Beyaz Sirke Haberleri

Meğer yanlış biliniyormuş! Beyaz sirkeyle asla temizlememeniz gereken 7 yer

Ev temizliğinde kullanılan ürünlerden biri olan beyaz sirke hakkında doğru sanılan yanlış temizlik yöntemleri ortaya çıktı. Bir temizlik uzmanı, beyaz sirkenin çok sayıda alanda temizlik yapılabileceğini, ancak bazılarının bu asidik sıvıyla daha da kötüleşebileceği konusunda uyardı.

Kadin 22-04-2024 10:54

Tertemiz çamaşırlar için hiç duymadığınız 10 etkili yöntem! Sararmış kıyafet, sertleşmiş havlu ve çıkmayan leke derdiniz kalmayacak

Çamaşırların tertemiz ve pırıl pırıl olması her evin istediği bir şeydir. Zamanla sararan kıyafetler, sertleşen havlular ve çıkmayan inatçı lekeler gibi sorunlarla karşılaşmak kaçınılmazdır. Neyse ki, bu sorunlara pratik ve etkili çözümler bulmak mümkün. Çamaşırlarınızı tertemiz yapmak ve daha etkili sonuç almak için hiç duymadığınız 10 etkili yöntemi haberimizde derledik.

Kadin 27-02-2024 07:18

Camları uzun süre temiz tutmanın sırrı! Bu karışım camda tek bir leke bırakmıyor

Evin camlarını temiz tutmak, genellikle zaman alan ve zorlu bir iş gibi gelebilir. Bu etkili temizlik karışımı sayesinde camlarda tek bir leke kalmıyor. Bu karışım, cam temizliği için oldukça etkili olmakla beraber uygulaması da oldukça kolay. Üstelik camlarınız uzun süre temiz kalıyor. İşte temizlik ustalarının sır gibi sakladığı cam silme karışımının tarifi...

Kadin 19-11-2023 12:49

En etkili yöntem! Diş tartarı ve taşlarını anında temizliyor

En sık görülen ağız ve diş problemlerinden olan diş tartarı ve taşları için çözüm yolları aranıyor. Hoş olmayan görüntüye neden olan diş tartarı ve taşları zaman içerisinde kötü kokuya da yol açabiliyor. Evde deneyebileceğiniz en etkili diş temizleme yöntemleri ile inci gibi beyaz dişlere sahip olabilirsiniz.

Haber 24-09-2023 10:36

Beyaz Sirke

Beyaz Sirke Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beyaz Sirke Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Halıda oluşan lekelere son! Bu yöntemler ile halınız ilk günkü gibi tertemiz olacak

Halı temizliği bir evde hijyenli bir ortamın sağlanabilmesi için büyük önem taşıyor. Halıda oluşan lekeler dışında gözle görülmeyen bakteriler de oluşabiliyor. Halınızı ilk günkü gibi tertemiz yapacak temizlik tüyolarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 27-08-2023 10:19

Temizlik tüyosu: Parkeleri ayna gibi parlatıyor! Tek bir iz bırakmıyor

Parke zeminlerini temizlesek bile donuk ve kirli görünmesi hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkarıyor. Parkelerin donukluğunu gidermek için temizliğinde uygun adımları izlemek gerekiyor. Parkeleri ayna gibi parlatmak ve her zaman temiz görünmesini istiyorsanız bu temizlik tüyosunu denemelisiniz.

Kadin 20-08-2023 10:09

Musluktaki inatçı kireç lekelerine son! Musluklarınız pırıl pırıl parlayacak

Kireç lekeleri ne zor çıkan lekelerden biridir. Ev hanımlarının başına dert olan kireç lekeleri için internette doğal çözüm yolları araştırılıyor. Genellikle banyo ve lavabolarda sık sık rastlanılan kireç lekeleri metallerin üzerinde hoş görünmeyen görüntüye sebebiyet veriyor. Musluklardaki su lekelerinden, kireçten kurtulmak istiyorsanız bu yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Kadin 18-08-2023 09:29

Beyaz sirkenin faydaları nelerdir, içilir mi? Beyaz sirke uyuza iyi gelir mi, nasıl kullanılır?

Beyaz sirke, doğal bir ürün olan ve birçok farklı amaç için kullanılan bir sıvıdır. Temizlik, dezenfekte etme, leke çıkarma ve evdeki kötü kokuları giderme gibi çeşitli kullanım alanları vardır. Doğal ve ekonomik bir çözüm arayanlar için ideal bir seçenektir. Beyaz sirke, evinizdeki temizlik ihtiyaçlarınızı karşılamak için mükemmel bir seçenektir. Peki, beyaz sirke ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Haber 15-06-2023 11:22

Çarşafları tek yıkamada bembeyaz yapıyor! Deterjan kullanmaya gerek kalmıyor

Herkes mis gibi kokan tertemiz gözüken çarşaflarda uyumak istiyor. Ancak bazı durumlarda çarşaflar yıkansa bile yeterince temiz görünmeyebiliyor. Sararan çamaşırları beyazlatmak için etkili yöntemler araştırılıyor. Çarşafları tek yıkamada beyazlatan karışımını paylaşan bir kadın sosyal medyada övgü topladı.

Kadin 12-06-2023 11:30

Sararmış çamaşırları anında beyazlatıyor! Çamaşır suyundan daha etkili

Deodorant ve ter lekesiyle sararan beyaz çamaşırlar temiz olsa bile pis gibi görünebiliyor. Yaz aylarının en büyük sorunlarından olan sararan çamaşırları beyazlatmak için tek çarenin çamaşır suyu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çamaşırları bembeyaz yapmak için uygulamanız gereken oldukça basit bir karışım bulunuyor.

Kadin 02-06-2023 11:32

Sararmış tuvalet taşlarını 5 dakikada bembeyaz yapıyor! Kireç tutmuş tuvalet temizliği için...

Zaman içerisinde sert su ve idrar nedeniyle sararan tuvalet taşları tuvaletin zemininde kireç oluşmasına neden olabiliyor. Kireci ve sararmış tuvalet taşlarını temizlemek için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde yapacağınız doğal karışımla çamaşır suyu kullanmadan sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-05-2023 09:52

Sararmış yastık kılıfını kar beyazına döndürüyor! Ter lekelerini anında çıkaran karışım

Beyaz yastık kılıflarında zaman içerisinde sararmalar görülebiliyor. Yastık kılıflarını normal yıkamaya aldığınızda sarı lekelerin çıkmamasından şikayetçiyseniz onlara özel karışımı uygulayarak kar beyazı gibi olmalarını sağlayabilirsiniz. İşte sararan yastık kılıflarını beyazlatmanın çözümü...

Kadin 26-05-2023 11:39

Zımpara gibi sertleşen havluları yumuşacık yapan doğal çözüm! Yumuşatıcılara para vermeye son

Kimse cildini sertleşmiş havlulara silerek tahriş etmek istemiyor. Ancak havlular yıkana yıkana zaman içerisinde sertleşebiliyor. Taş gibi sertleşen havlular cildimizde çiziklere sebep olabiliyor. Sertleşen havlular nasıl yumuşatılır sorusunun tek yolunun yumuşatıcı olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Evde uygulayacağınız doğal yöntemle yumuşacık havlulara kavuşabilirsiniz.

Kadin 25-05-2023 16:50

Uzun süre cam silmeyeceksiniz! Camda kir ve su bırakmayan doğal çözüm

Cam silmek en zorlu ev işi olarak görülüyor. Cam silmeyi sevmeyenler ama hayata temiz bakmak isteyenler uzun süre cam silmemeyi sağlayacak ürünler arıyor. Evde bulunan malzemelerle silinen camlar uzun süre kir ve su tutmuyor. işte her kadının bilmesi gereken toz tutmayan cam silme yöntemi...

Kadin 25-05-2023 15:24

Çilekleri bugüne kadar yanlış yıkamışız! İçinden çıkanlara inanamayacaksınız

Çilek yaz aylarının en sevilen popüler meyvelerinden. Oldukça sevilen çileklerin sağlık için birçok faydası bulunuyor. Ancak uzmanlar çilekleri doğru yıkamadığımızı paylaşıyor. Sosyal medyada yayınlanan çilek yıkama görüntülerinden çıkanlar görenleri şaşırtıyor. İşte doğru çilek yıkama yöntemi...

Yemek 01-05-2023 14:10

Tek kaşıkta çamaşırları ilk günkü gibi bembeyaz yapıyor! Sararmış çamaşırları beyazlatmak için...

Beyaz çamaşırların sararması ev hanımlarının en büyük problemleri arasında yer alıyor. Zaman içerisinde sararan çamaşırlar temizlenseler bile pis görünüme sebep oluyorlar. Sararan çamaşırlar nasıl beyazlatılır sorusu sıklıkla aratılıyor. Sararmış çamaşırları beyazlatmak için çamaşır suyuna ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Sararan çamaşırları bembeyaz yapmanın yolu mutfaktan geçiyor.

Kadin 24-04-2023 17:25

Sarı yastık lekeleriyle vedalaşın! Sararmış yastıkları anında bembeyaz yapıyor

Beyaz yastık kılıfları ve yastık içleri zaman içeresinde sararabiliyor. Kötü ve pis bir görünüme sebep olan bu durumdan rahatsız olanlar sarı yastık lekesi nasıl çıkar sorusunu aratıyor. Temizlik uzmanlarına göre bu sorunu çözmek için temizlik malzemelerine ekstra para vermenize gerek yok. Sararmış yastık kılıflarını beyazlatmak istiyorsanız tek malzeme ile bembeyaz yastıklara kavuşabilirsiniz.

Kadin 14-04-2023 15:53

Kireçli sararmış tuvaleti anında bembeyaz yapıyor! Tuvaleti beyazlatmak için en etkili yöntem

Sararmış tuvalet taşları hijyenden uzak kötü bir görünüme sebep oluyor. Zaman içerisinde kireçleşen ve sararan tuvaletleri beyazlatmak için çeşitli kimyasal maddeler kullanılıyor. Kullanılan kimyasal temizlik ürünleri sağlığı riske atabiliyor. Ancak evde bulunan temel bir malzemenin kireç tutmuş ve sararmış tuvaletleri anında bembeyaz yaptığı öğrenildi.

Kadin 12-04-2023 11:48

Musluktaki inatçı kireci söküp atıyor! Kireçlenmiş musluklar ayna gibi parlayacak

Mutfak ve banyo musluklarında, duş başlıklarında oluşan kireçler bakımsız, pis bir görünüme neden olabiliyor. Muslukları ne kadar temizlersem temizleyeyim inatçı kireçlerden kurtulamıyorum diyorsanız bunun için etkili çözümler bulunuyor. Her evde bulunan malzemelerle kireci söküp atabilirsiniz.

Kadin 06-04-2023 15:47

Tıkalı lavaboları anında açan en etkili yöntem! Kötü lavabo kokusundan kurtulmak için...

Lavabodan gelen kötü kokular tüm evde rahatsız edici kokulara sebep olabiliyor. Bu kötü lavabo kokularını gidermek için farklı farklı ürünler bulunuyor. Ancak her evde bulunan temel malzemeler hem tıkanmış lavabo hem de kötü koku sorununu anında çözüyor. Bu yöntem tıkanmış lavaboyu açmak için tesisatçıların önerdiği çözümler arasında yer alıyor.

Kadin 28-03-2023 18:18

Kireçten tamamen kurtulmanız mümkün! Bir gecede tüm kireci çözüyor

Metal eşyaların üzerinde biriken kireçler bakımsız ve pis bir görünüme sebep oluyor. Mutfak ve banyo kireçlerinden kurtulmak için çeşitli ürünler kullanılıyor. Temizlik uzmanı olarak bilinen Bayan Hinch sadece bir gecede tüm kireçlerden kurtulmanızı sağlayacak yöntemi paylaştı.

Kadin 23-02-2023 15:50

Sarı yastık lekelerini bembeyaz yapıyor! Yastıklarınızı mis gibi kokutacak doğal çözümler

Yastık kılıfları ter ve saç yağı gibi nedenlerden dolayı sararabiliyor. Sararmış yastık kılıfları hem istenmeyen görünümlere hem de kötü kokulara neden oluyor. Evde yapılacak basit uygulamalar ile sarı yastık kılıflarına veda edebilirsiniz. Yastıklarınızın tertemiz olması ve mis gibi kokmasını istiyorsanız yapmanız gerekenler çok kolay...

Kadin 16-02-2023 14:35

Herkes aynı hatayı yapıyor! Havluları taş gibi sertleştiriyor

Banyoda ve mutfakta sık sık kullandığımız havlular zaman içerisinde sertleşebiliyor. Ancak sert havlular istenmeyen görünümlere sebep olurken cildin zarar görmesine yol açabiliyor. Temizlik uzmanları havluların sertleşmesinin basit hatalardan kaynaklandığını belirtiyor. Aşağıdaki hatalardan uzak durmak sertleşen havlularınızı yumuşacık yapacak.

Kadin 16-02-2023 13:41

Sadece 10 dakikada tuvaletteki kireci söker atar! Sararmış tuvalet taşlarından ve kireçlerden kurtulmak için...

Tuvaletinizi temizlemenize rağmen kireçten ve sararmış tuvalet taşlarından şikayetçiyseniz bu durumlardan kurtulmak için zararlı kimyasallara başvurmanıza gerek yok! Temizlik tüyoları sayesinde sadece 10 dakikada tuvalet kirecini geçirebilirsiniz.

Kadin 05-02-2023 17:16

Tesisatçıların herkesten sakladığı lavabo açma yöntemi! Tıkanmış lavaboları anında açar

Mutfak ve banyo lavaboları sık sık tıkanabiliyor. Lavabo giderine giden yabancı maddeler lavaboların tıkanmasına neden oluyor. Tıkanmış lavaboları açmak için çeşitli kimyasal ürünler satılsa da bu ürünler sağlığı ciddi anlamda tehlikeye atıyor. Tesisatçıya gitmeden tıkanmış lavaboları açmak istiyorsanız aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 16-01-2023 17:15

Çözümü kolay! Diş tartarını ve taşlarını temizlemenin en etkili yolu

Dişin görünümü ve hijyeni hem sağlığımızı hem de iletişimimizi etkileyebiliyor. Dişte meydana gelen sağlık problemleri bakımsız bir görünüme neden olabiliyor. Zamanlar oluşan diş tartarından kurtulmak için doğal çözümler aranıyor. Her mutfağın olmazsa olmazları arasında yer alan bazı malzemeler diş tartarını yok ediyor.

Haber 13-01-2023 10:30

Tuvalet temizliğinden gına geldiyse bu numarayı deneyin! Sihir gibi...

Zeminin ıslanmasının asla önüne geçilemeyen tuvaletlerde, evde veya iş yerlerinde en sık temizlenen yerlerin başında geliyor. Tuvalet temizliği için pratik bir çözüm arıyorsanız doğru yerdesiniz. Tuvalet temizliğinde özellikle klozet temizliği kimsenin yapmak istemediği işlemlerin başında geliyor. Klozet temizliğini kolaylaştıracak sihir gibi yöntemle artık banyo temizliği daha kolay olacak.

Kadin 03-11-2022 17:58

Her yer için uygun değil bozulmasına neden olabilir! Sirke ile asla temizlememeniz gereken yerler

Temizlik için çok çeşitli ürünler kullanılıyor. Kullanılan deterjanların içerisindeki kimyasallardan ve yüksek maliyetlerinden şikayetçi olanlar uygun fiyatlı, doğal temizleyici maddeler arıyor. Temizlikte kullanılan doğal ürün denilince ilk akla sirke geliyor. Ancak temizlik hilesi olarak kullandığımız oldukça hijyenik sonuçlar almamızı sağlayan sirkenin bazı alanlarda kullanılması ürünlerin bozulmasına yol açıyor.

Kadin 03-10-2022 15:14

Sararmış çamaşırlara anında çözüm! Sakın atmayın eskisinden de beyaz olması mümkün

Beyaz kıyafetler üzerimizde ne kadar güzel dursa da temizliği diğer renklere göre çok daha zor oluyor. En ufak lekeyi bile belli eden beyaz çamaşırlar doğru yıkanmadığı takdirde zamanla sararabiliyor. Sararan çamaşırları beyazlatmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde uygulayacağınız basit çözümler ile çamaşırlarınızı yeni almış gibi bembeyaz yapabilirsiniz.

Kadin 30-09-2022 09:23

İnatçı fayans aralarını tertemiz yapacak yöntem! Sadece 10 dakikada yeniliyor

Evi temizlerken bazı alanları temizlemek oldukça zorlu olabiliyor. Bu alanları temizlerken ekstra çaba sarf etmenize rağmen istediğiniz sonuçları alamıyorsanız temizlik hilelerine başvurabilirsiniz. Kirlenmiş fayans aralarının nasıl temizleneceği en çok aranan temizlik yollarından oluyor. İşte fayans arası derzleri anında tertemiz yapacak yöntem...

Kadin 21-09-2022 07:07

Tamamen kurtulacaksınız! Örümcekleri evden uzaklaştırmak için çok etkili yöntem

Örümcek birçok insanın en korktuğu hayvanlardan. Evde, bahçede sıklıkla gördüğümüz örümcekleri uzaklaştırmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Ancak bu yöntemler istenilen sonuçları vermiyor. Oysa ki örümcekleri evden uzak tutmanın yolu basit yöntemlerden geçiyor.

Kadin 11-09-2022 11:44

Acıya ve kötü görünüme son! Ayağınızdaki nasırları geçirmek için…

Ayak nasırı toplumda çok sık görülmektedir. Yaşam kalitesini düşüren nasırlar ayaktayken oldukça ağrılara neden olmaktadır. Nasır sorunu için birçok yöntem denenmektedir. Denediğiniz yöntemler nasırlarınızı geçiremediyse bir de soğan suyu kürünü deneyebilirsiniz. Soğan suyu sağlığın pek çok alanında faydalı olduğu gibi nasırlar üzerinde de etkili sonuçlar verir.

Haber 29-08-2022 12:04

Yeteri kadar temizlenmiyor! Halınızı tam anlamıyla temizlemek için bu yöntemleri kullanın

Halı temizliği hijyenik koşullarda yaşayabilmemiz için oldukça önem taşıyor. Halı sürekli üzerine basıldığı için evin en sık kirlenen alanları arasında bulunuyor. Halınızın kirlendiğini çoğu zaman fark etmiyor olabilirsiniz ama halıda görünmeyen bir sürü bakteri ve mikrop bulunuyor. Bu nedenle halınızın temizliğini uygun koşullarda yapmanız sağlığınızı olumlu etkiliyor.

Kadin 24-08-2022 10:52

Çözümü belli: Çamaşırlardaki küf kokusundan kurtulabilirsiniz!

Kıyafet ve havlularda başlayan küf kokusu uzun zaman hatta siz müdahale edene kadar geçmez. Defalarca yıkamanıza rağmen küf kokusundan kurtulamayabilirsiniz. Genellikle kıyafetlerinizi tam kurutmadan nemli şekilde katlayıp yerine koyduğunuz için veya tam kurumadan giydiğiniz için nem kokusu oluşur. Nem kokusunun oluşmasının birkaç nedeni olduğu gibi çözümü de var...

Kadin 10-08-2022 06:55

Kireçleri söküyor! Çamaşır makinenizin görünmeyen kirlerini temizlemek için...

Çamaşır makinesinin kendi kendini temizlediğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Çamaşır makinesinin görünmeyen kısımlarında birçok kir ve toz birikiyor. Bu biriken kir ve tozlar uzun vade de olumsuz sonuçlara yol açabiliyor. Çamaşır makinenizi evde olan malzemeler ile etkili bir şekilde temizlemeniz mümkün.

Kadin 06-07-2022 15:07

Asetonum bitti ojelerimi çıkaramıyorum derdine son! Asetonsuz oje çıkarmak için çok basit yöntemler

Oje ellerin çok daha bakımlı ve güzel görünmesini sağlıyor. Kadınlar renkli renkli ojeleri tercih ediyor. Ancak ojelerin çıkarılması bazen sıkıntılı durumlar yaratabiliyor. Ojelerinizi çıkarmak istiyorsunuz ama evde aseton kalmadıysa evdeki malzemeler ile ojelerinizi kolayca çıkarabilirsiniz. Bu yöntemleri mutlaka denemeniz gerekiyor.

Kadin 21-06-2022 12:22

Yüzde yüz çalışıyor! Şimdiye kadar duymadınız: Pas lekesini çıkarmak için tek başına sirke yetmez bir de...

Banyoda muslukların ve havlupanların üzerinde oluşan pas lekesi görünüm olarak rahatsız edici olabilir. Müdahale edilmediğinde yayıldıkça yayılır ve sonunda tesisata bile zarar vererek çok büyük masraflar çıkarabilir. Rutin ve dip köşe temizlik yapıldığında genellikle ihmal edilen fark edildiğinde ise geç olan pas lekesi için inanılmaz kolay ve etkili bir yöntem var. Deneyince inanamayacaksınız!

Kadin 03-06-2022 10:35

Bu yöntem buzdolabı kokularını kökten çözüyor! Her evde bulunuyor

Buzdolabı kokuları oldukça rahatsız edici olabiliyor. Zaman zaman artan buzdolabı kokuları yiyeceklere dahi sinebiliyor. Yiyeceklerin buzdolabı kokusu alması yemek yerken istenilen lezzetlerin alınmasını engelliyor. Buzdolabı kokunuzu çözecek malzemeyi duyunca şaşıracaksınız. Her evde bulunuyor…

Kadin 25-05-2022 12:27

3 doğal malzeme ile kendi dezenfektanınızı yapabilirsiniz

Pandemi etkileri giderek azalsa da dezenfektan kullanımı hala devam ediyor. Korona’dan ve çeşitli hastalıklara neden olacak mikroplardan koruyan dezenfektanı evde kolayca yapabilirsiniz. Sadece 3 malzeme ile mikroplara karşı etkili dezenfektanınızı yapmak için bu haberi okuyabilirsiniz.

Kadin 25-05-2022 09:24

Etkili bir klozet ve rezervuar temizliği için sifon suyuna atabileceğiniz doğal malzemelere mutlaka göz atın!

Söz konusu hijyen olduğunda klozetler, temizlenmesi gereken yüzeyler listesinde ilk sırada yer alıyor. Klozetler ne kadar temiz görünseler de mikrop barındırma ihtimalleri yüksek olduğu için ekstra bir özen gerektiriyor. Ancak klozet temizliği esnasında rezervuar hijyeninin sağlanması genellikle gözden kaçırılıyor. Peki, etkili bir klozet temizliği nasıl yapılır? Bu sorunun cevabı yazımızda!

Kadin 29-12-2021 09:50

Evde dezenfektan yapımı sandığınızdan daha kolay! İşte ucuz, kolay ve doğal dezenfektan tarifleri

Koronavirüs salgınının başlamasıyla beraber günlük yaşamın vazgeçilmezlerinden bir tanesi de maskeyle beraber dezenfektan oldu. Başlarda insanlar marketlerdeki ya da eczanelerdeki ürünlere büyük ilgi gösterse de son dönemde evde dezenfektan yapımı araştırılmaya başlandı. İşte hem doğal, hem ucuz hem de kolay evde dezenfeksiyon yöntemleri...

Kadin 15-02-2021 16:14