Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanligi Personel Alimi Basvuru Sartlari Nelerdir Haberleri

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alacak

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, bakanlığın merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli 8 bin personel alınacak.

Yurthaber 2024-02-20 07:16:47

Yazılı ve sözlü sınav yapılmayacak! Resmi Gazete'de yayımlandı: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alacak

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Finans 2024-02-20 01:22:16

SON DAKİKA | Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı 'Yakın zamanda' diyerek duyurdu: 8 bin sözleşmeli personel alınacak! Deprem bölgesi...

Son dakika haberi: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 bin sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Bakan Göktaş yaptığı açıklamada, söz konusu personel alımı tarihi için 'yakın zamanda' ifadesini kullandı.

Finans 2024-02-19 15:38:58

Babadan kalan emekli maaşı alınır mı? Babadan emekli maaşı alma şartları nelerdir?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın eşini veya ebeveynlerinden biri ölmüş kişiler için ayırdığı fon ile ihtiyaç sahibi dul ve yetim vatandaşlara aylık bağlanıyor. Halk arasında ölüm maaşı olarak bilinen dul ve yetim maaşı ile yakınlarını kaybeden kişilere, hayatlarını idame ettirebilmeleri için maddi destek sağlanıyor. Peki babadan emekli maaşı alma şartları nelerdir?

Haber 2023-08-25 17:46:17

Bakan Derya Yanık'tan sözleşmeli personel alımına yönelik açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan sözleşmeli personel alımına yönelik açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Yanık, "Bakanlığımızda göreve başlayacak 2 bin 431 sözleşmeli çalışma arkadaşımız mülakatsız, sadece KPSS puan üstünlüğüne göre belirlendi." ifadelerini kullandı.

Haber 02-06-23 00:09

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: 2 bin 431 Aile Bakanlığı personel alımı ne zaman? Kontenjan, branşlar ve başvuru şartları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı tarihi, Resmi Gazete'de taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 bin 431 sözleşmeli personel alınacağının belirtilmesi sonrası merak konusu oldu. Branşlar arasında psikolog, öğretmen, fizyoterapist, avukat, diyetisyen, yurt yönetim personeli, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pozisyonlar yer alıyor. Peki 2 bin 431 Aile Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte 2023 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar!

Finans 28-04-23 07:36

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAŞVURU: 2.431 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, şartları neler?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı kapsamında başvuruda bulunan 2 bin 431 kişi çeşitli branşlarda bakanlık bünyesinde çalıştırılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre; bakanlığa taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 bin 431 sözleşmeli personel alınacak. Peki, 2023 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Finans 28-04-23 07:25

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, hangi branşlar? Başvuru şartları neler?

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, farklı branşlarda görevlendirilmek üzere 2431 personel alımı yapılacağını duyurdu. Açıklamanın ardından personel alımı ile ilgili aramalar hız kazandı. Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı tarihi ve başvuru şartları merak ediliyor. Alımın KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacağını bildirdi. Peki, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, hangi branşlar? Başvuru şartları neler? Bakan Derya Yanık açıkladı

Finans 26-04-23 10:24

Bakan Derya Yanık son dakika bayram müjdesi ne? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel mi alacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çekti. Bakan Yanık, "Bayram müjdesi yükleniyor" ifadelerini kullandı. Peki, son dakika bayram müjdesi ne? İşte tüm ayrıntılar...

Haber 20-04-23 19:26

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvurular başladı mı? Aile Bakanlığı personel alım şartları ne? 2431 personel alınacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımlarının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık 2 bin 431 personel alımı yapılacağını müjdeledi. Bu açıklamanın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvurular başladı mı? Aile Bakanlığı personel alım şartları ne? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte personel alımına dair tüm merak edilenler...

Finans 20-04-23 19:23

Bakan Derya Yanık müjdeyi duyurdu! 2 bin 431 personel alımı yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla merak uyandırmış ve "Bayram müjdesi yükleniyor" ifadelerini kullanmıştı. Bakan Yanık, müjdeyi duyurdu ve "Bakanlığımız taşra sosyal hizmet kuruluşlarına, meslek ve destek personeli alımına çıkıyoruz. 2 bin 431 personel alımı yapacağız" dedi.

Haber 20-04-23 15:53

Koruyucu aile nedir, nasıl olunur? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! Koruyucu aile başvuru şartları...

Koruyucu aile olma şartları, 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş depremleri sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan açıklama nedeniyle merak konusu oldu. Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel ile eşi depremzede bir bebeğe koruyucu aile olmak istediklerini açıkladı. Peki koruyucu aile nedir, nasıl olunur, şartları nelerdir? İşte ayrıntılar...

Haber 10-02-23 10:51

Engelli personel alımı ne zaman? EKPSS engelli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

EKPSS ( Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) sonuçları için bekleyiş sürüyor. Bu esnada Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, engelli personel alımına ilişkin önemli açıklamalar geldi. Peki engelli personel alımı ne zaman? EKPSS engelli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Haber 05-02-23 14:03

Kamuya personel alımı yapılacak! Resmi Gazete’de yayımlandı! Memur olmak isteyenler dikkat

Kamu personel alımı ile ilgili son dakika açıklamaları Resmi Gazete içerisinde yer aldı. Yayımlanan ilan ile Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığına personel alınacağı duyuruldu ve başvuru tarihleri hakkında bilgi verildi.

Finans 02-12-22 16:03

Engelli bakım maaşı ne kadar, nasıl alınır, şartları nelerdir? Engelli bakım maaşı almak için yüzde kaç engelli olmak gerekiyor?

Engelli bakım maaşı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşların bakımıyla mükellef olan aile üyelerine, akrabalarına ya da engellinin vasisine yani üçüncü kişilere verilen bir maaştır. Her ay verilen bu bakım maaşı, vatandaşlar tarafından merak konusu oluyor. Engelli bakım maaşı şartları nelerdir, engelli maaşı almak için yüzde kaç engelli olmak gerekiyor?

Haber 11-11-22 16:07

Engeli maaşı şartları nelerdir, başvuru için hangi evraklar gerekli? Engelli aylığından kimler faydalanabilir, engelli maaşı nasıl alınır?

Engel durumu ve maddi yetersizliğe sahip olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, engelli maaşından yararlanabiliyor. Engelli maaşı şartlarını karşılayan ve gerekli belgelerle birlikte başvuru yapan kişiler engelli aylığından faydalanabilirler. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından uygulanan engelli maaşı sisteminden faydalanabilmek için gerekli olan engelli maaşı şartları nelerdir?

Haber 11-11-22 16:06

Engelli kimlik kartı ne işe yarar, avantajları nelerdir? Engelli kimlik kartı nasıl alınır, ne kadar sürede çıkar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yürütülen engelli kimlik kartı projesine 2022 yılına kadar 47 bin 343 kişinin online başvuru yaptığı görüldü. Engelli kimlik kartına başvurular devam ederken engelli vatandaşlar ve yakınları tarafından merak edilen birçok soru ortaya çıkıyor. Engelli kimlik kartının sağladığı faydalardan yararlanabilmek için engelli vatandaşlar engelli kartını nasıl alır, başvurular nereye yapılır?

Haber 11-11-22 16:05

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı uzman yardımcıları alacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 40 uzman yardımcısı istihdam edecek. Bakanlığın ilanında, sözlü sınavla atama yapılacak olan personel için hangi şartların arandığı ve başvuru tarihleri de açıklandı.

Haber 03-11-22 02:12

Eşi vefat etmiş kadınlara 300 bin TL destek verilecek! Konut desteği başvuru şartları

Konut desteği başvuru şartları ile ilgili açıklama yapıldı. Eşi vefat etmiş kadınlara 300 bin TL konut desteği verileceği duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yaptığı yazılı açıklamada başvuru şartları hakkında bilgi verdi. Bakan Yanık, ‘Bakanlık olarak konut başına 300 bin lira destek verirken, ihtiyaç duyulan kaynak, belediyeler ve hayırseverler tarafından karşılanacak.’ dedi. Peki, konut desteği başvuru şartları nelerdir?

Finans 25-10-22 10:35

Prefabrik ev yapım yardımı başvurusu nasıl yapılır? Prefabrik ev yapım yardımı başvuru şartları nelerdir?

Prefabrik ev yapım yardımı başvurusunun nasıl yapılacağı vatandaşlar tarafından merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında prefabrik ev yapım yardımı başvuru koşullarını araştırmaya başladı. Konuya ilişkin başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılıyor. Peki, Prefabrik ev yapım yardımı başvurusu nasıl yapılır? prefabrik ev yapım yardımı başvuru şartları nelerdir?

Haber 30-09-22 11:08

Prefabrik ev yapım yardımı başvuru şartları nelerdir? Prefabrik ev yapım yardımı ne kadar, kaç TL?

Prefabrik ev yapım yardımı başvuru şartları vatandaşlar tarafından merak konusu olurken birçok kişi arama motorlarında "Prefabrik ev yapım yardımı kaç TL?" konu başlığını araştırmaya başladı. Konuya ilişkin başvurular, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına yapılıyor. Peki, Prefabrik ev yapım yardımı başvuru şartları nelerdir? Prefabrik ev yapım yardımı ne kadar, kaç TL?

Haber 30-09-22 11:03

Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kırtasiye yardımı başvurusu kimler yapabilir, şartları nelerdir?

Kırtasiye yardımı başvuruları ile ilgili detaylar, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi için geri sayım devam ederken vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu destek ödemesi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ihtiyaç sahibi ailelere yapılmaktadır. Peki Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kırtasiye yardımı başvurusu kimler yapabilir, şartları nelerdir? Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 30-08-22 10:01

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı 2022 tercihleri ne zaman bitiyor? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı kılavuzu ve başvuru ekranı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu ve başvuru ekranı günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. 6 Mayıs Cuma günü açıklanan sınav sonuçları sonrası; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı 2022 tercihleri ne zaman bitiyor? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı kılavuzu ve başvuru ekranı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 23-05-22 12:13

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı 2022 tercihleri nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercih kılavuzu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercih kılavuzu, Bakanlığın internet sitesinden yayımlandı. 6 Mayıs Cuma günü açıklanan sınav sonuçları sonrası vatandaşlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı 2022 tercihleri nereden, nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı mı? soru ve konu başlıklarını araştırmayı sürdürüyor. İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 20-05-22 15:15

Bakan Yanık'tan iş mülakatlarında 'torpil' iddiasına dikkat çeken yanıt! 'Biz siyasetçiyiz, bu tür tartışmalara alışkınız'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, personel alım sınavında 'torpil' iddialarına yanıt verdi. "Biz siyasetçiyiz. Bu tür tartışmalara, 'istediğinizi aldınız' yaklaşımlarına alışkınız" diyen Yanık, "İşe alım mülakatlarında kesinlikle torpil yok" ifadesini kullandı.

Haber 19-05-22 12:51

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından sözleşmeli personel alımına ilişkin açıklama:

"Alım yapılacak 4 bin 175 pozisyon için KPSS sıralamasına göre toplam 12 bin 525 aday sözlü sınava çağırılmıştır. Dolayısıyla adayların tamamı KPSS sıralaması ile sözlü sınava girmeye hak kazanmıştır"

Yurthaber 10-05-22 12:16

4 bin 175 personel alımında sonuçlar belli oldu! Bakan Yanık haberi böyle duyurdu...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4 bin 175 personel alımı sonuçları için beklenen açıklamayı yaptı. Bakan Derya Yanık'ın duyurduğu habere göre, personel alımının sınav sonuçları e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı - Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alım ve Kariyer üzerinden sorgulanacak.

Finans 07-05-22 09:13

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuru tarihleri ne? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel başvuru nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuru tarihleri nedir? sorusunun yanıtı Bakanlıktan yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Personel alımı için başvuru kılavuzu yayımlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuru tarihleri ne? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel başvuru nasıl yapılır? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

Haber 12-04-22 13:55

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuruları ne zaman 2022? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuruları ne zaman? sorusunun yanıtı Bakanlıktan yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Personel alımı için başvuru kılavuzu yayımlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuruları ne zaman 2022? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

Haber 12-04-22 13:50

KPSS 2022/4 tercih sonuçları açıklandı! KPSS yerleştirme sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları sorgulama yöntemi!

KPSS 2022/4 tercih sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları sorgulanırken, ÖSYM tarafından yapılan açıklamada KPSS-2022/4 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı bildirildi. Peki KPSS 2022/4 tercih sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı sonuçları sorgulama yöntemi!

Haber 21-03-22 11:08

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından merkez ve taşra teşkilatında 1805 personel istihdam edilecek. Söz konusu ilanın detayları Resmi Gazete'de açıklandı. Buna göre sözleşmeli personel alımı, KPSS puan sıralaması ile yapılacak. Personel alımı için başvuru şartları merak konusu oldu. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları ve detaylar...

Haber 06-03-22 11:50

KPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı 2022? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir? Kontenjanlar neler? KPSS-2022/4 tercihler ne zaman? Nasıl yapılır?

KPSS-2022/4 tercih kılavuzu ile ilgili açıklama Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonları için personel alımı yapılacak. Peki KPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı 2022? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir? Kontenjanlar neler? KPSS-2022/4 tercihler ne zaman? Nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımına ilişkin ayrıntılar haberimizde.

Haber 05-03-22 15:51

ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP sonuçlarında son durum nedir?

Adaylar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurularını ocak ayında gerçekleştirdi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından ASDEP sonuçlarının ne zaman açıklanacağı sorgulanmaya başlandı. Sonuçlar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet adresi olan, 'www.aile.gov.tr' üzerinden sorgulanacak. Peki ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haber 09-02-22 17:38

ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP personel alımında son durum nedir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru süreci 10-20 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşti. Peki ASDEP sonuçları ne zaman açıklanacak? ASDEP başvuru yapan adaylar işlemlerin sonuçlanmasını bekliyor. Yapılan açıklamaya göre, sıralama sonucunda son sıradaki aday ile aynı KPSS puanına sahip olan adaylar da sınava katılabilecek. İşte ASDEP sonuçlarına ilişkin detaylar...

Haber 07-02-22 15:15

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı için farklı pozisyonlarda 4 bin 175 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu hakkındaki detaylar merak edilirken, başvuru süreci bugün başladı. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler ve başvurular ne zaman? İşte ayrıntılar...

Haber 11-01-22 02:24

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın 4 bin 175 personel alımı gerçekleştireceği haberinden sonra başvuru detayları merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusunun nasıl yapılacağı araştırılıyor. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte merak edilenler...

Haber 06-01-22 18:48

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile iki yeni bakanlık kuruldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı oluşturulmasına ilişkin kararname Resmi Gazete'de yayımlandı - Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünün görev alanlarında kamu personel işlemlerinin yürütülmesine ilişkin düzenlemelere gidildi

Yurthaber 21-04-21 02:29

Sosyal Hizmet Merkezi görevlilerine eğitim

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından kurum personel ile sivil toplum örgütü temsilcilerine eğitim verildi.Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Merkezinde görev yapan 47 personele Psikolojik Danışman Emine Çelik tarafından "Sosyal Hizmet Mevzuatı ve Kilis’te hizmet veren STK ve dernekler semineri sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uyularak eğitim verildi.

Yurthaber 31-03-21 16:44

Bakan Selçuk: “Kamu personel alımlarını tek bir sistemde birleştirerek bürokrasiyi azaltacağız”

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Elektronik Kamu İstihdamı Portalı (EKİP) ile kamu personeli alımlarını tek bir sistem üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştireceklerini duyurdu.

Finans 12-03-21 11:31

Kadınlar fidanları toprakla buluşturdu

Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle fidan dikimi gerçekleştirdi.Fidan dikim törenine Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Gecek Termal Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Çiloğlu, Afyonkarahisar Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümlü, Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökan Us ve çok sayıda kamu kurumlarında çalışan bayan personel katıldı.“Kadınlar her alanda destekçimiz”Fidan dikim töreninde konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, hayatın her alanında kadınların en büyük destekçileri olduğunu söyleyerek, “Dünya üzerindeki tüm kadınlarımız iyiliğin, fedakarlığın, şefkatin ve anneliğin simgesidirler.

Yurthaber 08-03-21 19:40

Yaşlı ve engelli bireyler ile personelin 2’nci doz aşısı tamamlandı

Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlarda kalan yaşlı, engelli, çocuk ve personel ile birlikte toplam 470 kişiye uygulanan Covid-19 aşısının ilk dozun ardından 2’inci doz aşılaması da yapıldı.Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde kalan yaşlılara ve personele, Milas M.Önal Karadeveci Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan engelli bireylere ve personellere, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi personellerine, Fethiye Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde kalan engelli bireylere ve personellere, SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevinde kalan yaşlılara ve personellere 2 doz Covid-19 aşılaması tamamlandı.Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik “Kuruluşlarımızda kalan engelli, yaşlı ve çocuklarımıza Covid-19 ile mücadele kapsamında yapılan aşı uygulamasında emeği geçen İl ve ilçe Sağlık Müdürlüklerimize, Halk Sağlığı Başkanlığı’na ve tüm bu süreçte gösterdikleri sabırla çalışmalarımızı kolaylaştıran engelli ve yaşlılarımıza, fedakârca özveriyle çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yurthaber 20-02-21 11:12

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar

Türkiye'de son 24 saatte 129 bin 715 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 670 kişinin testi pozitif çıktı, 112 kişi yaşamını yitirdi, 8 bin 201 kişinin Kovid-19 tedavisi ya da karantinasının sona ermesiyle iyileşenlerin sayısı 2 milyon 440 bin 706'ya yükseldi - Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ebeveynler ve çocuk sitesi evlerindeki personel için yeni bir Kovid-19 rehberi yayımladı

Yurthaber 07-02-21 23:54

Engelli memur alımları 2021... Kamuya engelli memur alımları ne zaman? Bakan açıkladı, işte engelli memur başvuru tarihleri!

Yeni Ekonomi Programı öncesinde, 2021 bütçesiyle kamu kurum ve kuruluşlarına ek olarak 65 bin personel alınmasına dair açıklama yapılmıştı. Sağlık çalışanı ve güvenlik güçleri görevlisi alımları başladı. Yapılan açıklamada engelli memur alımı yapılacağı da duyurulmuştu. Son dakika Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan engelli memurların alımına ilişkin açıklama geldi. Peki engelli atamaları ne zaman olacak? 2021'de ne zaman engelli memur alınacak?

Haber 08-01-21 14:29

Engelli memur alımları 2021... Kamuya engelli memur alımları ne zaman? Bakan açıkladı, işte engelli memur başvuru tarihleri!

Yeni Ekonomi Programı öncesinde, 2021 bütçesiyle kamu kurum ve kuruluşlarına ek olarak 65 bin personel alınmasına dair açıklama yapılmıştı. Sağlık çalışanı ve güvenlik güçleri görevlisi alımları başladı. Yapılan açıklamada engelli memur alımı yapılacağı da duyurulmuştu. Son dakika Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan engelli memurların alımına ilişkin açıklama geldi. Peki engelli atamaları ne zaman olacak? 2021'de ne zaman engelli memur alınacak?

Haber 24-12-20 12:42

Engelli memur alımları 2021... Kamuya engelli memur alımları ne zaman? Bakan açıkladı, işte engelli memur başvuru tarihleri!

Yeni Ekonomi Programı öncesinde, 2021 bütçesiyle kamu kurum ve kuruluşlarına ek olarak 65 bin personel alınmasına dair açıklama yapılmıştı. Sağlık çalışanı ve güvenlik güçleri görevlisi alımları başladı. Yapılan açıklamada engelli memur alımı yapılacağı da duyurulmuştu. Son dakika Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan engelli memurların alımına ilişkin açıklama geldi. Peki engelli atamaları ne zaman olacak? 2021'de ne zaman engelli memur alınacak?

Haber 22-12-20 13:18

Kağızman’da kadına şiddete geçit yok

Kağızman Sosyal Hizmet Merkezi bünyesinde kadınlara şiddetin engellenmesi için alt birimler kurularak mücadele ekibi oluşturuldu.Kağızman’da birçok alanda sosyal hizmet ve yardım konularında oldukça başarılı olan Kağızman Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü kadına yönelik şiddetlerin önlenmesi amacıyla ilçede bulunan diğer kurumlar ile birlikte mücadele birimler oluşturularak personel görevlendirmeleri yapıldı.İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Bahri Aydın başkanlığında toplanan kurul 2019 Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından imzalanan kadına yönelik şiddetle mücadele kurumsal işbirliği ve eşgüdümün artırılmasına dair protokol imzalanarak kadına yönelik şiddetle mücadele ve erken yaşta yada zorla evlilik konuları ele alındı, çeşitli görevlendirmelerle mücadele programları hazırlandı.Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Bahri Aydın, ‘’Amacımız ilçemizde kadına yönelik şiddeti bitirmek ve aynı zamanda erken evlilik ve zorla evlilik gibi durumları ortadan kaldırmak Kağızman genelinde bu gibi insanlık suçu olan bu eylemleri durdurmaya kararlıyız.

Yurthaber 19-12-20 12:44

Engelli memur alımları 2021... Kamuya engelli memur alımları ne zaman? Bakan açıkladı, işte engelli memur başvuru tarihleri!

Yeni Ekonomi Programı öncesinde, 2021 bütçesiyle kamu kurum ve kuruluşlarına ek olarak 65 bin personel alınmasına dair açıklama yapılmıştı. Sağlık çalışanı ve güvenlik güçleri görevlisi alımları başladı. Yapılan açıklamada engelli memur alımı yapılacağı da duyurulmuştu. Son dakika Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan engelli memurların alımına ilişkin açıklama geldi. Peki engelli atamaları ne zaman olacak? 2021'de ne zaman engelli memur alınacak?

Haber 18-12-20 14:58

Engelli memur alımları 2021... Kamuya engelli memur alımları ne zaman? Bakan açıkladı, işte engelli memur başvuru tarihleri!

Yeni Ekonomi Programı öncesinde, 2021 bütçesiyle kamu kurum ve kuruluşlarına ek olarak 65 bin personel alınmasına dair açıklama yapılmıştı. Sağlık çalışanı ve güvenlik güçleri görevlisi alımları başladı. Yapılan açıklamada engelli memur alımı yapılacağı da duyurulmuştu. Son dakika Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan engelli memurların alımına ilişkin açıklama geldi. Peki engelli atamaları ne zaman olacak? 2021'de ne zaman engelli memur alınacak?

Haber 17-12-20 08:58

Engelli memur alımları 2021... Kamuya engelli memur alımları ne zaman? Bakan açıkladı, işte engelli memur başvuru tarihleri!

Yeni Ekonomi Programı öncesinde, 2021 bütçesiyle kamu kurum ve kuruluşlarına ek olarak 65 bin personel alınmasına dair açıklama yapılmıştı. Sağlık çalışanı ve güvenlik güçleri görevlisi alımları başladı. Yapılan açıklamada engelli memur alımı yapılacağı da duyurulmuştu. Son dakika Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan engelli memurların alımına ilişkin açıklama geldi. Peki engelli atamaları ne zaman olacak? 2021'de ne zaman engelli memur alınacak?

Haber 15-12-20 08:54