Kate Haberleri

Bahar Candan-Nihal Candan soruşturmasında yeni gelişme! Tarih belli oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Candan kardeşlerin hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu. Alisya Bahar Candan'ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen iddianame mahkeme tarafından kabul edildi...

Magazin

Oscar ödül töreni ne zaman? Oscar adayı filmler neler? İşte Oscar 2024 detayları

96. Akademi Ödülleri için geri sayım başladı. 96. Akademi Ödülleri (Oscar) ne zaman? Sinema endüstrisindeki en prestijli ödülü olarak anılan Oscar ödül töreni California'daki Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek. Oscar 2024 ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? İşte Oscar'da en çok konuşulan isimler...

Magazin

Geceliği 21 bin Avustralya doları! Taylor Swift bir gece için paraya kıydı

Grammy Ödülleri'nde dördüncü kez "Yılın Albümü" kategorisinde ödül kazanan Taylor Swift turne için paraya kıydı. Capella tatil köyünde konakladığına inanılan şarkıcı gecelik 21.000 Avustralya doları ödeyip villayı tuttu.

Magazin

MasterChef Rıfat paraya para demeyecek! Yeni işi için İstanbul'u terk edecek

MasterChef Türkiye'nin dikkat çeken yarışmacılarından Rıfat, MasterChef Tolga'nın kanalına konuk oldu. Yarışmadan sonra Rıfat paraya para demeyecek bir iş için İstanbul'u terk ettiğini de açıkladı.

Magazin

Kate

Kate Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kate Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çıplaklığı hep sevdim demişti! Kate Hudson yeni şarkısı için seksi yatak pozlarını paylaştı

2001 yılında dergi için kamera karşına geçtiğinde soyunmanın zor olmadığını anlatan Kate Hudson, çıplaklığı sevdiğini de itiraf etmişti. Kate Hudson yeni şarkısı Talk About Love'ın tanıtımı için yatak pozlarını paylaştı.

Magazin

İşte 2024 Grammy Ödülleri'nin sahipleri! Taylor Swift tören tarihine damga vurdu

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri ünlü akınına uğradı. 66'ncısı düzenlenen törenin sunuculuğunu dördüncü kez Trevor Noah üstlendi. Taylor Swift dördüncü kez "Yılın Albümü" kategorisinde ödül kazanarak tören tarihine damgasını vurdu. İşte Grammy Ödülleri kazananları...

Magazin

Kate Moss'un kardeşi Lottie Moss şeffaf kıyafetiyle çekinmeden paylaştı!

Kate Moss'un kardeşi Lottie Moss son yıllarda Onlyfans'taki müstehcen pozlarıyla ve ailesiyle yaşadığı sorunlarla adından söz ettiriyordu. Ablasıyla da arası kötü olan Moss son olarak yine sınır tanımadı.

Magazin

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Kate Upton son haliyle gündem oldu! 'Yıllara meydan okuyor'

Modellik ve oyunculuk kariyerinde hızla ilerleyen Upton, erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilmişti. Zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ünlü şimdi de son haliyle gündem oldu. Görenler 'Yıllara meydan okuyor' yorumunda bulundu.

Magazin

Tutku, azim ve fırsatlarla dolu bir başarı hikayesi 'Üçüncü Kapı' okuyucuyla buluşuyor

Yılın ilk kitabı olan ve Forbes’un en iyi kariyer kitaplarından biri olarak nitelendirilen Alex Banayan imzalı “Üçüncü Kapı” Boyner Yayınları etiketiyle okuyucuyla buluşuyor.

Magazin

2024 Altın Küre Ödülleri'nin sahipleri belli oldu! Succession ve Oppenheimer geceye damga vurdu

Geçtiğimiz yıl yaşanan grev nedeniyle Ocak 2024'e ertelenen Altın Küre Ödül Töreni Jo Koy'un sunumuyla gerçekleşti ve kazananlar ödüllerine kavuştu. Succession 4 ödül alırken En İyi Film dahil beş ödülle Oppenheimer geceye damga vurdu.

Magazin

Ablasının eski aşkı Leonardo DiCaprio ile yakınlaşmıştı! Lottie Moss yine tarzıyla olay oldu

Son olarak 30 yıl önce ablası Kate Moss ile aşk yaşayan Leonardo DiCaprio'yla bir partide yakınlaştığı haberleriyle gündeme gelen Lottie Moss tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin

Dilan Polat ve Engin Polat hakkında 'suç örgütü kurmak'tan soruşturma açıldı! Şoke eden detaylar

Ünlü fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Dilan Polat, eşi ve yakınları hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun soruşturma yaptığı ortaya çıktı. Soruşturmanın detayları duyanları şoke etti.

Magazin

Yarışmacıya cinsel ilişki sorusu şaşırtmıştı! Lottie Moss'tan itiraf geldi

Celebs Go Dating'in yıldızı model Lottie Moss, aşk eşleştirme programının son bölümünde duygusallaştı ve seksi sıklıkla kendisini korumanın bir yolu olarak kullandığını itiraf etti.

Magazin

Lottie Moss arkadaşının düğününde evli isimle birlikte mi oldu? Şoke eden iddia

OnlyFans modeli Lottie Moss, Jamie Laing'in düğününde evli eski Made in Chelsea yıldızı Spencer Matthews ile cinsel ilişkiye girdiği iddialarını yalanladı.

Magazin

Lottie Moss ışıkları kapatıp mumları yaktı! Çıplak pozları şoke etti

Love Island'ın yıldızı Adam Collard'la adı aşık dedikodularına karışan model Lottie Moss garip bir ritüele katılarak çıplak poz verdi. Mumları yakıp ışıkları söndürerek soyunan Lottie Moss yine herkesi şoke etti.

Magazin

'Dünyanın en seksi kadını' seçilmişti! Kate Upton'ın son hali dikkat çekti

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Justin Verlander ile evlenen ve sunuculuk yapan güzel isim son halini paylaştı.

Magazin

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri gecesinde yıldızlar geçidi

9. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde yılın en iyi ürünleri, cemiyet hayatından birçok ünlü isim, basın mensubu ve influencerın katılımıyla, 26 Temmuz Çarşamba akşamı Swissôtel The Bosphorus - İstanbul’da düzenlenen ödül töreninde sahiplerini buldu.

Magazin

Model Lottie Moss'un son paylaşımını görenler Instagram bunu kaldırmalı dedi

Bir döneme damga vuran Kate Moss'un üvey kardeşi model Lottie Moss sosyal medyada yaptığı cesur pozlarına bir yenisini daha ekleyerek gündem oldu. Onlyfans paylaşımlarıyla ailesinden de tepki gören model bu sefer delikli bir bluz giyip göğüslerini gösterdi. Moss'u görenler "Instagram bunu kaldırmalı" dedi.

Magazin

Arkadaşı dans ederken bir anda tişörtünü kaldırdı! Model Lottie Moss arkadaşının göğüslerini paylaştı

Bir dönem podyumda fırtınalar estiren Kate Moss'un kendisi gibi model olan üvey kardeşi Lottie Moss, müstehcen pozlarını Onlyfans'ta kullanmasıyla sık sık gündeme geliyor. Moss son olarak katıldığı bir partide arkadaşlarını çekerken arkadaşı bir anda üstünü açarak göğüslerini gösterdi. Elbette model bu anları paylaşmaktan gerdi durmadı.

Magazin

Bizim Ev'in Michelle'i Mary Kate ve Ashley Olsen son halleriyle ağızları açık bıraktı Yaşlandığımı hissettim

90'lı yılların efsaneleşmiş dizilerinden Full House (Bizim Ev) dizisinde Michelle karakterini canlandıran Mary Kate ve Ashley Olsen ikiz kardeşler yıllar sonraki görüntüleriyle şaşkına çevirdi. Birer genç kadın olan ikiz kardeşler, Bizim EV dizisinin en sevilen karakterlerinden biriydi. Son hallerini görenler tanıyamadı.

Magazin

Lottie Moss sıcağa dayanamadı! Metroda göğüslerinin yarısını kapatan bikinisiyle oturdu

Kate Moss'un üvey kardeşi model Lottie Moss sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Model son olarak metro yolculuğu sırasında sıcaklayarak soyundu. Lottie Moss göğüslerine küçük gelen bikinisiyle pozlarını paylaştı.

Magazin

Sefo'nun ödül töreni isyanı! Akla Murda geldi... Yurt dışından ithal rapçi getirip...

PowerTürk Müzik Ödülleri'nde bu sene yer almayan Sefo, ödül töreni sırasında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Sefo'nun sözlerinin Murda'ya yönelik olduğu konuşulurken sert ifadeler dikkat çekti.

Magazin

Çıplak pozlarıyla ünlenen Lottie Moss'dan itiraflarıyla gündemde

Kate Moss'un üvey kardeşi model Lottie Moss sosyal medyada çıplak pozlarıyla tanınıyor. Model rehabilitasyondan çıktıktan sonra artık ayık olduğunu açıklarken gündeme bomba gibi düşen iddialarıyla da dikkat çekiyor.

Magazin

Model Lottie Moss güneşlenirken bikini üstünü çıkardı! Pozu olay oldu

Bir dönem podyumda fırtınalar estiren Kate Moss'un kendisi gibi model olan üvey kardeşi Lottie Moss, yarı çıplak fotoğraflarını satışa çıkarmasıyla tanındı. Bu sayede büyük bir kitlesi olan model son olarak güneşlenirken soyundu.

Magazin

Reyting sonuçları açıklandı! Yalı Çapkını, Aile, Ben Bu Cihana Sığmazam 16 Mayıs 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları 16 Mayıs 2023 Salı günü Yalı Çapkını, Ben Bu Cihana Sığmazam, Aile, Yürek Çıkmazı, Survivor gibi yapımların ekrana gelmesinin ardından merak konusu oldu. En çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. Reyting sonuçları açıklandı. İşte 16 Mayıs 2023 Salı gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin

Lottie Moss ayna karşısında ceket denedi! İçine hiçbir şey giymedi

"Çıplak vücut görülmeli ve eğlenilmeli" diyen model Lottie Moss sosyal medya pozlarına devam ediyor. Kate Moss'un üvey kardeşi genç model bu sefer de ceket denerken paylaştı ve sütyensiz haliyle dikkat çekti.

Magazin

Göğüsler en iyisidir diyerek paylaşmıştı! Lottie Moss sütyen giymedi

"Göğüsler en iyisidir" diyerek üstsüz pozlarını paylaşarak hayranlarının yine ilgisini çeken Lottie Moss durmuyor. Genç model bu sefer de transparan tulumunun içine sütyen giymedi.

Magazin

Atiye setindeki kaza ölümlü bitmişti! Yapımcı Onur Güvenatam'a hapis şoku

Netflix'te yayınlanan Beren Saat, Melisa Şenolsun ve Mehmet Günsür'ün başrollerini paylaştığı Atiye dizisinin setinde yaşanan kaza ölümlü bitmişti. Boyacı Hasan Karatay'ın ölümüne ilişkin yapımcı Onur Güvenatam ile sanat yönetmeni Deniz Kobanbay'ın yargılandığı davada, Güvenatam'ın "taksirle ölüme neden olmak" suçundan 6 yıla kadar hapsi, Kobanbay'ın beraati istendi.

Magazin

Lottie Moss minicik eteğiyle eğilip frikik verdi! Kendi sansürledi

Kate Moss'un, babasının ikinci evliliğinden dünyaya gelen kardeşi Lottie Moss durmuyor. İyi fotoğrafçı olduğunu söyleyen model Moss minicik eteğiyle eğilip frikik verdiği anları da takipçileriyle paylaştı.

Magazin

Göğüslerimi kapatmaya çalıştım diyerek paylaştı! Lottie Moss yine gündemde

Bir dönem podyum dünyasında fırtınalar estiren model Kate Moss'un babası Peter Edward Moss'un ikinci evliliğinden dünyaya gelen üvey kardeşi Lottie Moss yine şoke eden bir paylaşıma imza attı.

Magazin

Yalı Çapkını dizisinin dönüşü muhteşem oldu! Yine zirveyi gördü

Kızılcık Şerbeti, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını dizileri deprem sebebiyle verdikleri aranın ardından ekrana döndü. İlgi çeken 3 diziden Yalı Çapkını yine zirveyi kimseye bırakmadı.

Magazin

Survivor'da iki diskalifiye birden! Nedeni pes dedirtti

Survivor All Star Yunanistan'daki konseyde iki yarışmacı birden diskalifiye edildi. Nedeni izleyicileri şaşırttı.

Magazin

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Aldatmak, Camdaki Kız, Taçsız Prenses, Ömer, Tuzak 12 Ocak 2023 reyting birincisi!

Reyting sonuçları 12 Ocak 2023 Perşembe günü Atv'de Aldatmak, Kanal D'de Camdaki Kız, Fox Tv'de Taçsız Prenses, Tv8'de Tuzak ve Star Tv'de Ömer tekrar bölümünün yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Çok sayıda vatandaş arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Reyting sonuçları açıklandı. İşte 12 Ocak 2023 Perşembe reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin

'Çıplak vücut görülmeli' demişti! Model Lottie Moss seks hayatını anlatmaktan çekinmiyor

"Çıplak vücut görülmeli ve eğlenilmeli" diyen model Lottie Moss üstsüz pozlarını paylaşarak dikkat çekmişti. 2020'de panseksüel olduğunu açıklayan Lottie Moss, seks hayatına dair konuşmaktan da çekinmiyor.

Magazin

9 Ocak 2023 REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Yasak Elma, Ömer, Sipahi reyting sıralaması! En çok hangisi izlendi?

9 Ocak 2023 pazartesi gününün reyting sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre zirvenin sahibi belli oluyor. 9 Ocak 2023 reyting sonuçları açıklandı mı? Yasak Elma, Ömer, Sipahi reyting birincisi kim? İşte tüm merak edilenler...

Magazin

Hugh Jackman'dan Akademi'ye çağrı: Ryan Reynolds'ı aday yapmayın!

Avustralyalı aktör Hugh Jackman, Spirited'daki Good Afternoon parçasıyla En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar aday adayı olan yakın arkadaşı Ryan Reynolds'ın adaylığından emin olmadığını sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu.

Magazin

Prenses Kate Meghan Markle ve Prens Harry'nin belgeseline tepki verdi! İhanete uğramış gibi hissediyorum

Ses getiren belgesellerinde kraliyeti suçlayan Meghan Markle ve Prens Harry’ye Prenses Kate’den tepki geldi. Bazı kaynaklara göre Prenses, çiftin belgeseldeki kraliyeti hedef alan ifadelerinden rahatsız oldu.

Magazin

Kate Upton okyanusta dans ederken kocası da...

2011 yılında Sports Illustrated Swimsuit Issue dergisinde verdiği pozlarla dünya çapında üne kavuşan Kate Upton, ailesiyle çıktığı tatilde denizin keyfini sürdü.

Magazin

Alkollüyken yüzüne dövme yaptırmıştı! Lottie Moss yatak odasından paylaştı

Kate Moss'un üvey kız kardeşi Lottie Moss her paylaşımıyla olay oluyor. Alkollüyken yüzüne sevgilisinin dövmesini yaptırarak şoke eden model son olarak yatak odasından bikinili pozlarını paylaşarak dikkat çekti.

Magazin

'Yalı Çapkını' zirveye demir attı

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolde olduğu 'Yalı Çapkını' reytinglerde liderliğe devam ediyor. Dizi reytinglerde liderliğini sürdürerek son bölümünde de tüm kategorilerde birinci oldu.

Magazin

Ünlüler mekanından çıkmıyor! CZN Burak davada aylık gelirini açıklayınca sosyal medyada gündem oldu

CZN Burak olarak tanınan Muhammed Burak Özdemir'in "İmar Kirliliğine neden olmak" suçundan yargılandığı davada düşme kararı verildi. Muhabirlere gergin tavırlar sergileyen CZN Burak mahkemede aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu da açıkladı. Mesut Özil'den Cem Yılmaz'a, Katar Kralı Temim bin Hamad'dan Ronaldo'ya pek çok dünyaca ünlü ismi ağırlayan CZN Burak geliriyle gündem oldu.

Magazin

Hakkı Bulut Müslüm Gürses hayranlarını kızdırdı

İzmir’de yaşayan Müslüm Gürses hayranları (Müslümcüler), ünlü arabesk sanatçısı Hakkı Bulut’a “Arabeskin kralı da benim, babası da” sözleri sebebiyle tepki gösterdi. Müslümcü Mehmet Kara, Hakkı Bulut’un sözlerinin kendilerini çok kırdığını belirterek, “Müslüm Baba dışında hiçbir sanatçıya konserlerinde ‘baba’ denilmedi. ‘Ben kralım, ben babayım’ demekle ne baba olunur ne de kral” dedi.

Magazin