Military Action Haberleri

Fiyatı 789 TL'ye düştü! Stanley Klasik Trigger-Action Termos Bardak indirimde

İçeceklerinizi gün boyu sıcacık tutacak, kolay taşınabilir, ağırlık yapmayan kaliteli bir termos arıyorsanız doğru yerdesiniz! Yılların eskitemediği marka Stanley'in en sevilen termos modellerinden Stanley Klasik Trigger-Action Termos Bardak indirime girdi. Kısa süreli bu fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Yemek 2024-01-18 12:28:25

İlk film vizyondayken Cruella 2 için kollar sıvandı

Oscar ödüllü Emma Stone’un başrolünü üstlendiği 101 Dalmaçyalı'nın live-action versiyonu Cruella Amerika’da vizyondaki ikinci haftasını tamamladı. Salgın döneminde adeta sinema sektörüne yeni bir nefes getiren film gişede istenilenin üzerinde bir başarı yakaladı.

Trend 2021-06-08 15:35:25

Enuygun, iklim kampanyası Time for Climate Actiona katıldı

Enuygun, iklim kampanyası "Time for Climate Action"a katıldı

Yurthaber 2021-04-22 12:07:33

500 öğretmen ve öğrenci Erasmus ile yurtdışına eğitime gidecek

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, 500 öğretmen ve öğrencinin European Region Action Scheme for the Mobility of University Students (ERASMUS) ile yurtdışı eğitime gideceğini söyledi.İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol yaptığı açıklamada, "Müdürlüğümüz ERASMUS+programı, okul eğitimi alanında ERASMUS akreditasyonuna hak kazanmıştır.

Yurthaber 2021-03-31 10:33:05

Nostalji sevenlere müjde: Twisted Metal dizi oluyor!

İlk oyunu 1995 yılında yayınlanan ve PlayStation tarihinin kült markalarından biri haline gelen Twisted Metal‘in live-action bir dizi uyarlaması yapılacağı açıklandı.

Magazin 25-02-21 08:32

Emma Stone'lu Cruella'nın fragmanı yetti

Oscar ödüllü oyuncu Emma Stone’un başrolünü üstlendiği 101 Dalmaçyalı'nın merakla beklenen live-action versiyonu Cruella, fragmanıyla bazı Disney filmlerinin izlenme oranlarını geçti.

Trend 22-02-21 15:44

Bu halini unutun! Emma Stone, Cruella için bambaşka biri oldu

Oscar ödüllü Emma Stone’un başrolünü üstlendiği 101 Dalmaçyalı'nın live-action versiyonu Cruella'nın afişi çıktı. Emma Stone’un değişimi görenleri şaşırttı.

Trend 17-02-21 12:07

Sevgililer Günü yaklaşırken uzmanlar uyardı: Dolandırıcılara dikkat!

İngiltere'de dolandırıcılıkla mücadele eden kuruluşlardan UK Action Fraud, ülkede koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamalar döneminde sahte romantik ilişkilere dayalı dolandırıcılıklarda artış olduğunu açıkladı. UK Action Fraud'un verilerine göre, İngiltere'de 2020'de, 2019'a kıyasla bu tür ilişkiler yoluyla banka üzerinden para transferiyle yapılan dolandırıcılıklar yüzde 20 arttı.

Haber 10-02-21 13:42

Harry Potter dizi oluyor

WarnerMedia, HBO Max’te yayınlanacak bir live-action Harry Potter dizisi hazırlamak için senaristlerle görüşmeye başladı.

Magazin 26-01-21 07:41

Emma Stone bu proje için tanınmaz hale gelmişti... Her şey boşa mı gitti?

Disney, aralarında Emma Stone'un başrolünü üstlendiği Cruella filminin de olduğu bir dizi yeni projesi için karar verme aşamasında. Dünyanın dört bir tarafında sinema salonları koronavirüs tedbirleri kapsamında kısıtlı olarak çalışıyor. Disney, live-action filmleri vizyondan çekerek Disney+'ta yayınlayabilir.

Trend 23-11-20 08:27

Dungeons & Dragons hayranlarına dev müjde

Ülkemizde Zindanlar ve Ejderhalar olarak bilinen Dungeons & Dragons’un live-action dizisi yolda.

Trend 03-11-20 08:19

Sega, sevilen oyunu Yakuza’nın filmini çekmeye hazırlanıyor

Sega, Yakuza oyununun live-action filmi için senarist arıyor.

Trend 25-09-20 13:07

Balıkesir’de polis son 1 ayda 19 silah yakaladı

Balıkesir’de polis ekipleri son 1 ayda il genelinde yaptıkları operasyonlarda 19 ateşli silah ile bu silahlara ait 79 fişek ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il ve ilçeler genelinde yaptıkları operasyonlarda; Balıkesir İl merkezinde, 1 adet Kurusıkı tabanca, Ayvalık İlçesinde, 1 adet 7,65 mm Çapında Sigsauver marka ruhsatsız ateşli silah, 1 adet 9 mm çapında Colt marka ateşli silah ve 8 adet fişek, Üzerinde Type Krup Esse ibaresi bulunan 1 adet av tüfeği ve tüfeğe ait 12 adet fişek, 1 adet Sig sauer marka tabanca, Bandırma İlçesinde, 1 adet pompalı uzun namlulu tüfek ve 21 fişek, 1 adet 7, 65 mm(markasız) ruhsatsız tabanca, 1 adet Sig Sauer marka ruhsatsız tabanca 2 fişek, 1 adet 36 Cal marka model bilgisi bulunmayan ateşli silah ve 1 adet fişek, Bigadiç İlçesinde, 1 adet 9 mm çapında Sar-9 Mete marka ateşli silah ve 14 adet fişek, Burhaniye İlçesinde, 1 adet kurusıkı Retay Mod 92 ibareli kurusıkı tabanca, Olayda kullanılan 1 adet Sarsılmaz Kılınç 2000 Mega marka ruhsatlı ateşli silah, Edremit İlçesinde, 1 adet üzerinde ibare bulunmayan 7,65 mm çapında ruhsatsız ateşli silah ve 3 adet fişek, 1 adet French Military Police ibareli 7,65 tabanca ve tabancaya ait 4 adet 7,65 fişek, 1 adet üzerinde ibare bulunmayan Kurusıkı tabanca ve tabancaya ait 10 adet fişek, Erdek İlçesinde, 1 Adet First Class marka ruhsatlı av tüfeği, 1 adet 9 mm Sig Sauer marka ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek,Savaştepe İlçesinde 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve Gönen İlçesinde, 1 adet Kurusıkı tabanca, olmak üzere toplam, 10 adet Ruhsatsız ateşli silah, 1 adet Ruhsatlı ateşli silah, 2 adet Ruhsatsız av tüfeği, 4 adet Kurusıkı silah, 2 adet olayda kullanılan ruhsatlı pompalı tüfek ve bu silahlara ait 79 adet fişek ele geçirildi.

Yurthaber 09-08-20 19:11

The Witcher için bir de animasyon dizisi yapılacak

Görünen o ki Netflix’in The Witcher ile ilgili tek planı live-action diziden ibaret değil. Sızdırılan son bilgilere göre, Netflix The Witcher animasyonu için de kolları sıvamış durumda.

Trend 02-10-19 09:54

Dünya, ‘Geleceği Yazan Kadınlar’ı dinledi

Turkcell’in Geleceği Yazan Kadınlar projesi, Birleşmiş Milletler Haftası’nda New York’ta anlatıldı.Turkcell kadınların teknoloji alanında istihdamını ve girişimciliğini artırmak amacıyla başlattığı Geleceği Yazan Kadınlar projesi ile örnek iş modeli olarak bir kez daha dünyanın karşısına çıktı.Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş, 27 Eylül’de ABD’nin New York kentinde Business Call to Action (BCtA) 9’uncu yıllık forumu kapsamında düzenlenen panele konuşmacı olarak katılarak, bu konuda elde ettikleri uzmanlık ve tecrübelerini etkileyici bir sunumla dile getirdi.

Haber 30-09-19 10:38

Etiyopya’da saldırganlar iki yardım görevlisini öldürdü

Birleşmiş Milletler (BM), Etiyopya’nın Gambella şehrinde iki yardım görevlisinin mülteci kampından dönerken saldırganlar tarafından öldürüldüğünü açıkladı.BM, Etiyopya’nın Sudan sınırında bulunan Gambella şehrindeki Nguenyyiel mülteci kampında yer alan çocuk beslenme merkezinden dönen ABD merkezli Action Against Hunger adlı yardım kuruluşunda görevli iki personelin kimliği bilinmeyen saldırganlar tarafından öldürüldüğünü bildirdi.

Haber 06-09-19 12:13

Genç tiyatrocular Almanya’da festivale katıldı

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu öğrencileri Almanya’nın Treptow-Köpenick Belediyesi’nin düzenlediği “Sommerfest” ve “Avrupa Demokratik Eylem Haftası” (European Democratic Action Week) adlı etkinliklere katıldı.Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu öğrencileri, Tepebaşı Belediyesi’nin kardeş şehirlerinden biri olan Almanya’nın Treptow-Köpenick Belediyesi’nce düzenlenen “Sommerfest” ve “Avrupa Demokratik Eylem Haftası” (European Democratic Action Week) adı ile ikinci defa gerçekleştirilen gençlik kampına katıldı.Tiyatronun beş öğrencisi ile Tepebaşı Belediyesi Tiyatro ve Drama Eğitmeni Selçuk Tuzcuoğlu’nun katıldığı ilk organizasyon olan Sommerfest’te, Tepebaşı Belediyesi’nin projeleri Selçuk Tuzcuoğlu tarafından, gençler ile ilgili projeler ise gençlik tiyatrosu öğrencileri Hilal Çetin ve Meltem Ayaz tarafından katılımcılara anlatıldı.

Yurthaber 05-09-19 15:19

Turkcell’in projesi, BM’nin desteklediği sürdürülebilir kalkınma programına dahil oldu

Dijital operatör Turkcell, şirketlerin sürdürülebilir kalkınma amaçlarına ulaşma sürecindeki faaliyetlerini hızlandırmayı hedefleyen Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın Business Call to Action (BCtA) ağına katıldı.Dijital operatör Turkcell, şirketlerin sürdürülebilir kalkınma amaçlarına ulaşma sürecindeki faaliyetlerini hızlandırmayı hedefleyen Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın Business Call to Action (BCtA) ağına katıldı.

Haber 18-07-19 12:43

Geleceği Yazan Kadınlar Projesi Business Call to Action ağına katılıyor

Ülkenin her yerindeki kadınlara mobil uygulama geliştirme ve girişimcilik eğitimleri verilerek uzaktan çalışma olanakları sunan "Geleceği Yazan Kadınlar Projesi", artık Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Business Call to Action iş birliğinin bir parçası - Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: - "Kadınların evde veya okulda önde gelen teknoloji şirketleri için çalışabilecekleri yeni bir iş ekosistemi ortaya çıkarılmasına öncülük ediyoruz"

Yurthaber 18-07-19 12:41

Geleceği Yazan Kadınlar Projesi Business Call to Action ağına katılıyor

Ülkenin her yerindeki kadınlara mobil uygulama geliştirme ve girişimcilik eğitimleri verilerek uzaktan çalışma olanakları sunan "Geleceği Yazan Kadınlar Projesi", artık Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Business Call to Action iş birliğinin bir parçası - Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan: - "Kadınların evde veya okulda önde gelen teknoloji şirketleri için çalışabilecekleri yeni bir iş ekosistemi ortaya çıkarılmasına öncülük ediyoruz"

Haber 18-07-19 12:37

PUBG Mobile askeri üs bölgesi nerede?

Military ile alakalı bilinmesi gereken her şey bu yazıda!

Trend 01-07-19 10:00

Uncharted sonunda beyaz perdeye uyarlanıyor

Artık oyun dünyasındaki kült yapımların beyaz perdede boy göstermesine alıştık diyebiliriz. Hatırlanacağı üzere son olarak Pokemon ilk live-action filmiyle sinema severlerin karşısına çıkmıştı.

Trend 10-06-19 09:11

Nintendo , Pokemon Detective Pikachu 2 duyurusunu gerçekleştirdi

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de vizyona giren Pokemon Detective Pikachu, beklentilerin gerisinde bir gişe performansına imza atmıştı. Genel kanı ilk live-action pokemon filminin rahatlıkla 500 milyon dolar barajını aşacağı yönündeydi. Fakat beklenen olmadı. Dedektif Pikachu’nun hikayesini konu edinen yapım 400 milyon doları bile henüz görebilmiş değil.

Trend 30-05-19 12:02

Sonic filmi, 2020 yılına ertelendi

Son dönemde oyun karakterlerinin beyaz perdede boy göstermesine alıştık. Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Pokemon’un ilk live-action filmi vizyona girmiş, fakat gişe hasılatı olarak beklentilerin altında bir performans ortaya koymuştu.

Trend 28-05-19 10:53

Lise Öğrencilerinden “Actıon Fest” Festivali

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Karesi Albay Cafer Tayyar-Nuran Oğuz Anadolu Lisesi öğrencilerince hazırlanan “Action Fest” Bilim, Tarih, Spor ve Kültür Festivalinin açılışında idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.Matematik, Biyoloji, Kimya, Fizik, Edebiyat, Coğrafya, Müzik, Felsefe, Beden Eğitimi, İngilizce, Din Kültürü, Tarih, Kodlamadan oluşan projelerle toplamda 22 bilimsel ve kültürel projenin sergilendi.

Yurthaber 28-04-19 14:00

Ekoloji Kurtları Büyükşehir’de

Antalya Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BİLSEM) yürüttüğü “Ecogeeks İn Action” projesi kapsamında yabancı öğrenci ve öğretmenler Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek, yürütülen çevre projeleri hakkında bilgi aldı.Türkiye Ulusal Ajansı’nın hibe desteği ile yürütülen ‘Ecogeeks İn Action’ adlı proje Antalya Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) işbirliğiyle hayata geçiriliyor.

Yurthaber 27-03-19 12:05

The Lion King filminden yeni teaser yayınlandı

Aslan Kral’ın (The Lion King) live-action uyarlamasından 91. Oscar Ödül Töreni’ne özel yeni bir teaser görücüye çıktı.

Trend 25-02-19 08:30

Elektronik Atıklar Konulu AB Projesi Ekibi ÇOMÜ’de

Avrupa Birliği tarafından desteklenen COST Action ES 1407 kodlu “European network for innovative recovery strategies of rare earth and other critical metals from electric and electronic waste (ReCreew)” projesinin grup toplantısı; Almanya Hamburg Teknoloji Üniversitesi (TUHH), Boğaziçi Üniversitesi (BOUN), Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTU) ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nden (ÇOMÜ) katılımcılarla ÇOMÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü bünyesinde gerçekleştirildi.Toplantıya katılan temsilciler, Prof.

Yurthaber 14-01-19 16:05

Her Bağış, Yeni Bir Hayattır Fotoğraf Sergisi GKV’de Açıldı

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IBDP) C11A sınıfı öğrencileri tarafından CAS Projeleri kapsamında (C-Creativity), A-Action (Hareket) ve S-Service (Toplum Hizmeti) ) “Her Bağış, Yeni Bir Hayattır” adlı fotoğraf sergisi açıldı.GKV Özel Liseleri Biyoloji Öğretmeni Özge Atiker Arıca rehberliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan ve organ bağışına dikkat çekmeyi hedefleyen sergi açılışına GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir, Müdür Yardımcıları Mevlüt Duman, Engin Biba, GKV Özel Liseleri IBDP Koordinatörü Özlem Kara, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yurthaber 22-11-18 12:05

Pokemonlar beyaz perdeye geliyor!

Dünyanın en çok izlenen çizgi filmlerinden biri olan Pokemon, nihayet beyaz perdeyle buluşuyor. İlk live-action Pokemon filmi Pokemon Detective Pikachu için merakla beklenen fragman yayınlandı.

Haber 13-11-18 10:49

Genç tiyatrocular Almanya’dan döndü

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu öğrencileri, Almanya’da düzenlenen “Avrupa Demokratik Eylem Haftası” etkinliğine katıldı.Tepebaşı Belediyesi Gençlik Tiyatrosu öğrencileri 10-16 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın Berlin şehrinde “European Democratic Action Week” adıyla ilk defa gerçekleştirilen gençlik kampına katıldı.

Yurthaber 19-09-18 14:15

Enhancing women’s participation in the armed forces focus of annual OSCE discussion

Ways to enhance women’s participation in the armed forces were a key area of focus at this year’s Annual Discussion on the Implementation of the OSCE Code of Conduct on Politico-Military Aspects of Security, held today in Vienna.

Haber 14-06-18 11:17

Business leaders express support for the WTO and call for action on priority issues

Senior business representatives meeting today (7 June 2018) at the WTO headquarters discussed how the WTO could help them address the challenges they face in conducting global trade.

Haber 08-06-18 16:26

Turkey sets up 11th observation post in Syria’s Idlib

The Turkish Armed Forces (TSK) have set up the 11th observation post in the Idlib province of northern Syria in a bid to monitor an ongoing truce between the Syrian regime and armed opposition groups, the military announced in a written statement on May 14.

Haber 14-05-18 11:27

EU: JCPOA is crucial for security of the region, we deeply regret the announcement

 The European Union (EU) deeply regrets the announcement by US President Trump to withdraw from the Joint Comprehensive Plan of Action (JCPOA), the declaration by the High Representative on behalf of the EU following US President Trump's announcement on the Iran nuclear deal (JCPOA) said.

Haber 09-05-18 11:47

Rouhani on JCPOA: Iran lived up to all its commitments, US is unfaithful

Speaking in a televised address to the people on the Joint Comprehensive Plan of Action (JCPOA), Iranian President Hassan Rouhani said: “As verified by the International Atomic Energy Agency (IAEA), Iran has lived up to all its commitments and tonight, it was revealed who the unfaithful is”.

Haber 09-05-18 11:27

Turkey: 21 get life sentences over ‘postmodern’ coup

Former military chief Ismail Hakki Karadayi, his deputy Cevik Bir are also among convicts who receive life terms

Haber 13-04-18 18:43

Sihirli Flüt Şefika Kutluer Londra'da Kanser Vakfı yararına resital verdi

 "Sihirli Flüt" olarak bilinen ünlü sanatçı Şefika Kutluer, Londra'da SCAT (Skeletal Cancer Action Trust) Kemik Kanseri Vakfi yararına, "Resim ve Müzik Buluşması"  adıyla düzenlenen sanat gecesinde bir resital verdi.

Haber 02-03-18 11:33

Sihirli Flüt Şefika Kutluer Londra'da Kanser Vakfı yararına resital verdi

"Sihirli Flüt" olarak bilinen ünlü sanatçı Şefika Kutluer, Londra'da SCAT (Skeletal Cancer Action Trust) Kemik Kanseri Vakfi yararına, "Resim ve Müzik Buluşması"  adıyla düzenlenen sanat gecesinde bir resital verdi.

Haber 02-03-18 09:05

Serdar Turgut yazdı: İşte ABD'nin Türkiye'ye karşı hazırladığı ordu

Habertürk gazetesi yazarı Serdar Turgut köşesinde, Pentagon’un ABD Kongresi'ne sunduğu Suriye raporunu yazdı. Turgut SDG içinde yer alan Suriyeli Hıristiyan Syriac Military Council'in, Deyrizor bölgesinden ayrılıp Afrin’e, YPG’ye yardım için geçme kararı aldığını da aktardı.

Haber 12-02-18 14:23

İsrail Hükumeti Türk şirketi ile Tahkime gitme kararı aldı

Ünlü iş adamı ve siyasi Ahmet Reyiz Yılmaz’ın yüksek miktardaki vergi temelli sorunu ile ilgili talebini kabul eden İsrail Hükümeti, Yılmaz’ın sahibi olduğu Türk şirketi ile beraber uzlaşma ve çözüm için Tahkime gitmeye karar verdi.İsrail Savunma Sanayi kuruluşu IMI ve Türk şirketi Yılmazlar İnternational arasında çıkan yüksek miktardaki vergi temelli sorunun çözümü için İsrail hükümeti adım atarak inisiyatif aldı ve şirketin tahkim talebine olumlu cevap verdi.Ünlü iş adamı ve siyasilerden Ahmet Reyiz Yılmaz’ın sahibi olduğu ve 23 Yıldır İsrail’de faaliyette olan Türk şirketi Yılmazlar Holding ile İsrail Savunma Bakanlığı ve bağlı kuruluşu İsrail Askeri Silah Sanayi Israel Military Industry (IMI) arasında yaşanan sorunların çözümü için İsrail Hükümeti aracı oldu ve taraflar arasında uzlaşma sağlanmak üzere Tahkime gitmeye karar verildi.Karar üzerine bir açıklama yapan Ahmet Reyiz Yılmaz, "İsrail Hükümeti kendilerine yaptığımız talebimizi geri çevirmedi.

Haber 05-02-18 09:38

Turkey’S Top Soldier Inspects Troops In Syrian Border Amid Deployment To Idlib

– Chief of General Staff Gen. Hulusi Akar carried out inspections at military posts near the Syrian border on Friday, as

Yurthaber 14-10-17 16:17

İngiltere'de iki neoNazi grup daha yasaklandı

Tüm faaliyetleri yasaklanan gruplar Scottish Dawn (İskoç Şafağı) ve NS131 (Nasyonel Sosyalist Anti-Kapitalist Aksiyon). 2016'da da National Action adlı grup için benzer bir karar alınmıştı. İngiltere İçişleri Bakanı Amber Rudd, "Rezil ırkçı grubun başka isimler altında gösteri sahnelemesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber 28-09-17 18:52

Obama: DACA’nın İptali Hata

Göçmen çocukların ülkede kalmasına yardımcı olan DACA (Deferred Action for Childhood Arrivals) programının yürürlüğe koyan Amerika eski Başkanı Barack Obama, programın Trump yönetimi tarafından iptal edilmesine tepki gösterdi.

Haber 05-09-17 23:15

DACA’ya İptal Kararı

Amerikan yönetimi eski Başkan Barack Obama döneminde yürürlüğe giren ve göçmen çocukların ülkede kalmasına yardımcı olan DACA (Deferred Action for Childhood Arrivals) programını iptal etti.

Haber 05-09-17 18:21

DACA'yla İlgili Kararın Salı Günü Alınması Bekleniyor

Beyaz Saray, Başkan Donald Trump’ın, eski Başkan Barack Obama döneminde işleve konulan ve göçmen çocukların ülkede kalmasına yardımcı olan DACA (Deferred Action for Childhood Arrivals) programıyla ilgli kararını Salı günü açıklayacağını belirtti.

Haber 02-09-17 17:18

Turkey Set To Open Largest Military Camp In Somalia

– A Turkish military training camp is set to open in the Somali capital Mogadishu next month, the Somali defense minister

Yurthaber 04-08-17 16:01

ABD ordusu Viagra ve benzeri ilaçlara neden milyonlarca dolar harcıyor?

Başkan Donald Trump, trans bireylerin (cinsiyet değiştirenlerin) orduya alınmaması kararını "maddi maliyetlere" bağladı. Military Times gazetesine göre ise Amerikan ordusu 2011'den bu yana, ereksiyon bozukluğunun tedavisinde kullanılan Viagra, Cialis ve benzer ilaçlara 294 milyon dolar harcadı. Ülkede bazı çevreler, "Bu ilaçlar kimin içindi?" diye soruyor.

Haber 28-07-17 07:52