Alparslan Haberleri

Antalyalı bir koleksiyoner bağışladı! 1000 yıllık ’Alparslan Sikkesi’ Ahlat Müzesi’nde ziyarete açıldı

Antalyalı bir koleksiyoncu tarafından Bitlis’in Ahlat Müzesi’ne bağışlanan Sultan Alparslan dönemine ait bin yıllık altın sikke halkın ziyaretine açıldı. Sultan Alparslan dönemine ait bin yıllık sikke, Antalya Müze Müdürlüğü denetiminde faaliyet yürüten koleksiyoncu Avukat Bahadır Kalaycı tarafından geçtiğimiz günlerde Ahlat Müzesi’ne bağışlandı.

Trend 09-09-2022 15:55

Görsel tasarım ödülü alan elektrikli araç Aparslan TEKNOFEST KARADENİZ'de

Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi 4. Sınıf öğrencisi Şinasi Ergün: - "Aracımızda bataryamız, batarya paketlememiz, şarj aletimiz, araç kontrol sistemimiz, dokunmatik panel ve yazılımı tamamen bize ait" - "Artık elimizde bir oluşum var, içine binip test edebiliyoruz. Bu ödülle bütün takımın enerjisi, motivasyonu iki katına çıktı"

Yurthaber 04-09-2022 11:07

Babasını örnek alan 5 yaşındaki Alparslan, şampiyon olmak için gaza basıyor

Süpermoto yarışçısı Uğur Davran: "Küçük yaşta olmasına rağmen Alparslan'ın yarışlara adaptasyonu çok iyi gidiyor. Alparslan'ın sevdasının arkasında durmaya çalışıyoruz" - Babasının izinden giden küçük motokrosçu Alparslan Davran: "Kasksız motosiklet kullanmıyorum. Yarışlara başka çocuklar da katılınca çok heyecanlı oluyor"

Yurthaber 10-08-2022 11:16

Gizem Karaca'dan derin göğüs dekolteli paylaşım! Siyahlar içinde paylaştı

Daha önce Baraj, İçimdeki Fırtına, Güzel Köylü gibi dizilerde rol alan ve son olarak Alparslan: Büyük Selçuklu'da Evdokya karakterini canlandıran Gizem Karaca, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Oyunculuk performansı dışında özel yaşamıyla da konuşulan isim, bu kez derin göğüs dekolteli paylaşımıyla olay oldu.

Magazin 27-07-2022 11:08

Alparslan

Alparslan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Alparslan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Vaspurakan nerede? Alparslan dizisindeki Vaspurakan hangi ülkede?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde katliam yerinde Yannis’in armasını bulmuş olan Alparslan, büyük bir öfkeyle Vaspurakan Kalesi’ne hesap sormaya gitmişti. Dizide yer alan bu sahne sonrasında izleyiciler hızla Vaspurakan'ın nerede ve hangi ülkede olduğunu merak ediyor. Peki Vaspurakan nerede, hangi ülkede? İşte ayrıntılar ve konumu...

Trend 24-11-2021 01:18

Alp Arslan kimdir? Tarihteki önemi nedir? Alp Arslan ne zaman öldü?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde de konu alınan Alp Arslan'ın kim olduğu ve tarihteki önemi merak ediliyor. Sultan Alparslan, Malazgirt Meydan Muharebesi'nde Bizans İmparatoru Romen Diyojen'i mağlup ederek Türkler'in Anadolu'ya girişinde kesin bir zafer elde eden büyük bir imparator olarak bilinmektedir. Peki Alp Arslan kimdir? Tarihteki önemi nedir? Alp Arslan ne zaman öldü? İşte ayrıntılar...

Haber 08-11-2021 20:31

Alparslan Büyük Selçuklu nerede çekiliyor? Alparslan Büyük Selçuklu oyuncuları kimler?

TRT 1 ekranlarında bugün başlayacak olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin çekim yeri merak konusu oldu. Dizide Sultan Alparslan'ın Anadolu'nun kapısını Türklere açtığı 1048-1071 yılları arasındaki kutlu yolculuk konu alınıyor. Peki Alparslan Büyük Selçuklu nerede çekiliyor? Alparslan Büyük Selçuklu oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 08-11-2021 19:27

Fahriye Evcen 'Alp Arslan' dizisinde mi rol alacak? İşte Barış Arduç'a partner olacak sürpriz isim!

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve yüksek reytingleriyle bilinen Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi isim değişikliği ile yoluna devam edecek. Sevilen dizinin yeni adının 'Alp Arslan' olması planlanmakta. Barış Arduç'un başrolünde de yer aldığı Alp Arslan dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce Fahriye Evcen'in Barış Arduç ile birlikte partner olacağı iddia edilmişti. Peki Fahriye Evcen 'Alp Arslan' dizisinde mi rol alacak? İşte Barış Arduç'a partner olacak sürpriz isim...

Magazin 01-07-2021 23:24

Diriliş Ertuğrul bitiyor, Alparslan geliyor

'Diriliş: Ertuğrul' dizisinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ izleyicilere yeni bir dönem dizisine dair bir müjde verdi.

Magazin 23-12-2015 16:41

Dişimi çeker misin?

Otomobilin çarptığı motosiklette yaralanan kazazade şoka girdi ve kendisine müdahale eden doktora "Dişimi çeker misin?" diye sordu.

Haber 24-12-2010 11:38

Arslan: Baskı altında oldu

Birinci 'Ergenekon' davasının tutuklu sanığı Alparslan Arslan, pişman olduğunu tekrarladı.dedi.

Haber 06-12-2010 14:36

Arslan: ''Baskı altında ifade verdim''

Birinci ''Ergenekon'' davasının 166. duruşması başladı.

Haber 03-12-2010 12:35

Bahçeli'ye zehir zemberek sözler

Alparslan Türkeş Vakfı Başkanı Seval Türkeş, Alparslan Türkeş'in mezarının ancak merhumun yetiştirdiği milyonlarca ülkücünün rızası alınarak yapılabileceğini belirtti.

Haber 23-09-2010 10:53

Kopyayı araştırmaya gittiler dayak yediler

Muş Alparslan Üniversitesi’ne giden bir grup denetçi “Bizim bölgemizde araştırma yapamazsınız” denerek dövüldü

Haber 12-09-2010 12:15

Ergenekon davasında ilginç iddia

Teoman Ekşioğlu tanık olarak ifade verdi. Ekşioğlu, Danıştay cinayetinden bir hafta önce Alparslan Arslan’a cin çıkarma seansı uygulandığını iddia etti.

Haber 26-08-2010 17:19

Alparslan Arslan salondan atıldı

1. Ergenekon Davası'nın bugünkü duruşmasında olay çıkaran Danıştay suikasti davası sanığı Alparslan Arslan salondan çıkarıldı.

Haber 28-09-2009 10:27