Kirde Haberleri

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 8. günü iftar menüsü

'Bugün iftara ne pişirsem?' sorusuna iftara hazırlık yapan birçok kişi yanıt arıyor. Ramazan ayının 8. gününde göz doyuran ve lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 18 Mart 2024 Pazartesi gününe özel hazırlanan Ramazan iftar menüsünü özellikle misafir sofralarına da tercih edebilirsiniz. Birçok kişinin damak zevkine uyan Ramazan menüsü haberimizde.

Yemek 18-03-2024 09:05

Kahve Dünyası, Jacobs, Nescafe... En sevilen kahve markalarında %60'a varan indirim

Tchibo'dan Kahve Dünyası'na, Starbucks'tan Nescafe'ye dünyaca ünlü kahve markalarında %60'a varan indirimler devam ediyor. Türk kahvesi, filtre kahve, kapsül kahve, granül kahve ve çok daha fazlasına uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz, seçtiğimiz markalardaki indirimleri keşfedin.

Yemek 14-03-2024 12:30

Ramazan'ın bereketini paylaşmanızı sağlayacak Ramazan kolileri

Ramazan ayı; paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini vurgulayan çok özel bir ay. Bu ayda ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek isteyenler için Ramazan kolileri en güzel seçeneklerden biri. Siz de gıda ve temel ihtiyaç malzemeleriyle dolu kolileri keşfederek Ramazan ayının bereketini sevdiklerinizle, ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak isterseniz, içeriğimizdeki Ramazan kolilerine göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Yemek 13-03-2024 22:13

Türk kahvesi, filtre kahve ve dahası... Kahve çeşitlerinde %50'ye varan indirim başladı

Kahve tutkunları buraya! En sevilen kahve markalarında bugüne özel %50'ye varan indirimler başladı. Türk kahvesinden filtre kahveye, kapsül kahveden latte, cappucino gibi kahvelere, her beğeniye uygun kahve çeşitlerindeki indirimleri keşfetmek için içeriğimizi okumaya devam edin.

Yemek 14-02-2024 14:39

Diğer Haber Etiketleri

barbun Kahve Dünyası Nescafe philips Starbucks Xiaomi kolonya beyaz lahana kuruyemiş sirke Kurban Bayramı bayram şekeri makarna bıçak Ramazan menüsü kuru üzüm konserve ekmek kahve makinesi blender çay makinesi kahve öğütücüsü espresso çaydanlık Gelinim Mutfakta çikolata kahve tarifi kahve Türk kahvesi diyet vegan beslenme baklava Ramazan tarifi Stanley arifoğlu çikolata çeşitleri daye hatun delonghi delonghi kahve makinesi ayva tatlısı baharat öğütücü baklava çeşitleri blender seti cappuccino çaydanlık modelleri çelik çaydanlık bugün ne pişirsem bitter çikolata espresso kahve makinesi espresso makinesi filtre kahve granül kahve hünnap elma sirkesi electrolux ıspanaklı börek kahvaltıda kahve çekirdeği kahve çeşitleri kahve değirmeni kahve dünyası filtre kahve kahve öğütücü yayla çorbası kemal kükrer nescafe classic nespresso nespresso kahve makinesi nespresso makinesi nasıl yapılır meze meze çeşitleri lokum latte macchiato madlen çikolata makarna nasıl yapılır makarna sosu püf noktası philips airfryer philips kahve makinesi sıkma sage tchibo tchibo cafissimo tchibo filtre kahve tchibo kahve soğuk kahve soğuk kahve tarifi tarif tava seti stanley termos stanley termos 1.3 starbucks filtre kahve starbucks içecekleri starbucks kahve çeşitleri starbucks kahveleri starbucks soğuk içecekler kuru incir kuru incirin faydaları kuru meyve kuru üzüm faydaları kumanya koli patates püresi pate ölçü aleti konserve kapağı nasıl kapatılır bastı makarna pişirme çeşitleri konserve nasıl yapılır kahve tarifleri soğuk konserve yapımı ve pratik bilgiler konserve tarifi glüt yemek tarifi dana rosto konserve kaç dakika kaynatılır evde konserve yapımı domates konservesi ne zaman yapılır tuzlu yiyecekler yeşil biber konservesi nasıl yapılır kek hamuru yeşil biber konservesi aşlama meyve ve sebze kirde kebabı gavurdağı yiyecekler meyve ve sebzeler düğü konserve yapımı nuar türk kahve doğrama leziz türk kahve makinesi türk kahvesi çeşitleri vegan yağsız fritöz konserve şişeleri nasıl kaynatılır konserve kaynatma şekli istan cevizi makarna sosu domatesli tarifi konserveler nasıl yapılır konserve yapımı tarifleri ev yapımı konserve sivri biber konservesi nasıl yapılır kışlık konserve yapımı kolay soğuk kahve tarifleri kekin ju, konserve tarifleri konserve kapağı kaynatma çiğ domates konservesi nasıl yapılır etli yılbaşı menüsü diyet ekmeği siyah kuru üzüm faydaları siyah kuru üzümün faydaları kuru üzümün faydaları nelerdir

Kirde

Kirde Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kirde Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Her masada tadına doyulamayacak kadar leziz ve pratik meze çeşitleri

Mezeler sofralarımıza renk ve lezzet katan pratik yiyecekler. Sohbeti de yemekten alınan keyfi de artırıyor. Peki kolayca hazırlayabileceğiniz lezzetli mezeler hangileri? Gelin hep birlikte içerikteki tarifleri inceleyelim.

Yemek 12-02-2024 13:47

Kahve severlerin vazgeçilmezi! İşte en çok tercih edilen kahve çeşitleri

Hayatımızda önemli bir yer tutan kahve; sohbetlerin, dostlukların ve keyifli anların vazgeçilmez parçası olan bir içecek. Zamanla dünya çapında popülerleşen farklı kahve çeşitleri ve demleme yöntemleriyle birlikte kahve deneyimimiz daha da zenginleşti. Bu listemizde espressodan filtreye, Türk kahvesinden granül kahveye en sevilenleri sizler için bir araya getirdik. Damak zevkinize en uygun kahveyi keşfetmek istiyorsanız, gelin en çok satan 10 kahve çeşidine birlikte göz atalım.

Yemek 19-01-2024 13:29

Fiyatı 789 TL'ye düştü! Stanley Klasik Trigger-Action Termos Bardak indirimde

İçeceklerinizi gün boyu sıcacık tutacak, kolay taşınabilir, ağırlık yapmayan kaliteli bir termos arıyorsanız doğru yerdesiniz! Yılların eskitemediği marka Stanley'in en sevilen termos modellerinden Stanley Klasik Trigger-Action Termos Bardak indirime girdi. Kısa süreli bu fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Yemek 18-01-2024 12:28

Lezzetiyle damak çatlatan vegan çikolatalar

Vegan beslenme tarzını benimsemek hem sağlık hem de çevresel bilinç açısından önemli. Vegan beslenme tarzını benimseyenler için tatlı krizleriyle başa çıkması bazen zor olabiliyor. Vegan tatlı, çikolata seçenekleri bulmak bir külfet haline gelse de endişelenmeyin çünkü karamelliden naneliye, vişneliden kakao parçacıklıya farklı tatlarıyla damakları şenlendiren 10 muhteşem vegan çikolatayı sizler için seçtik. Tadına doyum olmayan çikolataların yer aldığı seçkimize gelin bir göz atalım.

Yemek 07-01-2024 15:33

İndirime girse de stoklasam! diyenler buraya! Eşsiz lezzetiyle öne çıkan kahvelerde indirim

Kahve severler buraya! Türk kahvesinden filtreye, çözünebilirden çekirdeğe birçok kahve çeşidi Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirimde! Sizin için indirimdeki kahve çeşitlerini bir araya getirdik. Fiyatlar artmadan stok yapmanın şimdi tam zamanı!

Yemek 20-12-2023 16:06

TikTok'ta trend olan o makarna tarifi için ihtiyacınız olan tüm malzemeler burada

Pratik yemek tarifi arayanlar buraya! Okuldan, işten yorgun gelip pratik bir tarifle yemek yapmayı kim istemez ki? Tek tava kullanarak bütün işlemlerini yapabileceğiniz makarna hem pratikliği hem lezzetiyle beğeninizi kazanacak. Bulaşık derdinde son veren bu tarifi herkes denemek isteyecek! Tek tavada yapılacak kremalı makarna tarifini ve gerekli malzemeleri sizin için derledik.

Yemek 03-11-2023 16:04

Diyet yaparken ekmekten vazgeçemeyenler buraya! Diyete uygun ekmek önerileri

Kilo vermeye karar veren herkesin ilk işi ekmeği hayatından çıkarmak oluyor. Fakat ekmeği kesmeden de diyet yapmak mümkün. Diyet yaparken öğünlerinize ekleyebileceğiniz sağlıklı ve az kalorili ekmek seçimi yapmak önemli bir detay. Hem sağlıklı beslenmek hem de ekmekten vazgeçmek istemiyorsanız sizler için birkaç seçenek mevcut.

Yemek 13-10-2023 15:36

Sağlıklı bir atıştırmalık isteyenlerin tercihi en iyi kuru üzüm çeşitleri

En lezzetli kuru yemişlerin başında gelen kuru üzümün faydalarını saymakla bitiremeyiz. Özenle yetiştirilen üzümlerin kurutulmasıyla elde edilen kuru üzüm oldukça iyi bir enerji kaynağı. Kansızlığa karşı etkili olması sebebiyle de çocukların ve yetişkinlerin yeterli düzeyde kuru üzüm tüketmesi tavsiye ediliyor. "En iyi kuru üzüm markası hangisi?" diyorsanız sizler için hazırladığımız listeyi gelin, birlikte inceleyelim.

Yemek 23-08-2023 14:35

Evde kışlık konserve nasıl yapılır? İşte konserve tarifleri ve ihtiyacınız olacak ürünler

Çeşit çeşit meyve ve sebzelerin pazar tezgâhlarında bolca yer alması sebebiyle artık konserve dönemi de geldi diyebiliriz. Turşulardan salçalara, reçellerden kompostolara kadar birbirinden lezzetli kışlık ürünleri hazırlarken bazı belli başlı malzemelere de ihtiyaç duyacaksınız. Kış boyunca keyifli yiyebileceğiniz konserveleri doğru ve sağlıklı şekilde hazırlayabilmek için size yardımcı olacak ürünlerin hangileri olduğunu merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Yemek 15-08-2023 17:56

Formunuzu bozmadan atıştırmalık ihtiyacınızı karşılamanızı sağlayacak sağlıklı kuru meyveler

Gün içinde kısa süreli açlığınızı bastırmak için atıştırmalık tüketme ihtiyacı duyuyor olabilirsiniz. Böyle zamanlarda kuru meyveler en güzel alternatifler arasında yer alır. Hem zevk alacağınız hem sağlıklı bir besin tüketmek istediğinizde elinizin altında bulunması gereken kuru meyve atıştırmalıklarını bir araya getirdik. Gelin, bunları birlikte inceleyelim!

Yemek 09-08-2023 17:14

Son zamanların en trend mutfak ürünleriyle tanışmaya hazır olun! İşte airfryerdan aşçı bıçağına pratik gereçler

Günün büyük bir çoğunluğunu geçirdiğiniz mutfağınızda işinizi daha da pratik hâle getirecek trend mutfak gereçlerini öğrenmeye ne dersiniz? Söz konusu mutfak olunca en çok işe yarayacak ürünleri mutfağın başköşesine yerleştirmek istiyor olabilirsiniz. Size zamandan ve enerjiden tasarruf ettirecek, çat kapı gelen misafirlerinize son derece pratik yemekler hazırlamanızı sağlayacak ürünleri bir araya getirdik. Hazırsanız, daha fazla vakit kaybetmeden başlayalım!

Yemek 18-07-2023 15:20

MasterChef Kirde Ekmeği tarifi! Kirde Ekmeği nasıl yapılır? İşte malzemeleri

MasterChef kirde ekmeği tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te ana kadro tamamlanmaya başladı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve konuk jüri üyesi Ömür şef yarışmacılardan kirde ekmeği yapmalarını istedi. En iyi kirde ekmeği tarifini yapan isim yedeklerden ilk kazanan yarışmacı olacak. Peki, MasterChef kirde ekmeği nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 01-07-2023 22:16

Tatlı atıştırmalıklardan hediye kutularına bayramda misafirlerinizi mutlu edecek ürünler

Bayramda evinize gelen misafirlere şahane sunumlar hazırlamak ya da hediyeler vermek istiyorsanız müjdemizi isteriz. Hem ikram etmeye hem hediye olarak vermeye uygun, farklı türlerdeki ürünlerden oluşan bir liste hazırladık! Gelin, atıştırmalıklardan hediye kutularına, bayram sohbetlerinizi daha keyifli hâle getirecek o ürünlere birlikte bakalım!

Yemek 27-06-2023 17:08

Pratik bir kafein deposu isteyenler için en iyi granül kahve çeşitleri

Pek çok kahve çeşidi olsa da pratik bir şekilde hazırlanmasıyla granül kahve, günlük hayatın en çok tercih edilen içecekleri arasına giriyor. Pürüzsüz dokusu ve eşsiz lezzetiyle pratik bir kafein deposu olan granül kahve ile enerjinizi yükseltebilirsiniz. Yumuşak içimden daha yoğun ve sert içime kadar pek çok seçenek sunan granül kahveler arasından zevkinize göre bir tercihte bulunabiliyorsunuz. İşte sizin için bir araya getirdiğimiz granül kahve çeşitleri...

Yemek 02-05-2023 15:30

Kahve nasıl hazırlanmalı? Kahve makineleriyle mi yoksa French pressle mi? İşte farklı kahve demleme yöntemleri

Birçok kişinin severek içtiği vazgeçilmez içeceği olan kahveler, iki farklı soruyu beraberinde getiriyor. "Kahve, makineyle mi yoksa French pressle mi demlenmeli?" Bu iki soru sizin de kafanızı karıştırıyorsa en iyi kahveyi nasıl yapabileceğinizi açığa kavuşturduk. Haydi, kahve demleme yöntemleri hakkında tüm bilgileri detaylı olarak inceleyelim.

Yemek 21-04-2023 15:19

Mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken en iyi mutfak ürünleri

Mutfakta zaman geçirmeyi seviyor veya bundan sonra daha fazla zaman geçirmeyi planlıyorsanız işlevsel ve şık mutfak ürünlerine ihtiyacınız olabilir. Airfryerdan su ısıtıcıya, sunum tabağından Türk kahvesi makinesine, kahve değirmeninden blendera kadar pek çok ürün önerisine yer verdiğimiz listemizi inceleyerek ihtiyacınız olanları güvenle alabilirsiniz. İşte mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken en iyi mutfak ürünleri!

Yemek 19-04-2023 14:49

Mutfakta eliniz kolunuz olacak birbirinden işlevsel ürünler

Birçok kişi mutfakta vakit geçirmeyi seviyor ancak çok kolay bir şekilde halledebileceği işlerle uzun uzun uğraşmak zorunda kalıyor. Neyse ki her şeyin kolay bir yolu var! Eğer mutfakta kısa sürede çok iyi işler başarmak, zahmetsiz bir şekilde harika sonuçlar almak istiyorsanız eliniz ayağınız olacak pişirme ürünlerine göz atmanızda fayda var. İşte mutfakta geçirdiğiniz vakti verimli kılacak o ürünler!

Yemek 31-03-2023 20:22

Gelinim Mutfakta kirde kebabı tarifi! Yemek davetlerinin yıldızı kirde kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Pazartesi günü yarışmacılardan kirde kebabı yapılması istendi. Osmanlı döneminde sık sık yapılan bu enfes kebap tarifi hem görünüşü hem de lezzetiyle gönüllere taht kuruyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri iştah kabartan kirde kebabı nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte kirde kebabı tarifi...

Yemek 27-03-2023 13:16

Kahvenizin lezzetine lezzet katacak en iyi kahve makinesi modelleri 2023

Kahve makineleri, kahve hazırlama sürecini kolaylaştırmak ve evde barista kalitesinde kahve yapmayı mümkün kılmak için tasarlanıyor. Bazı makineler sadece filtre kahve yapabilirken, diğerleri espresso, cappuccino veya latte gibi daha sofistike kahve türleri hazırlayabiliyor. Bu nedenle, ihtiyacınıza en uygun kahve makinesini seçmek için önceden araştırma yapmanız gerekiyor. Bu yazımızda en iyi kahve makinesi modellerini sizler için araştırdık.

Yemek 07-03-2023 09:44

Bir bardak kahveye onca para ödemek istemeyenlere dışarıda içtiği kahveleri aratmayacak tarifler

Siz de bir bardak kahveye dışarıda onca para ödemek istemiyor fakat kafelerde içtiğiniz kahveleri de aratmayacak tarifler araştırıyorsanız doğru yerdesiniz! Evde hazırlayacağınız kahvelerle lezzetli ve keyifli anlar yaşayabilir; en sevilen kahve tariflerini ve pratik hazırlama yöntemlerini öğrenerek kendinizi baristalar gibi hissedebilirsiniz. Kahve tutkunları için evde kahve keyfi burada, işte detaylar!

Yemek 24-02-2023 14:58

Kahve aşıklarının çok hoşuna gidecek en iyi taşınabilir espresso makinesi tavsiyeleri

Bir kahve dükkânına erişiminiz olmadığı zamanlarda canınızın hiç kahve çektiği oldu mu? Yanıtınız "Evet!" ise artık kahve keyfiniz için illa bir kahveciye gitmenize gerek kalmadığının müjdesini verelim. Evde ya da hareket halindeyken leziz kahveler hazırlamak taşınabilir espresso makineleri ile mümkün! İster uzak bir dağda kamp yapıyor ister sahil kenarında dinleniyor ister uzun bir araba yolculuğunda olun; canınız çektiği her an espresso içmenin tadını çıkarabilirsiniz. Nasıl mı? İşte detaylar!

Yemek 17-01-2023 15:59

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere vitamin deposu tarifler! İşte 3 Aralık yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye soruyorsanız doğru adrestesiniz. Cilt hastalıklarına iyi gelen, metabolizmanın düzenlenmesini sağlayan, kemik gelişiminde etkili olan vitamin, insan vücudu için önemli ihtiyaçlardan biridir. Bugünkü yemek menüsü haberimizde, vitamin dolu tarifleri derledik. İşte 3 Ocak yemek menüsü...

Yemek 03-01-2023 12:54

Masanın yıldızı olacak yılbaşı menüsü! Herkes hayran kalacak

Yılbaşında yapılan yemeklere ve masanın düzenine ekstra önem veriliyor. Sofralarda bulunan çeşitli mezeler bu sofraların çok daha renkli olmasını sağlıyor. Yılbaşı heyecanı yaklaşırken birçok kişi internet üzerinden yılbaşı menüsü aratıyor. Yılbaşında ne yemek yapılır merak ediyorsanız bu tariflere göz atabilirsiniz.

Yemek 29-12-2022 15:53

Çay tiryakileri için en iyi çelik çaydanlık modelleri ve markaları

Dumanı üstünde tüten ve demini almış mis gibi bir bardak çaya kim hayır diyebilir ki? Çay içmeden güne başlayamayan biriyseniz evinizin olmazsa olmaz ürünleri arasında çaydanlık kesin vardır diye düşünüyoruz. Türk kültürünün en lezzetli içeceklerinden biri olan çayı en iyi şekilde demlemek için uygun bir çaydanlık arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için listelediğimiz en iyi çelik çaydanlık modelleri arasından kendinize en uygun ürünü bulabilirsiniz.

Yemek 23-09-2022 14:10

En lezzetli kahveleri yapabilmenizi sağlayacak ve mutfağınıza hava katacak elektrikli kahve ve baharat öğütücü

En lezzetli kahvenin hangi kahve olduğunu biliyor muydunuz? Siz düşünürken biz yanıtlayalım: En lezzetli kahve taze çekilmiş olandır! Kokusunu buram buram hissettiğiniz… Siz de bizimle hemfikirseniz kahve içmeyi daha keyifli hale getirecek bu önerimize kulak verin! Gelin detaylara geçelim.

Yemek 22-09-2022 09:21

Kullanım alanı sayarak bitmeyecek en iyi elma sirkesi markaları

Doğanın bize sunduğu en büyük nimetlerden biri, kuşkusuz elma sirkesi. Yemekten, temizliğe, sağlıktan, bakıma hayatımızın her alanında elma sirkesinin mucizesinden faydalanıyoruz. Hal böyle olunca elma sirkesinin de içeriği temiz ve organik olanı kıymetli oluyor. En iyi elma sirkesi markalarını bir arada bulabileceğiniz listemize göz atmadan alışverişinizi tamamlamayın.

Yemek 18-02-2022 12:44