Asumanla Sevgili Dunurum Final Mi Yapti Haberleri

Survivor Nisa kimdir? Survivor 2022 finalisti Nisa Bölükbaşı nereli ve kaç yaşında, Ogeday ile sevgili mi?

Survivor Nisa Bölükbaşı, 30 Haziran 2022 Perşembe günü canlı olarak ekrana gelecek büyük final öncesi merak konusu oldu. Çek Cumhuriyeti'nde yetişen genç yarışmacı Barış Murat Yağcı ile birlikteydi, ayrılık sonrası yeniden Survivor'a katılan ikili izleyiciler tarafından yakından takip ediliyordu. Genç yarışmacının Ogeday'la sevgili olduğu ortaya çıkmıştı. Peki Survivor Nisa kimdir, nereli ve kaç yaşında, Ogeday ile sevgili mi? Survivor 2022 finalisti Nisa Bölükbaşı ile ilgili merak edilenler...

Magazin 2022-06-30 14:29:49

Teşkilat 28. son bölüm final sahnesine Elçi rolüyle Emre Başer damga vurdu! Teşkilat'ta Elçi ve Ceren sevgili mi?

Teşkilat dizisi 28. son bölüm final sahnesinde nefes kesen anlar yaşandı. TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan Teşkilat dizisinde Elçi karakterini canlandıran Emre Başer'in canlandırdığı Elçi karakteri damga vurdu. Teşkilat'ın son bölüm final sahnesinde Elçi, Ceren'e ''Seni özlemişim" dedi. Ardından ellerini Ceren'in yüzüne götürdü. Teşkilat'ta Elçi ve Ceren arasındaki ilişkinin ne olduğu ise dizinin hayranlarını meraklandırdı.

Magazin 2021-12-27 02:47:56

Çukur dizisinden sürpriz bir aşk daha çıktı! Uğur Yıldıran ile Aylin Engör sevgili mi oldu?

Geçtiğimiz günlerde 4 sezonluk ekran macerasını noktalayarak final yapan Çukur dizisinde Kemal ve Cennet karakterini canlandıran Uğur Yıldıran ile Aylin Engör'ün birlikte oldukları iddia edildi.

Magazin 2021-06-10 21:35:10

Bir Zamanlar Çukurova 80. son bölümde Ümit rolündeki Hande Soral'ın sırrı ortaya çıktı! Bir Zamanlar Çukurova'da Fikret Fekeli ve Ümit sevgili mi?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 80. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova'da son bölümde Hünkar ve Yılmaz'ın ölümünün ardından Yaman ve Fekeli konaklarında yeni bir dönem başladı. Hünkar'ın yerini alan Züleyha yeni hanım ağa oldu. Diğer yandan ise diziye yeni katılan Hande Soral'ın canlandırdığı Ümit Kahraman karakteriyle Fikret Fekeli arasındaki sır perdesi aralandı. Fikret ve Ümit'in sevgili oldukları ise final sahnesinde ortaya çıktı.

Magazin 2021-01-22 02:07:10

Yasak Elma 88. son bölüm finaline damga vuran öpüşme sahnesi! Yıldız ve Çağatay sevgili mi oldu? Yasak Elma 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma 88. son bölümüyle ekrana geldi. Yasak Elma son bölüm final sahnesine Berk Oktay'ın canlandırdığı Çağatay Kuyucu ile Yıldız'ın öpüşme sahnesi damga vurdu. Yasak Elma'da artık Yıldız ve Çağatay aşkı başladı. Diğer yandan ise Argun Holding'in yeni patronu Hasan Ali Kuyucu ise Şahika'yı şirketten kovdu. Peki Yasak Elma 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma 88. son bölüm final sahnesi.

Magazin 08-12-20 02:28

Show TV yayın akışında yok... Asuman’la Sevgili Dünürüm final mi yaptı, neden yayınlanmadı? Asuman’la Sevgili Dünürüm bitti mi?

Hafta içi her gün yayınlanan Asuman’la Sevgili Dünürüm saat 16:00'dan 12:30'a alındı. Bu kararın ardından yarışma devam etti fakat bugün yayın akışında yer almaması dikkat çekti. Yarışmanın takipçileri Asuman’la Sevgili Dünürüm neden yayınlanmadı araştırmaya başladı. Peki Asuman’la Sevgili Dünürüm final mi yaptı?

Magazin 21-10-20 16:13

Bittiği konuşuluyor... Asuman’la Sevgili Dünürüm final mi yaptı, neden yayınlanmadı? 19 Ekim 2020 Pazartesi Show TV yayın akışı!

Hafta içi her gün yayınlanan Asuman’la Sevgili Dünürüm saat 16:00'dan 12:30'a alındı. Bu kararın ardından yarışma devam etti fakat bugün yayın akışında yer almaması dikkat çekti. Yarışmanın takipçileri Asuman’la Sevgili Dünürüm neden yayınlanmadı araştırmaya başladı. Peki Asuman’la Sevgili Dünürüm final mi yaptı?

Magazin 19-10-20 14:33

Masterchef Cemre ve Alican sevgili mi? Cemre Uyanık o soruya yanıt verdi

TV8'de yayımlanan Masterchef geçtiğimiz haftalarda final yapıp sona ermişti. Finale kalan iki isimden biri olan Cemre ve Alican'ın kıyasıya rekabeti ekranlara yansımıştı. Alican ile Cemre için sosyal medyada aşk iddiaları ortaya atılmıştı. MasterChef şampiyonu Cemre Uyanık, bir takipçisinin Alican ile ilgili sorduğu aşk sorusuna yanıt verdi.

Magazin 21-01-20 22:06

Erkenci Kuş finalinde Sanem hamile mi? Erkenci Kuş 51. ve final bölüm 2. fragmanı izle!

Erkenci Kuş dizisinin 51. ve final bölümünden 2. fragman yayınlandı. Demet Özdemir ve Can Yaman'ın başrolleri paylaştığı Erkenci Kuş'un final bölümünde izleyicileri büyük sürprizler bekliyor. Erkenci Kuş finalinde, Sanem ve Can yeniden sevgili oluyor. Sanem geçirdiği travmayı atlatıyor. Final bölüm fragmanında ise Sanem'in hamile olması ve üçüzbebeklerinin doğumu için hastaneye gitmesi dikkat çekiyor. Peki Erkenci Kuş final bölümü ne zaman?

Magazin 06-08-19 02:30

Yasak Elma'da Ender ve Kaya Ekinci eski sevgili mi? Yasak Elma 38. yeni bölüm fragmanı izle!

Yasak Elma dizisinin 38. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yasak Elma'nın 37. son bölüm final sahnesinde holdinge yeni gelen Ceo Kaya Ekinci, Ender'e büyük şok yaşatıyor. Barış Kılıç'ın canlandırdığı Kaya Ekinci karakteri tüm dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni bölüm fragmanında ise Ender Kaya'yı gitmesi için tehdit ederken aralarındaki bağın ne olduğu ise kafaları karıştırdı. Peki Ender ve Kaya Ekinci eski sevgili mi? İşte Yasak Elma 38. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 19-03-19 01:34

İstanbullu Gelin'de Süreyya'yı şoke eden aşk itirafı! İstanbullu Gelin 73. son bölüm izle!

İstanbullu Gelin dizisi 22 Şubat Cuma akşamı 73. son bölümüyle ekrana geldi. İstanbullu Gelin son bölüm final sahnesinde ise Okan'ın İpek'e aşkını ilan etmesi damga vurdu. Eşi Fikret'le Okan yüzünden boşanma aşamasına gelen İpek, duydukları karşısında büyük şok yaşadı. Ancak Okan'ın İpek'e aşkını ilan ettiği konuşmasını, o sırada eve gelen Süreyya da duydu. Peki Okan ile İpek sevgili mi olacak? İşte İstanbullu Gelin 73. son bölümde yaşananlar.

Magazin 23-02-19 02:59

Bir Zamanlar Çukurova'da Müjgan ve Yılmaz sevgili mi oldu? Bir Zamanlar Çukurova 18. son bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 18. son bölümde Çukurova'da taşlar yerinden oynadı. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm final sahnesinde, Yılmaz ve Müjgan'ı baş başa yemek yerken gören Züleyha büyük şok yaşadı. Peki Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha ve Yılmaz aşk mı yaşıyor? İşte Bir Zamanlar Çukurova 18. son bölüm final sahnesi.

Magazin 01-02-19 02:43

Bizim Hikaye'de Selim ve Filiz aşkı başladı mı? Barış'tan büyük itiraf! Bizim Hikaye 46. yeni bölüm final sahnesi izle!

Bizim Hikaye dizisi 46. son bölümüyle Perşembe akşamı ekrana geldi. Bizim Hikaye'de Barış'ın çocuğunun hastalığı nedeniyle kendisinden ayrıldığını anlayan Filiz, Selim'le yeni bir ilişkiye başladı. Peki Selim ve Filiz artık sevgili mi oldu? Barış ise daha fazla dayanamadı ve Filiz'e her şeyi açıkça itiraf etti ve 'Sana çok aşığım' dedi. Peki Bizim Hikaye 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Bizim Hikaye 46. son bölüm final sahne ve yaşananlar...

Magazin 09-11-18 01:56