Telefon Ve Tabletlerde Otv Kalkiyor Mu Haberleri

Öğrenciye vergisiz, ÖTV’siz cep telefonu için çalışmalar başladı! Canlı yayında tek tek hesap yaptı: 10 bin TL, 41 bin TL ve 73 bin TL… Fiyatlar yarı yarıya düşecek

Üniversiteli öğrenciler için ÖTV’siz vergisiz cep telefonu satışı ne zaman? Şartlar belli oldu mu? soruları araştırılmaya devam ederken SGK Uzmanı Emin Yılmaz canlı yayında merak edilen sorulara ilişkin açıklamada bulundu. Uzman isim 10 bin TL, 41 bin TL ve 73 bin TL'lik 3 farklı telefon için hesap yaptı. Peki vergisiz telefonda indirim ne kadar? İşte haberin detayları…

Finans 2023-08-21 13:56:16

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon ve bilgisayar satış tarihi belli oldu mu?

Üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışının ne zaman başlayacağı merak konusu olurken birçok kişi internette konuya dair araştırma yapmaya başladı. Bilindiği üzere AK Parti seçim beyannamesi ile ön lisans ve lisans eğitimi gören üniversite öğrencilerine ÖTV'siz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verilmişti. Yarın Kabine toplantısı gerçekleştirilmesi bekleniyor. Peki, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışı ne zaman başlayacak? Vergisiz telefon satış tarihi belli oldu mu?

Finans 2023-07-02 16:45:15

Telefon ve tabletlerde ÖTV kalkıyor mu? Telefonda ÖTV indirimi ne zaman? Sosyal medyadaki iddialar sonrası Bakanlıktan açıklama!

Telefon ve tabletlerde ÖTV'nin kalkacağı yönünde dün Twitter, Instagram ve Facebook'ta yer alan iddiaların ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Paylaşımlarda akıllı telefonlar ve tabletlerde Özel Tüketim Vergisinin kaldırılacağı öne sürülmüştü. "Cep telefonu ve tabletlerdeki ÖTV kalkacak mı?" sorusu internette araştırılıyor. Peki, Telefon ve tabletlerde ÖTV kalkıyor mu?

Finans 2023-01-06 07:58:03

Motosiklet kullananlar için en iyi motosiklet telefon tutucu tavsiyeleri

Motosiklet kullanırken navigasyona bakma ihtiyacınız oluyor mu? O zaman bunun ne kadar zor ve can sıkıcı bir olduğunu fark etmiş olmalısınız. Elinizde eldiven varken telefonu çıkarmak zor olduğu gibi her seferinde bir kenara çekip durmak gerekiyor. Bu problemi kesin olarak çözmek ise iyi bir telefon tutucu almaktan geçiyor. Bulabileceğiniz, en iyi motosiklet cep telefon tutucu seçenekleri için okumaya devam edin!

Haber 2023-01-05 16:15:45

Şekerbank çalışma saatleri nedir, cumartesi günleri açık mı? Şekerbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Genel olarak herkesin bankalarda işi olur. Bankada işi olan, internet ve ya telefon bankacılığı ile işlemlerini halledemeyecek kişiler bankaların mesai saatlerini araştırmaktadır. Şekerbank da müşterileri tarafından çalışma saatleri öğrenilmek istenen bir bankadır. Şekerbank çalışma saatleri: Şekerbank şubeleri hafta sonu çalışıyor mu?

Haber 18-11-22 17:57

Fibabanka çalışma saatleri nedir, hafta sonu çalışıyor mu? Fibabanka şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde internet bankacılığı ve telefon bankacılığı ön plana çıkmış olsa da bazı işlemlerin bankada yapılması daha mantıklı ve rahat olabilir. Bu sebeple çoğu kişi tarafından bankaların açılış ve kapanış saatleri merak edilmektedir. Fibabanka mesai saatleri de bankanın müşterileri tarafından merak edilen bir detaydır. Fibabanka şubelerinin mesai saatleri nedir, cumartesi günleri Fibabanka şubeleri çalışıyor mu?

Haber 11-11-22 16:24

Masanızı sürekli düzenli tutmanızı sağlayacak organizer çeşitleri

Masanızın üstünde yayılan kişisel bakım ürünleri, ofis malzemeleri, telefon, anahtar gibi eşyalar moralinizi bozuyor mu? Tüm bunları derli toplu ve temiz halde tutacak birtakım ürünlere ihtiyacınız varsa doğru yerdesiniz. Sizin için birbirinden şık ve kullanışlı organizer çeşitlerini bir araya getirdik. Kullanım yerine yönelik hangi düzenleyiciye ihtiyacınız olduğuna karar vermek için listeyi inceleyebilirsiniz.

Haber 31-10-22 18:06

Huawei Nova 9 incelemesi: Olmuş mu, yoksa olmamış mı?

Huawei Nova 9 ince ve hafif bir telefon. Telefon kendi arayüzü ve yazılımsal çözümlerin yanı sıra dörtlü kamera sistemi ile geliyor.

Haber 09-11-21 11:18

Çentik modası PC ve tabletlerde karşımıza çıkmaya başladı

Çentik modası tablet ve bilgisayarlara sıçradı. Akıllı telefon pazarındaki hemen hemen tüm üreticiler çentik tasarımını benimsemiş durumda. Bu tasarım çizgisinin en büyük avantajı ise ekran alanının daha verimli kullanılmasını mümkün kılması.

Haber 26-10-21 09:16

Xiaomi yeni etkinliği için tarih verdi! Xiaomi Mi 11 Pro mu geliyor?

Xiaomi, yeni bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı. Xiaomi Mi 11 ile sık sık gündeme gelen Çinli akıllı telefon devi, yeni etkinliği için tarih bilgisi de paylaştı. Etkinlikte Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra ve Xiaomi Mi 11 Lite olmak üzere üç Android telefon tanıtılabilir.

Haber 22-03-21 11:03

OnePlus'tan 'ufukta yeni bir şeyler' olduğunu gösteren paylaşım! OnePlus 9 mu geliyor?

OnePlus 9 ailesi ile çok yakında tanışabiliriz. Zira ünlü akıllı telefon üreticisi OnePlus, yeni bir duyuru yaptı. OnePlus duyurusunda ''Something new is on the horizon'' (Ufukta yeni bir şey var) ifadesini kullandı ve tarih verdi.

Haber 01-03-21 16:46

Turşu mu öldürdü? 3 gün boyunca anne ve babalarının cesediyle yaşadılar

Rusya'nın Bolshoye Kuzomkino kentinde, yedikleri turşudan zehirlenerek öldükleri iddia edilen çiftin cesedine 3 gün sonra ulaşılabildi. Evde anne ve babalarının cesediyle 3 gün geçiren çocuklardan biri, yürek burkan durumu telefon görüşmesiyle ortaya çıkardı.

Haber 26-10-20 07:55

En çok telefon satan markalar açıklandı! Lider Apple mı yoksa Samsung mu?

Gartner, 2019'un son çeyreğinde en çok satış yapan akıllı telefon markalarını belirledi. Apple, Samsung, Huawei ve Xiaomi gibi markaların öne çıktığı araştırmada şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı. İşte 2019'un son çeyreğinde en çok akıllı telefon satan markalar...

Haber 03-03-20 17:03

2000 TL’nin altında en iyi akıllı telefonlar

2000 TL’ye kadar bütçeniz var ve yeni bir akıllı telefon mu almak istiyorsunuz? Öyleyse “öncelikli” isteklerinizi belirlemeli ve ardından bahsedeceğimiz bu 5 akıllı telefon modelini de bir kenara yazarak bir elektronik mağazasının yolunu tutmalısınız.

Trend 12-10-19 11:30

iOS 13: Apple'ın yeni işletim sisteminde neler değişti?

Apple'ın ürettiği akıllı telefon ve tabletlerde kullanılan işletim sistemi iOS'un yeni versiyonu bugünden itibaren tüm kullanıcıların kullanımına açık hale geldi.

Trend 20-09-19 15:24

Semih Terzi 15 Temmuz'da Genelkurmay Başkanı'nın yerini sormuş

Genelkurmay Çatı davasında esasa ilişkin savunma yapan, sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski kurmay albay Osman Kılıç, 15 Temmuz'da darbeci general Semih Terzi ile telefon görüşmesi yaptıklarını, Terzi'nin kendisine Genelkurmay Başkanı'nın yerini ve durumunu sorduğunu söyledi - Kılıç: "Konsey üyesi olduğum iddia ediliyor ama darbede bana önemli bir görev verilmemiş. Darbenin başarılı olması halinde, 'Hadi seninle işimiz bitti demişler' yani. Soruyorum, bu hayatın olağan akışına uygun mu? En azından bir belediye başkanlığı görevi verilebilirdi bana"

Haber 09-04-19 13:28

Çarpışma'da Cansız'dan Kadir'i şoke eden sözler! Çarpışma dizisi 16. yeni bölüm fragmanı izle!

Çarpışma dizisinin 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Çarpışma'nın yeni bölüm fragmanında, cezaevine giren Kerem saldırıya uğruyor. Peki ağır yaralanan Kerem ölüyor mu? Fragmanda Veli’nin Kadir’le karşı karşıya geldiği anlar dikkat çekiyor. Cansız ise Kadir'e telefon açıyor ve 'Beni arıyormuşsun. 48 saatin var. Eğer beni bulamazsan seni öldüreceğim' diyor. İşte Çarpışma 16. yeni bölüm fragmanı ve 15. son bölümde yaşananlar.

Magazin 29-03-19 02:03

Akıllı telefon ve tabletlere özel kontrolcü

Microsoft, akıllı telefon ve tabletlerde kullanılmak üzere yeni bir kontrolcü üzerinde çalışıyor. İşte bu kontrolcünün özellikleri ve diğer detaylar.

Haber 31-10-18 08:52

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalya'da

Kılıçdaroğlu: - "Ortadoğu yöneticilerinin de büyük günahları var. Kendi ülkelerinin sorunlarına çözüm üretemiyorlar bu insanlar. Egemen güçlerin bir anlamda oyuncağı haline geldiler. Altlarındaki petrol, doğalgaz, bunların belası oldu" - "Söyledim; Türkiye, İran, Suriye, Irak. 4 devletin yöneticileri bir araya gelsinler. Sorun var mı? Var. Oturalım, çözelim beraber. Bir araya gelelim. Ya niye illa Rusya ve niye illa Amerika. Niçin yani. Yani biz kendi sorunumuzu çözemiyor muyuz? Bizde akıl yok mu? Bizde mantık yok mu" - "Orada çaba harcayanlar, mücadele edenler, bayrakları için mücadele edenler bizim çocuklarımız, bizim evlatlarımızdır onlar, hiç kimse unutmasın. Özellikle ben her şeyi bilirim diye ortalıkta gezen adam unutmasın, onlar Mustafa Kemal'in Mehmetçikleridir, başkalarının değil" - "(Cumhurbaşkanı) 'Ben bütün vatandaşlara, 80 milyona karşı hiçbir ayrım yapmaksızın herkesi kucaklayacağım ve tarafsız olacağım.' der. Ne üzerine? Namusu ve şerefi üzerine yemin eder. O adamda namus ve şeref yoksa ne söyleyeyim, ne söylememi bekliyorsunuz. Tarafsız olsun kardeşim, başımın üstünde yeri var. Ama yok kardeşim öyle bir şey yok. Sonra kalkıyor savcılara telefon 'Derhal fezleke düzenleyin.' Düzenleyin kardeşim sizin fezlekenizden mi korkacağız"

Haber 15-04-18 16:51

Bank Asya yöneticileri hakkında ilk dava

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) finans kaynaklarından olan ve TMSF devredildikten sonra iflasına karar verilen Bank Asya’nın aralarında eski genel müdür ve yöneticilerinin de bulunduğu 14’ü tutuklu 33 şüpheli hakkında ’’silahlı terör örgütü kurmak’’ ve ’’silahlı terör örgütüne üye olmak’’ suçlarından 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) finans kaynaklarından olan ve TMSF devredildikten sonra iflasına karar verilen Bank Asya’nın yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmanın bir kısmı tamamlandı.Bank Asya’nın FETO¨/PDY elebaşısı Fetullah Gülen’in talimatıyla kuruldugˆunun belirtildiği iddianamede, FETO¨/PDY’ye finansman sagˆlanmasında Asya Katılım Bankası A.S¸’nin o¨rgu¨tu¨n mali yo¨netiminin merkezi oldugˆu vurgulandı.Resmiyette kurucu ve yo¨neticileri bas¸kaları olsa da eldeki bilgiler ve kurumsal mali raporlar bankanın Gülen’in liderligˆinde ve o¨zellikle 2011 yılı ve sonrasında örgütçe yo¨netildigˆi sonucunun ortaya çıktığı aktarılan iddianamede, “O¨rgu¨tu¨n bankayı kurmasındaki ve yo¨netmesindeki amacının, o¨rgu¨tu¨n elde ettigˆi suc¸ gelirlerinin aklanmasında, muhafazasında ve koordinesinde kurumsal bir yapı ic¸erisinde yo¨netmek oldugˆu anlas¸ılmaktadır” denildi.İddianamede, bankanın o¨rgu¨t tarafından o¨zellikle 2011 yılı ve sonrasında kurulus¸ amacına go¨re o¨rgu¨tsel faaliyet go¨sterdigˆi, tero¨r o¨rgu¨tu¨ne finansman sagˆladıgˆı, 5411 Sayılı Bankacılık Kanuna Muhalefet ettigˆi, Sermaye Piyasası Kanununa go¨re Bankanın ortaklık yapısında bulunan s¸irketlerin hisse devirleri ile ilgili s¸u¨phelerin bulunması dolayısıyla Asya Katılım Bankası A.S¸’nin o¨rgu¨tu¨n mali merkezi oldugˆunun tespit edildiği anlatıldı.334 bin 123 adet hesabın ac¸ıldıİddianamede, 15 Ocak 2014 tarihinde ulusal medyada, 14 Ocak 2014 tarihinde internet üzerinden yayımlanan ve Fetullah Gülen’e ait oldugˆu iddia edilen 25 Aralık 2013 tarihli bir telefon konus¸masında; mezkur s¸ahısla konus¸an kis¸inin bankanın likidite durumuna ilis¸kin olarak bilgi verdigˆi ve cemaat ic¸erisindeki kis¸iler ile bu kis¸ilerin c¸evrelerinin bankaya yo¨nlendirilmesi noktasında mezkur s¸ahıstan onay aldıgˆı ve mezkur s¸ahsın da bu talebe onay verdigˆinin anlaşıldığı kaydedildi.Aralık 2013 - 30 Haziran 2014 tarihleri arasındaki do¨nemde Asya Katılım Bankası nezdinde 334 bin 123 adet hesabın ac¸ıldıgˆı anlatılan iddianamede, ac¸ılan hesap sayısındaki artıs¸ın bir yo¨nlendirmenin neticesi oldugˆunun değerlendirildiği belirtildi.İddianamede, bankanın genel Mu¨du¨ru¨ Ahmet Beyaz, yo¨netim kurulu bas¸kanı Erhan Birgili ile yo¨netim kurulu üyeleri Ercu¨ment Güler, Zafer Ertan, Mehmet Uruç, Recep Koçak, Mehmet Gözütok ve Ali C¸elik’e 6 Ocak 2014’de iletilen banka c¸alıs¸anı G.

Haber 27-02-18 16:13

TrojanDropper adlı yeni bir zararlı yazılım keşfettiler

ESET Araştırmacıları tarafından “Android/TrojanDropper.Agent.BKY” olarak etiketlenen söz konusu zararlı, telefon ve tabletlerde kimlik veya kredi kartı bilgilerini elde etmek için kullanıcılara sahte oturum açma formları sunuyor.

Haber 22-11-17 10:13

Meditasyon Uygulamaları İşe Yarıyor mu?

Yoğun ve stresli insanların genel şikayeti dinlenmek için zaman ve yer bulamamaları. Yeni bir akıllı telefon uygulaması, kullanıcılara eski Çin yöntemi meditasyonla bu sorunların çözümüne yardım vadediyor.

Haber 29-08-17 14:57

Cropy Çoklu Dil Seçeneğiyle Dünyaya Yayılacak

Herhangi bir internet sitesinde yer alan görseller ve metinlerin yanı sıra akıllı telefon ve tabletlerde...

Yurthaber 19-06-17 12:44

Bu 800 Yıllık Telefon Zamanda Yolculuğun Gerçek Olduğunu mu Kanıtlıyor?

'Telefon' üzerindeki 'Tuşlar'ın, Milattan Önce 3000 senelerinden eski Sümer ve Mezopotamya zamanlarında kullanılan çivi yazısıyla yazılmış olduğu iddia ediliyor.

Trend 09-03-16 21:24

Apple iPhone 6s’in satış rakamlarını şişiriyor mu?

Yeni iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, akıllı telefon pazarında hızlı bir başlangıç yapmıştı.

Haber 17-10-15 10:56

4.5G'ye uyumlu telefon ve tabletler

1 Nisan 2016'da hayatımıza yeni girecek olan 4.5G teknolojisi ile birlikte mobil cihazlarımızdan internet kullanımı daha da keyiflenecek. Peki akıllı telefonunuz ve tabletleriniz 4.5G'ye uygun mu?

Finans 31-08-15 12:12

LG ve Samsung birleşiyor mu?

İki dev rakip Samsung ve LG akıllı telefon sektöründe daha hızlı bir çıkış yapmak için güç birliği yapmaya karar verdiler.

Haber 10-08-15 09:11

Tabletler çocuğun gözünü bozuyor mu?

Telefon ve tabletler çocuğunuzun gözünü bozuyor olabilir!

Kadin 07-08-15 18:11

Kayıp telefon ve anahtarlarınız artık sorun değil

Telefonunuzu mu kaybettiniz? Artık Sorun değil. Anahtarlarınızla bulun. Anahtarlarınızı mı kaybettiniz? Hiç sorun değil. Onu da telefonunuzla bulun.

Haber 22-11-14 12:39

Tabletler çocuğun gözünü bozuyor mu?

Telefon ve tabletler çocuğunuzun gözünü bozuyor olabilir!

Kadin 27-06-14 12:27

Angry Birds casuslara bilgi fısıldıyor mu?

Amerikan ve İngiliz gizli servislerinin akıllı telefon uygulamalarından kullanıcıların şahsi bilgilerine ulaşmaya çalıştığı iddia ediliyor. Bunlar arasında popüler oyun Angry Birds de var.

Haber 28-01-14 16:45

Manavgat Belediyesi, Android Tabanlı Akıllı Telefon Uygulamasına Geçti

Antalya Manavgat Belediyesi'nin mobil uygulaması IOS ve Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletlerde hizmete girdi....

Yurthaber 10-12-13 17:38

Mali Müşavirler Mobil Platform’da

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası, akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilecek uygulama ile eğitim...

Yurthaber 24-11-13 11:40

8 Megapiksel Ön Kameralı Android Telefon

Ön ve arka kamerası 8 megapiksel olan Android telefon olur mu? Bunun cevabı Çin’den geldi.

Haber 15-05-13 10:30