Yasadisi Muayenehane Haberleri

Resmi Gazete'de yayımlandı... 'Özel Hastaneler Yönetmeliği'nde değişiklik!

"Özel Hastaneler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" yayımlandı. Yönetmelikle muayenehane sahibi hekimlerin, illerinde ameliyat yapabileceği özel sağlık kuruluşu bulunmaması veya kontenjanlarının dolu olması durumunda, Bakanlığın izniyle diğer illerdeki özel sağlık kuruluşlarında ameliyat yapabilmesine olanak sağlandı.

Haber 2023-05-13 18:57:06

Bir ülke daha sahte doktor skandalıyla çalkalanıyor! Tedavi ettiği kişiler hastaneye kaldırıldı

Türkiye, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ'da doktor olmayan Ayşe Özkiraz'ın hastanede kendini doktor gibi tanıtıp ameliyatlara girmesini konuşmuştu. Her detayıyla kan donduran olayın bir benzeri Avusturya'da yaşandı. 61 yaşındaki bir kişinin sahte belgelerle muayenehane açıp 6 yıldır çok sayıda hastaya baktığı tespit edildi. Sahte doktorun tedavi ettiği bazı hastalar hastaneye kaldırıldı.

Haber 2023-01-11 19:05:04

Mersin'de sahte diş hekimi yakalandı

Mersin'de ruhsatsız muayenehane işlettiği belirlenen sahte diş hekimi operasyonla gözaltına alındı.

Yurthaber 2023-01-04 09:54:16

Bakan Koca duyurdu! '7 Ocak'tan önce ilan edeceğiz'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Dengeleri kuracak yeni çalışmamızı hazırladık. 7 Ocak’tan önce ilan edeceğiz. Muayenehane hekimlerimizin sağlığa katkıları devam edecek" dedi.

Haber 2022-12-27 11:18:16

Özel hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor! Bakan Koca duyurdu: Kimse tedirgin olmasın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca TBMM'de yaptığı açıklamada özel hastanelere yönelik yönetmelik değişiklikleriyle alakalı önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "Özel hastanelerin yaptığımız planlamayı muayenehane hekimliği üzerinden delmelerine izin vermek istemiyoruz. Son dönemde muayenehane hastaneleri oluşmaya başladı. Kimse tedirgin olmasın. Biz sadece hastamızın ve yurt dışından gelen hastanın kayıt altına alınmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 08-11-22 22:35

Muayenehane ne demek? Muayenehane kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Muayenehane, anlamı irdelenen kelimeler arasında yer alır. Kendimizi ifade etmek için kullandığımız kelimeler, sayısız anlam ve ifadeyle şekillenen dili zenginleştiren unsurlardandır. Bu sebeple kelime anlamları hakkında bilgi sahibi olmak önem taşır. Türkçe konuşan kişileri araştırmaya iten Muayenehane kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 15:48

Adana'da kaçak muayenehane mühürlendi

Adana'da kaçak muayenehane mühürlendi

Yurthaber 02-03-21 17:47

Görme güçlüğü çeken kaçak sünnetçide muayene olmak için dakikalarca sıra bekliyorlar

Adana'da Suriye uyruklu N.G.'nin açtığı kaçak muayenehanede hasta tedavi ederek çocukları sünnet ettiği öğrenildi. Zabıta ve polis ekipleri tarafından suç üstü yakalanan N.G.'nin görme güçlüğü çektiği de belirlendi. Seyhan ilçesindeki kaçak muayenehane belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Haber 02-03-21 11:59

Kahramanmaraş'ta kaçak muayenehane işlettikleri iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar adliyede

Kahramanmaraş'ta kaçak muayenehane işlettikleri iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar adliyede

Yurthaber 12-11-20 11:09

Kahramanmaraş'ta kaçak muayenehane işlettikleri iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar adliyede

Kahramanmaraş'ta kaçak muayenehane işlettikleri iddiasıyla gözaltına alınan zanlılar adliyede

Yurthaber 12-11-20 11:08

Başkent’te kaçak muayenehane operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak muayenehanelere yönelik bugün 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Haber 27-10-20 09:55

Bursa'da yasa dışı muayenehane operasyonunda 5 gözaltı

Sözde diş muayenehanesine düzenlenen baskın, polis kamerasınca görüntülendi

Yurthaber 17-09-20 12:56

Gaziantep'te yasa dışı muayenehane açan çift gözaltına alındı

Gaziantep'te yasa dışı muayenehane açan çift gözaltına alındı

Yurthaber 02-07-20 16:15

Nizip’te sahte muayenehane operasyonu: 1 gözaltı

Gaziantep’te jandarma ekipleri yasa dışı kadın muayenehanesi operasyon düzenledi.

Yurthaber 17-03-20 18:28

Hayvanseverler, bakım merkezini ziyaret etti

Hayvan gönüllüleri, Körfez Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi içerisinde muayenehane, ameliyathane gibi teknik imkânların bulunduğu ve kent genelinde örnek gösterilen tesislerden biri olan merkez, hayvan dostlarının uğrak noktası konumuna geldi.

Yurthaber 02-03-20 13:33

Adana'daki kaçak muayenehane operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan Suriyeli 3 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Yurthaber 18-02-20 10:32

Ordu’da mobil sağlık aracı

Altınordu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve hastaneye ulaşımda zorluk çeken vatandaşlar ile mevsimlik tarım işçilerine hizmet verecek olan Mobil Sağlık Tarama Aracı Altınordululara hizmet vermeye başlıyor.Belediyecilik alanında birçok çalışmayı hayata geçiren Altınordu Belediyesi, sosyal yönlü projeleri ve ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ düşüncesine yakışan hizmetleri bir bir uygulamaya koyuyor.92 mahallede hizmet verecekBu kapsamda ilçenin 92 mahallesinde hastaneye ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlar ile mevsimlik tarım işçilerinin sağlık taramalarının yapılabilmesi için proje geliştiren ve bu projeyi Japonya Büyükelçiliği Yerel Yönetimler Hibe Programına sunan Altınordu Belediyesi projenin onaylanması ile Mobil Sağlık Tarama Aracı’nın Altınordu’ya kazandırılmasını sağladı.Muayene konforunda olacakRöntgen ve ultrason cihazından EKG cihazına kadar son sistem teknoloji ile donatılan ve bir muayenehane konforunda hizmet verecek olan araç, gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından Altınordu’luların hizmetine girecek.

Yurthaber 16-01-20 11:07

Diş hekiminin sahte olduğunu öğrenen mahalleli şok oldu

Adana’da vatandaşlar, mahallelerindeki diş hekiminin bir diş hekiminin diplomasıyla muayenehane açan ilkokul mezunu sahte diş hekimi olduğunu öğrenince şok oldu.Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Mali Büro Amirliği ekipleri, bir şahsın eşiyle birlikte sahte diş hekimliği yaptığı, daha önce de aynı suçtan yakalanıp 8 ay cezaevinde yattıktan sonra şartlı tahliye olduğu ihbarı üzerine harekete geçti.

Haber 01-11-19 12:01

Sahte diş hekimini hasta kılığındaki polis yakaladı

Adana’da bir diş hekiminin diplomasıyla muayenehane açan ilkokul mezunu sahte diş hekimi, hasta kılığındaki polis tarafından yakalandı.

Haber 01-11-19 10:11

Evini kaçak muayenehaneye, babasının evini ecza deposuna çevirmiş

Ruhsatsız muayenehanede yabancılara, olumsuz koşullarda sağlık hizmeti verdikleri tespit edilen Suriye uyruklu 3 kişi gözaltına alındı - Kendisini doktor olarak tanıtan Suriyeli kadının, kendi evini "merdiven altı" muayenehane olarak kullandığı babasının evini ise ecza deposuna çevirdiği belirlendi - Aramalarda ele geçirilen tıbbi cihazlar ve çok sayıda ilaca el konuldu

Haber 05-09-19 09:36

Ameliyatsız estetikte ip askısı nedir, ne değildir?

İp ile yüz germe yaklaşık 15 yıl önce başlayan ve ameliyat istemeyen hastaların ilk seçimi olan, hekimlerinde çok severek uyguladıkları ve teknolojik olarak sürekli yenilenen muayenehane uygulamasıdır.

Kadin 06-08-19 11:01

Bursa'da, Ürdünlü diş hekiminin kaçak muayenehanesine baskın

BURSA'da, kaçak muayenehane açan Ürdünlü diş hekimi Fayiz Y.'nin iş yerine polis tarafından baskın yapıldı. Diplomasının Türkiye'de denkliği olmayan diş hekimi Fayiz Y. gözaltına alınırken, muayenehanesi de mühürlendi.

Haber 02-08-19 19:42

Diplomasız Ürdünlü dişçiye baskın

Bursa’da emniyet ekipleri, Türkiye’de diploması olmadan muayenehane açan Ürdünlü dişçiye baskın yaptı.

Haber 02-08-19 17:53

Sahte doktor muayenehane açıp kartvizit bastırmış

Mersin'de çocuk sahibi olmak isteyen çiftleri, kendisini doktor olarak tanıtarak dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı - Suriye uyruklu zanlının muayenehane açıp kartvizit bastırdığı belirlendi

Haber 24-05-19 09:50

Sahte doktor muayenehane açıp kartvizit bastırmış

Mersin'de çocuk sahibi olmak isteyen çiftleri, kendisini doktor olarak tanıtarak dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı - Suriye uyruklu zanlının muayenehane açıp kartvizit bastırdığı belirlendi

Yurthaber 24-05-19 09:50

Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Eğrilmez, muayenehane açtı

Yakın gözlüğü muayeneleri sırasında hemen herkesin okuduğu ‘Yakın Okuma Test Eşelini’ ülkemize kazandıran, ‘Türkülerde Hekimlik-İyi Hekim Olmak Kavramı’ isimli sosyal sorumluluk projesinin mimarı Göz Hastalıkları Uzmanı Prof.

Yurthaber 04-03-19 11:15

Samsun’da yasa dışı muayenehane açıp kürtaj yapan yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı

Samsun’da yasa dışı muayenehane açıp kürtaj yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu 2 kişi gözaltına alındı.Olay, Samsun İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 30-01-19 22:11

Yasa dışı muayenehane açıp kürtaj yapan yabancı uyruklu doktor adliyeye sevk edildi

Samsun’da yasa dışı muayenehane açıp kürtaj yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu doktor adliyeye sevk edildi.Olay, Samsun İlkadım ilçesi Zafer Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 30-01-19 21:48

Yasa dışı muayenehane açıp kürtaj yapan yabancı uyruklu doktora adli kontrol

Samsun’da yasa dışı muayenehane açıp kürtaj yaptıkları iddia edilen yabancı uyruklu doktor mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Olay, İlkadım ilçesinin Zafer Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 30-01-19 21:44

Brüksel’de 22 Mart kurbanlarının otopsi raporları çalındı

Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Başsavcılık bürosundan 22 Mart 2016 tarihinde ülkede gerçekleşen terör saldırısına ait otopsi raporlarının yer aldığı bir diskin çalındığı öğrenildi.Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Başsavcılık bürosunda bulunan tıbbi muayenehane ofisinde geçtiğimiz hafta bir hırsızlık vakası yaşandı.

Haber 30-01-19 11:36

Samsun’da ruhsatsız muayenehane açan Iraklıya gözaltı

Samsun’da ruhsatsız olarak muayene açıp para karşılığı sağlık hizmeti verdiği iddia edilen Irak uyruklu bir kişi, polisin iş yerine yaptığı baskın sonucu gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinin Karadeniz Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 30-01-19 10:13

Samsun’da ruhsatsız muayenehane açan Iraklı’ya adli kontrol

Samsun’da ruhsatsız olarak muayene açıp para karşılığı sağlık hizmeti verdiği iddia edilen Irak uyruklu bir kişi, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Olay, Samsun’un İlkadım ilçesinin Karadeniz Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 30-01-19 09:59

GÜNCELLEME - Irak uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açtığı iddiası

Samsun'un İlkadım ilçesinde yasa dışı muayenehane açtığı iddiasıyla gözaltına alınan Irak uyruklu bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Haber 10-01-19 17:06

GÜNCELLEME - Irak uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açtığı iddiası

Samsun'un İlkadım ilçesinde yasa dışı muayenehane açtığı iddiasıyla gözaltına alınan Irak uyruklu bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 10-01-19 17:05

Samsun'da kaçak muayenehane baskını

SAMSUN’da izinsiz muayenehane açtığı belirlenen Irak uyruklu Marwan Y.A.A.

Haber 10-01-19 12:34

Irak uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açtığı iddiası

Samsun'un İlkadım ilçesinde yasa dışı muayenehane açtığı iddiasıyla Irak uyruklu bir kişi gözaltına alındı

Haber 10-01-19 11:33

Yasa dışı muayenehaneye ilaç temin eden eczacı yakalandı

Altındağ'daki yasa dışı muayenehane olarak kullanılan bazı mekanlara ilaç ve tıbbi malzeme temin ettiği belirlenen eczacı, bir yabancı uyrukluya satış yaparken suçüstü yakalandı - Operasyonda 4 bin 244 adet ilaç, 750 adet enjektör ve 20 adet damla ele geçirildi

Haber 05-01-19 11:27

Yasa dışı muayenehaneye ilaç temin eden eczacı yakalandı

Altındağ'daki yasa dışı muayenehane olarak kullanılan bazı mekanlara ilaç ve tıbbi malzeme temin ettiği belirlenen eczacı, bir yabancı uyrukluya satış yaparken suçüstü yakalandı - Operasyonda 4 bin 244 adet ilaç, 750 adet enjektör ve 20 adet damla ele geçirildi

Yurthaber 05-01-19 11:26

GÜNCELLEME 2 - Suriye uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açtığı iddiası

Samsun'un İlkadım ilçesinde Suriye uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açarak kadınlara kürtaj yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli serbest bırakıldı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Haber 01-01-19 17:07

GÜNCELLEME - Suriye uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açtığı iddiası

Samsun'un İlkadım ilçesinde Suriye uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açarak kadınlara kürtaj yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın 2 şüpheli gözaltına alındı ŞÜPHELİNİN UYRUĞU GÜNCELLENDİ, ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Haber 01-01-19 15:06

GÜNCELLEME - Suriye uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açtığı iddiası

Samsun'un İlkadım ilçesinde Suriye uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açarak kadınlara kürtaj yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alınan biri kadın 2 şüpheli gözaltına alındı ŞÜPHELİNİN UYRUĞU GÜNCELLENDİ, ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 01-01-19 15:05

Merdiven altı kürtaj muayenehanesine baskın: 2 gözaltı

SAMSUN’da yasa dışı yollarla muayenehane açarak kürtaj operasyonu gerçekleştirdikleri öne sürülen Irak uyruklu 2 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

Haber 01-01-19 01:47

Irak uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açtığı iddiası

Irak uyruklu kişinin yasa dışı muayenehane açtığı iddiası

Haber 01-01-19 01:35

Ruhsatsız muayenehane ve ilaç deposuna operasyon

Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen operasyonlarda Suriye uyruklu 3 kişi yakalandı

Haber 04-07-18 11:37

Mersin’de Suriyelilerin İşlettiği Kaçak Sağlık Merkezi Ortaya Çıkarıldı

Mersin’de Suriye uyruklu kişilerce kaçak olarak işletildiği belirlenen muayenehane ve laboratuvar ortaya çıkarıldı.Edinilen bilgiye göre,...

Yurthaber 02-06-18 16:12

Mersin’de Suriyelilere Ait Kaçak Muayenehane Ortaya Çıkarıldı

Mersin’de ilaç sevkiyatı yapan bir şahsı takibe alan polis, apartmanın 3. katında Suriyeliler tarafından...

Yurthaber 22-04-17 09:43

Türkiye’nin İlk “bebek Dostu Muayenehane”si

Türkiye’nin “ilk bebek dostu muayenehanesi”, Ankara’da anne ve bebeklere hizmet veriyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum...

Yurthaber 13-07-16 14:22

Anayasa Mahkemesi'nden özel muayenehane kararı

Anayasa Mahkemesi, özel muayenehanesi bulunan veya özel hastanede de çalışan üniversite öğretim üyesi doktorlara, üniversite ödeneği ve ek ödeme yapılamayacağına ilişkin kanun hükmünü iptal etti.

Haber 22-06-16 18:59