Fatmagülün Suçu Ne Haberleri

Aile'nin Serap'ı Selin Şekerci'nin eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o da oyuncuymuş

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisine Serap karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Selin Şekerci, sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyuncunun eski sevgilisi, bir döneme damga vuran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin yıldızı çıktı.

Magazin 03-10-2023 14:37

Fatmagül’ün Suçu Ne’nin yıldızları bir arada! Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu düğünde kurtlarını döktü

2010 yılında Kanal D ekranlarında gösterime giren 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin iki yıldızı tekrar bir araya geldi. Yakın arkadaş olan Beren Saat ve Esra Dermancıoğlu düğünde dans etti.

Magazin 17-09-2023 15:53

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin 01-11-2022 12:32

Hayatını kaybeden ünlü sanatçı Civan Canova kimdir, hangi dizilerde rol aldı? Civan Canova neden öldü, kaç yaşındaydı?

Civan Canova'nın ölümünü oyuncu arkadaşı Esra Dermancıoğlu Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile duyurdu. Bir çok başarılı yapımda rol alan Civan Canova'nın bugün gelen ölüm haberi oyuncunun sevenlerini üzdü. Oyuncu Civan Canova'nın neden öldüğü, hangi dizilerde rol aldığı ve hayatı hakkındaki detaylar merak edildi. Peki Civan Canova kimdir? Civan Canova kaç yaşındaydı?

Magazin 20-08-2022 19:59

Fatmagülün Suçu Ne

Fatmagülün Suçu Ne Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fatmagülün Suçu Ne Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.