Buyuk Filistin Mitingi Nasil Gidilir Haberleri

Ege Akersoy için istenen ceza belli oldu: Kelime-i Tevhid bayrağıyla dolaşan kişiye yumruk atmıştı

İstanbul'da düzenlenen Filistin mitingi sonrası elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dolaşan İsmail Aydemir'e yumruk atıp tutuklanan Ege Akersoy için istenen ceza belli oldu.

Haber 2024-02-19 10:21:06

Twitter'daki 'Muhalif Gençlik' hesabı kapatıldı! Yumruklu saldırı sonrası 'Metin Yüksel' paylaşımı olay olmuştu... 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son günlerde gündem yaratan Muhalif Gençlik isimli Twitter hesabı kapatıldı. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, kapatma kararını 'Zehir saçıyordu' diyerek duyurdu. Söz konusu hesap, Filistin mitingi sonrası yapılan yumruklu saldırı sonrası Metin Yüksel'in cenaze fotoğrafını paylaşarak dikkat çekmiş ve Suudi Arabistan'daki Süper Kupa'nın iptal edilmesiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.

Haber 2024-01-10 14:38:22

Filistin mitingi sonrası saldırıya uğramıştı! İsmail Aydemir: 'Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım'

İstanbul'da 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' mitingi sonrası üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan ve yumruklu saldırıya uğrayan İsmail Aydemir konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Aydemir, "Allah o kardeşimize de, bana da, herkese de akıl fikir versin. Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım, Birbirimizi sevelim" dedi.

Haber 2024-01-03 18:35:10

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ nerede, ne zaman ve saat kaçta? Büyük Filistin mitingine nasıl gidilir, kimler katılacak?

Büyük Filistin Mitingi yer ve saat bilgisi merak ediliyor. İsrail'in Gazze'ye ilişkin yaptığı saldırılar nedeniyle İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi gerçekleştirileceğine dair açıklama AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılmıştı. Büyük Filistin Mitingi'ne katılmak isteyen vatandaşlar detaylı bigliye ulaşmak istiyor. Peki, Büyük Filistin Mitingi nerede, ne zaman ve saat kaçta? Büyük Filistin mitingine nasıl gidilir, kimler katılacak?

Haber 2023-10-28 17:25:32

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ: Büyük Filistin mitingi nerede, saat kaçta ve nasıl gidilir? İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek!

Büyük Filistin Mitingi ile ilgili detaylar merak konusu oldu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada İsrail'in Gazze'ye ilişkin yaptığı saldırılar nedeniyle İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi gerçekleştirileceği ifade edilmişti. Birçok kişi arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor, Peki, Büyük Filistin mitingi nerede, saat kaçta? Büyük Filistin Mitingine nasıl gidilir?

Haber 28-10-23 17:25

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi: Yüz binler alanı doldurdu! Erdoğan'dan İsrail'i tüm dünyaya savaş suçlusu ilan edeceğiz mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen Büyük Filistin Mitingi’ne yüz binlerce vatandaş katıldı. Öğle saatlerinden itibaren onlarca vatandaş gerek şahsi araçlarıyla gerekse de toplu taşıma araçlarıyla ellerinde Türk ve Filistin bayraklarıyla miting alanına doğru ilerledi. Erdoğan mitingdeki konuşmasında "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 28-10-23 15:57

Son dakika | İsrail'in artan saldırılarına Erdoğan sert çıktı! Büyük Filistin Mitingi için çağrı yaptı: Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağız

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in Gazze'ye yönelik artan saldırılarına sert çıkıp vatandaşları bugünkü "Büyük Filistin Mitingi" ile ilgili açıklamada bulundu.

Haber 28-10-23 10:13

Bakan Uraloğlu duyurdu: Büyük Filistin Mitingi için ücretsiz hizmet verecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yarın düzenlenecek 'Büyük Filistin Mitingi'ne katılacak olan vatandaşlara kolaylık sağlanması açısından bazı metro hatlarıyla Marmaray hatlarının ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca Ankara ve İzmir'de de Başkentray ve İZBAN seferlerinden de ücret alınmayacağı öğrenildi.

Haber 27-10-23 19:57

Milyonlar yarın İstanbul'da bir araya geliyor: AK Parti'den 'Büyük Filistin Mitingi' açıklaması! Tüm dünyaya gösterilecek

Milyonlarca kişinin katılımıyla yarın İstanbul'da "Büyük Filistin Mitingi" gerçekleşecek. AK Partili Hamza Dağ, Mustafa Şen ve Osman Nuri Kabaktepe mitinge ilişkin açıklamalarda bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Filistin yalnız değildir. Yürüyüşümüzü tüm dünyaya göstermeye davet ediyorum" mesajını verdi.

Haber 27-10-23 11:27

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliği, AK Parti İl Başkanlığınca yarın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek "Büyük Filistin Mitingi" dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Yurthaber 27-10-23 10:56

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi! Cumhur İttifakı ortakları da katılacak

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı'nda "Büyük Filistin Mitingi" düzenlenecek. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Cumhur İttifakı ortağı parti liderleri de katılacak.

Haber 27-10-23 09:10

Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti İstanbul Büyük Filistin Mitingi saat kaçta? İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek!

Büyük Filistin Mitingi ile ilgili araştırmalar AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Gerçekleştirilmesi planlanan miting ile İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek. Mitinge katılmak isteyenler arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti İstanbul Büyük Filistin Mitingi saat kaçta?

Haber 24-10-23 14:00

Cüneyt Özdemir Atatürk'ün adını anmak istemeyenler var diyerek o soruyu yayınına taşıdı! 'Neden Filistin mitingi yapılırken Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları yapılmıyor?

29 Ekim 1923'te ilan edilen ulu çınar Cumhuriyet, 100. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Yurdun dört bir yanında Cumhuriyet coşkusu şimdiden başladı. Bazı Cumhuriyet kutlamaları ise Gazze'deki İsrail vahşeti nedeniyle iptal edildi. Gazeteci Cüneyt Özdemir, bugünkü yayınında bu konuyu gündeme aldı.

Magazin 24-10-23 13:11

AK Parti Büyük İstanbul Mitingi için Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne nasıl gidilir, nerede? Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi konumu!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ile ilgili araştırmalar 7 Mayıs 2023 Pazar günü hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı AK Parti Büyük İstanbul Mitingi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Detaylar merak konusu oldu. Peki, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi nerede? Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne nasıl gidilir?

Haber 08-05-23 00:06

AK PARTİ İSTANBUL MİTİNGİ KAÇ SAAT SÜRER 2023? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yaptığı Büyük İstanbul Mitingi nerede, nasıl gidilir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük İstanbul Mitingi bugün yapıldı. "Yüzyılın Mitingi" sloganıyla gerçekleştirilen mitinge ilişkin detaylar merak konusu oldu. Birçok kişi internette "AK Parti İstanbul mitingi kaç saat sürer, Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük İstanbul Mitingi saat kaçta, nasıl gidilir?" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Haber 08-05-23 00:04

Karamollaoğlu: İstanbul'da 'Kudüs Mitingi' düzenleyeceğiz

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD'nin Filistin- İsrail meselesine yönelik hazırladığı sözde barış planı ile ilgili "Bir devlet toprağıyla bellidir, sınırları ve başkenti vardır.

Haber 01-02-20 12:59

Arap STK'lardan Barış Pınarı Harekatı'na destek mitingi

Arap Evi Derneği Başkanı Mugtez Şakleb: - "Yazıklar olsun Arap Birliği liderlerine. Türk askeri bizi bir diktatörden kurtaramaya gelince mi akılları başlarına geldi?" - Filistin Alimler Birliği Başkanı Nevvef el Takruri: - "Arap Birliği şimdiye kadar neredeydiniz, Suriye'de yaşanan zulümleri görmediniz mi? Bugün Türk kardeşlerimiz bizi zulümden kurtarmak için geldiğinde mi uyandınız uykunuzdan? Ey Arap Birliği yazıklar olsun liderlerinize"

Haber 20-10-19 20:40

AK Parti'nin Kocaeli mitingi

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Allah göstermesin Türkiye tökezlerse gönlünü ve gözünü bize yöneltmiş milyonlarca kardeşimiz de tökezler. Türkiye sendelerse Suriye, Irak, Yemen, Libya, Arakan, Bosna da sendeler. Türk milleti zayıflarsa Kudüs davası, Filistin davası, hak, hukuk ve adalet davası da zayıflar" - "Biz sadece kendimiz için, sadece gurbetçilerimiz için değil, bütün komşularımız, soydaşlarımız için de güçlü olmak zorundayız. Ancak CHP'nin başındaki zat maalesef bunu idrak edemiyor, ittifakın tavşan ortağı olan hanımefendi, bu gerçeğin farkına varamıyor, ittifaka destek veren Saadet neyle mücadele ettiğimizi anlamıyor. Bunları idrak edemedikleri gibi ülkemizin birçok farklı cephede yürüttüğü beka mücadelesini bunlar baltalamaya çalışıyorlar" - "Müslümanlar kendilerini sorgulasın' diyerek İslamofobikleri masum gösteriyor. Hiç kimse bu tavrı, siyasi gaf diyerek basitleştiremez, geçiştiremez. Hiç kimse bunu siyaset bilmezlik diyerek hafife alamaz. Bunun adı siyasi basiretsizlikten öte gaflettir, dalalettir"

Haber 19-03-19 19:00

AK Parti'nin Giresun mitingi

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım: (3) - "Ekonomik hamlelerle Türkiye'ye ayar vermek isteyenlerin ayarını bozacağız" - "24 Haziran'da darbeler, kumpaslar, vesayetler tamamen yok olacak, istikrar, güven kalıcı hale gelecek. Milli birliğimiz, kardeşliğimiz daha da sağlamlaşacak, daim olacak. Türkiye'nin cazibesi daha da artacak" - "Bölgemizde ülkemiz hakkında, Filistin, Suriye, Irak hakkında planlar yapanların planlarını başlarına geçireceğiz"

Haber 31-05-18 16:10

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi

Başbakan Binali Yıldırım: (1) - "Ey yeryüzünün vicdansız zorbaları yazıklar olsun size, yuh olsun size. Ey mukaddesat bilmeyen, ey peygamber hatırası dinlemeyen zalimler, biliniz ki zulümle abat olunmaz" - "Filistin halkına zulmeden, Harem-i Şerif'te kan döken İsraillileri lanetliyorum, kınıyorum. Masum çocukların, bebeklerin üzerine kurşun yağdıran bu alçaklar daima utanç içinde yaşayacaklar" - "Ülkeleri için barışçıl gösteri yapan Filistinli çocukların, kadınların üzerine acımasızca kurşun yağdırdılar. Bütün İslam ümmetinin kalbine hançer sapladılar. Allah zulüm düzenlerini başlarına yıksın" - "Her sorunumuzu çözeriz, yeter ki barış, kardeşlik, huzur olsun. Yeter ki bölücü terör örgütü PKK aramızdan defolup gitsin"

Haber 20-05-18 19:31

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (5) - "Yönetimin terör örgütleri konusunda olduğu gibi terör devleti İsrail hususunda attığı adımların bir gün geri dönüp Amerika'yı vurması da kaçınılmazdır. Bu vesileyle Amerikan halkına da yönetimin yanlışları konusunda seslerini yükseltmesi çağrısı yapıyorum" - "İsrail'in en çok hedef aldığı ülkenin Türkiye, en çok hedef aldığı liderin de şahsım olması bu tavrın doğruluğunu ve etkisini göstermektedir. Eğer oradaki şahıs beni hedef alıyorsa doğru yoldayım. İstediğin kadar elinde nükleer silah olsun, istediğin kadar elinde kimsede olmayan silahların olsun, asıl olan Rabbimin silahıdır" - "İsrail'i bu yanlış adımlarından geri çevirene, akıtılan masum kanların hesabını sorana kadar mücadelemiz sürecektir. Burada bir kez daha İsrail zulmüne direnen Filistinli kardeşlerimize desteğimizi ifade ediyoruz. Dünyadaki tüm Müslümanları silkinişe, yeniden dirilişe, yeniden ayağa kalkmaya davet ediyoruz. İnsanlık ve insanlığı herkes için büyük bir tehdit oluşturan bu saldırılara, haksızlıklara, şımarıklıklara karşı harekete geçmeye davet ediyoruz" - "Bu vesileyle herkesi İİT üyesi tüm ülkelerde başlatılacak olan Filistin'e yardım kampanyasına katılmaya davet ediyoruz. İnşallah Kudüs'ün esenliğe, Filistinli kardeşlerimizin özgürlüğe, Filistin topraklarının bağımsızlığa kavuşacağı günler yakındır"

Haber 18-05-18 19:18

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi

Yenikapı'da Filistin halkına destek amacıyla düzenlenen mitinge yaklaşık 500 bin kişi katıldı

Haber 18-05-18 19:14

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi sona erdi

Filistin halkına destek amacıyla Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen miting, sona erdi - Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, TBMM Başkanı Kahraman, Başbakan Yıldırım, Filistin Başbakanı El-Hamdallah, MHP Genel Başkanı Bahçeli, BBP Genel Başkanı Destici'nin de halka hitap ettiği mitinge, on binlerce kişi katıldı

Haber 18-05-18 19:06

Zulme Lanet, Kudüs'e Destek mitingi

MHP Genel Başkanı Bahçeli: - "Kudüs imanımızın iftiharıdır, itibarıdır. Nitekim 'gitti' demekle gitmez, 'düştü' demekle düşmez, 'İsrail'in başkenti' demekle bu tartı bu sıkleti çekmez, çekemez. ABD'nin hastalıklı yönetimi, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımıştır. Tek kelimeyle yangına körükle gitmiştir" - "Gazze'de dram vardır. Gazze'de acı vardır. Filistin'de kan ve göz yaşı egemendir. İsrail bebek katilidir. İsrail, engelli, sivil, silahsız insanlara kurşun sıkacak, bomba atacak kadar kudurmuş, denge ve denetimini kaybetmiştir. Özellikle Gazze’de insanlık suçu işlenmiştir" - "Soruyorum, nerede insanlık? Nerede medeniyet, nereye sindi vicdan ve adalet? Hani Riyad? Hangi delikte Abu Dabi? Nereye kayboldu Kahire? Malum İslam ülkeleri kaçak güreşiyor, Kudüs'ü anmadan, Filistin davasına temas etmeden, İsrail ve ABD'yi ağızlarına almadan cılız kınama mesajlarıyla durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Alayına yazıklar olsun, alayına yuh olsun. Korkaklık bunların ruhlarına işlemiş"

Haber 18-05-18 18:31

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi

Başbakan Yıldırım: (2) - "Hitler'e Mussolini'ye özenen İsrail yönetimi bir kez daha işgalci olduğunu, hak-hukuk tanımadığını dünyaya göstermiştir. Uluslararası hukuku tanımadığını, hiç kimsenin hayat hakkına tahammül göstermediğini bütün dünyaya ilan etmiştir. Türk milleti olarak insanın, insanlığın vicdanına kurşun sıkan İsrail'i şiddetle lanetliyorum" - "Ne yazık ki masum insanları katlettiği yetmez gibi yaralılara yardıma da izin vermiyor İsrail yönetimi. İnsani yardımlar konusunda devlet olarak da millet olarak da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Gerekirse Birleşmiş Milletler'i gerekirse başka organları harekete geçirerek mutlaka yaralı kardeşlerimizin yarasını saracağız. Türkiye uluslararası zeminde Filistin'i, Kudüs'ü, mazlum kardeşlerimizin hakkını savunmaya devam edecektir. Kardeşliğin gereği budur, insanlığın gereği budur" - "Filistin çaresiz değilsin. Yüce Türk milleti 81 milyon sizinle beraberdir. Filistin halkının haklı davası bizim davamızdır. İsrail hamisiyle efendisiyle elbet yalnız kalacaktır. İnsanlığın vicdanı zulme boyun eğmeyecektir"

Haber 18-05-18 18:26

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi

Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah: - "Türkiye tarihte olduğu gibi yine aynı rolü, büyük bir azimle yürütmektedir ve bütün dünyanın sesi, insanlığın vicdanı olmaya devam etmektedir. İşte bunu burada bizler Filistin davasına bağlılığıyla görmekteyiz ve Kudüs meselesine olan ilgisiyle bir daha müşahede etmekteyiz" - "ABD Başkanı Donald Trump aslında büyük bir yanlışın içerisindedir. Başkentini Kudüs'e taşımak istediğinde büyük bir hata yapmıştır. Orada gerçek anlamda Kudüs'ün bir Filistin şehri olduğunu ve Filistin'in başkenti olduğunu unutmaktadır ve bir emrivakiyi dayatmaya çalışmışlardır" - "Buradan bütün dünyaya ve İslam dünyasına Kudüs'e sahip çıkmaları çağrısında bulunuyoruz. Bizler ABD'nin meşru olmayan bu adımına karşı tek vücut mücadele etmeliyiz, bunu sürdürmeliyiz. Kudüs'ün kendi kimliğini koruyarak yolumuza devam etmeliyiz"

Haber 18-05-18 17:49

“Zulme lanet Kudüs'e destek mitingi başladı (1)

YENİKAPI Miting Alanı'nda düzenlenen “Zulme Lanet Kudüs'e Destek" mitingine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geldi.  Mitinge Erdoğan'ın yanı sıra, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici katıldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın helikopterle saat 16.30 sıralarından geldiği program Kuran tilaveti ile başladı.  (FOTOĞRAF)  

Haber 18-05-18 16:48

“ZULME LANET KUDÜS'E DESTEK MİTİNGİ BAŞLADI (1)

Haber: Gülseli KENARLI - Kamera: İdris TİFTİKCİ / İstanbul DHA  Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen “Zulme Lanet Kudüs'e Destek" mitingine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geldi.  Mitinge Erdoğan'ın yanı sıra, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici katıldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın helikopterle saat 16.30 sıralarından geldiği program Kuran tilaveti ile başladı.  Görüntü Dökümü: ------------------------ - Sahneden görüntüler - Miting alanından görüntüler - Detaylar   

Haber 18-05-18 16:46

Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingi

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde Yenikapı Miting Alanı'nda Filistin halkına destek amacıyla gerçekleştirilecek mitinge katılacak vatandaşların alana girişleri başladı - Alanın etrafına "Zulme Lanet Kudüs'e Destek" yazılı dev flamalar ve Türk bayrakları asıldı - Yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubunun takip edeceği mitinge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de katılması bekleniyor

Haber 18-05-18 15:03

DHA İSTANBUL HABER TAKİP GÜNDEMİ

16.00 Yenikapı Miting Alanı'nda Filistin halkına destek amacıyla "Zulme Lanet Kudüs'e Destek" mitingi düzenlenecek.

Haber 18-05-18 09:11

Yenikapı'da Kudüs Mitingi için hazırlıklar sürüyor (2)

YENİKAPI miting alanında yarın yapılacak, “Filistin Halkına Destek Mitingi" öncesinde, çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.

Haber 17-05-18 12:19

Yenikapı'da Kudüs Mitingi için hazırlıklar sürüyor (1)

YENİKAPI miting alanında yarın yapılacak, “Filistin Halkına Destek Mitingi" öncesinde, çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.

Haber 17-05-18 12:18

- Yenikapı'da Kudüs Mitingi için hazırlıklar sürüyor

YENİKAPI  miting alanında yarın yapılacak, “Filistin Halkına Destek Mitingi" öncesinde, çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.

Haber 17-05-18 12:00

YENİKAPI'DA KUDÜS MİTİNGİ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Haber: Gülseli KENARLI - Ali AKSOYER - Kamera: İdris TİFTİKCİ  / İstanbul DHA Yenikapı miting alanında yarın yapılacak, “Filistin Halkına Destek Mitingi" öncesinde, çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.

Haber 17-05-18 11:54

Avrupa'nın Kudüsü Saraybosna'dan Filistin'e destek mitingi

- "Avrupa'nın Kudüsü" şeklinde nitelendirilen Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da, ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıması kararına tepki ve Filistin halkına destek için miting düzenlendi - Bosna Hersek'teki Filistinliler Birliği Başkanı ve Filistin'in eski Saraybosna Büyükelçisi Maarouf: - "Dünyada barış ve adaleti savunan insanlarla bir araya geldik. Trump, başkaları adına karar alıp Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan edemez"

Haber 17-12-17 17:51

Strazburg'da Filistin'in başkenti Kudüs'e destek gösterisi

- Fransa'nın Strazburg kentinde Filistin direnişinin sembolü haline gelen Fevzi el-Cuneydi adına kurulan kolektif, ABD Başkanı Trump'ın "Kudüs kararına" karşı "Filistin'in başkenti Kudüs'e destek" mitingi düzenledi

Haber 16-12-17 19:42

Kudüs İslam'ındır mitingi

- Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: - "Elbette sadece Kudüs ve Mescid-i Aksa için değil, Gazze, Batı Şeria ve Ramallah için, her şeyden önce başkenti Kudüs olan Filistin için buradayız. Yeryüzünün bütün mazlumları için küresel intifadanın meşalesini yakıyoruz. Kudüs Müslümanların en büyük cihadıdır" - "Kudüs'ün kurtuluşunu gerçekten istiyorsak, güçlü ittifaklarla bu işe kalkışmalıyız. Irkçı emperyalizm laftan değil, ancak güçten anlar"

Haber 10-12-17 17:00

Yenikapı'da Kudüs mitingi

Yenikapı'da, ABD'nin Kudüs kararını protesto etmek için “Kudüs İslam’ındır Mitingi” yapılıyor. Mitinge, ellerinde Türk bayrağı ve Filistin bayrağı taşıyan çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber 10-12-17 16:27

Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne hangi ünlüler katılacak ? kimler katılacak saat kaçta ?

7 Ağustos Pazar günü Yenikapı'da gerçekleşecek olan Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne hangi ünlüler katılacak ? Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne kimler katılacak ? Demokrasi ve Şehitler Mitingi saat kaçta başlayacak ? Yenikapıya nasıl gidilir.

Haber 06-08-16 15:00

Hendek’te “ümmet Elele” Mitingi Yapılacak

Hendek Gençlik Düşünce Platformu tarafından Mısır, Suriye, Filistin, Irak, Afganistan, Doğu Türkistan, Kırım, Myanmar, Arakan,...

Yurthaber 26-08-13 12:38