Vitiligo Haberleri

Vitiligo hastalığı nedeniyle uzun yıllar dışlandı! Şimdi ise herkes onun peşinde

İsveç'in Stockholm kentinde yaşayan Anna Nass, vitiligo teşhisi konulmasının ardından oldukça zor zamanlar geçirdi. İlk olarak 8 yaşında cildindeki renk eşitsizliklerini fark ettiğini söyleyen Nass, şimdilerde ise kendisini kabul ettiğini ve diğer insanlara ilham olması için hikayesini sosyal medyadan paylaştığını belirtti.

Trend 21-09-2021 14:22

Vitiligo hastası kadın özgüvenini fitnessla güçlendirdi! Yaşam hikayesi sosyal medyada ilham oldu

Vücudunuzu olduğu gibi kabul etmek genellikle çok uzun ve zorlu bir yoldur. Kime sorarsanız sorun mutlaka vücudunda beğenmediği bir nokta olduğunu söyler. Ancak kendini olduğu gibi kabul etmek ve kusur olarak gördüğünüz şeyleri okşamak için sizlerle ilham veren bir yaşam öyküsünü paylaşmak istiyoruz. Antonia Livers isimli bu sosyal medya fenomeni kendisini konulan vitiligo teşhisinden sonra hayat çizgisini tamamen değiştirdi.

Trend 24-03-2021 13:34

Moda dünyasının kurallarını yıkan 10 model! Kalıplaşmış güzellik tabularını alt üst ettiler

Güzellik çeşitlidir, bir kimseyi güzel ya da çirkin olarak kategorize edebilecek belirli bir özellik yoktur. Tüm insanların farklı karakterleri, fikirleri ve becerileri olduğu gibi farklı vücut özelliklerinin de olduğunu bilmeliyiz. İşte geleneksel güzellik algısını yıkan, güzelliğin aslında içeride olduğunu kanıtlayan kadınlar...

Trend 03-03-2021 10:10

Vitiligo hastası olan ünlü model Roger Monte sosyal medyada ilham kaynağı oldu!

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki model Roger Monte, 23 yaşındayken bir cilt rahatsızlığı olan vitiligo olduğunu öğrendi. Uzun yıllar boyunca bu rahatsızlığını kapatmak için ağır makyajlar yaptı. Şimdilerde ise saklandığı yıllara inat, güven dolu bir şekilde dünyayla yüzleşmeye başladı. Roger Monte’nin güzellik tabularını tamamen yıkan hikayesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Trend 26-02-2021 14:18

Vitiligo

Vitiligo Hakkındaki Haberler Mynet'te. Vitiligo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.