Ezgi Mola Haberleri Ve Son Dakika Ezgi Mola Haberleri

Ezgi Mola Haberleri Ve Son Dakika Ezgi Mola Haberleri

29 Mart 1983 yılında İstanbul'da doğan Ezgi Mola, başarılı bir oyuncudur. Küçük yaşta Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı oyunculuk kursları ile kariyerine yön veren Mola, kursu birincilikle tamamlamıştır. Yer aldığı tiyatro oyunları, televizyon dizileri ve sinema filmlerinde de gösterdiği başarılı oyunculuklarla "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", "En İyi Yardımcı Aktris" gibi kategorilerde pek çok ödüle layık görülmüştür. İlk sinema filmi yardımcı kadın oyuncu olarak “Berrak” adlı bir karakteri canlandırdığı “Organize İşler”dir. 2017 yılında öyküsü kendisine ait olan bir sinema filminde başrol oynamıştır. Uzun süre Tolga Çevik ile "Arkadaşım Hoşgeldin" adlı televizyon programında yer alan Mola, 2020'de TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlanan "Masumlar Apartmanı" adlı dizide “Safiye” karakterine hayat vermektedir.

Ezgi Mola Haberleri

'60 günde 20 kilo verdi' dendi! Ezgi Mola isyan etti

İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Şimdilerde oğlu Can ile paylaşımlar yapan Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Ünlü oyuncu o hakkındaki iddialara sert çıktı.

Magazin 18-04-2024 15:21

Ezgi Mola'dan Mansur Yavaş paylaşımı! Olay gönderme: Kendine 10 daire alarak...

Ankara'da, Büyükşehir Belediye Başkanı, CHP'nin adayı Mansur Yavaş oldu. İkinci kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Yavaş'ın konuşması büyük beğeni aldı. Oyuncu Ezgi Mola da paylaşım yaparak AK Parti adayına göndermede bulundu.

Magazin 01-04-2024 07:21

Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın dostluğu bitti! Sebebini duyanlar şoke oldu

Oyuncu Ezgi Mola ve Enis Arıkan'ın dostluklarını bilmeyen yoktu. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Ezgi Mola ve Enis Arıkan küstü. Küslük sebebini duyanlar "Saçmalamayın" dedi.

Magazin 09-01-2024 10:32

Doğum için gün sayıyordu! Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın oğulları dünyaya geldi!

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti geçtiğimiz yıl dünya evine girmişti. Uzun süredir birlikte olan çiftin bir bebekleri olacaktı. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, bugün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı.

Magazin 24-11-2023 00:00

Ezgi Mola öyle bir eve yatırım yaptı ki... Barcelona'nın o bölgesinde

Son dönemde çok izlenen yapımlarda rol alan ve anne olmak içinde gün sayan Ezgi Mola hakkında yatırım iddiası gündem oldu. Ezgi Mola ve eşi Mustafa Aksakallı Barcelona’nın El Born bölgesinden ev aldı.

Magazin 13-11-2023 13:36

Ezgi Mola'yı tacizleriyle yıldırmıştı! Üç suçtan toplam 1 yıl 5 gün hapis cezası aldı

Bir reklam afişinde birlikte fotoğraflarının bulunduğu oyuncu Ezgi Mola'yı ısrarla takip ederek tehditte bulunduğu ve sosyal medya hesabından mesajlar yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Kemal K. toplam 1 yıl 5 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanık hakkındaki hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına da hükmetti.

Magazin 09-11-2023 15:16

Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın bebeğinin adını ağzından kaçırdı! İsmi bakın ne olacakmış

Dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız dünyaevine giren Ezgi Mola, kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı. İlk kez anne-baba olmak için gün sayan ünlü çiftin bebeğinin ismini yakın arkadaşı Merve Dizdar ağzından kaçırdı. Ezgi Mola'nın bebeğinin ismi bakın ne olacakmış...

Magazin 04-10-2023 09:23

Ezgi Mola'nın bebeğinin adı ne olacak? 'Herkesin aşina olduğu bir isim...'

Dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız dünyaevine giren Ezgi Mola, kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı. ilk kez anne olacak olmanın heyecanını yaşayan Ezgi Mola, isim konusunda henüz karar vermediklerini söyledi ve "Aklımızda birkaç tane var ama herkesin aşina olduğu bir isim olur diye düşünüyorum" dedi.

Magazin 21-09-2023 11:16

Karnı burnunda oyuncu Ezgi Mola kuaför mağduru oldu! İsyan etti: Böyle de göndermezsin ama

Doğum yapmak için gün sayan oyuncu Ezgi Mola, sosyal medyadan çektiği isyan bayrağıyla gündem oldu. Yaz aylarını işletmesinin de bulunduğu İzmir Alaçatı'da geçiren Mola, kuaförde yaptırdığı saçlarını takipçilerine şikayet etti. Kısa saçlarına maşa yaptırmak isteyen ünlü oyuncu kuaföre 'Müşteriyi de böyle göndermezsin ama' diyerek sitem etti.

Magazin 13-09-2023 13:23

Ünlü isimlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları! Atatürk ve silah arkadaşları anıldı

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm ülkede coşkuyla kutlanıyor. Ünlü isimlerden de Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101'inci yıl dönümü için paylaşımlar gelmeye devam ediyor. İşte ünlülerin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları...

Magazin 30-08-2023 16:49

Celal ile Ceren filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Celal ile Ceren ne zaman, nerede çekildi? 24 Ağustos Fox TV yayın akışı

Celal ile Ceren izle ekranı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'nın başrolde olduğu 2013 yılı yapımlı film, her yayınlandığında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Komedi tarzında olan filmin yönetmenliğini Gökbakar'ın kardeşi Togan Gökbakar yapıyor. Peki, Celal ile Ceren filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Celal ile Ceren ne zaman, nerede çekildi? 24 Ağustos Fox TV yayın akışı

Magazin 24-08-2023 19:00

Patron Mutlu Son İstiyor konusu nedir, oyuncuları kimler? Patron Mutlu Son İstiyor nerede çekildi? 20 Ağustos Star TV yayın akışı

Patron Mutlu Son İstiyor konusu ve oyuncuları ile filmin nerede çekildiği izleyiciler tarafından sorgulanıyor. Ezgi Mola ve Tolga Çevik'in başrolde olduğu filmin yönetmenliğini ünlü yönetmen Kıvanç Baruönü yapıyor. Peki, Patron Mutlu Son İstiyor konusu nedir, oyuncuları kimler? Patron Mutlu Son İstiyor nerede çekildi? 20 Ağustos Star TV yayın akışı

Magazin 20-08-2023 19:25

Cem Yılmaz Ezgi Mola'yı takipten çıktı! Erşan Kuneri detayı dikkat çekti

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Ezgi Mola’yı Instagram’da takip etmeyi bırakması sosyal medyada gündem oldu. Yılmaz’ın bu hamlesinin neden olduğu ile ilgili fikirler ortaya atılırken hamile olan Mola’nın ünlü isimle beraber rol aldığı Erşan Kuneri’nin yeni sezonunda yer almaması dikkat çekti.

Magazin 16-08-2023 16:05

Hande Erçel'den Afra Saraçoğlu'na sevilen ünlülerin bu yaz seçtikleri bikinilere alternatifler

"Sahilde ve havuzda çok şık olmak istiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden güzel ve yetenekli ünlü isimlerin plaj kombinlerine alternatif ürünleri bir araya getirdik. Ebru Şahin'den Fahriye Evcen'e, Hande Erçel'den İrem Derici'ye kadar birçok ünlünün plaj stilini inceleyebilir ve onlardan ilham alarak alternatif seçeneklerle göz alıcı kombinler yapabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım.

Magazin 14-08-2023 16:40

Masumlar Apartmanı'nın Safiye'si Ezgi Mola karnı burnunda pozlarını paylaştı! Fit haliyle dikkat çekti

Masumlar Apartmanı dizisiyle büyük çıkış yakalayan Ezgi Mola, 4 yıldır birlikte olduğu Mustafa Aksakallı ile geçtiğimiz aylarda hayatını birleştirmişti. 6 aylık hamile olan ünlü oyuncu, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Fit vücudu dikkat çekti.

Magazin 12-08-2023 22:19

Ezgi Mola karnı burnunda pozlarını paylaştı! Bebek göründü

Dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız evlenen ve şimdilerde hamilelik heyecanı yaşayan Ezgi Mola, tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun büyüyen karnı dikkat çekti ve tatil paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 28-07-2023 11:19

Ezgi Mola'dan Akbelen tepkisi! Burada politika yok...

Muğla'nın İkizköy Mahallesi'ne bağlı Akbelen mevkinde maden için istimlak edilen alandaki ormanda başlayan kesim karşı köylülerin tepkisine yol açtı. Köylülerle jandarma arasında çıkan arbede sosyal medyada gündeme geldi. Ezgi Mola da konuya dair yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 27-07-2023 10:26

Enis Arıkan'dan Ezgi Mola'ya sürpriz baby shower partisi! Bebeğin cinsiyeti belli oldu! 'Safiye mi Naci mi?'

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı çifti bebek haberiyle magazin basınında uzun süre konuşulmuştu. Uzun süredir birlikte olan çift, geçtiğimiz aylarda evlenmişti. Enis Arıkan'ın sürpriz baby shower partisinde bebeğin cinsiyeti açıklandı.

Magazin 13-07-2023 22:03

Enis Arıkan tuvalette kilitli kaldı! Ezgi Mola'dan olay yanıt: Hak ettiğin yerdesin

Enis Arıkan, Camdaki Kız dizisinin final yapmasının ardından soluğu Londra'da aldı. Ünlü oyuncu, gittiği bir mekanın tuvaletinde 15 dakika boyunca kilitli kalınca yakın arkadaşı Ezgi Mola kayıtsız kalamadı. Ünlü oyuncunun "Ay hak ettiğin yerdesin..." sözleri görenleri gülümsetti.

Magazin 03-07-2023 09:09

Celal ile Ceren konusu nedir, oyuncuları kimler? Celal ile Ceren filmi ne zaman çekildi? Bu akşam Tv'de!

Celal ile Ceren filmi bu akşam FOX TV'de yayınlanacak. Başrollerini Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'nın paylaştığı Celal ile Ceren filmi vizyona girmesinin ardından zaman zaman televizyon ekranlarında yayınlanıyor. Filmin konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak konusu oldu. Peki, Celal ile Ceren konusu nedir, oyuncuları kimler? Celal ile Ceren filmi ne zaman çekildi?

Magazin 27-06-2023 18:52

Mayıs ayında evlenen Ezgi Mola’dan müjdeli haber! Hamileyim

Ünlü oyuncu Ezgi Mola bir süredir beraber olduğu Mustafa Aksakallı ile 8 Mayıs’ta nikah masasına oturmuştu. Sade bir gelinlik tercih eden Mola’nın seçimi çok beğenilmişti. Sevilen isimden müjdeli haber geldi ve hamile olduğunu açıkladı.

Magazin 24-05-2023 16:26

Ezgi Mola evlendi! Ezgi Mola'nın gelinlikli haline Zeynep Bastık, Pınar Altuğ gibi isimler yorum yağdırdı

Ezgi Mola, dört yıldır ilişki yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı ile sessiz sedasız evlendi. Enis Arıkan'ın nikah şahidi olduğu güne 14 kişi katıldı iddiası vardı. Ünlü çift, nikah sonrası ilk fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşınca Ezgi Mola'nın gelinliğine yorum yağdı.

Magazin 09-05-2023 07:00

Ezgi Mola sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evleniyor! 14 kişilik nikah

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evlenme kararı aldı. Sessiz sedasız yürütülen planlama ile Ezgi Mola, yaklaşık 4 yıldır aşk yaşadığı işletmeci sevgilisi ve aynı zamanda ortağı olan Mustafa Aksakallı ile bugün evleniyor. İkilinin nikah şahitleri de tanıdık isimler...

Magazin 08-05-2023 14:10

Hazal Kaya'ya büyük şok! 2 yıl 4 ay hapis istemi... İfadesi de yer aldı 'Ben bu tanıma uyduğumu düşünmüyorum'

Batman'da yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (27) sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan oyuncu Hazal Kaya hakkında, 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede Hazal Kaya'nın ifadesine de yer verildi. İşte detaylar...

Magazin 19-04-2023 13:29

Ezgi Mola'ya cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanıyor! Attığı mesajlara dair bakın ne dedi

Ezgi Mola'yı tehdit edip sosyal medya hesabından mesajlar yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 8 yıl 3 aya kadar hapsi istenen Kemal K. hakim karşısına çıktı. Sanık savunmasında, "Amacım tanışıp samimi bir arkadaşlık kurmaktı" dedi. Mahkeme, mütalaanın hazırlanması üzere dosyayı duruşma savcısına gönderilmesine karar verdi.

Magazin 30-03-2023 15:37

Farah Zeynep Abdullah'a, Musa Orhan'a hakaretten para cezası

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Batman'ın Beşiri ilçesinde hayatına son veren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesi ile açılan davada 1300 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Magazin 18-03-2023 11:18

Ünlü oyuncu Ezgi Mola isyan etti! 'Akıl alır gibi değil! Biraz insaf!'

Geçtiğimiz pazartesi günü Türkiye'yi derinden yaralayan Büyük Güney Doğu depremi sonrası birçok sanatçı, deprem bölgesi için tek yürek oldu. O isimlerden biri olan Ezgi Mola, üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesi yönündeki karara isyan etti.

Magazin 13-02-2023 11:25

Patron Mutlu Son İstiyor filmi konusu nedir, kimler oynuyor? Tolga Çevik ve Ezgi Mola'dan romantik komedi

Patron Mutlu Son İstiyor filmi bu akşam Show TV'de ekranlarda olacak. Filmin yayın akışında olmasıyla sevilen film için araştırmalar hızlandı. Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın başrollerini paylaştığı romantik komedi filmi Patron Mutlu Son İstiyor vizyona girdiği dönemde oldukça iyi izlenme oranı yakalamıştı. Peki Patron Mutlu Son İstiyor filminin konusu nedir, kadrosunda kimler var? İşte film ile ilgili detaylar...

Magazin 07-01-2023 19:46

Ezgi Mola taciz davasında ifade verdi! Korku dolu anları anlattı: Asansörde arkamda bir karaltı belirdi, bir baktım yine o

Tanımadığı bir kişi tarafından yıllarca tacize maruz kaldığını söyleyerek dava açan Ezgi Mola hakim karşısına çıkarak ifade verdi. Ünlü oyuncu Ezgi Mola ifadesinde, ‘’Herhalde bir fan, beni çok seven biri diye anlayışla karşıladığım şey taciz olayına döndü.Sanki beni tanıyormuş gibi mesajlar atmış. Asansörün orada arkamda bir karaltı belirdi. Tam asansörün kapısı açıldı, içeri girmeden bir baktım yine o’’ dedi. Davada Aile Bakanlığı avukatı da hazır bulundu.

Magazin 08-12-2022 20:16

Ezgi Mola'nın çağrısı Altın Kelebek'e damga vurdu! Ezgi Mola kimdir, kaç yaşındadır, aslen nereli?

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Altın Kelebek ödül töreninde ödül aldıktan sonra yaptığı konuşması ile geceye damga vurdu. Ezgi Mola, sosyal medyada da gündem olan konuşmasında "Tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum" dedi. Peki, Ezgi Mola kimdir, kaç yaşındadır, aslen nereli? İşte hakkkında tüm merak edilenler...

Magazin 05-12-2022 09:35

Ezgi Mola, Altın Kelebek’teki konuşmasıyla gündem oldu! Milletvekillerine seslendi

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yaptığı konuşması sosyal medyada gündem oldu. Ezgi Mola, sahnede yaptığı konuşma sırasında kadın cinayetleri için tüm milletvekillerine çağrı yaparak, "Tüm canlılar için eşit yaşam hakkının olduğu bir yasa çıkarılmasını diliyorum" dedi.

Magazin 04-12-2022 23:50

Ezgi Mola'nın başrol oynayacağı diziye dev transfer

Son olarak Erşan Kuneri dizisinde başarılı bir performans gösteren Ezgi Mola, Ayten isimli dizide başrol oynayacak. Mola'nın dizisine dev bir isim transfer edildi.

Magazin 23-11-2022 16:04

Celal ile Ceren filmi ne zaman çekildi? Celal ile Ceren filmi konusu ve oyuncu kadrosu

Celal ile Ceren filmi ara ara ekranlara geliyor. Bu akşam Fox Tv'de yayınlanacak olan Celal ile Ceren filminin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylar film severler tarafından merak konusu oldu. Celal ile Ceren'in başrollerini Ezgi Mola ile Şahan Gökbakar paylaşıyor. Peki, Celal ile Ceren filmi ne zaman çekildi? Celal ile Ceren filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Trend 15-11-2022 19:20

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi?

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Filmin başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan, filmin yönetmenliğini de üstlenmektedir. Bu akşam Star Tv'de yayınlanacak olan aksiyon ve komedi türlerini içeren film Organize İşler Sazan Sarmalı hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Organize İşler 2: Sazan Sarmalı nerede ve ne zaman çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Trend 08-11-2022 18:41

Tansu Dayan Ezgi Mola'yı fena ti'ye aldı! Ünlü oyuncudan yanıt gecikmedi

Özellikle Müge Anlı taklitleriyle sosyal medyada fenomen olan Tansu Dayan, oyuncu Ezgi Mola'nın Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde giydiği elbisesini, yaptığı paylaşımla ti'ye aldı. Gündem olan paylaşımın ardından, başarılı oyuncu Ezgi Mola, Tansu Dayan'a cevap vermeyi ihmal etmedi.

Magazin 10-10-2022 22:32

Ezgi Mola'dan 'Instagram' tepkisi! Merve Dizdar'a dert yandı: Ayıp ya!

Ezgi Mola, Instagram hesabını 5 gündür kullanamadığını belirtip yaşadığı durumu ti'ye aldı. TRT 1'de ekrana geldiği süreçte reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren Merve Dizdar, dizide ablasını canlandıran Ezgi Mola'nın 'Instagram' açıklamasını kameraya aldı. Popüler sosyal medya uygulamasının resmi hesabını etiketleyip paylaşımda bulunan Merve Dizdar, Ezgi Mola'nın isyanına güldü.

Magazin 27-09-2022 10:50

Altın Portakal'da yarışacak belgesel ve kısa metraj filmlerle jürileri açıklandı

Ulusal Kısa Metraj Film kategorisinde 12, Ulusal Belgesel Film de ise 10 yapım yarışacak

Yurthaber 08-09-2022 10:43

Köpeği hastalanan Ezgi Mola'nın duygusal anları

Köpeği Kuki'yi ameliyat olduğu veterinerin önünde bekleyen Ezgi Mola, zor günlerinden bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 08-08-2022 11:01

Musa Orhan'dan Ezgi Mola'ya bir suç duyurusu daha

Batman'ın Beşiri ilçesinde intihar eden İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (25) sosyal medyadan hakaret ettiği suçlaması ile yargılanıp, para cezası alan oyuncu Ezgi Mola hakkında bir suç duyurusu daha yapıldı.

Magazin 29-07-2022 10:43

Ezgi Mola'nın karavan tatili! Doğaçlama geziyoruz

Ezgi Mola ile sevgilisi Mustafa Aksakallı da karavan modasına uydu. Çıktıkları tatilde Çeşme'ye uğramayı da ihmal etmeyen ikiliden ünlü oyuncu, "1 yıldır karavanla gezme hayalim vardı. Bu karavanı satan kişi karşıma çıktı. Almadan önce deneyip, kullanmamı ve tecrübe etmemi söyledi. Benim de işime geldi. Kendi zevkime göre ayarladım her şeyini. Bayağı eğlenceli bir gezi şekli. Tamamen doğaçlama geziyoruz, plansız hareket ediyoruz" dedi

Magazin 26-07-2022 14:09

1075 yıl hapis cezası almıştı! Adnan Oktar'ın son haline Ezgi Mola kayıtsız kalmadı! Filiz Akın da destek verdi

Saç ve sakalını daha da uzattığı gözlenen Adnan Oktar'ın cezaevindeki son görüntüsü dikkat çekti. Bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Oktar, bir hayli zayıflamış gözüktü.

Magazin 21-07-2022 11:55

Musa Orhan davasında Ezgi Mola'nın cezasıyla ilgili gerekçeli karar açıklandı!

"Nitelikli cinsel saldırı" suçundan ceza alan Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 6 bin 960 lira adli para cezasına çarptırılan oyuncu Ezgi Mola hakkındaki kararın gerekçesi açıklandı. Mola'nın, paylaşım yaptığı tarihte hakkında kesinleşmiş mahkeme kararı bulunmayan Musa Orhan'a yönelik ifadelerinin hakaret suçu oluşturduğu belirtildi.

Magazin 11-06-2022 14:10

Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın uçakta ayak kokusuyla imtihanı! Kokuya dayanamayınca...

Masumlar Apartmanı dizisi final yapmasına rağmen ayrılmayan dostlar Ezgi Mola ve Merve Dizdar, uçakta yaşadıkları zor anları sosyal medyadan paylaştı. Arkalarında oturan kişinin ayak kokusundan ötürü sıkıntı yaşan Mola ve Dizdar, o anları Instagram'dan paylaştı.

Magazin 10-06-2022 16:13

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz'den haddini aşan takipçisine sert tepki: Ey zorbalar!..

Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlülerden biri. Masumlar Apartmanı'nın 2. sezonunda diziye dahil olan ve Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşan Aslıhan Gürbüz dizinin final yapmasının ardından Instagram hesabını daha yoğun kullanmaya başladı. Ünlü oyuncu yaptığı bir paylaşımına gelen eleştirel yorumun ekran görüntüsünü alıp tepki gösterdi. İşte Masumlar Apartmanı'nın Ceylan'ı Aslıhan Gürbüz'ün o paylaşımı...

Magazin 07-06-2022 10:13

Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar geçmişe götürdü! Gören bir daha baktı

Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar; oyunculuk performansının yanı sıra sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Oyuncu arkadaşı Ezgi Mola gibi sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden olan Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı'nda canlandırdığı Gülben karakteriyle 7'den 70'e herkesin beğenisini kazandıktan sonra sosyal medyada hayranları tarafından yakından takip ediliyor. Erşan Kuneri'nin Feride'si Merve Dizdar'ın son paylaşımları olay oldu. İşte detaylar...

Magazin 06-06-2022 00:11

Şeriat tartışması sürüyor! Tuğçe Kazaz'dan Ezgi Mola'ya şok sözler

Eski manken Tuğçe Kazaz, sosyal medya hesabından yaptığı Şeriat paylaşımıyla gündeme geldi. Kazaz, 'Şeriat temiz toplumlara gelir' açıklaması sonrası kendisine tepki gösteren Ezgi Mola'ya "Medya maymunluğuna devam et" dedi.

Magazin 01-06-2022 12:01

Şeriat öven Tuğçe Kazaz'a Ezgi Mola'dan tepki

Sevgilisi için din değiştirmesiyle tanınan Tuğçe Kazaz yeni açıklamalarıyla gündemde. Tuğçe Kazaz'ın şeriat övdüğünü gören oyuncu Ezgi Mola kendini tutamadı.

Magazin 31-05-2022 12:14

Ezgi Mola'ya büyük şok! Musa Orhan davasında ceza aldı

Oyuncu Ezgi Mola, cinsel saldırı suçundan yargılanan Musa Orhan'a 10 yıl hapis cezası verilmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yapmıştı. Ezgi Mola, Musa Orhan'a karşı 'hakaret' suçundan yargılandığı davada 6 bin 960 TL adli para cezasına çarptırıldı. Mola, verilen karara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Magazin 24-05-2022 17:42

Oyuncu Ezgi Mola, hakaret davasında 6 bin 960 lira adli para cezası aldı

Mola, "nitelikli cinsel saldırı" suçundan ceza alan Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada, 6 bin 960 lira adli para cezasına çarptırıldı

Yurthaber 24-05-2022 15:24