Atiye Haberleri Ve Son Dakika Atiye Haberleri

Atiye Haberleri Ve Son Dakika Atiye Haberleri

Deniz Atiye Yılmaz, Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. 2006'de çıkış şarkısı "Don't Think" ile Türkiye'de ün kazandı. Grammy Ödül Törenine katılan ilk Türk şarkıcıdır. 2011 MTV Avrupa Müzik Ödülleri'ni kazanarak Avrupa'nın en iyi Türk sanatçısı seçilmiştir. 2007'de ilk stüdyo albümü Gözyaşlarım'ı yayınladı.

Atiye Haberleri

İkinci kez anne olan Atiye 3 aylık kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Takipçilerinden beğeni yağdı

Ünlü şarkıcı Atiye ikinci kez anne olmanın sevincini yaşıyor. 2018 yılında prodüktör Erol Sebebci ile nikah masasına oturan şarkıcı Atiye, ilk kızı Ferah Feza'yı 2019 yılında kucağına almıştı. Beş yıl önce sessiz sedasız evlenen Atiye ikinci kızı Neva ile paylaşım yaptı. İlk kez bebeğinin yüzünü paylaşan Atiye'ye takipçilerinden beğeni yağdı.

Magazin 26-12-2023 22:31

Atiye ikinci kez anne oldu! İşte kızına verdiği isim

Ünlü şarkıcı Atiye, ikinci kez anne oldu. Beş yıl önce prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile Almanya'da nikâh masasına oturan Atiye, kızını kucağına aldı. Atiye ile Erol Sebebci, kızlarına bakın ne isim verdi...

Magazin 20-09-2023 14:32

Atiye setindeki kaza ölümlü bitmişti! Yapımcı Onur Güvenatam'a hapis şoku

Netflix'te yayınlanan Beren Saat, Melisa Şenolsun ve Mehmet Günsür'ün başrollerini paylaştığı Atiye dizisinin setinde yaşanan kaza ölümlü bitmişti. Boyacı Hasan Karatay'ın ölümüne ilişkin yapımcı Onur Güvenatam ile sanat yönetmeni Deniz Kobanbay'ın yargılandığı davada, Güvenatam'ın "taksirle ölüme neden olmak" suçundan 6 yıla kadar hapsi, Kobanbay'ın beraati istendi.

Magazin 05-04-2023 16:20

Dünyayla Benim Aramda'nın yıldızı Metin Akdülger'in sevgilisi de çok ünlü çıktı! ''Dünya gülüşün gibi güzel...''

Son dönemlerde Disney Plus'ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisiyle adından söz ettiren Metin Akdülger'in özel yaşamı merak konusu oldu. Demet Özdemir ile yer aldığı sevişme sahnesiyle gündem olan Metin Akdülger'in sevgilisi de çok ünlü çıktı.

Magazin 19-10-2022 11:52

Atiye

Atiye Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atiye Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Atiye'den Ceyda Düvenci'yi şaşkına çeviren itiraf: Film gibi olay! Ne diyeceğini bilemedi

Şarkıcı Atiye, Ceyda Düvenci'nin programında bomba bir itirafta bulundu. Atiye, ablasını yıllar sonra bulduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı "Ablam varmış, aynı şehirde yaşayıp birbirimizden haberimiz yokmuş" dedi. Şarkıcının film gibi itirafı Ceyda Düvenci'yi şaşkına çevirdi.

Magazin 18-08-2022 15:05

Afyonkarahisar'da Gençlik Oyunları etkinliği sürüyor

Afyonkarahisar'da "Gençlik Oyunları" etkinliği sürüyor

Yurthaber 13-08-2022 23:11

Atiye dizisinin Mustafa'sı Civan Canova sağlık durumu nasıl? Civan Canova kimdir, hastalığı ne?

Atiye dizisinin Mustafa'sı Civan Canova, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 67 yaşındaki oyuncu kolunda oluşan bir sorun nedeniyle hastaneye gittiğini belirtip tesadüfen öğrendiği hastalığından ve sağlık durumundan bahsetti. Peki Atiye dizisinin Mustafa'sı Civan Canova sağlık durumu nasıl? Civan Canova kimdir, hastalığı ne? İşte ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin detaylar...

Magazin 05-08-2022 14:22

Afara'nın konuğu Atiye kimdir? Atiye kaç yaşında ve nereli?

Uğur Aslan'ın sunumuyla yayınlanan Afara programının konuklarından biri de şarkıcı Atiye oldu. Kal, Salla, Ya Habibi gibi şarkılarla akıllara kazınan Atiye'nin kim olduğu araştırılıyor. Peki Afara'nın konuğu Atiye kimdir? Atiye kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 03-06-2022 22:41

Atiye'den yıllar sonra gelen 'tayt' itirafı

Şarkıcı Atiye, son dönemde giydikleri sahne kostümleri nedeniyle eleştirilen meslektaşlarına destek verdi. Şarkıcı, "Benim de zamanında taytım tartışılmıştı, şaşırmıştım. Herkesin kendi tercihi, saygı duymak gerekiyor" dedi. Atiye, gözlerden uzak yaşadığı özel hayatı hakkında da konuştu.

Magazin 20-04-2022 07:24

Atiye sessiz sedasız evlendiği eşiyle ilk kez fotoğrafını paylaştı

Ünlü şarkıcı Atiye, sessiz sedasız evlendiği müzik yönetmeni Erol Sebebci ile sosyal medya hesabından ilk kez fotoğrafını paylaştı. Şarkıcının eşiyle ilk paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Magazin 16-04-2022 09:24

Atiye: Kimse çocuğum olduğunu sormadı!

2018'de prodüktör ve müzik yönetmeni olan Erol Sebebci ile evlenen Atiye, 2019'da ilk çocuğu Ferah Feza'yı kucağına almıştı. Annelik haberinin geç duyulduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Kimse çocuğum olduğunu sormadı. İnsanlar kilo aldığımı düşündü" ifadelerini kullandı.

Magazin 15-03-2022 14:02