Taner Tolga Tarlacı Haberleri Ve Son Dakika Taner Tolga Tarlacı Haberleri

Taner Tolga Tarlacı Haberleri Ve Son Dakika Taner Tolga Tarlacı Haberleri

Taner Tolga Tarlacı 2 Eylül 1984 yılında Almanya, Hamburg’da doğdu. Almanya’da eğitim aldıktan sonra Mersin ve Kıbrıs'a yerleşen Tarlacı, Girne Amerikan Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2007 yılında Girne Üniversitesi erkek güzellik yarışmasına katılan Taner Tolga Tarlacı, yarışmada üçüncü oldu. 2010 yılında Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı programa katıldı ve ilk turda elendi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor yarışmasında yaptığı değişik hareketleriyle tanınan ve sosyal medyada fenomen haline gelen Tarlacı, yarışma sonrasında ise "3T Taner" lakabını kullanmaya başlamıştır. Acun Ilıcalı ile maddi anlaşmazlıklar yaşayan Tolgacı, Acun Ilıcalı tarafından dava edilmiştir. Instagram hesabı üzerinden Can Yaman ve Arda Turan gibi isimleri kafes dövüşüne çağırmasıyla da sosyal medyada ses getirmiştir.

Taner Tolga Tarlacı Haberleri

Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü arama yapıp Yasin Obuz'a seslendi! Çok kötü durumdayım

Survivor'da yarıştığı dönemde ünlenen ve sonrasında işlediği suçlardan dolayı Güney Kıbrıs Rum Kesiminde cezaevinde olan Taner Tolga Tarlacı cezaevinden görüntülü arama yaparak arkadaşı Yasin Obuz'dan yardım istedi. O anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-03-2024 14:51

Cezaevinde intihar etmek istemişti... Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında şoke eden tecavüz iddiası

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz aylarda Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nde hapse giren Taner Tolga Tarlacı'nın, Kıbrıs’ta yabancı bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi.

Magazin 29-11-2023 14:17

Bomba iddia! Survivor’ın olay yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı cezaevinden kaçmaya çalıştı

Survivor’ın eski sezon yarışmacılarından olan Taner Tolga Tarlacı yarıştığı döneme damga vurmuştu. Skandal tavırları ile dikkat çeken Tarlacı geçtiğimiz haziran ayında kesici aletle gasp yapma suçundan hapis cezası almıştı. Ünlü ismin cezaevinden kaçmaya çalıştığı iddia edildi.

Magazin 03-08-2023 13:48

Cezaevinden çıkan Taner Tolga Tarlacı'nın takipçilerinden istediği şoke etti

Katıldığı Survivor yarışmasıyla hafızalara kazınan Taner Tolga Tarlacı, bir süredir gasp suçundan Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde bir cezaevinde tutuluyordu. Kendisine '3T' lakabını veren Tarlacı yaptığı sosyal medya paylaşımıyla cezaevinden çıktığını açıkladı. Tarlacı'nın takipçilerinden isteği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 09-12-2022 13:42

Taner Tolga Tarlacı

Taner Tolga Tarlacı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taner Tolga Tarlacı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor yıldızı Taner Tolga Tarlacı hakkında şok iddia! Cezaevinde intihara kalkıştı

Bir dönem ekranlara damgasını vuran Survivor'ın yıldızı Taner Tolga Tarlacı'nın cezaevinde bileklerini keserek intihara kalkıştığı iddia edildi. Tarlacı'yı, Rum gardiyanlar kurtardı.

Magazin 26-10-2022 12:27

Acun Ilıcalı ile kanlı bıçaklı olmuştu! Survivor Taner Tolga Tarlacı yıllar sonra ortaya çıktı Görenler gözlerine inanamadı

2011 yılında Survivor'a katılarak milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Taner Tolga Tarlacı, Acun Ilıcalı ile kanlı bıçaklı olduktan sonra sırra kadem basmıştı. Survivor'daki ilginç tavırlarıyla akıllara kazınan Taner Tolga Tarlacı, yıllar sonra ortaya çıktı. Tarlacı'nın akıbetini duyanlar kulaklarına inanamadı.

Magazin 19-10-2022 08:29

Survivor'ın Taçmin'i son haliyle şaşkına çevirdi! Bambaşka biri oldu

Survivor 2011'de, Taner Tolga Tarlacı ile girdiği tartışmalarla adından söz ettiren Taçmin Tümer, son haliyle şoke etti. Evli ve bir çocuk annesi Taçmin Tümer'in yıllar içindeki değişimi, sevenlerini şaşırttı.

Magazin 20-09-2021 13:30

Taner Tolga Tarlacı kimdir? Taner Tolga Tarlacı öldü mü?

Survivor programı ile tanınan Taner Tolga Tarlacı sosyal medyanın gündemine oturdu. Hakkında öldüğü yönünde çıkan haberler ile gündeme gelen Taner Tolga Tarlacı’nın kim olduğu araştırılıyor. Kıbrıs aksanı ile bir dönem büyük bir kitle eden Taner Tolga Tarlacı’nın hayatı merak ediliyor. Peki, Taner Tolga Tarlacı öldü mü? Taner Tolga Tarlacı kimdir? İşte, ayrıntılar…

Haber 25-03-2021 01:01

Survivor Taner Tolga Tarlacı’dan Elon Musk’a ilginç teklif! ‘Seni uzaya fırlatırım’

2011 yılında Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor yarışması ile ünlenen Taner Tolga Tarlacı yeni bir skandala daha imza attı. Yarışmadan sonra İstanbul gecelerinde yaptığı çılgın hareketler ve sosyal medya hesabındaki ilginç paylaşımları ile bir anda tepki toplayan Taner Tolga Tarlacı Acun Ilıcalı’nın kara listesine girdi. Başarılı televizyonun hiçbir programında kendisine bir daha yer bulamayan Taner şimdilerde gözünü Elon Musk’a dikti.

Magazin 27-07-2020 09:35

Acun Ilıcalı'dan Survivor'un eski yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında açıklama! Survivor'a geri dönecek mi?

Acun Ilıcalı konuk olduğu Cüneyt Özdemir'in programında seyircilerden gelen soru üzerine Survivor'ın eski yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı hakkında açıklama yaptı. Ilıcalı, "Benim hakkında ileri geri konuşmaları, kullandığı ifadeler bir daha bir araya gelmemize kesin olarak engel" dedi.

Magazin 28-05-2020 02:30

Taner Tolga Tarlacı'dan Survivor Yasin'e: Onu kafes dövüşüne almak zorunda kalacağım

Survivor 2011 yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, Twitter hesabından şu anda Survivor'da yarışan Yasin Obuz'a laf attı. Eski yarışmacı, Yasin'in kendisini taklit ettiğini iddia etti.

Magazin 27-05-2020 12:10

Survivor'ın eski yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'dan Yasin paylaşımı: Beni taklit ediyor

Survivor 2011'e katılan Taner Tolga Tarlacı Twitter hesabından, şu anda Survivor'da yarışan arkadaşı Yasin Obuz'a laf attı. Taner, Yasin'in kendisini taklit ettiğini iddia etti.

Magazin 26-05-2020 20:40

15 kişi Survivor Taner Tarlacı'yı darp etti! Sonrasında ise...

Survivor eski yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, Mersin Taşucu’nda darp edildi. Yüzü kanlar içinde kalan Survivor Taner, sosyal medyadan yaptığı paylaşım şaşkına çevirdi.

Magazin 25-12-2018 14:54

'Survivor Taner' gözaltında alındı

'Survivor' yarışmasındaki sıra dışı hareketleriyle dikkatleri üzerinde toplayan Taner Tolga Tarlacı, geçtiğimiz gece yine bir skandala imza attı.

Magazin 31-12-2016 08:46

Survivor'ın eski yarışmacılarından Taner Tolga Tarlacı 15 kişi tarafından dövüldü

Survivor'ın 1'nci sezonunda 'Ünlüler-Gönüllüler' yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı, gece kulübünde bir kadını taciz iddiasıyla 15 kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Tarlacı'nın bunun üzerine açıklaması ise ilginçti: 'Yakışıklı olmanın dezavantajı.'

Magazin 09-07-2016 14:23

Acun Ilıcalı’yı ‘tehdit’ eden Survivor Taner'e 5 ay hapis cezası

Asistanına attığı SMS’lerle Acun Ilıcalı’yı tehdit ederek 100 bin TL isteyen Survivor’un yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 11-12-2014 13:00

Acun Ilıcalı’yı tehdit eden yarışmacıya 5 ay hapis

Katıldığı Survivor yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı'yı tehdit ettiği belirtilen Taner Tolga Tarlacı, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 11-12-2014 10:59

Survivor Taner kendini kırbaçlattı

Survivor Taner çılgınlıklarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 30-05-2014 09:33