Hücreler Haberleri

Cildinizi yenilemek için ihtiyacınız olan her şey burada! Nemlendirme, temizlik ve onarım…

Cildi yenilemenin formülü nemlendirme, temizlik ve onarımdan geçiyor. Yepyeni bir cilt görünümüne kavuşmak için ihtiyacınız olan ürünleri derledik. Cildinize iyi bakmak için gerekli ürünler neler merak ediyor musunuz?

Kadin 22-04-2024 02:09

Cilt bakımında doğallıktan yana olanlar buraya! Bu ürünler ile cilt sorunlarına elveda!

Cilt bakımında daha çok doğal ürünler tercih etmekten yanaysanız o zaman almanız gereken ürünler burada! Gelin cildinize iyi gelecek doğal ürünlere birlikte bakalım...

Kadin 21-04-2024 23:29

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-2024 13:08

4 mucize baharat: Alzheimer riskini azaltıyor, beyin sağlığını iyileştiriyor!

Sağlık uzmanlarına göre baharatlar bilişsel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir. Faydaları saymakla bitmeyen bu 4 mucizevi baharat beyin sağlığını iyileştirmenin yanında Alzheimer riskini de azaltıyor. İşte detaylar...

Kadin 16-04-2024 14:36

Diğer Haber Etiketleri

banyo aksesuarları bepanthol cilt bakım kremi Psikolog hindistan cevizi yağı arı sütü aspir yağı c vitamini ceviz domates elma Himalaya tuzu Hindistan cevizi karabiber limon nar Propolis tarçın zencefil üzüm yeşil çay zerdeçal saç dökülmesi toksik ilişki Canan Karatay bebek retinol Sebze a vitamin su nemlendirici cilt lekesi yüz temizleme jeli duş jeli hindi yapay zeka Güneş Rahim Göz mantar highlighter (aydınlatıcı) cilt bakımı dudak kremi dudak nemlendiricisi ayak maskesi baharat güneş kremi kudret narı sivilce keçi sütü sabunu sabun makyaj Ramazan peeling sağlıklı beslenme ilişki sorunları baş dönmesi bel soğukluğu cinsel hastalık eklem ağrısı enfeksiyon ense ağrısı hepatit b inme (beyin krizi) kanser kısırlık lösemi rahim sarkması tüp bebek yaşlılık yemek borusu alara acıktım akıntı arı sütü faydaları aspir aspir yağı faydaları cilt cilt lekeleri ciltte kızarıklık çiftler vitamini baba bağ doku böbrekler bioderma güneş kremi c vitamini serumu etil alkol en iyi güneş kremi güzellik gençleşme yöntemleri hyaluronik asit hoşgörü hpv hücre ilik iltihap hindistan cevizi yağı faydaları hiv nasıl bulaşır anne at kılı fırçası aralıklı oruç dudak dudak nemlendirici elde mantar isim jbl go 3 keçi sütlü sabun keçi sütü sabunu faydaları kese mon nemlendirici krem nane yağı nane yağı faydaları nane yağının faydaları leke kremi lip balm lokman hekim la roche güneş kremi la roche posay güneş kremi maya mantarı siyah salisilik asit taht sperm testi sperm testi nasıl verilir kudret narı faydaları kabak lifi kuşburnu faydaları kokulu mum patojen uzman üzüm çekirdeği yağı faydaları üzüm çekirdeği yağının faydaları toksik toksik nedir tonik vücut peelingi tett hindistan cevizi yağı nasıl kullanılır ibn-i sina the purest solutions bitkiler eo hindistan cevizi yağı ne işe yarar zeytinyağının faydaları diş macunu sivilce hemoraji sant sinirli ciltteki kızarıklık sivilceye diş macunu zihin ense papatya yağı peeling nasıl yapılır orman meyveleri vf damarlar incir çekirdeği yağı faydaları papatya yağı faydaları spektrum 5 yaş ayaklar dermal posa kahve peelingi diş macunu sivilcelere iyi gelirmi Limonian Kore Güzelliği

Hücreler

Hücreler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hücreler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kadın doğum uzmanından önemli uyarı! 'Kısırlık sebebi olabilir'

Kadınlarda vajinal akıntıya yol açan klamidya adlı bakterilere dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Naziye Gürkan, “Klamidyalar vajinada bol akıntıya neden olur. Ayrıca tüplerde tıkanma oluşturarak ilerleyen yıllarda kısırlık sebebi olabilir" dedi.

Kadin 03-04-2024 11:38

Cildinin ışıl ışıl parlamasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Sağlıklı ve parlak bir cilt, birçok insanın hedefidir. Bazen bunu elde etmek bazen zor olabilir. Cildimizin parlaklığı, içsel ve dışsal faktörlere bağlıdır. Bunlar arasında beslenme, cilt bakımı rutini ve yaşam tarzı alışkanlıkları yer alır. Cildinizin sağlığı ve parlaklığı için yapabileceğiniz üç önemli adım haberimizde.

Kadin 30-03-2024 15:54

Çok sahibi olmak isteyen aileler dikkat! Tüp bebek tedavisinde yapay zeka dönemi başladı

Çağın küresel sağlık sorunlarından birine dönüşen kısırlığın tedavi yöntemlerini geliştirme ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Dr. Hakan Özörnek hızla gelişen teknolojiyle birlikte tüp bebek tedavisindeki başarı oranın da arttığını belirtti.

Kadin 26-03-2024 15:57

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-2024 04:29

Kendinizi şımartın! Evde spa keyfi yaşamanızı sağlayacak ürünler listesi

Spa, bedeninizdeki yorgunluğunu atmak ve kendinizi şımartmak için her zaman etkili bir yoldur. Ancak, vakit bulamamak, halsiz olmak gibi pek çok neden kendimizi rahatlatmamızın önüne geçiyor. Biz de bunun için evinizde size özel bir spa atmosferi oluşturmak için ihtiyacınız olan ürünlerden oluşan bir seçki hazırladık. Gelin, kendinizi şımartmanın tadını çıkaracağınız ürünlere birlikte göz atalım!

Kadin 20-03-2024 16:50

Cilt lekelerini silip süpürüyor! Kusursuz bir cilde sahip olmak için 3 önemli madde

Cilt lekeleri, birçok kişinin karşılaştığı bir sorundur. Kusursuz bir cilde sahip olmak için doğru bakım rutinleri önemlidir. Cildi iyileştiren bu 3 madde, cildinizin tonunu eşitlemeye, lekeleri azaltmaya ve cildinizi yenilemeye yardımcı olur. Doğru cilt bakımı ile daha parlak, pürüzsüz ve kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Kadin 15-03-2024 12:34

Uzman isim uyardı: Ramazan’da ‘açlık ataklarına’ dikkat!

Ramazan ayında oruç tutan bazı kişiler açlık atakları ile karşı karşıya kalabiliyor. Uzman Psikolog Arzu Hamurcu, Ramazan ayında uzun süre aç kalmanın bazı bireylerde açlık ataklarına neden olabileceğini söyleyerek, “Uzun süre aç kalmakla sorunu olan bireyler, uzmanlarla görüşmeli” dedi.

Kadin 12-03-2024 14:50

Aç kalmanın gençleştirme üzerindeki etkisini duyan çok şaşırdı! Gençliğin sırrı buymuş

Açlık, genellikle yaşlanma karşıtı önlemler arasında pek yer almaz ancak son araştırmalar bunun tam tersini gösteriyor. Aç kalmak ile gençleşme arasındaki bağlantıyı duyanlar çok şaşırıyor. Araştırmalar, aralıklı oruç gibi bazı açlık rejimlerinin hücresel yenilenmeyi artırarak yaşlanmayı yavaşlatabileceğini gösteriyor. Bu bulgular, gençliğin sırrını açlıkta arayanları şaşırtıyor ve sağlık üzerindeki olumlu etkileri keşfetmeye teşvik ediyor.

Kadin 11-03-2024 14:46

Pürüzsüz cildin püf noktası yüz temizliği için kritik olan ürün listesi

Pürüzsüz bir cilt için sırrınız burada! Yüz temizliği, kusursuz bir cildin anahtarıdır. Her gün maruz kaldığımız kir, yağ ve çevresel faktörler cildimizi olumsuz etkileyebilir. Ancak doğru ürünleri kullanarak sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak mümkün! İhtiyacınıza uygun temizleyici, tonik ve serumu seçerek güzellik ritüelinizi tamamlamaya ne dersiniz? Unutmayın, cildinizin bakıma ihtiyacı var. Sağlıklı ve parlak bir cilt için bu ürünler, kaçırılmayacak fırsat!

Kadin 07-03-2024 14:54

Uzmanından ‘yaşlanma karşıtı 13 besin’ önerisi!

Düzenli ve sağlıklı beslenmenin hücre hasarını önlediğini ve yaşlanmayı yavaşlattığını belirten Dermatoloji Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Derya Can, hücreleri canlandıran ve yaşlanma karşıtı 13 besini tek tek sıraladı.

Kadin 29-02-2024 01:27

Yaşlanmayı yavaşlatıyor, cilde gençlik katıyor! Yarım saatte etki ediyor... 'Türkiye’de ve dünya genelinde hızla popüler hale geldi'

Dermatoloji Uzmanı Dr. Mustafa Tümtürk, yaşlanma belirtileriyle mücadele edenler için umut verici bir kök hücre tedavi yöntemi olan eksozom tedavisine başladıklarını duyurdu. Bu tedavi yöntemi, cilt üzerindeki lekelerden saç dökülmesine kadar geniş bir yelpazedeki problemleri hedef alıyor.

Kadin 26-02-2024 07:42

Ani baş dönmesi o tehlikenin işareti olabilir! 'Kadınlarda daha fazla...'

Nöroloji Uzmanı Dr. Hikmet Dolu, ani baş dönmesinin inme işareti olabileceğini söyledi. Uzm. Dr. Dolu, “Erkeklerdeki felç ihtimali, kadınlara kıyasla daha yüksek olsa da kadınlarda felçten dolayı gerçekleşen ölüm oranları erkeklere kıyasla daha fazladır" dedi.

Kadin 22-02-2024 16:03

'Umut vadeden bir takviye' Uzmanlardan çocukluk çağı kanserlerine karşı propolis önerisi

Çocukluk çağı kanserleri arasında en çok görülen kanser türünün lösemi olduğuna dikkat çeken uzmanlar, löseminin çocuk çağı kanserlerinin yüzde 30’unu oluşturduğunu belirtti. Uzmanlar güncel bilimsel çalışmaların, propolisin çocukluk çağı kanser tedavilerine destek olabilecek değerli bir arı ürünü olduğunu belirtti.

Kadin 21-02-2024 17:38

'Ağrısız hareket etmek için en basit önlem' diyerek açıkladı! Eklem ağrılarınızın sebebi bu olabilir

Suyun insan sağlığı için önemi ve faydaları hakkında uyarılarda bulunan Beslenme ve Diyet Uzmanı Diyetisyen Betül Yurdakul, “Eklem aralıklarında kayganlığı sağlayan sıvı bileşeninde de su bulunur. Yeterince su içmediğimizde eklem arası sıvılarla birlikte eklem kayganlığı da azalır. Bu da eklem ağrılarına, hareket sırasında eklemlerden ses gelmesine neden olur. Tedavi edilmezse eklem yüzeyleri aşınıp kalıcı eklem bozuklukları oluşabilir. Ağrısız hareket etmek için su içmek en basit önlem” dedi.

Kadin 21-02-2024 17:31

Lokman Hekim'in tüm hastalara içirdiği mucize karışım: Etten daha fazla demir içeriyor! Bir kaşığında şifa barındırıyor

Anemi yani kansızlık toplumda oldukça yaygın bir sağlık sorunudur. Baş dönmesi, aşırı yorgunluk, kalp çarpıntısı, baş ağrısı gibi belirtilere yol açabilir ve yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir. Kansızlığın tedavisinde demir bakımından zengin gıdaların tüketimi büyük önem taşır. Kırmızı et, ıspanak gibi gıdaların demir kaynağı olduğu bilinmektedir, ancak Lokman Hekim'in yıllar önce geliştirdiği özel karışım, neredeyse demir madenine dönüşmüş gibi ve birçok hastaya şifa sağlamıştır.

Kadin 09-02-2024 13:56

İbni-i Sina’nın yıllar önce önerdiği şifa kaynağı! Kanser oluşumunu önlüyor, tepeden tırnağa iyileştiriyor

İnsan sağlığı için çok faydalı önerilerde bulunan İbn-i Sina'nın şifa kaynakları her derde deva oluyor. İslam'ın Altın Çağı'nın en önemli doktorlarından olan İbn-i Sina'nın birçok hastalık için çözüm önerileri günümüze kadar ulaştı. İbn-i Sina'nın reçeteleri aradan geçen bine yakın yıla rağmen günümüz hastalıklarına ışık tutuyor. Kuru incir ve zeytinyağının faydalarından dolayı kullanılması gerektiğini öneren İbn-i Sina bu karışımın tarifini kitabında belirtmiş.

Kadin 31-01-2024 09:36

Kronik düşük dereceli iltihaplanmaya dikkat! Uzmanından kritik bilgiler

İltihap (inflamasyon), aslında vücudun bir savunma mekanizmasıdır. Bağışıklık sistemi, hasar görmüş hücreleri, patojenleri tanır ve iyileşme sürecini başlatır. Zararlı veya tahriş edici bir etken vücudun bir kısmını etkilediğinde, savunma sistemi bunu yok etmek için iltihap gibi biyolojik bir tepki ortaya çıkartır. Denizli Özel Egekent Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İhsan Alur, kronik düşük dereceli iltihaplanmaya dikkat çekti.

Kadin 23-01-2024 12:42

Soğuk havaların etkisiyle kuruyan dudaklarınıza merhem olacak nemlendirici balm önerileri

Kışın soğuk havalar nedeniyle dudaklarımızın nem dengesi bozuluyor, kuruluk ve çatlama gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Ama endişelenmeyin, çözümü burada! Dudaklarınızın kuru, çatlamış ve hassas olduğu bu kış günlerinde sizler için seçtiğimiz birbirinden etkili dudak kremleriyle kuruyan ve çatlayan dudaklara elveda diyoruz! Renkli renksiz, kokulu kokusuz hassas ciltlerden SPF korumalı olanlara kadar her zevke ve beğeniye uygun 10 lip balm ürününü derledik.

Kadin 21-01-2024 23:12

Cinsel yolla bulaşan hastalıklar neler? Cinsel yolla bulaşan hastalıkların belirtileri nelerdir?

Sağlıklı bir cinsel yaşamın her insan için hem psikolojik hem fizyolojik hem de sosyolojik anlamda olumlu ve olumsuz etkileri bulunabilir. Sağlığı ilgilendiren her durumda olduğu gibi cinsel yaşam konusunda da dikkat edilmesi gereken bazı konular vardır. Cinsel yolla bulaşabilecek olan hastalıklar ve bu hastalıklardan korunmak, bu konuların başında gelir. Peki cinsel yolla bulaşan hastalıklar nelerdir, nasıl korunulur?

Kadin 15-01-2024 16:06

Toksik ilişki nasıl olur? Toksik ilişki nasıl anlaşılır?

İnsan ilişkileri bazen en iyi şartlar altında bile idare edilebilecek kadar zor olabilir. İnsanlar birbirinden farklı yapıda ve duygudadır, bundan dolayı her zaman birbirini anlayamaz. Özellikle aşk karmaşık bir duygudur. Bazı durumlarda ilişkiler faydasız ve toksik olabilir. Uzun vadede olumsuz etkilerin farkına varmak her zaman hızlı bir şekilde gerçekleşmez. Bu tür ilişkiler, çatışmalarla doludur ve kişilerin birbirini baltalamasını içerir. Peki toksik ilişki nasıl olur, nasıl anlaşılır?

Kadin 16-12-2023 20:28

Rahim sarkması nedir, rahim sarkması neden olur? Rahim sarkması nasıl anlaşılır?

Gebelik durumlarında, doğum anına kadar fetüsün yuvalanması, beslenmesi, korunması gibi görevleri üstlenen rahim, sahip olduğu kas yapısı ve dokusu ile doğum sırasında bebeğin dışarı itilmesini de sağlar. Kadın üreme sisteminde önemli bir rolü olan rahimde çeşitli rahatsızlıkların oluşumunun önüne geçebilmek için düzenli olarak doktor kontrolü yapılması gerekli ve önemlidir.

Kadin 15-12-2023 19:23

Sperm testinde enfeksiyon çıkması ne anlama gelir? Spermde enfeksiyon (sperm enfeksiyonu) neden olur?

Cinsel organlarda çeşitli hastalıklar ya da enfeksiyonlar görülebilir. Bu durum hayat standartlarını düşürdüğü gibi çok ciddi hastalıkların da habercisi olabilir. Herhangi bir sorun ya da belirti hissedildiğinde vakit kaybetmeden bu alanda uzman bir doktora görünmek önemlidir. Sperm enfeksiyonu da ciddiye alınması gereken ve ihmal edilmemesi tavsiye edilen durumlar arasında yer alır.

Kadin 15-12-2023 18:22

En beğenilen güneş kremini arıyoruz! La Roche Posay ve Bioderma güneş kremi karşılaştırması

Cilt sağlığı için vazgeçilmez olan güneş kremi kullanmanın önemini genellikle yaz aylarında hatırlasak da cildimiz her mevsim aynı derecede korunmayı hak ediyor, çünkü güneşin zararlı ışınları cildi olumsuz yönde etkileyerek çeşitli cilt problemlerine yol açabiliyor. Biz de uzun zamandır en beğenilen iki güneş kremi olan La Roche Posay Anthelios Dry Touch Spf 50+ ve Bioderma Photoderm Spot SPF50+’yı sizin için inceledik! Bakalım, sizin tercihiniz hangisinden yana olacak?

Kadin 01-12-2023 12:50

Diş macunu sivilce geçirir mi? Diş macunu sivilce kurutulur mu?

Sivilceler cildin en yaygın deri sorunlarından biri olarak karşımıza çıkar ve genellikle gençler arasında özellikle ergenlik döneminde daha sık görülür. Ancak sivilceler her yaş grubunda ortaya çıkabilir ve fiziksel görünümü etkileyerek kişisel özgüveni olumsuz etkileyebilir. Sivilcelerin ortaya çıkmasının birkaç farklı nedeni olabilir ve etkili tedavi yöntemleri bulunabilir. Peki, diş macunu sivilceye iyi gelir mi?

Kadin 29-11-2023 12:53

Etil alkol yüze sürülür mü? Etil alkol günlük hayatta ciltte nasıl kullanılır?

Etanol yani halk dilinde alkol kozmetikte ve cilt bakımında çok kullanılır. Toniklerden yüz yıkama ürünlerine, parfümlerden makyaj temizleyicilerine kadar birçok kozmetik üründe bulunur. Etanolün cilt bakımında ve kozmetikte birçok faydası vardır. Örneğin cildi temizlemek, bakteri ve mantarlardan korumak ve diğer bileşenleri çözmek için kullanılabilir. Peki, etil alkol cilt bakımında kullanılır mı?

Kadin 25-11-2023 23:16

Arı sütü nedir, ciltte ne işe yarar? Arı sütü cilt için nasıl kullanılır?

Cilt bakımı doğanın sunduğu zengin içeriklere yönelme eğilimiyle giderek daha doğal ve organik yöntemlere kayıyor. Bu bağlamda arı sütü, tarih boyunca sağlık ve güzellik için kullanılan doğal bir mucize olarak öne çıkıyor. Cilt bakımında arı sütü kullanımı içeriğindeki benzersiz bileşenler sayesinde cildi besleme, yenileme ve koruma konularında popülerlik kazanmıştır. Peki, arı sütü cilt bakımında nasıl kullanılır?

Kadin 25-11-2023 17:38

Yüz sabunla yıkanmalı mı? Sabun yüze nasıl kullanılır?

Sabun insanlık tarihinde temizlik ve hijyenin vazgeçilmez bir parçası olarak öne çıkan köklü ve anlamlı bir üründür. Yıllar içinde evrim geçiren sabun cilt bakımının temelini oluşturarak kişisel hijyenin sağlanmasında önemli bir rol oynamıştır. Ancak günümüzde cilt bakımı alanının gelişmesiyle birlikte sabunların cildi tahriş ettiği ve kuruttuğu gibi durumlar ortaya çıkmıştır. Peki, cilt bakımında sabun kullanılmalı mı?

Kadin 25-11-2023 17:24

Leke kremleri ne işe yarar? Cilt leke kremi nasıl kullanılır?

Cilt üzerinde oluşan lekeler birçok kişinin güzellik endişelerinden biri haline gelmiştir. Bu lekeler genellikle güneşin zararlı UV ışınlarına maruz kalma, yaşlanma, genetik faktörler, hormonal değişiklikler veya cilt yaralanmaları gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Ciltte oluşan lekeler bireyin cilt tonuyla uyumlu bir görünüm arayışını etkileyerek öz güveni olumsuz etkileyebilir.

Kadin 25-11-2023 17:11

Üzüm çekirdeği yağı ciltte ne işe yarar? Üzüm çekirdeği yağı ciltte nasıl kullanılır?

Cilt bakımında doğal ürünlerin kullanımı gün geçtikçe popülerliğini arttırmakta ve birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Bu doğal ürünler arasında öne çıkanlardan biri de üzüm çekirdeği yağıdır. Üzüm çekirdeği yağı, üzümün çekirdeklerinden soğuk presleme yöntemiyle elde edilen hafif, hızla emilen bir yağdır. Cilt bakımında sunduğu birçok avantajla dikkat çeker. Peki, üzüm çekirdeği yağı ciltte nasıl kullanılır?

Kadin 25-11-2023 15:46

Cilt bakımında salisilik asit: Salisilik asit ciltte nasıl kullanılır?

Cilt bakımında asitlerin kullanımı özellikle de günümüzde oldukça popülerdir. Asitler cilt sağlığını iyileştirmek ve çeşitli cilt sorunlarına çözüm sunmak için benzersiz bir yol olarak kabul edilmektedir. Asitler cildin doğal pH dengesini korumaya yardımcı olmanın yanı sıra pek çok cilt tipine özgü ihtiyaçları karşılamak için geniş bir yelpazede kullanılır. Bu bağlamda salisilik asit cilt bakımının önemli bir oyuncusu olarak öne çıkmaktadır.

Kadin 25-11-2023 13:59

Papatya yağı ne işe yarar? Papatya yağı ciltte nasıl kullanılır?

Doğanın hediyesi olarak kabul edilen doğal yağlar yıllardır cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Kimyasal içeriklere alternatif olarak tercih edilen bu doğal yağlar cildin ihtiyaç duyduğu besinleri sağlama konusunda etkili bir seçenek sunar. Bu doğal yağlardan biri olan papatya yağı özellikle cilt bakımında sergilediği özel özelliklerle dikkat çeker.

Kadin 25-11-2023 13:23

Nar çekirdeği yağı nedir, ne işe yarar? Nar çekirdeği yağı ciltte nasıl kullanılır?

Doğal yağlar yüzyıllardır güzellik ve cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Geleneksel tıbbın yanı sıra modern kozmetik dünyasında da önemli bir yer edinen doğal yağlar, cildin sağlığını desteklemek ve korumak için kullanılmaktadır. Bu doğal yağlardan biri olan nar çekirdeği yağı özellikle cilt bakımında sunduğu faydalar ile dikkat çekmektedir.

Kadin 25-11-2023 13:12

Canan Karatay listeyi verdi! Kış aylarında vücudumuza kalkan olacak besinler bakın nelermiş

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra hastalıklara ilişkin yaptığı ezber bozan açıklamalarla da gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay bu defa kış hastalıklarına karşı en etkili besinleri sıraladı ve hastalıklardan korunmak için yapmamız gerekenleri tek tek sıraladı.

Kadin 14-11-2023 09:14

Nane yağı yüzdeki lekelere iyi gelir mi? Nane yağı ciltte nasıl kullanılır?

Doğal yağlar yüzyıllardır cilt bakımının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Bitkilerden elde edilen bu özler, cilt bakımının mucizevi bir bileşeni olarak kabul edilir. Bu yağlar, cildin sağlığını ve güzelliğini desteklemek için çok çeşitli kullanım alanları sunar. Cilt bakımında doğal yağların yeri büyüktür çünkü onlar içeriğinde bulunan doğal bileşenlerle cildi besler, nemlendirir ve korur.

Kadin 31-10-2023 09:46

Cilt arındırıcı peeling ne işe yarar? Cilt arındırıcı peeling nasıl kullanılır?

Cilt arındırıcı peelingler güzellik ve cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiştir. Cilt bakımının temel adımlarından biri olan peeling, cildin genç, parlak ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bu özel bakım ürünleri, cilt yüzeyinde birikmiş ölü deri hücrelerini nazikçe temizler ve cildi yeniden canlandırır. Peki, cilt arındırıcı peelingler nasıl kullanılır?

Kadin 31-10-2023 09:36

Cilt temizleme sütü nedir, ne işe yarar? Cilt temizleme sütü nasıl kullanılır?

Günümüzde cilt güzelliği ve sağlığı birçok insan için öncelikli bir konu haline gelmiştir. Cildin parlak, temiz ve genç görünmesi, öz güveni artırırken kişinin kendine olan saygısını yükseltir. Bu nedenle, yüz bakımı rutini, modern yaşamın bir parçası haline gelmiştir. Bu rutinin temel taşlarından biri de "cilt temizleme sütü"dür.

Kadin 30-10-2023 15:41

Aydınlatıcı yüz serumu ne işe yarar? Aydınlatıcı yüz serumu nasıl kullanılır?

Aydınlatıcı yüz serumları cilt bakımının önemli bir parçası olarak hızla popülerlik kazanan ürünler arasındadır. Bu özel serumlar, ciltteki matlık, renk eşitsizliği, lekeler ve ince çizgiler gibi yaygın cilt sorunlarını hedefleyerek cilt tonunu dengelemek ve daha aydınlık, canlı bir cilt görünümü elde etmek için tasarlanmıştır. Cilt bakımında aydınlatıcı serumlar cildin genel sağlığını artırır.

Kadin 30-10-2023 14:47

Limon yağı ciltte nasıl kullanılır? Limon yağı cilt rengini açar mı?

Limon yağı taze, canlandırıcı ve enerji verici bir kokuya sahip olan doğal bir uçucu yağdır. Limonun ferahlatıcı özleri bu yağda yoğunlaşır ve yıllardır cilt bakımında kullanımıyla dikkat çeker. Hem kozmetik endüstrisinde hem de evde cilt bakımı rutinlerinde yaygın olarak tercih edilen bu mucizevi yağ, birçok ilgi çekici faydasıyla cilt sağlığını artırmak için kullanılır.

Kadin 29-10-2023 23:11

Laktik asit cilde ne yapar? Laktik asit ciltte nasıl kullanılır?

Laktik asit günlük hayatta karşılaştığımız bir tür alfa hidroksi asittir (AHA). Kimyasal olarak laktik asit sütte ve diğer süt ürünlerinde doğal olarak bulunan bir bileşendir ve bu nedenle genellikle süt asidi olarak da adlandırılır. Cilt bakımında laktik asidin kullanımı yüzyıllardır yaygın bir uygulama olan süt banyolarına dayanmaktadır. Ancak modern cilt bakım endüstrisi laktik asidi cilt bakım ürünlerinde yaygın bir bileşen haline getirmiştir.

Kadin 29-10-2023 19:26

Kuşburnu yağı cildi sıkılaştırır mı? Kuşburnu yağı ciltte nasıl kullanılır?

Cilt bakımı söz konusu olduğunda doğal yağlar son yıllarda büyük bir popülerlik kazanmıştır ve bu doğal güzellik sırları eski geleneklerden modern güzellik rutinlerine kadar her yerde karşımıza çıkmaktadır. Bu doğal yağlardan biri de kuşburnu yağıdır ve cilt bakımındaki yeri oldukça özel bir konuma sahiptir. Peki, kuşburnu yağı cilde ne gibi faydalar sunar?

Kadin 29-10-2023 19:06

Kudret narı ciltte nasıl kullanılır? Kudret narı yağı lekelere iyi gelir mi?

Kudret narı kabakgiller familyasından bir bitkidir. Tropikal ve subtropikal iklimlerde yetişen kudret narı Türkiye'de de Akdeniz ve Ege bölgelerinde yetiştirilir. Bağışıklık sisteminin güçlendirmesinden sindirim sistemini düzenlemesine kadar pek çok sağlık yararı olan kudret narı cilt için de kullanılabilir ve cilde de oldukça fazla fayda sağlayabilir. Peki, kudret narı ciltte ne işe yarar?

Kadin 29-10-2023 17:06

İncir çekirdeği yağı cildi sıkılaştırır mı? İncir çekirdeği yağı ciltte nasıl kullanılır?

Cilt bakımında incir çekirdeği yağı doğanın bize sunduğu değerli bir mucizedir ve son yıllarda cilt bakım rutinlerindeki önemli bir yer edinmiştir. Bu yağ incir meyvesinin çekirdeklerinden elde edilir ve cilt sağlığını iyileştirmek, gençleştirmek ve korumak için kullanılır. İncir çekirdeği yağı içeriğindeki zengin vitaminler, antioksidanlar ve doğal yağ asitleri ile bilinir. Bu doğal bileşenler cildi nemlendirme, besleme ve yenileme konusunda etkili olabilir.

Kadin 29-10-2023 16:29

Hindistan cevizi yağı yüze direk sürülür mü? Hindistan cevizi yağı cilt için nasıl kullanılır?

Cilt bakımında doğal yağlar doğanın bizlere sunduğu en değerli ve etkili güzellik ürünlerinden biridir. Kimyasal içeriklerden arınmış, saf ve organik doğal yağlar cildi nemlendirmek, beslemek, yeniden yapılandırmak ve korumak için kullanılan güçlü doğal maddelerdir. Bu doğal yağlar arasında, günümüzde oldukça popülerleşen Hindistan cevizi yağı da bulunur. Peki, Hindistan cevizi yağı cilt bakımında nasıl kullanılır?

Kadin 29-10-2023 16:17

Himalaya tuzu cildi beyazlatır mı? Himalaya tuzu cilt için nasıl kullanılır?

Himalaya tuzu doğanın bir armağanıdır ve binlerce yıldır sağlığımız ve güzelliğimiz için kullanılan değerli bir doğal mineraldir. Himalaya tuzunun cilt bakımında kullanılması son yıllarda popülerlik kazanmış ve birçok kişi tarafından tercih edilmiştir. Himalaya tuzunun cilt bakımındaki faydaları oldukça çeşitlidir. Bu doğal tuz cildin doğal dengesini koruyan ve cildi besleyen minerallerle doludur.

Kadin 29-10-2023 16:03

Aspir yağı yüze kullanılır mı? Aspir yağının cilde faydaları nelerdir?

Cilt bakımı güzellik ve sağlık arayışında olanların vazgeçilmez bir parçasıdır. Sağlıklı ve parlak bir cilt, sadece güzellik standartlarını yükseltmekle kalmaz, aynı zamanda öz güveni artırır. Doğal yağlar cilt bakım rutinlerinin önemli bir bileşenini oluşturur ve son yıllarda büyük bir ilgi görmektedir. Doğal yağların cilt bakımında kullanımı binlerce yıl öncesine dayanan geleneksel uygulamalardan günümüze kadar gelmiştir. Aspir yağı da bu bağlamda kullanılan bir yağdır.

Kadin 27-10-2023 12:18