Sağanak Haberleri

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber

3 ilde sağanaklar sele döndü: Köprü yıkıldı, araçlar ve işyerleri sulara teslim oldu!

Yurdun doğu ve kuzey doğu bölgelerinde etkili olan sağnak yağışlar sonrası 3 şehirde sel yaşandı. Erzurum'un Oltu ilçesinde etkili olan sağanak sonrası dere taştı ve sel suları nedeniyle köprü yıkıldı. Artvin'in Yusufeli ilçesinde de etkili olan sağanak sele dönüştü ve caddeler nehre döndü. Giresun'da da sel işyerleri ve araçlara zarar verdi.

Haber

İstanbul Valiliğinden kuvvetli sağanak uyarısı

İstanbul Valiliği, bugün beklenen kuvvetli ve gök gürültülü sağanak için vatandaşları uyardı.

Yurthaber

Van'da şiddetli sağanak taşkına neden oldu

Van'ın Özalp ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

Yurthaber

Sağanak

Sağanak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sağanak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hava durumu tahminleri geldi: Sıcak hava dalgası ve sağanak devam ediyor: 42 dereceleri göreceğiz!

Hava durumu raporunda yeni haftada da yine sıcak hava ve sağanak yağış haberleri görülüyor. Batı bölgeleri sıcak hava dalgasının etkisine girerken doğu bölgelerinde ise sağanak yağışların devam edecek. Hava sıcaklıkları batı bölgelerinde bazı illerde 40 ila 42 dereceleri bulacak. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...

Haber

Ankara'da sağanak! Yollar suyla doldu, iş yerlerini su bastı, trafik durma noktasına geldi

Ankara'da akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan sağanak yağış günlük yaşamı olumsuz etkilerken, cadde ve sokaklar göle döndü, iş yerlerini su bastı. Vatandaşlar ilerlerken zorlandı.

Haber

Sıcaktan bunalanları sevindirecek haber! Bu hafta geri dönüyor: İstanbul, İzmir uyku uyuyabilecek, rahat bir nefes alacak

Türkiye sıcak hava dalgasının etkisi altında bunaltıcı sıcakları hissetmeye başlarken şimdi de sağanak yağış haberi geldi. İstanbul bugün en sıcak günlerinden birini yaşarken birçok ilde de 40 derecelik sıcaklar görülüyor. Ancak cuma gününden itibaren İstanbul, İzmir, Ege için "Rahat bir nefes alınacak" değerlendirmesi geldi.

Haber

Amasya'da sağanak su baskınlarına neden oldu

Amasya'da sağanak nedeniyle ulaşım aksadı, cadde ve köprü altları suyla doldu.

Yurthaber

Önce Meteoroloji sonra AFAD… Uyarılar peş peşe geldi: Kuvvetli yağış geliyor…

Hava durumu ile ilgili gelen son dakika uyarısına göre bugün yurdun büyük bir bölümünde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından ani sel baskınları ile ilgili bir açıklama da AFAD’dan geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada ise "Kısa süreli yoğun yağışlar ani sellere, uzun süreli yağışlar ise akarsuların taşmasına neden olabilir" denildi. Meteoroloji ise 15 il için sarı kodlu uyarı verdi. İşte hava durumuna ilişkin haberin detayları…

Haber

Bitlis'te sağanak ve dolu etkili oldu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde sağanak ve dolu, hayatı olumsuz etkiledi.

Yurthaber

Hatay'da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiliyor

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde sağanak ve dolu yaşamı olumsuz etkiledi.

Yurthaber

Adana'da sağanak etkisini sürdürüyor

Adana'da aralıklarla etkisini sürdüren sağanak nedeniyle bazı yollarda su birikintileri oluştu, bazı araçlar yolda mahsur kaldı.

Yurthaber

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Hatayın Dörtyol ilçesinde sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.

Yurthaber

Yağış ve fırtına vatandaşları hazırlıksız yakaladı! Ortaya ilginç manzaralar çıktı: Adana ve Hatay'da sağanak bastırdı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Adana ve Hatay'da sağanak yağış ile fırtına etkili oldu. Bir anda bastıran yağışa yakalananlar zor anlar yaşadı. Su baskınlarının yaşanıp trafiğin aksadığı noktalarda hayat felç oldu.

Haber

Başkentte dolu ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Dolu nedeniyle ilçe beyaza büründü

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, etkili olan dolu ve sağanak yağış, yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış sonrası yollar su ile kapanırken, dolu nedeniyle de ilçe beyaza büründü.

Haber

Meteoroloji'den 29 il için sarı kodlu alarm! Bir şehir dışında tüm Türkiye’de yağış bekleniyor…

Hava durumu ile ilgili Meteoroloji’den son dakika uyarısı geldi. 29 il için sarı kodlu uyarı verilirken bir il dışında tüm Türkiye’de yağış bekleniyor. Meteoroloji şiddetli sağanak nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istedi.

Haber

AKOM'dan İstanbul için sağanak ve fırtına uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kent genelinde hafta sonu sağanak ve pazar günü sabah saatlerine kadar fırtına beklendiğini duyurdu.

Yurthaber

Van'da sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi

Van'da etkisini sürdüren sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi.

Yurthaber

Yer: Şırnak! Karşıdan karşıya geçmek istemişti: Anne ve çocuğu sele böyle kapıldı...

Şırnak'ta etkili olan sağanak yağış sonrası sel oluştu. Cizre ilçesinde sel suları caddeleri kaplarken bir kadın ve çocuğu karşıdan karşıya geçmek istedi. Fakat dengesini kaybederek düşen anne ve evladı sele kapıldı. Yaşanan korkunç anlar saniye saniye kayda alındı.

Haber

Şırnak'ta can pazarı! Anne ve çocuğu için vatandaşlar seferber oldu

Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı ev ve iş yerlerini su basarken bazı araçların akıntıya kapılıp yan yattığı görüldü. Öte yandan Cizre'de etkili olan yağış nedeniyle 1’i çocuk 2 kişi, sel sularına kapıldı.

Haber

Hava durumu uyarısı geldi: Böylesi uzun süredir görülmemişti: 81 ilin tamamında yağış var! Kritik tarihi Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı: 15 Mayıs…

Son dakika gelen Meteoroloji verilerine göre bugün Türkiye’nin 81 ilinin tamamında yağış bekleniyor. Sıcaklıklarında 2 ila 4 derece azalması beklenirken 15 il için ayrıca sarı kodlu uyarı geçildi. Bu illerde yağış daha kuvvetli olacak. Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı uyarıda kuvvetli yağışın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kısa süreli fırtına oluşturabileceğini belirterek uyardı. Şen ayrıca hava sıcaklıklarının artacağı tarihi de duyurdu. İşte hava durumu haberinin detayları...

Haber

AKOM'dan İstanbul için kuvvetli sağanak uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte pazar gününe kadar kuvvetli sağanak geçişlerinin etkili olabileceğini duyurdu.

Yurthaber

Siirt Kurtalan'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Siirt'in Kurtalan ilçesinde etkili olan yağmur nedeniyle bazı evleri su bastı.

Yurthaber

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

Osmaniye'de etkili olan yağışların ardından debisi artan Karaçay Deresi'ndeki beton bent yıkıldı, toprak yolda çökme meydana geldi.

Yurthaber

Batı Karadeniz'de yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı

Bartın, Zonguldak, Düzce ve Sakarya çevreleri ile Kastamonu'nun batı kesimlerinde yerel gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yurthaber

Prof. Dr. Orhan Şen uyardı: Soğuk hava ülkeye giriş yaptı: Sağanak yağış ve kar geliyor, tarih verildi…

Hava durumu ile ilgili uyarılar peş peşe geldi. Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan son dakika hava durumu tahminlerine göre ülke genelinde soğuk ve yağışlı hava etkisini gösterecek. Bu gece Balkanlar üzerinden ülkeye giriş yapan soğuk havanın etkisi ile başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor. Doğu Anadolu bölgesinde ise yağışlar; karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkisini gösterecek.

Haber

'İlk defa karşılaşıyorum! Camlara korkunç şekilde vurdu' Yer: Antalya! 'Süper hücre' etkisi Erimemiş olmasına inanamıyorum

Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak ve dolu yağışı nedeniyle havalimanındaki uçuş trafiği 3 saat aksadı. Dolu yağışı, Aksu ve Kepez ilçelerindeki tarım alanlarına zarar verdi. Vatandaşlar ortaya çıkan görüntünün bol bol fotoğrafını çekerken ilk kez böyle bir hava olayıyla karşılaştıklarını belirtti. Vatandaşlar "Camlara korkunç şekilde dolu vurdu" dedi. İşte Antalya'da etkili olan 'süper hücre' hava olayının detayları...

Haber

Mardin'i sağanak vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkiledi, cadde ve sokaklar suyla doldu. Zemin katlardaki bazı ev ve iş yerlerini su basarken, araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekti.

Haber

Bodrum'da dolu ve sağanak yaşamı olumsuz etkiledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dolu ve sağanak etkili oldu.

Yurthaber

Trakya'da sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

Trakya'da yer yer görülen sağanak hayatı olumsuz etkiliyor.

Yurthaber

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintisi oluştu.

Yurthaber

Antalya'da sağanak, fırtına ve hortum etkili oldu

Antalya'da sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi, Kumluca ilçesinde hortum nedeniyle 6 kişi yaralandı.

Yurthaber

İzmir ve Aydın çevreleriyle Edremit Körfezi için sağanak uyarısı

İzmir ve Aydın çevreleriyle Edremit Körfezi için yarın sağanak uyarısında bulunuldu.

Yurthaber

Edirne'de sağanak etkili oluyor

Edirne'de sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor.

Yurthaber

Şanlıurfa-Viranşehir kara yolu taşkın nedeniyle ulaşıma kapatıldı

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak nedeniyle Çoban Deresi'nin taşması sonucu Şanlıurfa-Viranşehir kara yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Yurthaber

Şanlıurfa-Viranşehir kara yolunda ulaşım taşkın nedeniyle kontrollü sağlanıyor

Şanlıurfa'da etkili olan sağanak nedeniyle Çoban Deresi'nin taşması sonucu Şanlıurfa-Viranşehir kara yolunda ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Yurthaber

Konya'da sağanak etkili oldu

Konya'da kent merkezinde sabah saatlerinde başlayan ve etkisini artıran sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Yurthaber

Antalya'da selden etkilenen bölgelerde temizlik başlatıldı

Antalya'da sağanak nedeniyle meydana gelen su baskınlarının ardından hasar tespit ve temizlik çalışmalarına başlandı.

Yurthaber

Antalya'da şiddetli yağış yaşamı olumsuz etkiledi

Antalya'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle kent merkezindeki 5 ilçede eğitime 1 gün ara verildi.

Yurthaber

Edirne ve Kırklareli'nde sağanak etkili oluyor

Edirne ve Kırklareli'nde sağanak hayatı olumsuz etkiliyor.

Yurthaber

İstanbul'a kar yağacak mı? Orhan Şen: Bu gerçekleşirse yağacak... 4 bölgede sağanak! Meteoroloji'den son dakika 3 - 7 Şubat hava durumu

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre; Marmara, Karadeniz, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak, iç ve doğu bölgelerde yüksek kesimlerde kar bekleniyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normalleri civarında seyrediyor. Peki, İstanbul'a kar yağacak mı? Prof. Dr. Orhan Şen bununla ilgili açıklama yaptı. İşte son dakika hava durumu tahmini ve İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm iller için son durum...

Haber

Tekirdağ'da sağanak etkili oluyor

Tekirdağ'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Yurthaber

Antalya Kaş'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Antalya'nın Kaş ilçesinde sağanak etkili oldu.

Yurthaber

Balıkesir'de lodosta yükselen dalgaların sahile biriktirdiği ağaç parçaları toplanıyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde etkili olan sağanak ve kuvvetli lodos sonrası Ören Plajı'na dalgaların biriktirdiği ağaç parçaları, yosun ve diğer atıklar temizlenmeye başlandı.

Yurthaber

Antalya'da sağanak yaşamı olumsuz etkiliyor

Antalya'nın Kaş ve Kumluca ilçelerinde sağanak yaşamı olumsuz etkiliyor.

Yurthaber

Antalya'da sağanak nedeniyle bir camiyi su bastı

Antalya'nın Kaş ilçesinde etkisini sürdüren sağanak nedeniyle bir camiyi su bastı.

Yurthaber

Aydın'da sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı

Aydın'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Yurthaber

Ayvalık'ta sağanak su baskınlarına neden oldu midibüste mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, etkili olan sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı, yolda kalan midibüsteki vatandaşlar tahliye edildi.

Yurthaber

Çanakkale'nin tek içme suyu kaynağı Atikhisar Barajı'nda doluluk artıyor

Çanakkale'de su tüketiminde geçen yıl 10 ay uygulanan kısıtlamalara kasım ve aralıkta düşen yağmurların yanı sıra son günlerde kar eklenince kentin tek içme suyu kaynağı olan barajın seviyesi önemli ölçüde arttı.

Yurthaber