Maldivler Eski Devlet Baskani Muhammed Nasid Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'den Birleşik Arap Emirlikleri'ne taziye ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Eski Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan’ın vefatı nedeniyle taziye ziyareti amacıyla Abu Dabi’ye geldi. Ziyaretin ardından Erdoğan Muhammed bin Zayid Al Nahyan tarafından havalimanından uğurlandı.

Haber 2022-05-17 17:02:09

Guernica 37 Başkanı: Mursi'nin ölümünde devlet onayı varsa BM soruşturması lazım

Uluslararası Adalet Odaları (Guernica 37) eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin ölümüne ilişkin rapor hazırladı - Guernica 37'nin Başkanı Toby Cadman: - "Tedaviye ihtiyaç duyan birine bu sağlanmazsa, uluslararası hukuk uyarınca bu bir işkencedir. Mursi, Mısır devleti tarafından öldürülmekle kalmadı, ona işkence de yapıldı" - Mısır Devrim Konseyi Başkanı Dr. Maha Azzam: - "Mursi, hücrede tutuldu. Şeker hastalığı için gerekli ilaçları bile verilmedi. Yorgan ve battaniye olmadan beton zeminde yatmak zorunda kaldı" - Cordoba Vakfı Başkanı Anas Altikriti: - "BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Raportör Callamard'ı, adil ve özgür seçimlerle başa gelen bir cumhurbaşkanının ölümünü ciddiye almaya çağırıyoruz" - "BM, en azından Kahire'deki kırılgan, dayanıksız ve çoğu zaman acınası rejimler üzerinde baskı kurulmasında çok önemli bir araç olmaya devam ediyor"

Haber 2019-11-28 11:01:37

Irak'ta hükümet de göstericiler de direniyor

Irak Başbakanı Abdulmehdi, meydanlardan yükselen "istifa" talebine direnirken, göstericiler de sokağı terk etmemekte ısrarcı - Iraklı Siyasi Analist Haşim Kindi: - "Ülkede yaşanan tüm sorunların kaynağı, devlet yönetimindeki siyasi hizipçilik. Göstericiler 16 yıldır biriken sorunların ve yolsuzlukların sorumlusu olarak gördüğü siyasilere ders vermek istiyor" - Siyasi Analist Sabah Ugeyli: - "Irak'ta büyük bir siyasi kriz yaşanıyor. Bu, öyle birkaç günde çözülebilecek türden bir kriz değil" - Irak Stratejik Araştırmalar Topluluğu Başkanı Vatik Haşimi: - "Başbakan Abdulmehdi'ye karşı 4 alternatif isim üzerinde duruluyor. Bunlardan biri şu an Cumhurbaşkanlığı Müsteşarlığı görevini yürüten Ali Şükrü. Eski Necef Valisi Adnan el-Zuri, Basra Valisi Esat İdani ve Sosyal Çalışmalar Bakanı Muhammed Şiya Sudani de zikredilen diğer isimlerden"

Haber 2019-11-25 11:46:42

Çavuşoğlu: Barış Pınarı Harekatı'nı eleştireceğinize Yemen'de yaptıklarınıza bakın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: - "Bizim Barış Pınarı Harekatımızı eleştirmeleriyle, Yemen'de yapılanları kıyaslayacaksak o zaman gerçekten söylenecek çok söz var. Biz harekatı terör örgütüne karşı yaptık" - "Sizin (Suudi Arabistan ve BAE) Yemen'de ne işiniz var? Yemen'e girdiniz, Yemen'i mahvettiniz. Önce bunların hesabını versinler" - "Madem Suriye konusunda çok hassastınız, neden bu rejim 1 milyon kişiyi öldürdüğünde sustunuz, engellemediniz?" - "Kaşıkçı cinayetinden sonra bu cinayeti örtbas etmediğimiz için ve bu konuda başkaları gibi parayı alıp susmadığımız için bunu ikili mesele haline getirdiler" - "Filistin yönetimine baskı yapıyorsunuz, Filistin yönetimini değiştirmeye kalkıyorsunuz. BAE için söylüyorum bunu. (Filistin eski İstihbarat Şefi Muhammed) Dahlan ile Ebu Mazen'i (Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas) değiştirmeye kalktınız" - "(Türkiye'nin F-35 projesine geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin) Trump'a göre dönebiliriz. Bununla ilgili çalışmalar da var"

Haber 2019-10-30 20:13:16

İran devlet televizyonuyla ilgili derin devlet iddiası

İran Radyo Televizyon Kurumunun eski yöneticisi Muhammed Serefraz'ın "derin devlet" iddialarını gündeme getirdiği kitap tartışmalara neden oldu

Haber 04-09-19 11:04

Eski Maldivler Devlet Başkan Yardımcısından yolsuzluk itirafı

Eski Maldivler Devlet Başkan Yardımcısı Ahmed Adeeb, çıkarıldığı mahkemede ülkenin eski Devlet Başkanı Yamin Abdül Gayyum'un "yolsuzluk işlerinde suç ortağı" olduğunu açıkladı - Adeeb: - "Halk paralarını geri almalı"

Haber 22-08-19 23:07

GÜNCELLEME - Sudan'ın devrik lideri Beşir, hakim karşısında

"Yolsuzluk", "yasa dışı mal edinmek" ve "döviz bulundurmak" iddiasıyla yargılanan eski Sudan Devlet Başkanı Ömer el-Beşir, eski Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdulaziz'den 65 milyon ve Veliaht Prens Muhammed Bin Selman'dan da 25 milyon dolar aldığını itiraf etti - Savunma heyeti sözcüsü Ahmed İbrahim et-Tahir, bir sonraki duruşmanın cumartesi görüleceğini belirtti DETAY EKLENDİ

Haber 19-08-19 20:00

Ukrayna'da Poroşenko'nun Maldivler tatiline soruşturma

  Ukrayna’da eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun tartışma yaratan Maldiv Adaları tatiliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 06-08-19 15:44

DHA DIŞ - Ukrayna'da Poroşenko'nun Maldivler tatiline soruşturma

  Ukrayna’da eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko’nun tartışma yaratan Maldiv Adaları tatiliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 06-08-19 15:44

Mısır, Müslümanların girişini yasakladığı Mursi’nin mezarını İsrail TV’sine açtı

Mısırlı yetkililer, ülkenin seçimle işbaşına gelen ve mahkeme salonunda hayatını kaybeden eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin mezarına kimseyi yaklaştırmazken, İsrail devlet kanalı Kan tarafından görüntülenmesine izin verdi.Eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, Kahire yakınlarında Nasr şehrinde toprağa verilmişti.

Haber 21-06-19 16:08

Bozdağ: “Mursi kasten öldürüldü mü?”

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, “Mısır’ın ilk ve tek seçilmiş Devlet Başkanı Şehit Muhammed Mursi kasten öldürüldü mü?” sorusunu gündeme getirdi.Adalet eski Bakanı Bozdağ yaptığı açıklamada, “’Mısır’ın ilk ve tek seçilmiş Devlet Başkanı Şehit Muhammed Mursi kasten öldürüldü mü?’ Bu sorunun ve öldürüldüğüne dair iddiaların doğru cevabı, bağımsız ve tarafsız bir uluslarası heyet tarafından şeffaf ve objektif bir biçimde araştırılmalı ve sonucu da açıklanmalıdır”dedi.Bozdağ”Şehit Başvekilimiz Adnan Menderes ve onurlu mücadelesi unutulmadığı gibi Şehit Muhammed Mursi ve onurlu mücadelesi de unutulmayacaktır.

Haber 19-06-19 09:04

Erdoğan'dan seçim bürosu ziyareti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Mısır eski devlet başkanı Muhammed Mursi için Fatih Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

Haber 19-06-19 01:01

Erdoğan'dan seçim bürosu ziyareti

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Mısır eski devlet başkanı Muhammed Mursi için Fatih Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

Haber 18-06-19 21:56

ERDOĞAN'DAN SEÇİM BÜROSU ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mısır eski devlet başkanı Muhammed Mursi için Fatih Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

Haber 18-06-19 21:43

Erdoğan Fatih Camii'nde Mursi için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı -2

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Mısır eski devlet başkanı Muhammed Mursi için Fatih Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

Haber 18-06-19 20:04

Erdoğan Fatih Camii'nde Mursi için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı -1

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Mısır eski devlet başkanı Muhammed Mursi için Fatih Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

Haber 18-06-19 20:02

Erdoğan Fatih Camii'nde Mursi için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Mısır eski devlet başkanı Muhammed Mursi için Fatih Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

Haber 18-06-19 19:04

Erdoğan Fatih Camii'nde Mursi için kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan Mısır eski devlet başkanı Muhammed Mursi için Fatih Camii'nde kılınan gıyabi cenaze namazına katıldı.

Haber 18-06-19 18:32

BM'den Mursi'nin vefatına ilişkin acil soruşturma çağrısı

BM İnsan Hakları Yüksek Komiserliği Sözcüsü Rupert Colville: - "Eski bir Cumhurbaşkanı olarak Muhammed Mursi, ölümü sırasında Mısırlı yetkililerin gözetimi altındaydı. Devlet (Mısır), onun insanca muameleye tabi tutulmasından, yaşam hakkından ve sağlığına saygı duyulmasından sorumludur" - "Gözaltındaki herhangi bir ani ölüm, ölüm nedeninin açıklığa kavuşturulması için bağımsız bir kuruluş tarafından yürütülen hızlı, tarafsız, eksiksiz ve şeffaf bir soruşturma ile takip edilmek zorundadır"

Haber 18-06-19 17:24

Mursi için İstanbul'da gıyabi cenaze namazı

FATİH Camii'nde Mısır'ın eski Devlet Başkanı Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Haber 18-06-19 15:32

MURSİ İÇİN İSTANBUL'DA GIYABİ CENAZE NAMAZI 

Fatih Camii'nde Mısır'ın eski Devlet Başkanı Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Haber 18-06-19 15:31

MURSİ İÇİN İSTANBUL'DA GIYABİ CENAZE NAMAZI 

Fatih Camii'nde Mısır'ın eski Devlet Başkanı Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Haber 18-06-19 15:08

Mursi defnedildi

Mısır’da mahkeme salonunda fenalaşarak hayatını kaybeden eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin sabah saatlerinde defnedildiği öğrenildi.Mısır güvenlik kaynakları, Hamas Hareketiyle işbirliği yaptığı için yargılandığı mahkemede duruşma sırasında fenalaşarak hayatını kaybeden eski Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin cenazesinin Kahire’nin kuzeydoğusundaki Elvefa ve Elemel mezarlığında toprağa verildiğini açıkladı.Dün “68” Mısır devlet televizyonu, duruşması sırasında yaptığı konuşmanın ardından bayılan Mursi’ye müdahsle edilmeye çalışıldığını ancak Mursi’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini duyurmuştu.Ailenin Avukatı Abdulmunim Abdulmaksud, Mursi’nin, Şarkiye’deki El Adva köyünde aile mezarlığına gömülmek istediğini vasiyet etmesine rağmen, ailesinin Kahire’de toprağa verilmesini kabul ettiğini söyledi.Mursi, 3 Temmuz 2013’te dönemin Savunma Bakanı ve ardından Cumhurbaşkanı olan Abdulfettah es-Sisi tarafından gerçekleştirilen askeri darbeyle görevinden uzaklaştırılmıştı.

Haber 18-06-19 09:51

Muhammed Mursi Mahkemede Hayatını Kaybetti

Mısır devlet televizyonu, eski cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’nin mahkeme salonunda bayıldıktan sonra hayatını kaybettiğini duyurdu. Arap Baharı sonrası Müslüman Kardeşler’in cumhurbaşkanı olarak göreve gelen Mursi iktidarı 3 Temmuz 2013’deki askeri darbeyle görevden uzaklaştırılmıştı

Haber 17-06-19 19:51

Mısır eski Cumhurbaşkanı Mursi öldü

Mısır devlet televizyonu, 2013'te askeri müdahaleyle devrilen Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 17-06-19 19:51

Muhammed Mursi mahkeme salonunda hayatını kaybetti

Mısır'ın eski Devlet Başkanı Muhammed Mursi, mahkeme salonunda hayatını kaybetti.

Haber 17-06-19 19:10

Eski Mısır Devlet Başkanı Muhammed Mursi yaşamını yitirdi

Mısır'ın demokratik yöntemlerle seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi mahkeme salonunda hayatını kaybetti.

Haber 17-06-19 18:58

Maldivler eski Devlet Başkanı'nın teknesindeki patlama

Yüksek Mahkeme, eski Devlet Başkanı Yamin Abdül Gayyum'a ait teknede 2015'te meydana gelen patlamayı düzenlediği suçlamasıyla, eski Devlet Başkanı Yardımcısı Ahmed Adeeb'e verilen 15 yıl hapis cezası kararını bozdu

Haber 20-05-19 20:01

İsmail Kahraman ve Recep Akdağ'a Pakistan devlet nişanı verildi

Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Sirus Seccad Gazi: - "Her türlü karşılıklı ilişkide, Pakistan-Türkiye ilişkilerinin bizden önceki kuşakların üstün çabaları ile beslendiğine daha da inandım" - Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ: - "Türk milleti ile Pakistan milleti arasındaki kadim dostluk inşallah kıyamete kadar devam edecek" - Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman: - "Pakistan ile Türkiye arasında bir kardeşlik var. Devletlerin menfaatleri, milletlerin dostlukları vardır diye genel bir kaide olarak kabul edilir. Bu, Pakistan-Türkiye arasında istisnadır"

Haber 27-04-19 15:49

Eski Maldivler Cumhurbaşkanı Gayyum’a tutuklama kararı

Maldivler mahkemesi, eski Cumhurbaşkanı Yamin Abdül Gayyum için kara para aklama suçlarından gözaltı ve tutuklama kararı verdi.Maldivler’de mahkeme, Eylül ayında gerçekleşen seçimlerden önce yaklaşık 1,5 milyon ABD doları para aklama ile suçlanan eski Cumhurbaşkanı Yamin Abdül Gayyum’u tutuklama kararı verdi.Maldivler’in eski Devlet Başkanı Yamin Abdül Gayyum Aralık ayında banka hesapları üzerinden yasa dışı mali işlem yapıldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturmayla sorgulanmıştı.

Haber 18-02-19 16:22

Dünyada 2018 yılında birçok ülkede seçim yapıldı

Rusya'da Putin, Venezuela'da Maduro yeniden devlet başkanı seçilirken, Malezya'da muhalefetin ortak adayı 92 yaşındaki eski Başbakan Mahathir Muhammed başbakanlık görevine geldi - Meksika'da devlet başkanı seçimini solcu aday Andres Manuel Lopez Obrador, Brezilya'da aşırı sağcı Jair Bolsonaro kazandı - Lübnan'da 9 yıl sonra yapılan ilk parlamento seçimlerinin galibi, Hizbullah'ın liderliğini yaptığı ittifak oldu - Siyasi krizin yaşandığı Maldivler'de devlet başkanı seçimini muhalefetin ortak adayı İbrahim Muhammed Salih kazandı - Gürcistan'da hükümetin desteklediği Salome Zurabişvili ülkenin ilk kadın cumhurbaşkanı oldu

Haber 20-12-18 10:54

Maldivler eski Devlet Başkanı Naşid'in hapis cezası kaldırıldı

Yüksek Mahkeme, eski Devlet Başkanı Muhammed Naşid'e 2015'te verilen 13 yıllık hapis cezasını iptal etti

Haber 26-11-18 23:43

Eski Maldivler Devlet Başkanı Naşid, ülkesine döndü

Eski Maldivler Devlet Başkanı Naşid, ülkesine döndü

Haber 02-11-18 00:20

10. Büyükelçiler Konferansı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: - "Afrika Briliği'nin stratejik ortaklarından biriyiz. Afrika kıtasında Sudan bizim için çok önemli bir partner" - Sudan Dışişleri Bakanı Al-Dirdiri Muhammed Ahmed: - "Türkiye, Afrika ile en erken aşamada ilişki kuranlardan biriydi. Bu eski tarihi ilişkilerin yeniden canlandırılması için aslında birçok fırsat var" - "Güney Sudan'da barışı yeniden tesis edeceğiz" - "Siyaset bilimi okurken görmüş olabileceğiniz teoriler Afrika'da geçersiz. Böyle bir devlet modelini burada uygulayamazsınız"

Haber 15-08-18 13:31

Nijerya'da eski diktatörün çaldığı paralar halka geri dönüyor

Nijerya Devlet Başkanı Muhammed Buhari'nin Özel Danışmanı Maryam Uwais: - "Devlet Başkanı Abacha döneminde İsviçre'ye kaçırılan 322 milyon dolar Nijerya'ya iade edildi. Şimdi bu para ülkedeki ihtiyaç sahibi Nijeryalılara geri dağıtılıyor" - Nijeryalı siyasi analist Mohammed Jamu Yusuf: - "Burada hükümetin yapması gereken bu parayı vatandaşa dağıtmak yerine ülkenin önemli sorunları arasında yer alan elektrik, su gibi altyapı sorunlarını çözerek, yatırımları arttırması. Örneğin ülke genelinde elektrik sorunu var, bu parayla bu sorun çözülürse ülkede sanayi de gelişir ticaret de artar" - "İsviçre'den iade edilen 322 milyon dolar fakirlere veriliyor deniyor ama seçimler yaklaşıyor ve iktidar bu parayı kendi çevresine dağıtmamalı"

Haber 12-07-18 12:36

Maldivler'deki siyasi kriz

Maldivler eski Devlet Başkanı Mamun Abdül Gayyum'un da yargılandığı davada, savcılar, Gayyum'la beraber iki yüksek hakimin de aralarında bulunduğu 9 sanığı terörle suçladı

Haber 20-03-18 23:23

Devrimin 7. yılında Yemen'de umutlar sürüyor

Yemenli devrimcilerden siyasi aktivist Muhammed: "Gençler, devrimin silah zoruyla hezimete uğratıldığını zımnen itiraf ediyorlar. Ancak devrimin sırtı yere gelmez. Ülkenin içinde bulunduğu çıkmazdan ancak devrimin 'modern medeni devlet' hedefini gerçekleştirerek kurtulabiliriz" - Yemenli yazar ve siyasi analist: "Devrimden sonraki ilk üç yıl, ülke siyasi, ekonomik ve güvenlik açısından büyük yol katetti, silahın yerini diyalog aldı. Para biriminde istikrar yakalandı. Ancak bu başarı eski rejim yandaşlarını memnun etmedi" "Husi milislerle ittifak kuran eski rejim güçleri, devlet kurumlarındaki güçlü etkisini kullanarak hükümete kumpas kurdu. Anti devrim nedeniyle ülkenin içine girdiği krize rağmen devrimin hedefleri bir gün gerçekleştirilecek. Çünkü devrim halk için medeniyet ihtiva ediyor. Barbarlık, zulüm, kaos ve güç kullanarak yönetim anlayışını değil"

Haber 12-02-18 15:02

Hakkari şehidinin cenazesi memleketine uğurlandı

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz’ün cenazesi törenle memleketine uğurlandı.1 Şubat’ta Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesi’ne terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu yaralanan ve kaldırıldığı Hakkâri Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Piyade Sözleşmeli Muhammed Osman Akagündüz için tören düzenlendi.Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törene Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Dağ ve Komando Tugayı Kurmay Başkanı Albay Umut Öztürk, AK Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Hakkari eski Ak Parti Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, MHP İl Başkanı Fatih Özbek, kamu kurum ve kuruluş amirleri, polis ve askerî personel katıldı.Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehidin naaşı tören alanına getirilerek özgeçmişi okundu.

Haber 03-02-18 22:11

Somali'de başkanlık seçimi hangarda yapıldı

Aynı zamanda ABD vatandaşı da olan eski Başbakan Muhammed Abdullahi Muhammed, milletvekilleri tarafından Somali'nin yeni devlet başkanı seçildi. Oylama, Somali'de en güvenli alan olarak kabul edilen Afrika Birliği'nin başkent Mogadişu'daki üssü içerisinde

Haber 09-02-17 14:15

Maldivler: Amal Clooney ile Cherie Blair karşı karşıya

George Clooney'nin karısı Amal Clooney'nin hapisteki eski Cumhurbaşkanı Muhammed Naşid'i temyiz davasında savunmak için Maldivler'e gitti. Eski İngiltere Başbakanı Blair'in karısı da yeni hükümete danışmanlık yapıyor.

Haber 10-09-15 08:15

Muş’ta Mursi’ye Destek Eylemi

Mısır eski Devlet Başkanı Muhammed Mursi’nin idam kararının onanmasına Muş’ta tepki gösterildi.Muş İnanç ve Adalet...

Yurthaber 19-06-15 15:20

Eskişehir’de Mursi’ye Destek Eylemi

Eskişehir’de, Mısır eski Devlet Başkanı Muhammed Mursi’nin idam kararının onanmasına tepki gösterildi.Anadolu Gençlik Derneği üyeleri,...

Yurthaber 19-06-15 14:31

Mısır'da eski devlet başkanı Mursi'nin idam cezası onandı

Mısır'ın devrik devlet başkanı Muhammed Mursi hakkında verilen ölüm cezası onandı.

Haber 16-06-15 14:28

Mısır'da eski devlet başkanı Mursi'ye ömür boyu hapis cezası

İktidardan uzaklaştırıldıktan sonra hakkında çok sayıda dava açılan Mısır'ın devrik devlet başkanı Muhammed Mursi müebbet hapis cezasına mahkûm edildi.

Haber 16-06-15 13:43

Mısır'da darbeyle devrilen Mursi'ye ömür boyu hapis cezası

Mısır'da 2013 yılında askeri darbeyle devrilen eski devlet başkanı Muhammed Mursi, 'casusluk yapma' suçlamasıyla ömür boyu hapse mahkum edildi.

Haber 16-06-15 12:45

Mısır'da eski devlet başkanı Mursi idama mahkûm edildi

İktidardan uzaklaştırıldıktan sonra hakkında çok sayıda dava açılan Mısır'ın devrik devlet başkanı Muhammed Mursi, ilk kez ölüm cezasına çarptırıldı.

Haber 16-05-15 13:59

Maldivler'in eski lideri yerde sürüklenerek mahkemeye götürüldü

Asya ülkesi Maldivler'in eski Devlet Başkanı Muhammed Naşid çıkarıldığı duruşmaya çıkmadan önce gazetecilere açıklama yapmak isteyince polis tarafından yerlerde sürüklenerek mahkeme salonuna sokuldu.

Haber 24-02-15 09:30

Mursi, İran Devrim Muhafızlarına devlet sırrı sızdırdı

Mısır'ın devrik cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, devlet sırlarını İran devrim Muhafızları'na sızdırmakla suçlandı. Savcılık, eski cumhurbaşkanıyla diğer 35 kişinin Mısır'ın istikrarını bozma planı hazırladıklarını öne sürdü.

Haber 23-02-14 20:00

Yemen Eski Devlet Başkanının Yeğeni De Taksim Eylemcilerinden

Taksim Gezi Parkı gösterilerinde Yemen’in devrik Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'in yeğeni Yahya Muhammed Abdullah...

Yurthaber 14-06-13 15:42