Harry Potter Serisi Haberleri

Sinemaseverler filme bu hafta doyacak! 9 film birden vizyona girdi (15 Nisan 2022)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 5'i yerli 9 film sinemaseverlerle buluştu. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 15-04-2022 12:29

Harry Potter’ın yıldız ismi Daniel Radcliffe rotasını yönetmenliğe çevirdi

J.K. Rowling’in kitabından uyarlanarak sinema perdesinde seyircisiyle buluşan Harry Potter serisi tüm dünyada izlenme rekorları kırmıştı. Sinema dünyasının kült yapımlarından biri olarak kabul edilen Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, kendi yazdığı uzun metraj film senaryosunu yönetmek istediğini açıkladı.

Trend 06-04-2022 17:54

Harry Potter serisi devam edecek mi? Başrolü Daniel Radcliffe beklenen açıklamayı yaptı

Harry Potter serisi dünyanın en çok takip edilen filmlerin başında geliyor. 21 sene önce ilk filmi Harry Potter: Felsefe Taşı ile büyük bir hayran kitlesine kavuşmayı başaran yapımın yeninden başlayacağını yönelik olarak söylentiler dolaşıyordu. İddialara serinin başrol oyuncusu Daniel Radcliffe “Geri dönmek için çok erken” sözleriyle noktayı koydu.

Trend 21-03-2022 17:48

ABD'de bir papaz Harry Potter ve Twilight kitaplarını yaktırdı! Ateşin etrafında toplanıp...

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir papaz, büyü ve cadılıkla ilgili olduğunu savunduğu Harry Potter ve Twilight (Alacakaranlık) serileri kitaplarını yaktırdı.

Haber 05-02-2022 00:58

Hindistan'da bir ilk! Metaverse'de düğün yapacaklar: Gelinin ölen babası da katılacak

Metaverse çılgınlığı düğünlere de sıçradı. Hintli bir çift, sanal gerçeklik evreni "metaverse"de gerçekleştirilecek Harry Potter temalı bir düğünde evlenmeye hazırlanıyor. 24 yaşındaki Dinesh Sivakumar Padmavathi ve 23 yaşındaki nişanlısı Janaganandhini Ramaswamy'nin türünün Hindistan'daki ilk örneği olacak metaverse düğününe gelinin vefat eden babası da katılacak. İşte metaverse düğününün detayları...

Haber 24-01-2022 15:52

Harry Potter efsanesi yeniden başlıyor! Yeni serinin detaylarını anlattı

Harry Potter’ın yapımcıları, dünyanın hemen hemen her noktasında büyük bir hayran kitlesine sahip olan serinin yeniden başlayacağını duyurdu. Harry Potter hayranlarını sevindiren haberde serinin yeni detayları da ortaya çıktı. Harry Potter’ın yaratıcısı olan JK Rowling'e yapılan eleştirilere rağmen yeni seride eşcinsel, azınlık ve trans bireylerin rol alacağı belirtildi.

Trend 17-01-2022 16:56

Tom Felton, Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş özel bölümündeki hataları ti’ye aldı! Hayranlarını gülümsetti

Harry Potter serisinin 20. yılını kutlamak için oyuncular yeniden Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş özel bölümünde bir araya geldi. Hazırlanan özel bölümdeki hatalar seyircileri şaşırttı. Yeni yılın ilk gününde yayınlanan özel bölümdeki hataları serinin sevilen oyuncusu Tom Felton, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ti’ye aldı.

Trend 05-01-2022 17:03

Sosyal medya bu hatayı konuşuyor! Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş özel bölümündeki yanlışlık şaşkına çevirdi

Harry Potter serisinin vizyona girişinin 20. yılını kutlamak için Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş adında özel bir bölüm yayınladı. Harry Potter hayranlarını mutlu eden özel bölümde şaşkına çeviren bir hata yapıldı.

Trend 04-01-2022 17:02

2022 Harry Potter Hogwarts'a Dönüş nerede yayınlanacak? Harry Potter ne zaman çıkacak?

Yeni yıla girilmesiyle beraber Harry Potter: Hogwarts'a Dönüş filmi merakla takip edilmeye başlandı. Cumartesi günü, yayınlanması beklenen Harry Potter serisinin özel bölümü dünya çapında yayınlanacak. Peki seneler sonra tekrardan bir araya gelen ekibin rol aldığı 2022 Harry Potter Hogwarts'a Dönüş nerede yayınlanacak ve film ne zaman çıkacak? İşte merak edilenler...

Trend 01-01-2022 23:12

Daniel Radcliffe, Hogwarts’a Dönüş (Return to Hogwarts) bölümü öncesinde samimi bir itiraf yaptı

Harry Potter serisinin 20. yılına özel olarak yayınlanacak Hogwarts’a Dönüş (Return to Hogwarts) bölümü öncesinde başrol oyuncusu Daniel Radcliffe samimi bir itirafta bulundu. Henüz 11 yaşındayken Harry Potter setine adım attığını dile getiren Radcliffe, "İlk öpücüğüm buradaki birine bağlı, ilk kız arkadaşlarım buradaydı. Her şey bir yerde Potter setinden çıkıyor" dedi.

Trend 29-12-2021 12:34

Harry Potter yıldızını görenler tanıyamadı! 20 yıl sonra aile fotoğrafını yayınladı, hayranları şaşkınlık yaşadı

Sinema dünyasının en sevilen yapımları arasında kabul edilen Harry Potter serisinin çocuk oyuncuları yıllar içindeki değişimleriyle hayranlarını şaşırtıyor. İkonik seride Terence Higgs karakterine hayat veren Will Theakston, 20 yıl sonra ailesiyle çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Serinin hayranları sevilen oyuncuyu tanımakta zorluk çektiğini dile getirdi.

Trend 28-12-2021 10:29

Return to Hogwarts ile kısa bir süre için de olsa geri dönen olan Harry Potter'ı sevenlerin mutlaka görmesi gereken ürünler

Return to Hogwarts sayesinde Harry Potter karakterlerinin tekrar izleyicilerin karşısına çıkacak olması, birçok kişiyi heyecanlandırıyor. Hazır Harry Potter evreni tekrar gündemdeyken göz atılması gereken birçok ürün çeşidi bulunuyor. Gelin, büyüleyici Harry Potter ürünlerini beraber inceleyelim.

Haber 23-12-2021 11:28

‘Harry Potter: Hogwarts’a Dönüş’ filminden yeni fragman geldi! Tanıtımdaki detaylar dikkat çekti

Dünyanın en sevilen fantastik film serilerinden biri olarak kabul edilen Harry Potter’ın oyuncuları 20. yıla özel olarak yeniden bir araya geliyor. Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson’un yeniden bir araya geleceğe özel bölüm Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts 1 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 21-12-2021 16:23

Dünyanın en büyük koleksiyonuna sahip! Harry Potter bağımlılığı herkesi şaşırttı

47 yaşındaki Tracey Nicol-Lewis'in JK Rowling'in çalışmalarına olan tutkusu, 2002 yılında oğlunun doğumundan kısa bir süre sonra Harry Potter ve Felsefe Taşı'nı ilk izlediğinde başladı. Dünyanın en büyük Harry Potter hayran koleksiyonuna sahip olan Tracey Nicol-Lewis, düğününde de büyücülük temasını kullandı.

Trend 13-12-2021 16:53

Return to Hogwarts (Hogwarts’a Dönüş) filminden ilk görsel yayınlandı! Oyuncuların değişimleri şaşırttı

HBO, Harry Potter 20. Yıl Özel Buluşması Return to Hogwarts'tan başrol oyuncularının yer aldığı ilk görseli yayınladı. Harry Potter hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği 20. yıla özel çekimden ilk kare geldi. Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint’in 20 yıldaki değişimi görenleri şaşırtmayı başardı.

Trend 09-12-2021 15:55

Harry Potter fanatiği olan Janice Burnett, evinin Gryffindor Ortak Salonu’na dönüştürdü

Cheshire’da yaşayan 53 yaşındaki Janice Burnett, 10 yıl öncesinde Harry Potter serisinin ilk filmini izlediğinde büyücülük dünyasına takıntılı hale geldi. Yaklaşık 10 yıldır Harry Potter koleksiyonu yapan Burnett, tavan arasını büyülü bir tapınağa dönüştürmeyi başardı.

Trend 24-11-2021 10:33

Harry Potter’ın yönetmeni konuştu! Snape rolü için Alan Rickman’ı zorla ikna ettiğini kabul etti

Harry Potter serisinin vizyona girişinin 20. yılına özel açıklamalar yapan kült yapımın yönetmeni Chris Colombus, Snape rolü için 2016 yılında hayata veda eden ünlü Alan Rickman’ı zor ikna ettiklerini itiraf etti. Colombus, Rickman'ın kötü bir adam olarak anılmak istemediği için rolü zorla kabul ettiğini ifade etti.

Trend 22-11-2021 15:41

Harry Potter ekibi 20 yılın ardından bir araya geliyor

Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın yıldızları Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint, HBO Max'te Hogwarts'a Dönüş isimli bir programla bir araya geliyorlar.

Magazin 17-11-2021 14:42

20 yıl sonra yeniden bir araya geliyorlar! Harry Potter ekibi “Hogwarts’a Dönüş” yapımı için toplandı

J.K. Rowling’in fantastik romanlarından oluşan Harry Potter serisi ilk film olan Harry Potter ve Felsefe Taşı’nın vizyona girişinin 20. yılında yeniden bir araya geliyor.

Trend 17-11-2021 14:09

Harry Potter film serisinin 20. yıl dönümünde yönetmeninden itiraf: Harry Potter başkası olacaktı

Harry Potter ve Felsefe Taşı yönetmeni Chris Columbus, Draco Malfoy karakterine hayat veren Tom Felton’un okuma provalarında Harry Potter’a hayat verdiğini itiraf etti. Saç rengi nedeniyle Tom Felton’un Harry Potter karakterini kaçırdığını sözlerine ekledi.

Trend 16-11-2021 16:25

Harry Potter’ın devam filmi için yeşil ışık yaktı! “Bu benim küçük bir fantezim”

Harry Potter'ın ilk iki filminde yönetmen koltuğunda oturduktan sonra serinin devamında yapımclık görevini üstlenen Chris Columbus yıllar sonra yeniden Harry Potter için yeşil ışık yaktı. Serinin tiyatroya uyarlanan hikayesi Lanetli Çocuk'u beyazperdeye aktarmak istediğini açıkladı.

Trend 09-11-2021 17:58

Yıllar sonra bir araya geldiler! Harry Potter hayranları beğeni yağmuruna tuttu

Dünyanın en sevilen ve geniş hayran kitlesine sahip olan Harry Potter film serisi, son filminin vizyona giriş tarihinin üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen gelişmeleri yakından takip ediyor. Draco Malfoy karakterine hayat veren Tom Felton, Weasley ailesiyle bir fotoğrafını paylaştı.

Trend 08-11-2021 12:25

Ünlü yönetmen Chris Columbus Harry Potter’ın devam filmi için yeşil ışık yaktı

Harry Potter serisinin ilk iki filminde yönetmen koltuğunda oturan, üçüncü filminin de yapımında bulunan Chris Columbus, serinin tiyatroya uyarlanan hikayesi Lanetli Çocuk'u beyazperdeye aktarmak istediğini söyledi.

Magazin 06-11-2021 08:15

Draco Malfoy hayranları Tom Felton, Cadılar Bayramı için Harry Potter’a dönüşerek hayranlarını şaşırttı

Tüm dünyada efsane haline gelen Harry Potter filmlerinde Draco Malfoy karakterine hayat veren Tom Felton, Cadılar Bayramı için seçtiği kostümle hayranlarını şaşırtmayı başardı.

Trend 03-11-2021 16:31

Beklenen akıllı saat geldi: OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition tanıtıldı!

OnePlus, bir süredir konuşulan Harry Potter temalı akıllı saati OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition'ı resmileştirdi. OnePlus Watch Harry Potter Limited Edition, OnePlus Watch'ı temel alsa da estetik olarak birkaç farklı dokunuşa sahip.

Haber 18-10-2021 16:17

OnePlus Watch Harry Potter Edition geliyor!

OnePlus Watch Harry Potter Edition için resmi ipuçları verildi. OnePlus'ın Hindistan Twitter hesabının paylaşımlarına bakılırsa, Çinli üreticinin Harry Potter temalı akıllı saati OnePlus Watch Harry Potter Edition yakında piyasaya sürülecek.

Haber 14-10-2021 14:21

Dünyanın en tehlikeli bahçesi! İçerisinde zehirli bitkileri barındıran Alnwick Bahçesi, merak uyandırıyor

Alnwick Zehir Bahçesi, Northumberland Düşesi’nin kişisel bir projesi olarak biliniyor. Bu bahçenin bir bölümü yüzlerce sayıdaki zehirli bitkilerden oluşuyor. Alnwick Bahçesi’ne gittiğinizde gülleri koklama konusunda tereddüt yaşayacağınıza eminiz. Çünkü bu bitkilerin kokusu dahi sizi öldürebilir. 2005’ten itibaren sınırlı bir şekilde turistlere açılan bahçeyi sizler için araştırdık.

Trend 15-09-2021 11:40

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi ne zaman çekildi? İşte Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin oyuncuları

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı bu akşam 20.00'da Kanal D ekranlarında seyircileriyle buluşacak. "Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi ne zaman çekildi?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Harry Potter film ve kitap serisi dünyada en çok ilgi gören seriler arasındadır. İşte Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin oyuncuları...

Trend 10-07-2021 20:52

Harry Potter Ateş Kadehi nerede çekildi? Konusu ne? İşte Harry Potter Ateş Kadehi oyuncuları...

"Harry Potter Ateş Kadehi" bu akşam 20.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak. "Harry Potter Ateş Kadehi nerede çekildi?" , "Konusu ne?" sorularının yanıtı merak ediliyor. Harry, Üçbüyücü Turnuvası'na katılmak için seçilir. Ancak bu kendi isteği ile olmaz. İşte Harry Potter Ateş Kadehi oyuncuları...

Magazin 03-07-2021 17:14

Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminin konusu nedir, oyuncuları kimdir? Harry Potter serisi kaç filmden oluşuyor?

Sinema tarihinde yer edinmiş olan fantastik film serisi olan Harry Potter'ın üçüncü filmi Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filmi sinemaseverler tarafından araştırılıyor. Serisinin kırılma noktalarının yer aldığı filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Harry Potter ve Azkaban Tutsağı filminin oyuncuları kimdir? Detaylar haberimizde..

Trend 26-06-2021 20:46

Harry Potter’ın 20. yıl dönümüne özel sürpriz program sevenlerini heyecanlandırdı

Warner Bros. Harry Potter'ın 20. yılını özel bir etkinlik ile kutlamaya hazırlanıyor. Hazırlanan beş günlük etkinlikte Harry Potter hayranları bir araya gelecek.

Trend 20-05-2021 12:30

Çernobil dizisinin Dyatlov'u, İngiliz aktör Paul Ritter yaşamını yitirdi

Harry Potter, James Bond filmleri ile Çernobil dizisinde rol alan İngiliz aktör Paul Ritter, 54 yaşında hayatını kaybetti. Paul Ritter, HBO'nun dünya çapında ses getiren Çernobil dizisinde Anatoly Dyatlov karakterini de canlandırmıştı.

Magazin 06-04-2021 21:13

Harry Potter’ın Ron’u Rupert Grint’in yeniden rol şartı duyanları şaşırttı

Dünyaca ünlü film serisi Harry Potter’da Ron Wiesley karakterine hayat veren Rupert Grint geçtiğimiz haftalarda 10 yıl süren filme dair samimi bir itirafta bulunmuştu. Ünlü oyuncu ses getiren itirafının ardından yeniden Harry Potter için kapılarını açtı. Grint projede bir kez daha rol alması için şartı olduğunu dile getirdi.

Trend 25-03-2021 16:57

Harry Potter’ın Ron’u Rupert Grint’ten film itirafı!

Dünyaca ünlü film serisi Harry Potter’da Ron karakterini canlandıran Rupert Grint, 10 yıl süren çekimlere dair samimi itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncunun yıllar sonra gelen itirafı Harry Potter sevenleri şaşkınlığa uğrattı.

Trend 15-03-2021 09:52

Yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayan fantastik romanlardan uyarlanan filmler!

Fantastik romanlar ve filmlerin büyülü dünyasına hayran olan pek çok kişi vardır. Özellikle hayatın gerçeklik kaosundan kaçmak ve yeniden mucizelere inanmak için fantastik dünyalar sevenlerini karşılar. Sizler için her bir sahnesinde yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayan fantastik romanlardan uyarlanan filmleri araştırdık.

Trend 04-03-2021 16:21

Çukur ve Yasak Elma yarışı... 1 Şubat 2021 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu mu? Dünkü reytingler açıklandı mı?

1 Şubat Pazartesi günü televizyonda yayınlanan programların ve dizilerin ne kadar reyting aldığını, diğer vatandaşlar tarafından da izleyip izlenmediğini merak ediyoruz. En çok 1 Şubat Pazartesi günü reyting sonuçları açıklanıyor. Peki 1 Şubat 2021 Pazartesi akşamı TV'de hangi programlar vardı ve nasıl yarıştılar?

Trend 02-02-2021 13:34

TV yayın akışı 1 Şubat 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

1 Şubat Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 1 Şubat Pazartesi akşamı Çukur, Harry Potter ve Melez Prens, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Sefirin Kızı ve Uyanış: Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 1 Şubat TV yayın akışı...

Trend 01-02-2021 11:19

Harry Potter film serisinden Game Of Thrones dizisine geçiş yapan 10 oyuncu

“Harry Potter” ve “Game of Thrones“ fantastik türde yapımlar olsa da aslında birbirlerinden tamamen başka dünyaları ifade eder. Ama her ikisinde de rol alan aktörler sayesinde iki yapımda gönlümüzde ortak bir payda da buluşmayı başardı. Tonks ve Osha karakterlerine hayat veren Natalia Tena gibi aktörlerden bazılarını tanıyor olsanız da diğerleri gerçekten sizi şaşırtabilir. Sizin için her iki seride de rol alan 10 aktörü derledik.

Trend 26-01-2021 11:41

Harry Potter dizi oluyor

WarnerMedia, HBO Max’te yayınlanacak bir live-action Harry Potter dizisi hazırlamak için senaristlerle görüşmeye başladı.

Magazin 26-01-2021 07:41

TV yayın akışı 25 Ocak 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

25 Ocak Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 25 Ocak Pazartesi akşamı Çukur, Harry Potter ve Zümrüdü Anka Yoldaşlığı, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Yasak Elma, Maraşlı, Sefirin Kızı ve Uyanış: Büyük Selçuklu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 25 Ocak TV yayın akışı...

Trend 25-01-2021 12:01