Bubble Tea Haberleri

Evde Bubble (Boba) Tea yapımı: Evde bubble (boba) Tea nasıl yapılır?

Son zamanların en popüler içeceklerinden biri olan bubble tea boba çayı olarak da bilinir. Birkaç aşamadan oluşsa da yapımı son derece kolaydır. İşte vde buuble tea yapımı için gerekli malzemeler ve tarif aşamaları...

Yemek 2024-04-30 12:25:53

Maddi ve manevi olarak her şeyimi kaybettim” demişti! Sharon Stone ağlayarak anlattı, son hali gündem oldu

Sharon Stone TRT World'de yayınlanan, Alex Salmond’ın sunduğu Turkish Tea Talk (Türk Çayı Sohbetleri) programına katıldı. Efsane oyuncunun son hali kadar açıklamaları da gündem oldu. Oyuncu "Maddi ve manevi olarak her şeyimi kaybettim” demişti.

Magazin 2024-04-28 09:58:36

Dilovası’nda çocuklar doyasıya eğlendi

Dilovası Belediyesi’nin düzenlediği "Sihirbaz ve Bubble Show" programı çocukların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yurthaber 2024-01-31 11:39:00

İce-tea ne demek? İce-tea kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Dil, insanoğlunun hem ürünü hem de üreticisi olduğu tek alandır ve insanlar arasındaki ortak noktalardan biri olarak bilinir. Bir dili bilmek, aynı zamanda belirli ses dizilerinin belirli kavram ya da anlamları gösterdiğini bilmek anlamına gelir. Bu nedenle Türkçe öğrenmek veya dilbilgisi anlamında farkındalıklarını artırmak isteyen kişilerin merak ettikleri ilk şeylerden biri dilde bulunan sözcüklerin anlamlarıdır. Anlamı merak edilen sözcüklerden bir tanesi olan Ice-tea ne demek, TDK sözlükteki anlamı nedir? Ice-tea TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 2022-05-23 19:49:23

İşletmeci Özer İldirim, otomotiv sektörüne giriyor

Bubble markası ile girdiği kafe işletmeciliği serüvenine pandemi döneminde e-ticaret ile devam eden Özer İldirim, şimdi de otomotiv sektörüne adım atmaya hazırlanıyor.

Yurthaber 23-03-21 17:09

Özer İldirim, iş hayatındaki stresi spor araba hobisiyle atıyor

Bubble Cafe işletmecisi Özer İldirim, iş hayatındaki stresi spor araba tutkusunu ile gideriyor.Sadece yemek ve içeceklere değil, spor arabalara da büyük bir merak duyduğunu belirten İldirim, “Spor arabalara karşı merakım benim küçük yaşlarımda başladı.

Yurthaber 20-03-21 10:31

Bubble Cafe sahibi Özer İldirim; “Yeni normalleşme ile yeniden nefes aldık”

İstanbul Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren Bubble Cafe’nin işletmecisi Özer İldirim, korona virüs sürecinde kapalı kalan kafe ve restoran işletmelerinin pandemi tedbirlerinden olumsuz etkilenen sektörlerin başında geldiğine dikkat çekerek, “Yeni normalle işyerleri açılınca yeniden nefes almaya başladık” dedi.Normalleşme sürecince müşteriler ve çalışanların sağlığı için maksimum hijyen tedbirleri aldıklarını vurgulayan İldirim, “Korona virüs salgını sağlığımızı ve sosyal hayatımızı etkilediği gibi ekonomik anlamda da değişiklikler yaşamamıza neden oldu.

Yurthaber 17-03-21 14:09

Maria Bakalova turnayı gözünden vurdu

Maria Bakalova, Pedro Pascal ve Fred Armisen, Judd Apatow'un The Bubble adlı Netflix yapımı pandemi komedisinde başrolleri paylaşacak.

Trend 10-02-21 13:45

İki İngiliz çay şirketinden ırkçı müşterilerine: Çayımızı içmeyin

İngiltere'nin tanınmış çay markaları Yorkshire Tea and PG Tips, sağ görüşlü sosyal medya kullanıcılarının boykot tehditleri karşısında geri adım atmadı ve Siyahların Hayatı Değerlidir hareketine destek veren mesajlar paylaştı.

Haber 09-06-20 19:02

Akar, Kamboçya Savunma Bakanı Tea Banh ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kamboçya Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Samdech Pichey Sena Tea Banh'ı Bakanlık'ta düzenlenen askeri törenle karşıladı

Haber 30-01-20 14:15

Limak Enerji’den sektöre yenilik katan proje

Enerji sektörüne yönelik yenilikçi fikirleri desteklemek amacıyla başlatılan Türkiye’nin Enerji Akademisi (TEA) Limak Enerji Girişimcilik Hızlandırma Programı’nın Demo Günü 10 başarılı girişimin sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Finans 18-12-19 15:34

Limak Enerji’den sektöre yenilik katan proje

Enerji sektörüne yönelik yenilikçi fikirleri desteklemek amacıyla başlatılan Türkiye’nin Enerji Akademisi (TEA) Limak Enerji Girişimcilik Hızlandırma Programı’nın Demo Günü 10 başarılı girişimin sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Haber 18-12-19 14:57

Çocukların neşesi çocuk atölyeleri Highway’de

Her ay düzenlediği eğlenceli aktivitelerle misafirlerine en keyifli alışveriş deneyimini sunan Highway Outlet’te Kasım ayında da birbirinden renkli atölyeler miniklerle buluşacak.Kasım ayı boyunca her hafta sonu gerçekleşecek etkinliklerde, çocukların el becerilerini geliştirmeye yardımcı, boyama ve dekoratif çalışmaların yer aldığı birbirinden farklı atölyeler ile birlikte Tahta Bacak, Kukla Show, İllüzyon Show, Balonbaz Show, Bubble Show ve sevimli maskotlardan oluşan sahne gösterileri Highway Outlet Kiğılı mağazası önündeki etkinlik alanında minik yeteneklerle buluşacak.Her hafta sonu 13.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinliklerin ilk haftasında 2 Kasım Cumartesi günü Ahşap Kutu Boyama ve Peluş Bebek Yapımı atölyelerinin yanı sıra Tahta Bacak ve Kukla Show sahne gösterileri yer alacak.

Yurthaber 01-11-19 12:23

3 bin 250 adet Tea Lıght’tan Türk Bayrağı

Kaliteli yaşam alanları, güvenli yapılar’ anlayışıyla yaklaşık 20 yıldır çok sayıda proje ve konutu tamamlayıp yatırımcılarına teslim eden Atış Yapı, Cumhuriyetin 96.

Haber 27-10-19 11:20

Sonbahar huzursuzluğuna karşı “Terapi Çayı”

Sonbaharın gelmesiyle birlikte artan huzursuzluk durumu ve buna bağlı olarak gelişen metabolizma zayıflığına karşı ‘Terapi çayı’ oluşturduğu doğal etkisiyle vücutta dinginlik sağlıyor.‘Blooming tea’ olarak bilinen en kaliteli yeşil çay, yasemin ve gül taç yapraklarının elde birleştirilmesiyle oluşan terapi çayı, rahatlatıcı özelliğinin yanında vücudu temizleyici ve metabolizmayı güçlendirici etkisiyle de dikkat çekiyor.

Haber 19-10-19 10:47

Davraz yeni sezonda daha rahat ve güvenli olacak

Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan spor salonu, günübirlikçi ziyaretçiler için sosyal tesisler, 112 Acil Sağlık İstasyonu ve yeni kapalı kabin (bubble) telesiyej sisteminde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.2018-2019 kış sezonunda yaklaşık 300 bin kişinin ziyaret ettiği Davraz Kayak Merkezi’nde Isparta Valiliği tarafından geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları başlatılan tesisler hızla yükselmeye devam ediyor.

Haber 17-09-19 15:26

Yeni trend: Bubble Tea Challenge! Bardakları oralarına sıkıştırıp paylaşıyorlar

Yok böyle trend! İnsanların artık ne yapacaklarını şaşırdığını gösteren bu yeni trend: Bubble Tea Challenge sizleri hayrete düşürecek.

Trend 21-06-19 13:49

Ramazan ayına özel etkinlikler

KAYSERmall Outlet Alışveriş Merkezi, 18 Mayıs-2 Haziran günleri arasında düzenleyeceği Ramazan ayına özel etkinlikleriyle, kültürel mirasları yaşatacak.Ramazan eğlencelerinde; orta oyununun vazgeçilmez karakterleri Kavuklu ile Pişekâr, canlı Karagöz ve Hacivat oyunu, gölge oyunu, meddah gösterileri, Bubble Show gibi şenlik tadında etkinlikler KAYSERmall AVM’de başladı.

Yurthaber 20-05-19 16:20

Belediye Başkanı Arı, Ramazan hazırlıklarını denetledi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Ramazan ayı etkinliklerinin yapılacağı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu.Başkan Rasim Arı, Ramazan ayında iftar öncesi ve sonrasında farklı etkinliklerin yapılacağı ve her akşam bin 500 kişi için iftar sofrasının kurulacağı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu.Burada iftar öncesinde çocuklar için çeşitli etkinliklerin yapılacağı alanda oluşturulan Ramazan Sokağı’ndaki son düzenlemeleri denetleyen Arı, söyleşi, gösteri ve konserlerin düzenleneceği alanı da gezdi.Bin 500 kişi için iftar sofrasının kurulacağı çadırın yapım çalışmalarını da izleyen Arı, belediye yetkililerinden bilgiler aldı.“Bu yıl Nevşehir’de farklı bir Ramazan coşkusu yaşanacak”Nevşehir’de bu yıl ilk kez, geleneksel Ramazan günlerini yaşatmak amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayının manevi iklimine ve ruhuna uygun etkinlikler düzenleneceğini belirten Başkan Arı, Ramazan ayı boyunca sürecek olan etkinliklerin iftar öncesi ve iftar sonrası iki bölüm halinde gerçekleştirileceğini kaydetti.Arı: “İftar öncesi çocuklara yönelik olarak düzenlenecek olan etkinliklerde, Meddah, Minyonlar, Hacivat-Karagöz, Animasyon gösterileri, çocuk tiyatrosu, Bubble Show, Nasreddin Hoca, Orta Oyunu, Çocuk Konserleri ve Çocuk Filmleri Gösterisi yer alacak.

Yurthaber 03-05-19 10:14

Coca-Cola ramazan kampanyası

Coca-Cola, Fanta ve Sprite’nin promosyonlu 2,5 litrelik pet şişelerinin beyaz renkli kapaklarından 2 adet getiren tüketiciler, 1 litrelik Coca-Cola Fanta, Sprite, Fuse Tea, Cappy Limonata ürünlerinden tercih ettiklerini alabilecekler

Yurthaber 26-04-19 11:00

Coca-Cola ramazan kampanyası

Coca-Cola, Fanta ve Sprite’nin promosyonlu 2,5 litrelik pet şişelerinin beyaz renkli kapaklarından 2 adet getiren tüketiciler, 1 litrelik Coca-Cola Fanta, Sprite, Fuse Tea, Cappy Limonata ürünlerinden tercih ettiklerini alabilecekler

Finans 26-04-19 10:59

Kahveden esinlenip çay evi zinciri kurdu

Türkiye'de son dönemde global firmaların sunduğu alternatiflerin de etkisiyle popüler hale gelen "kahve evleri" içecek sektöründen önemli bir pay alırken yerli girişimciler de sektöre "çay" ile girerek pastaya ortak oldu -Tea Co. Kurucusu Nazlı Esen: - "Girişimcilikte genç olmak büyük bir risk ama bir adım atmadan bunun doğru ya da yanlış mı olduğunu fark edemiyorsunuz" - "Sadece 90 saniyede bütün organik materyalleri demleyip servis edilebiliyoruz. Espresso makinelerinin kahveye kazandırdığı hızı biz çaya kazandırabiliyoruz"

Yurthaber 06-03-19 11:02

Kahveden esinlenip çay evi zinciri kurdu

Türkiye'de son dönemde global firmaların sunduğu alternatiflerin de etkisiyle popüler hale gelen "kahve evleri" içecek sektöründen önemli bir pay alırken yerli girişimciler de sektöre "çay" ile girerek pastaya ortak oldu -Tea Co. Kurucusu Nazlı Esen: - "Girişimcilikte genç olmak büyük bir risk ama bir adım atmadan bunun doğru ya da yanlış mı olduğunu fark edemiyorsunuz" - "Sadece 90 saniyede bütün organik materyalleri demleyip servis edilebiliyoruz. Espresso makinelerinin kahveye kazandırdığı hızı biz çaya kazandırabiliyoruz"

Finans 06-03-19 11:01

Sophie Tea bu fotoğrafla trend oldu; paraya para demiyor!

'Glitter boobs' trendi onun sayesinde patladı. Sophie Tea katıldığı festivaldeki boyalı tarzıyla bir anda patladı...

Trend 18-02-19 10:35

Tatilin son eğlencesi: Baloncuk Şov

Sömestr tatilini eğitici ve öğretici atölyelerin yanı sıra birbirinden renkli etkinliklerle Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde geçiren minik ziyaretçiler, ders başı öncesi “Köpük Balon Şov” yaptılar.Optimum’da bu kez Bubble Room Eğlence Arenası vardı.

Yurthaber 02-02-19 13:00

Dev baloncuklarla eğlenceli tatil

Adanalı çocukları dev baloncukların sihirli dünyasında yolculuğa çıkaran Bubble Room Eğlence Arenası, Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde başladı.

Yurthaber 31-01-19 13:25

Limak Enerji, ‘Girişimcilik Hızlandırma Programı’ ile yenilikçi iş fikri ya da modeli olanlara destek verecek

Türkiye’nin önde gelen enerji şirketlerinden Limak Enerji, 2016 yılından bu yana devam ettirdiği Türkiye’nin Enerji Akademisi Projesi (TEA) ile gençlerin yenilikçi iş fikirlerini, iş modellerini ve teknolojilerini destekleyecek TEA Limak Enerji Girişimcilik Hızlandırma Programı’nı kurdu.Geçtiğimiz yıl sonunda hayata geçirilen yeni program, enerji alanında sektörel gelişmeler, dünyada hızla gelişen teknolojiler, yaygınlaşan yenilikçi iş modelleri ve dijital dönüşüm trendleri dikkate alınarak tasarlandı.Türkiye’nin enerji sektörüne odaklanmış ilk girişimcilik hızlandırma programı olan bu program kapsamında, girişimci adaylarının ve girişimcilerin yenilikçi iş fikirlerini, iş modellerini ya da teknolojilerini geliştirebilmeleri ve hayata geçirebilmeleri için gereken destekler Limak Enerji tarafından sağlanacak.’Elimizi taşın altına koyuyoruz’Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, “Enerji alanında katma değeri yüksek ürünler üretmemiz, yerli katkı oranını artırmamız ve bunları yurtdışına ihraç edebilmemiz gerekiyor.

Haber 29-01-19 22:52

Adanalı çocuklara tatil eğlencesi

Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, “Mini Kampüs” etkinliğinin ardından minik ziyaretçilerini bu kez Bubble Room Eğlence Arenası ile karşılayacak.Sömestr tatili etkinlikleri kapsamında, 29 Ocak Salı günü başlayıp, 3 Şubat Pazar gününe kadar her gün saat 13.00 ile 19.00 arasında gerçekleşecek olan etkinlikte küçük ziyaretçiler, baloncukların sihirli dünyasında eğlence dolu yolculuğa çıkacak.Çocuklar, AVM’nin zemin katındaki etkinlik alanında kurulacak Bubble Room Eğlence Arenası’nda tatilin en eğlencelisini yaşayacaklar.

Yurthaber 28-01-19 23:01

Limak Enerji yenilikçi iş fikirlerini destekleyecek

Limak Enerji, Türkiye'nin Enerji Akademisi Projesi (TEA) kapsamında kurduğu Limak Enerji Girişimcilik Hızlandırma Programı ile yenilikçi iş fikirleri, model ve teknolojilerini destekleyecek - Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir: - "Enerji alanında katma değeri yüksek ürünler üretmemiz, yerli katkı oranını artırmamız ve bunları yurt dışına ihraç edebilmemiz gerekiyor"

Finans 23-01-19 11:15

Minik öğrencilere gönüllerince eğlendi

Kargı Ayşe anne Anaokulu öğrencileri tiyatro gösterisi ile eğlendi.Okul yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler için bubble show yapıldı.

Yurthaber 16-12-18 13:50

Minik öğrencilere gönüllerince eğlendi

Kargı Ayşe anne Anaokulu öğrencileri tiyatro gösterisi ile eğlendi.Okul yönetimi tarafından düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler için bubble show yapıldı.

Yurthaber 16-12-18 13:50

Maharetli eller

Kütahya’nın Aslanapa ilçesine bağlı Adaköy’de çini kursu öğrencileri yeni ve değişik çalışmalara imza atıyor.Geçtiğimiz yıl ilçeye bağlı Kureyşler köyünde açılan çini kursunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı için özel olarak yaptığı tasarımlarla dikkat çeken Usta Öğretici Neşe Akkoç, bu yılda Adaköy´de hünerlerini sergilemeye devam ediyor.Aslanapa Halk Eğitim Müdürü Aziz Kılıçarslan yaptığı açıklamada, ’’Neşe hocamız bu yılki kursiyerlerine "bubble" tekniği kullanarak çini yapmayı öğretiyor.

Yurthaber 11-12-18 10:35

Çayda son trend bubble tea!

Bubble tea Türkçeye inci çayı olarak çevrilmiş olsa da Babo çay veya baloncuklu çay olarak da biliniyor. İlk olarak 1980’de Tayvan’da ortaya çıkmıştır. Daha sonra Amerika ve Avrupa’da çok popülerleşti ve adeta bir trend haline geldi. Üstelik bu çayı içmek çok eğlenceli çünkü ağzınızda balon gibi patlayan inci taneleri oluyor :)

Yemek 24-07-18 15:52

Adana'da Beta Tea House açıldı

Çay sektörünün Türkiye'deki önemli firmalarından Beta Tea'nin mağazacılık girişimiyle temellerini Adana'da attığı "Beta Tea House"nin açılışı yapıldı - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: - "Bu milli ve yerli bir marka. İnşallah Adana'dan Türkiye'nin değişik illerine yayılacak. Ardından da yurt dışına çıkacak, küresel bir marka olacak"

Haber 13-04-18 13:26

Portakal Çiçeği Karnavalı “Tea Party” ile renklendi

Adana’da bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen ’Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı “Tea Party Karnaval Korteji” ile renklendi5 Nisan’da başlayan 4 günlük karnaval boyunca rengarenk görüntülere sahne oldu.

Haber 08-04-18 14:03

Portakal Çiçeği Karnavalı “tea Party” İle Renklendi

Adana’da bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen ’Nisan’da Adana’da-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı “Tea Party Karnaval Korteji” ile...

Yurthaber 08-04-18 13:57

“Optimum Tea Party Karnaval Korteji Adanalıları coşturacak

Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalına “Tea Party Karnaval Korteji" ile katılacak.Kenti saran portakal ağaçlarının çiçek açmasıyla birlikte Adana’da; her yıl Nisan ayının ilk haftasında düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalının hazırlıkları sürüyor.Bu yıl 5-8 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan organizasyonda Optimum AVM de yerini alacak.Ziyapaşa’da açacağı stantta ziyaretçilerini sürpriz promosyon ve hediyelerle buluşturacak olan AVM, her yıl renkli ve eğlenceli görüntülere sahne olan festival yürüyüşüne “Tea Party Karnaval Korteji “ile katılacak.“Alice Harikalar Diyarında” karakterlerinden esinlenerek tasarlanmış kortej, jonglörler, tahta bacaklar, akrobatlar ve müzisyenlerle renklenen eğlenceli performanslarını 7 Nisan Cumartesi günü sergileyecekler.“Nisan’da Adana” vurgusuyla düzenlenen karnaval, “Portakal Çiçeği Koşusu, Portakallı Lezzetler, Porta-Car Tasarım Arabalar, Anne-Baba- Çocuk Kostümü Koşusu” gibi yarışmalarla da kentin kültürel hayatına canlılık kazandıracak.2018 Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, dünyada ses getirebilecek bir rekor denemesine de ev sahipliği yapacak.

Haber 03-04-18 10:11

“optimum Tea Party Karnaval Korteji Adanalıları Coşturacak

Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalına “Tea Party...

Yurthaber 03-04-18 10:04

Baloncukların dünyasını keşfettiler

Adana’da çocuklar, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin ortak kullanım alanında kurulan Bubble Room Eğlence Arenası’nda, kendi dev baloncuklarını yaparak sıra dışı bir deneyim yaşadılar.Tamamen ücretsiz olarak 3 gün boyunca minik konuklarını ağırlayan Bubble Room Eğlence Arenası’nda, sabun ve sudan oluşan bir havuza daldırdıkları halkaları üfleyerek, irili ufaklı onlarca baloncuk elde eden çocuklar, sıra dışı bir gün geçirdiler.

Haber 29-03-18 17:41

Baloncukların Dünyasını Keşfettiler

Adana’da çocuklar, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin ortak kullanım alanında kurulan Bubble Room Eğlence...

Yurthaber 29-03-18 17:34

İdrar kaçırmaya karşı bu 10 gıdayı dikkatli tüketin!

Kadınlarda erkeklere oranla daha fazla görülen aktif mesane yani idrar kaçırma sorunu, sosyal yaşamı olumsuz etkilediği gibi psikolojik sorunlara da neden olabiliyor. Farklı hastalıklardan kaynaklanabilen idrar kaçırma sorunu gün içinde tüketilen besinlerin içeriğiyle de bağlantılı olabiliyor. Memorial Hizmet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü’nden Op. Dr. Tea Tavadze, idrar kaçırma sorunu ve tüketilmemesi gereken gıdalar hakkında bilgi verdi.

Haber 23-02-18 16:40

Türk elbise tasarımcıları London Show'un yıldızı oldu

GYİAD eski Başkanı Burcu Akdarı Toprak ile annesi Hatice Akdarı'nın pazen ve divitin gibi geleneksel kumaşlardan tasarladığı koleksiyon, çocuk giyim fuarları arasında yer alan Bubble London Show'un yıldızı oldu

Haber 12-02-18 11:59

Casper CEO'su Lamprecht, Sabancı Üniversitesi öğrencileri ile buluştu

- Sabancı Üniversitesi'nin öğrencilerini dünya ve Türkiye'de alanında lider kişilerle buluşturup, onların hayat hikayelerinden ve tavsiyelerinden örnekler almayı ilke edinen Tea Talks with CEOs Club (CEO'lar ve Liderlerle Çay Sohbetleri Kulübü), Casper’ı ziyaret etti

Haber 24-11-17 12:51

Tekirdağ’da ‘crazy Bubble Show’ Gösterisi

Trakya’nın en büyük alışveriş merkezi Tekira AVM’de iki gün boyunca gösteri sunan “Crazy Bubble Show"...

Yurthaber 15-12-16 18:51

Yenimahalleli Çocuklara Balon Şov

Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki çocuklar için Dört Mevsim Salonu’nda Bubble Show etkinliği düzenliyor.Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki tüm...

Yurthaber 11-11-16 12:47

Köpük Konçertosu Expo 2016’da

Köpükten dev balonlar yapan dünyaca ünlü sanatçı Fang Yang, ‘Bubble Concerto The Mega Show” (Köpük...

Yurthaber 29-08-16 12:10

Tea Masters Cup’tan Çaykur’a Teşekkür

Rusya Çay Kahve Federasyonu Başkanı Ramaz Chanturiya, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na Dünya Çay Şampiyonası’na...

Yurthaber 05-08-16 16:59

Ankara’da Big Bubble Futbol Tanıtımı

Big bubble futbol, gazeteciler ve spor adamlarının yaptığı maç ile Ankaralılara tanıtıldı.Big bubble futbol, gazeteciler...

Yurthaber 12-05-16 20:38

Dünyaca Ünlü Crazy Bubble Show Vıaport Marına’da

Dünyanın deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezi Viaport Marina, dünyaca ünlü gösteri gurubu Crazy Bubble Şov...

Yurthaber 24-04-16 11:39