Yenidoğan Bebek Haberleri

16 yaşındaki kız yenidoğan bebeğinin boğazını keserek öldürdü! Yatak odasının zemini ve duvarları kanla kaplıydı... Cansız bedeni dolabın içinde bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki kız yenidoğan bebeğinin boğazını kesip öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Polis olay yerine geldiğinde 16 yaşındaki kızın annesini battaniye sarılı yenidoğan bebeğin başında ağlarken gördü. 16 yaşındaki kız Sheridan İlçe Mahkemesinde birinci derece cinayet ve ölümcül silah kullanma suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı.

Trend 14-11-2023 15:42

Hastaneden yenidoğan bebeği kaçırdı! Spor çantasının içine koyup kaçmaya çalıştı... Güvenlik kamerasına yansıdı

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki bir hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ülke gündemine yerleşti. 19 yaşındaki Cuane Malaquias hastaneden yenidoğan bebeği kaçırmak için girişimde bulundu. Spor çantasının içine 1 günlük bebeği koyarak hastaneden çıkmayı başardı. Malaquias evinde yakalanarak tutuklandı.

Trend 02-11-2023 09:32

Doğumda skandal! Babasının gözü önünde yenidoğan bebeğinin başı gövdesinden ayrıldı... “Doktorlar geri dikti ama...”

Brezilya’da gerçekleşen doğum sırasında yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Ranielly Coelho Santos ve Victor da Silva, yeni doğan kızları Emanuelly'nin başının gövdesinden ayrıldığını ve doktorların kopan başı diktiklerini iddia etti. Bebeklerinin ihmal yüzünden hayatını kaybettiğini söyleyen acılı ailenin iddiaları sonrasında hastane hakkında soruşturma başlatıldı.

Trend 09-05-2023 14:00

Çiçeği burnunda annelere özel rehber: Yenidoğanın altı nasıl değiştirilir, nelere dikkat edilmelidir?

Bebek bezi değiştirmek, birçok annenin bebek sahibi olmadan önce endişelendiği konulardan biri. Eğer siz de çiçeği burnunda bir anne ya da anne adayıysanız ve daha önce bir bebeğin altını değiştirmediyseniz merak etmenize hiç gerek yok. Rehber niteliğindeki yazımızla bebeğinizi kirli bezlerinden kurtarmayı kolayca öğrenebilirsiniz.

Kadin 24-02-2023 16:19

Yenidoğan Bebek

Yenidoğan Bebek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yenidoğan Bebek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Burdur'da bir evin kapısına bırakılan kız bebek bulundu

Burdur'da, merkeze bağlı Karacaören köyündeki bir evin kapısında terk edilmiş bulunan kız bebek, hastanede tedaviye alındı.

Yurthaber 19-12-2022 14:53

İspanya’da hemşire kılığına giren bir kadın yenidoğan bebeği kaçırdı! Ailesine “Kan testine götürüyorum” dedi ama...

Kimliği belirsiz bir kadın İspanya’da yenidoğan bebeği kaçırmak için hemşire kılığında hastaneye gizlice girdi. Ailesine bebeği kan testine götürdüğünü söyleyen kadın yenidoğan bebeği Santutxu'daki sekizinci kattaki bir binanın paspasında bırakarak kaçtı.

Trend 22-10-2022 16:37

Doktorun sözleri şaşkına çevirdi! Yenidoğan bebeğinde cinsel yolla bulaşan hastalık olduğunu belirtti... “Kocamdan şüphelendim”

İngiltere’de yaşayan 43 yaşındaki Jenna Barnes, yenidoğan bebeğinin cinsel yolla bulaşan bir hastalığa sahip olduğunu öğrendiğinde dehşete düştü. Kocasının kendisini aldattığından şüphelenen kadın gerçeği birkaç gün sonra öğrendi. Doktorun test sonuçlarını yanlış okuması nedeniyle anne kabus dolu günler yaşadığını belirtti.

Trend 19-10-2022 14:40