Bazlama Haberleri

Sahurda gün boyu tok tutacak pratik tarifler! Sadece 15 dakikada hazırlanan sahur tarifleri

Sahurda yapılacak tarifler ramazan boyunca aratılan konular arasında bulunuyor. Sahur tariflerinin hem gün boyunca tok tutması hem de pratik olması isteniyor. Sahurda ne yapsam diye düşünüyorsanız midenizi iftara kadar tok tutacak ve susatmayacak bu tariflere bir şans verebilirsiniz.

Yemek 28-03-2023 15:05

Puf puf mini bazlama tarifi! Lezzetine doyum olmayan bazlama nasıl yapılır?

Kahvaltıda ne yapılır diye düşünüyorsanız hem tatlı hem de tuzlularla uyum sağlayacak mini bazlama tarifi tam size göre! Mini bazlama enfes lezzetiyle yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Mini bazlama nasıl yapılır merak ediyorsanız bu mini bazlama tarifine göz atabilirsiniz.

Yemek 08-01-2023 09:37

Gelinim Mutfakta Ankara Bazlama kebabı tarifi! Herkesin tarifini isteyeceği Ankara Bazlama Kebabı nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Salı günü Ankara Bazlama kebabı yemeği yapılıyor. Bazlama te başına bile oldukça sevilirken kebap ile birleştiğinde enfes bir tada sahip oluyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan Ankara Bazlama kebabı tarifi yemek davetlerinizin favori lezzetlerinden olacak. İzleyiciler Ankara Bazlama kebabı nasıl yapılır? aramalarında bulunuyor. İşte Ankara Bazlama kebabı tarifi...

Yemek 29-11-2022 14:01

Kahvaltılarınıza yakışacak lezzet: Puf puf bazlama tarifi! Tavada bazlama nasıl yapılır?

Kahvaltıda ne yapsam diye düşünüyorsanız hiç düşünmeyin bazlama tarifini seçin! Yapımı oldukça kolay tadı enfes olan bazlama tarifini deneyin. Bu tarif puf puf görüntüsü ve leziz tadıyla kahvaltıların vazgeçilmezi olmaya aday. Tavada bazlama nasıl yapılır? merak ediyorsanız aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Yemek 03-10-2022 09:25

Bazlama

Bazlama Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bazlama Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.