiteye rektör ataması yapıldı. Peki Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Fatma Seniha Nükhet Hotar kimdir? Fatma Seniha Nükhet Hotar ne mezunu, hangi görevlerde bulundu? İşte Dokuz Eylül Üniversitesi'nin yeni rektörü ile ilgili merak edilenler...

Haber 28-07-2022 10:12

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 4 üniversiteye rektör ataması

Son dakika haberine göre, 4 üniversitenin rektör ataması yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararla birlikte Dokuz Eylül Üniversitesi, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, İstinye Üniversitesi ve Özyeğin Üniversitesine rektör atandı.

Haber 28-07-2022 01:28

Fırat Çakıroğlu davasında, eski rektör ile dekana verilen cezalar kesinleşti

Fırat Çakıroğlu davasında, eski rektör ile dekana verilen cezalar kesinleşti

Yurthaber 27-07-2022 17:51

Kılıçdaroğlu’ndan rektörlere uyarı: Bakın, yapmayın bunu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, üniversitelerin mezuniyet törenlerinin peş peşe iptal edilmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamasında ‘Sarayın kayyum rektörleri; bu haksız, hukuksuz, vicdansız tutumlarınızdan vazgeçin. Öğrencilere şiddet, baskı uygulamayın. Bakın, yapmayın bunu!’ ifadelerini kullandı.

Haber 21-07-2022 14:06

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 5 üniversiteye rektör ataması

Son dakika: 5 üniversitenin rektör ataması yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararla birlikte Maltepe Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesine rektör atandı.

Haber 09-07-2022 06:25

Türk-Özbek Teknik Yükseköğretim Kurumları Forumu, İzmir'de başladı

Türkiye'den 56, Özbekistan'dan 33 rektörün katıldığı forumda yapılacak iş birlikleri görüşülüyor

Yurthaber 09-06-2022 12:29

SON DAKİKA | Resmi Gazete'de yayımlandı! 5 üniversiteye rektör atandı, YÖK'te 6 üyenin görevine son verildi

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre 5 üniversiteye rektör atandı, Yükseköğretim Kurulunda da 6 üyenin görevlerine son verilirken 5 yeni üye seçildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 03-06-2022 06:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan 8 üniversiteye rektör atadı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8 üniversiteye rektör atadı. Rektör atamaları Resmî Gazete'de yayımlandı.

Haber 08-04-2022 02:02

Fırat Çakıroğlu davasının gerekçeli kararında üniversite yönetimine güvenlik ihmali eleştirisi

Gerekçeli karardan: - "Terör örgütü sempatizanı öğrencilerin örgütsel eylemleriyle ilgili disiplin soruşturmalarının bekletildiği anlaşılmıştır. Ceza verilmediği gibi yazılı ikaz dahi yapılmayan örgüt sempatizanı öğrenciler, üniversite yönetiminin bu tutum ve yönetim tarzından cesaret almış ve bu cesaretle eylemlerin sıklığı ve şiddetin dozu artmıştır"

Yurthaber 08-03-2022 11:08

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan Ege Üniversitesine ziyaret

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'dan Ege Üniversitesine ziyaret

Yurthaber 24-02-2022 12:13

ISUBÜ sanal ortamda logosunu satışa çıkardı

ISUBÜ sanal ortamda logosunu satışa çıkardı

Yurthaber 17-02-2022 15:50

Fırat Çakıroğlu'nun öldürülmesine ilişkin eski üniversite yöneticilerine açılan davada karar

Dönemin Ege Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz ile eski dekan Prof. Dr. Ersin Doğer, "görevi ihmal" suçundan 20 biner lira para cezasına çarptırıldı - Rektör yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü ile genel sekreter Prof. Dr. Mehmet Bülent Özkan beraat etti

Yurthaber 14-02-2022 14:04

Eskişehir Teknik Üniversitesi firmalarla iş birliği yaparak öğrencilerini geleceğe hazırlıyor

Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu: - "Yükseköğretimde istihdam edilebilir, nitelikli mezunlar verme, yerli ve milli teknoloji üretme konusuna her geçen gün performansımız artıyor. Artan yayın sayılarımız, patent sayılarımız, proje sayılarımız bunun en önemli göstergesi"

Yurthaber 13-12-2021 10:31

Avrupa’nın en büyüğü! Dev kargo uçağıyla Erzurum’a getirildi

Türkiye’nin 2023 Vizyon Projeleri arasında yer alan, tamamlandığında Avrupa’nın en büyük teleskobuna sahip olacak Doğu Anadolu Gözlemevi’nin (DAG) 4 metre çapındaki aynası, Rusya’dan havalanan dev kargo uçağıyla Erzurum’a getirildi. Aynanın sorunsuz olarak Erzurum’a gelmesi üzerine Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise gözyaşlarına boğuldu. Duygu dolu anlar yaşayan Çomaklı, “Duygulanmamak elde değil çok fazla emek verdik” dedi.

Haber 27-11-2021 23:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 üniversiteye rektör atadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 üniversiteye rektör atadı

Yurthaber 05-10-2021 04:08

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. İnci'den soruşturma açıklaması

Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci, bugüne kadar şahsıyla ilgili olarak öğrencilere açılan tüm disiplin soruşturmalarının iptal edilmesi talimatını ilgili birimlere ileteceğini açıkladı.

Haber 24-08-2021 18:06

Boğaziçi Üniversitesi'nden rektör eylemi

Boğaziçi Üniversitesi'ne yeni atanan Rektör Prof. Dr. Naci İnci, akademisyen ve öğrenciler tarafından protesto edildi. Kampüs içerisinden Bebek kapısına yürüyüş gerçekleştiren öğrenciler burada basın açıklaması yaptı.

Haber 23-08-2021 19:55

Son Dakika: Boğaziçi Üniversitesi rektörü belli oldu

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Mehmet Naci İnci atandı.

Haber 21-08-2021 00:05