Sabiha Rumeysa Esinden Neden Bosandi Haberleri

Havalimanını birbirine kattı! 'Ben bakanın akrabasıyım, senin sülaleni bitireceğim'

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yanlış perona giren yolcu ortalığı ayağa kaldırdı. Güvenlik görevlisi ile tartışan şahıs, havalimanında gerilime neden oldu. Görevli memura “Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben bakanın akrabasıyım. Senin sülaleni bitireceğim. Hepinizi işten attıracağım” sözleri ile tehditler savurup ortalığı birbirine katan yolcu, diğer yolcuların araya girmesiyle sakinleştirildi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Haber 2024-01-04 10:55:29

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda duman paniği! Her yeri kapladı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda terminale yayılan duman paniğe neden oldu. Dumanın bir gıda işletmesinin mutfağında, havalandırma motorundan kaynaklanan arıza nedeniyle yayıldığı tespit edildi.

Haber 2023-09-26 16:16:31

Sabiha Gökçen'deki uçak kazasında rapor tamamlandı! 6 dakika önce yıldırım isabet etti, pilotlar Türkçe bilmiyordu

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 5 Şubat 2020 tarihinde pistten çıkarak 3 kişinin ölümüne 180 kişinin de yaralanmasına neden olan uçak kazasına ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Uçak kazasına ilişkin 157 sayfalık Kaza Kırım raporu hazırlandı. Raporda, uçağa inişe geçmeden 6 dakika önce yıldırım isabet ettiği, kazanın meydana geldiği pist başında emniyet ağının olmamasının birinci sınıf kaza nedenlerinden olduğu belirtildi.

Haber 2022-03-17 16:06:55

Dünyanın en uzun kadınından, dünyanın en uzun erkeğine yanıt geldi

Dünyanın en uzun boylu erkeği Sultan Kösen'in "Türkiye'yi birlikte tanıtalım" çağrısına dünyanın en uzun kadını olan Rumeysa Gelgi'den yanıt geldi. Kösen'in çağrısına olumlu yanıt veren Gelgi, "Kendisiyle elbette Guinness World Records kapsamında çalışmayı çok isterim. Bunun için uygun fırsat ve davetler olursa neden olmasın?" dedi.

Haber 2022-02-18 09:40:55

Felç bırakan dehşet gerekçeli kararda: Gönüllü olarak değil, mermi bitince sonlandırdı

Şişli'de boşanma aşamasındaki eşi Sabiha Mutlu'yu (27) kurşunlayarak felç kalmasına ve tekerlekli sandalyeye mahkum kalmasına neden olan ve 17 yıl hapis cezasına çarptırılan Samet Mutlu (27) hakkındaki gerekçeli karar belli oldu. Gerekçede, sanık Samet Mutlu'nun tüm mermileri Sabiha Mutlu'nun üzerine ateşlediği, çevreden saksı atılması ve silahındaki mermilerin bitmesi nedeniyle eylemini gönüllü olarak sonlandırmadığı, bu nedenle eyleminin öldürmeye yönelik olarak değerlendirildiği belirtildi.

Haber 15-12-21 13:33

Sabiha Gökçen’de uçuşu olan ne yapacak? Pegasus ve THY’deki uçak seferleri ertelendi mi?

İstanbul ve Ankara’da etkili olan sis, hava trafiğinin aksamasına neden oldu. İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçak seferleri sis nedeniyle yapılamıyor. Pegasus ve THY de uçak seferlerine dair açıklama yaptı.

Haber 06-11-21 11:13

Sis neden olur? İstanbul ve Ankara'daki sis ne zaman kalkacak?

İstanbul ve Ankara'da yoğun bir sis etkili oldu. Yoğun sis nedeniyle vapur seferleri durdu. İstanbul Sabiha Gökçen ile Ankara Esenboğa Havalimanı'nda seferler yapılamadı. Ayrıca karayolu ulaşımı da olumsuz etkilendi.

Haber 06-11-21 01:17

Sabiha Gökçen'deki uçak kazasına ilişkin bilirkişi raporu ortaya çıktı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 5 Şubat tarihinde pistten çıkarak 3 kişinin ölümüne 180 kişinin de yaralanmasına neden olan uçak kazasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında bilirkişi raporu soruşturma dosyasına girdi. Raporda, kaptan pilot Mahmut Aslan ve HEAŞ asli, ikinci pilot Ferdinant Pondaag tali, Sabiha Gökçen ve Yeşilköy kulelerinde görevli iki kişi de kusurlu bulundu.

Haber 25-12-20 11:36

İstanbul'da pistten çıkan uçağın pilotuyla ilgili yeni gelişme

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 5 Şubat tarihinde pistten çıkarak 3 kişinin ölümüne 180 kişinin de yaralanmasına neden olduğu gerekçesi ile tutuklanan uçağın kaptan pilotu Mahmut Arslan'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.

Haber 06-03-20 10:51

Son dakika: Sabiha Gökçen'deki uçak kazasında flaş gelişme! Kaptan pilot Mahmut Arslan tutuklandı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 5 Şubat tarihinde pistten çıkarak 3 kişinin ölümüne, 180 kişinin de yaralanmasına neden olan uçağın kaptan pilotu Mahmut Arslan, hastanedeki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece, "Taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklandı.

Haber 24-02-20 16:15

Kadıoğlu: Tüm afet yönetimimiz yara sarma üzerine

Van’daki çığ felaketi ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki uçak kazası, Türkiye’de iyi bir kriz yönetimi olmadığı suçlamasının dile getirilmesine neden oldu.

Haber 06-02-20 21:46

Sabiha Gökçen'deki Pegasus kazası: Yanıt aranan sorular

Pegasus Hava Yolları'na ait İzmir-İstanbul seferi yapan PC2193 sefer sayılı Boeing 737 tipi uçak, Çarşamba günü 17.05'te İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalktı. Uçak saat 18.19'da Sabiha Gökçen Havalimanı'na inerken pistten çıktı. Peki bu olay neden yaşandı? Kaza sonrası ortaya atılan iddiaları inceledik.

Haber 06-02-20 19:56

Sabiha Gökçen’deki Uçak Kazası Hakkındaki Soruşturma Sürüyor

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıkarak çukura düşen Pegasus Havayolları’na ait Boeing 737’nin kaptan pilotları hakkında “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı

Haber 06-02-20 19:22

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yılbaşı tatili yoğunluğu

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı?nda yılbaşı tatilini hafta sonuyla birleştiren vatandaşlar yoğunluğa neden oldu.

Haber 28-12-19 13:25

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yılbaşı tatili yoğunluğu

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda yılbaşı tatilini hafta sonuyla birleştiren vatandaşlar yoğunluğa neden oldu.

Haber 28-12-19 12:52

Kıbrıs uçağında panik anları

Sabiha Gökçen Havalimanından havalanmak üzere olan bir uçaktaki kadın yolcu, "Ben FETÖ’cüyüm, uçağı patlayacağım" deyince paniğe neden oldu.

Haber 18-12-19 12:39

Sabiha Gökçen’i bayram tatili boyunca 1 milyondan fazla yolcu kullandı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nı bayram tatili boyunca 1 milyon 108 bin yolcu kullandı.  İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda bayram tatili yapan yolcular yoğunluğa neden oldu.

Finans 19-08-19 12:33

Sabiha Gökçen'de bayram yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında değerlendirmek isteyen yolcular Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yoğunluğa neden oldu.

Haber 09-08-19 14:42

Havalimanlarında bayram yoğunluğu

İstanbul Havalimanı'nda dün başlayan Ramazan Bayramı tatili hareketliliği, bugün de artarak devam ediyor. Tatili İstanbul dışında geçirmeyi planlayanlar sabah erken saatlerden itibaren geldikleri havalimanında yoğunluğa neden oldu. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda da her geçen saat yoğunluğun arttığı görüldü.

Trend 01-06-19 11:58

Sabiha Gökçen’de bayram tatili yoğunluğu

Ramazan Bayramı’nı tatil yaparak değerlendirmek isteyenler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yoğunluğa neden oldu.

Haber 01-06-19 11:52

İSTANBUL- SABİHA GÖKÇEN'DE YOĞUNLUK

Ramazan Bayramı’nı tatil yaparak değerlendirmek isteyenler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yoğunluğa neden oldu.

Haber 01-06-19 11:42

Sabiha Gökçen’de bayram tatili yoğunluğu

Ramazan Bayramı’nı tatil yaparak değerlendirmek isteyenler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yoğunluğa neden oldu.

Haber 01-06-19 11:41

Sabiha Gökçen'de yılbaşı yoğunluğu

Yeni yıla farklı ülke ve şehirlerde girmek isteyen vatandaşlar Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yoğunluğa neden oldu.

Haber 30-12-18 14:07

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı’nı tatil yaparak değerlendirmek isteyenler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yoğunluğa neden oldu.

Haber 13-06-18 14:43

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’NDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

  Haber-Kamera: Anıl UÇAN-İSTANBUL DHA Ramazan Bayramı’nı tatil yaparak değerlendirmek isteyenler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yoğunluğa neden oldu.

Haber 13-06-18 14:27

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı’nı tatil yaparak değerlendirmek isteyenler Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yoğunluğa neden oldu.

Haber 13-06-18 14:18

Kar yağışı Sabiha Gökçen Havalimanı’nda hava trafiğini aksatmadı

İSTANBUL'DA gece yarısı başlayan kar yağışı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndaki hava trafiğinde herhangi bir aksamaya neden olmadı.

Haber 01-03-18 11:16

(Özel) Yarım saatlik yol için İstanbul’u dolaştırdı, 10 yıla kadar hapsi istendi

Havalimanına gitmek isteyen turistin, yolları bilmemesinden faydalanarak farklı güzergahlar kullanıp yolu uzatan taksicinin “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 10 yıla kadar hapsi istendi.Kadıköy’den Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek isteyen Suudi Arabistan uyruklu turist A.N.M.’nin, yolları bilmemesinden faydalanarak yolu uzatan ve uçağını kaçırmasına neden olan taksici hakkında “nitelikli dolandırıcılık” suçundan 3 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, müşteki Suudi Arabistan uyruklu A.N.M.’nin, İstanbul’a turist olarak geldiği belirtilirken müştekinin İstanbul’dan ülkesine dönmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek amacıyla şüpheli E.C.’nin şoförlüğünü yaptığı ticari taksiye bindiği anlatıldı.Fazla ücret için Avrupa Yakası’na geçirdiİddianamede, şüphelinin müştekinin turist olması nedeniyle İstanbul’u ve havaalanı yolunu bilmemesinden faydalanarak daha uzun mesafe gitmek ve böylece daha fazla taksi ücreti alabilme amacıyla kasıtlı olarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü yolundan Avrupa Yakası’na geçtiği kaydedildi.Uçağını kaçırmasına neden olduŞüphelinin tekrar Anadolu Yakası’na geçtiği ve yolu yine farklı güzergahlara saparak uzattığının belirtildiği iddianamede, şüphelinin havalimanına 20.50’de vardığı ve müştekinin uçuş saati olan 21.15 olan uçağını kaçırmasına sebebiyet verdiği vurgulandı.Menfaat sağlamak amacıyla dolandırdıİddianamede, şüphelinin yaptığı taksicilik mesleğinden dolayı müştekinin kendisine duyduğu güveni suistimal ettiği kaydedilirken, şüphelinin müştekiyi aldatarak menfaat sağlamak amacıyla dolandırıcılık suçunu işlediği anlatıldı.3 yıldan 10 yıla kadar hapsi isteniyorŞüpheli E.C.’nin “serbest meslek sahibi kişiler tarafından, mesleklerinden dolayı kendilerine duyulan güvenin kötüye kullanılması suretiyle nitelikli dolandırıcılık” suçundan 3 yıldan 10 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.“Yolu bilmiyordum, yanlışlıkla girdim”Öte yandan iddianamede, şüphelinin ifadesinde saptığı yolun havalimanının ters istikametindeki üçüncü köprü yolu olduğunu bilmediği ve yanlışlıkla yola girdiğini öne sürerek, suçlamayı kabul etmediğine yer verildi.İddianame, gönderildiği Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilirse şüpheli, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Haber 21-02-18 11:54

Bir anda apronda namaz kılmaya başladılar... Uçaklar rötarlı kalktı

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda cuma akşamı bir grubun bir anda apronda namaz kılması hava trafiğinde sıkıntıya neden oldu. Trabzon uçağı 14 dakika rötarlı kalktı.

Haber 11-12-17 11:15

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Şüpheli Valiz Paniği

Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı geliş katı yolcu girişinde unutulan valiz paniğe neden oldu. Bomba uzman ekipleri

Yurthaber 16-08-17 09:15

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Şüpheli Valiz Paniği

Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL, (DHA)- İSTANBUL Sabiha Gökçen Havalimanı geliş katı yolcu girişinde unutulan valiz paniğe neden oldu. Bomba uzman ekipleri tarafından fünye

Yurthaber 16-08-17 00:09

Dha İstanbul- Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Şüpheli Valiz Paniği

  *İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı geliş katı yolcu girişinde unutulan valiz paniğe neden oldu. Bomba uzman ekipleri tarafından fünye ile patlatılan

Yurthaber 15-08-17 23:57

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Bırakılan Şüphli Bir Valiz Paniğe Neden Oldu

Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar Gelen Yolcu bölgesinde bırakılan şüpheli bir valiz polisi harekete geçirdi....

Yurthaber 14-06-16 02:44

Suriyeli Çocuk, Uçağa Gizlice Bindi

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçağa gizlice bindiği tespit edilen 12 yaşındaki Suriyeli çocuk, paniğe neden oldu.Edinilen...

Yurthaber 24-02-16 13:35

Diyarbakır uçağında büyük panik

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda, İstanbul’dan Diyarbakır’a sefer yapan yolcu uçağında silah olduğu ihbarı hareketli saatler yaşanmasına neden oldu

Haber 14-01-16 15:19

Savcılık: Sabiha Gökçen'e havan topuyla saldırıldı

Aralık ayında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın apronunda meydana gelen patlamaları inceleyen savcılık, patlamalara 2 kilometre mesafeden atılan 4 havan topunun neden olduğunu açıkladı.

Haber 07-01-16 15:45

Patlamanın Ardından Havalimanı Çevresinde İnceleme Başlatıldı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir kişinin hayatını kaybetmesine bir kişinin de yaralanmasına neden olan patlamanın ardından...

Yurthaber 23-12-15 13:57

3,5 yaşındaki çocuğu narkoz öldürdü iddiası

Pediatrist Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin'in yanlış ilaç nedeniyle 3,5 yaşındaki bir çocuğun ölümüne neden olduğu iddia edildi.

Haber 14-11-13 15:30

Sistem Arızası Havalimanında Sefer İptallerine Neden Oldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Polnet Bilgi Sistemi'nde meydana gelen arıza nedeniyle Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarında...

Yurthaber 26-07-13 12:04

Uçakta Uludere protestosu

İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapan bir yolcu uçağında bulunan A.K’nin "Çantamda bomba var" diyerek bağırması paniğe neden oldu.

Haber 08-01-12 19:50