Tost Haberleri

Sahur için patates tostu tarifi: Sahurda patates tostu nasıl yapılır?

Hem az vaktiniz varsa hem hızlıca hazırlanan tarifler arayıp hem de damak tadınızdan taviz vermek istemiyorsanız sahur için patates tostu tarifimizi çok seveceksiniz. Sahur sofralarında uzun süre tok tutması sayesinde çok tercih edilen sahur için patates tostu tarifimizi hazırlaması da çok kolay.

Yemek 11-03-2024 22:34

Airfryer tost tarifi: Airfryer'da tost nasıl yapılır?

Airfryer ile çok çeşit atıştırmalığı, kahvaltı ürününü, tatlıyı ve daha birçok aşamalı tarifleri son derece kısa süreler içinde hazırlayıp servis edebilirsiniz. Hem pratik olması hem de diğer pişirme yöntemlerine göre çok daha az kaloride yiyecekler hazırlaması sayesinde mutfakların başköşesinde yerini alan Airfryer ile tercihinize göre istediğiniz peyniri kullanıp tost da yapabilirsiniz.

Yemek 19-01-2024 17:04

Kardiyolog kalp sağlığı için uzak durmanız gereken hataları paylaştı! Kalp sağlığına verilen en büyük zarar...

Kalp sağlığını korumak hayati önem taşıyor. Kalp sağlığını korumak adına stresten uzak durmak, hareketli yaşamı benimsemek ve en önemlisi sağlıklı beslenmek gerekiyor. Bir kardiyolog kalp sağlığı için uzak durmanız gereken yiyecek stillerini paylaştı.

Haber 01-06-2023 09:07

Lezzetli tostlar için kullanımı pratik en iyi tost makinesi modelleri 2023

Güne lezzetli bir kahvaltıyla başlamak, tüm gün enerjik olmayı sağlar. Eğer uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktiniz yoksa hem lezzetli hem pratik alternatifler günü kurtarır. Tost da bu lezzetli kahvaltılıkların başında gelir. Siz de leziz ve pratik tost yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden enfes tostları hızlıca yapmanıza yardım edecek kaliteli ve kullanışlı tost makinelerini sizin için listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 16-03-2023 16:47

Airfryer çedar peynirli tost tarifi: Airfryer'da çedar peynirli tost nasıl yapılır?

Tüm atıştırmalıklarınızı, ana yemeklerinizi, kızartmalarınızı ya da tatlılarınızı Airfryer ile birkaç dakika içinde hazırlayıp servis edebilirsiniz. Airfryer’de hazırladığınız tüm yiyecekler daha lezzetli ve daha az yağlı olarak pişecektir. Hafif geçiştirmek istediğiniz öğünler için tüketebileceğiniz ve sunabileceğiniz çedar peynirli tost için de Airfryer kullanabilirsiniz.

Yemek 30-01-2023 22:31

Kahvaltıda yediğimiz bu yiyecekler çok zararlı! Her lokması zehir saçıyor

Kahvaltı öğünü en önemli öğünler arasında bulunuyor. Uzmanlar sağlıklı kahvaltı yiyen kişilerin hastalıklara karşı daha dirençli olduğunu bu nedenle düzenli olarak kahvaltı yapılması gerektiğini vurguluyor. Ancak her kahvaltılık sağlıklı olmuyor. Kahvaltıda yediğimiz bazı gıdalar büyük tehlike oluşturuyor. İşte pratik ve lezzetli diyerek yediğimiz o sağlıksız gıdalar...

Haber 25-01-2023 09:08

Kiloyla tost satıyor, görenleri şaşırtıyor! Bir kilosu bakın ne kadar

Denizli’nin Çivril ilçesinde bir büfede yapılan tost kiloyla satılıyor. Büyük ilgi gördüğü belirtilen tost, teraziyle tartılarak servis ediliyor. Esnaf, bir kilo tost ile üç kişinin rahat doyabileceğini ifade ediyor. Tostu yaptıktan sonra fiyatlandırma kısmında şaşırdıklarını da belirten esnaf "Bir kilo tostun fiyatı ne olacak önce bilemedik. Sonra müşteri memnuniyetini de göz önünde bulundurarak bir kilo tosta 100 lira fiyat belirledik." diye konuştu.

Haber 16-01-2023 11:09

Sabahları ne yediğinize dikkat edin! Severek yedikleriniz kanser riskinizi artırıyor

Kahvaltı sadece günün başlangıcını değil diğer saatleri de oldukça etkiliyor. Bazı kişiler kahvaltılarını saatlerce yapmayı severken bazıları ise buna zaman bulamadığı için ayaküstü atıştırmalıklardan yararlanıyor. Ancak kahvaltıda yenilen birçok gıda sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Prof. Ahmet Rasim Küçükusta kızarmış tost ve kızarmış patateslerin kanser riski için uyarılarda bulunuyor. Fazladan kızartılan gıdalar büyük risk oluşturuyor.

Haber 13-10-2022 11:52

Kandırılıyor olabiliriz: Kaşar peyniri sandıklarınız tost peyniri olabilir! Kaşar ve tost peynirinin farkı nasıl anlaşılır?

Kaşar yemeklerde, kahvaltılarda en sevilen ve sık kullanılan peynirler arasında bulunuyor. Hem tat hem de doku olarak diğer peynirlerden ayrılan kaşar peynirini alırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Marketlerden satın aldığımız birçok kaşar peyniri aslında tost peyniri olarak satılıyor. Kaşar peyniri ve tost peynirinin arasındaki farkı anlamak için bilinçli olmak gerekiyor.

Yemek 27-09-2022 14:19

Vali Dağlı tostun fiyatını beğenmedi, lise kantincisini uyardı! Sen kendi çocuğuna bu kadar az mı veriyorsun

Samsun'da Vali Zülkif Dağlı'nın lise kantinindeki denetimi sırasında ilginç anlar yaşandı. Kantinde sunulan ürünler hakkında bilgi alan Vali Dağlı, 12,5 TL'den satılan bir tostun içindekileri yetersiz, fiyatını ise fazla buldu. Kantinciyi uyaran Vali Dağlı, "Sen kendi çocuğuna bu kadar az mı veriyorsun" dedi.

Haber 27-09-2022 13:24

Klasik kahvaltılıkları bir kenara bırakın: Nefis Patates tost tarifi! Patates tost nasıl yapılır?

Her gün aynı malzemelerle yapılan kahvaltılar bir süre sonra iştahın kaçmasına neden olabiliyor. Oysa ki kahvaltı günün en önemli öğünleri arasında bulunuyor. Bu nedenle kahvaltıyı sevilen yiyecekler ile yapmak güne daha mutlu bir başlangıç yapılmasını sağlıyor. Patates tost ile yapacağınız kahvaltı tüm gününüzü kurtarabilir. Patates tost nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi uygulayabilirsiniz.

Yemek 27-09-2022 08:59

'Tost yeme' yarışmasında altın kazanamadı, iş yeri sahibinin telefonunu çaldı! O anlar kamerada

Bursa'da, kafedeki '15 tost yiyene çeyrek altın' yarışmasına katılan Erol Ö., 15 tostu yiyemedi. Yediklerinin parasını ödemek için kasaya yönelen Erol Ö., dışarı çıkan iş yeri sahibinin şarj olan, 10 bin liralık telefonunu alıp, pantolonuna sakladı. Erol Ö., ödemeyi yaparak iş yerinden ayrılırken, bu anlar, kameraya anbean yansıdı.

Haber 21-09-2022 12:52

Bursa'da yarışma için gittiği tostçunun cep telefonunu çalan şüpheli yakalandı

Altın ödüllü yarışma düzenlenen büfede aldığı tostları bitiremeyince şarjdaki telefonu çalıp pantolonuna saklayan şüpheli güvenlik kamerasınca görüntülendi

Yurthaber 21-09-2022 09:57

Masterchef Croque Madame tarifi! Croque Madame nasıl yapılır? Hangi malzemeler kullanılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı program MasterChef’te 24 Ağustos Çarşamba gününün menüsü Fransız kafe mutfağıydı. Fransız kafe mutfağının vazgeçilmezleri arasında yer alan Croque Madame tostunun yapılışı izleyiciler tarafından merak edildi. Croque Madame nasıl yapılır? İşte cevabı…

Yemek 25-08-2022 09:43

Lezzet tutkunlarının gözdesi Adana'nın ütü tostu

Sucuk, yumurta, domates ve bol acı pul biber ile sac üzerinde yapılan "ütü tost", Adana'da yaşayanların yanı sıra şehir dışından gelenler tarafından da beğeniyle tüketiliyor - Tostu yiyenlerden Muhammed Zülküf Daş: - "Farklı bir lezzet, böyle bir tat yok. Ben acıyı severim ama tadını daha iyi alabilmek için çok acılı yemedim. Çok lezzetliydi, acısını da tam tutturmuşlar"

Yurthaber 31-07-2022 11:01

Pratik ve lezzetli tost hazırlamanıza yardımcı en iyi döküm tost makineleri

Hem kahvaltıda hem atıştırmalık olarak tüketilen tostun lezzetinden birçoğumuz vazgeçemiyoruz. İçini dilediğiniz gibi çeşitlendirip damak tadınıza uygun hâle getirebileceğiniz tostun yapımındaki en önemli unsurlardan biri, tost makinesi. Evine döküm tost makinesi almak isteyenler için birbirinden kaliteli ve kullanışlı ürünleri bir araya getirdik. Detayları merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Yemek 20-06-2022 17:07

Adana'da acılı tost yeme yarışması düzenlendi

Adana'da acılı tost yeme yarışması düzenlendi

Yurthaber 08-06-2022 17:51

Bu büfede 15 tost yiyen para vermiyor, bir de çeyrek altın alıyor

Bursa'da bir büfe sahibi ilginç bir kampanyaya imza attı. İşletmeci Yaşar Korkmaz, iş yerine gelip 13 ve 15 tost yiyen müşterilerden para almıyor, üstüne bir de altın veriyor...

Haber 21-05-2022 09:55

Kahvaltıda mutlaka yapın! Çok kolay ve lezzetli patates tost tarifi

Sabahları ne yesem diye saatlerce düşünüyor olabilirsiniz. Bazen yenilecek yiyecek bulmak oldukça zor olabiliyor. Eğer klasik kahvaltı yapmaktan sıkıldıysanız ve yeni bir lezzet arıyorsanız patates tostunu mutlaka yapmalısınız. Her evde olan malzemeler ile kolayca yapacağınız bu tost tarifini deneyince hep yapmak isteyeceksiniz.

Yemek 18-05-2022 17:35

Kaşar peyniri aldığınızı sanıyorsunuz ama... Dışı aynı içi bambaşka

Son yıllarda market raflarında kafa karıştırıcı ürünler yer almaya başladı. Bunlardan biri de tost peyniri adı altında satılan paketli ürünler. Tost peyniri alırken kaşar peyniri aldığınızı sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Tost peynirini gerek renk gerek tat gerekse koku noktasında kaşar peynirinden ayırmak bir hayli zor. İkisinin arasında büyük ve dikkat edilmesi gereken kritik noktalar var.

Haber 14-04-2022 08:32

Köfteli tost olur mu? demeyin! Bu tarifle misafirleriniz parmaklarını ısıracak

Çıtır çıtır tostlar birçok kişinin vazgeçilmezi. Son zamanlarda değişik malzemelerle hazırlanan tarifler de oldukça trend diyebiliriz. Bunlardan biri de köfteli tostlar! Siz de farklı lezzetleri denemeyi seviyorsanız köfteli tostu mutlaka tatmalısınız. Üstelik bu lezzeti evde kolayca hazırlayabilirsiniz! İşte, lezzeti ve doyuruculuğuyla sizi mest edecek köfteli tost tarifi...

Yemek 24-02-2022 16:35

Öğrenci evinde bile kolayca tavada yapabileceğiniz bazlama tost tarifi

Güzel bir sabaha başlamanın sırrı hiç şüphesiz güzel ve lezzetli bir kahvaltı! Tabii ki sabah sabah uyanıp çeşit çeşit tarif üretmek zor. Hem lezzetli hem pratik bir tarifle güne başlamak istiyorsanız doğru adrestesiniz! Bazlama tost hem yumuşacık, hem lezzetli hem doyurucu bir tarif. Vazgeçilmezlerinizden biri olacak bu tarifi istediğiniz gibi çeşitlendirmek ve zenginleştirmek mümkün!

Yemek 24-02-2022 16:35

Bir sosla iki çeşit tost yapın: Tuzlu ve tatlı tava tostu tarifi

Akşamları geç saatte aniden acıktığınızda ya da sabah kahvaltılarının en sevilen, doyurucu lezzeti kesinlikle tost! Genelde evde bulunan salam, sosis, kaşar ya da sucuk gibi malzemelerle pratik şekilde hazırlanan tost için makineye ihtiyaç duyuluyor. Fakat makineniz yoksa da hiç düşünmeyin. Tostu tavada da pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

Yemek 22-02-2022 10:32

Samsun'da esnaftan devlet korumasındaki çocuklara yılbaşı sürprizi

Samsun'da esnaftan devlet korumasındaki çocuklara yılbaşı sürprizi

Yurthaber 31-12-2021 17:18

Tescilli Ordu tostu 63 yıldır ustalarının elinde damakları tatlandırıyor

Ordu'da Kemal ve Zeki Yamaner tarafından 1958'de yapılmaya başlanan, Büyükşehir Belediyesinin başvurusu üzerine Türk Patent ve Marka Kurumunca bu yıl coğrafi işaret olarak tescillenen Ordu tostu, diğer illerden de alıcı buluyor - 40 yıllık tost ustası Engin Atabeyoğlu: - "Ordu tostuna inanılmaz bir ilgi var. Bizde bu ilgiye yetişmeye çalışıyoruz"

Yurthaber 10-12-2021 11:59