Domenec Torre Haberleri

Galatasaray için son tarih 30 Haziran! Ödemeler yapılmazsa transfer yasağı gelebilir

Galatasaray'ı büyük bir ödeme yükü bekliyor. Sarı-kırmızılıların haziran ayında yapacağı biriken ödemeler yapılmazsa iş transfer yasağına kadar gidebilir. Galatasaray böyle bir durumla karşı karşıya kalmamak için şimdiden kolları sıvadı ve 500 milyon TL'lik kaynak arayışlarına başladı.

Spor 07-06-2023 10:51

Galatasaray'da kötü haberler peş peşe geliyor! Ödemeler kısa süre içinde yapılacak

Domenec Torrent haksız fesih nedeniyle açtığı davayı kazandı. Galatasaray, 1 Temmuz'a kadar Torrent ve ekibine 2.6 milyon euro ödemezse transfer yasağı alacak.

Spor 04-06-2023 10:23

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent'in yeni adresi Jorge Jesus'u üzecek...

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrası göreve gelen fakat başarılı olamayan Domenec Torrent'in yeni adresi belli oldu. Herve Renard ile yollarını ayıran Suudi Arabistan yeni teknik adam arayışlarına başlamıştı. Jorge Jesus'un da yer aldığı listede Domenec Torrent konusunda karar kılındı.

Spor 31-03-2023 14:08

'İnanamıyorum!' Galatasaray'ın Domenec Torrent'e olan borcu ortaya çıktı! Milyonlarca euroluk ödeme için olay yorum!

Galatasaray, geçtiğimiz sezona başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim ile başlamıştı. Gelen kötü sonuçlar sonrasında Terim ile yollar ayrılmış ve göreve Domenec Torrent getirilmişti. Elmas'ın görevi sezon başında Dursun Özbek'e devretmesinin ardından görevden alınan İspanyol çalıştırıcıya sözleşme gereği tazminat ödeneceği ortaya çıkmıştı. Spor yazarı Serkan Korkmaz'dan Torrent'e olan borç hakkında flaş bir değerlendirme geldi.

Spor 27-03-2023 09:08

Domenec Torre

Domenec Torre Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Domenec Torre Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Domenec Torrent'ten çarpıcı açıklamalar! Fatih Terim ve bana haksızlık yapıldı

Daha önce Türkiye'de Galatasaray'ı çalıştıran ve beklentilerin altında kalması sonucu Sarı-Kırmızılılar'ın yollarını ayırdığı İspanyol teknik adam Domenec Torrent katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Torrent'in o sözleri...

Spor 09-03-2023 10:07

Fatih Terim ile Yusuf Günay Fatih'e ceza verin de kurtulalım iddiaları sonrası ilk kez karşılaştılar! O anlar çok konuşuldu...

Geçtiğimiz sezona Fatih Terim ile başlayan Galatasaray'da deneyimli çalıştırıcıyla yollar ayrılmış ve yerine Domenec Torrent getirilmişti. TFF'nin eski yöneticisi Selim Soydan, Galatasaray'da geçmiş dönemden bazı yöneticilerin TFF'ye gelerek Fatih Terim'in cezası hakkında konuştuğunu açıklanırken bu isimlerden birinin de Yusuf Günay olduğu öne sürülmüştü. İkili bu iddialar sonrası Omuz Omuza programı kapsamında bir araya gelirken, Terim'in Günay'a karşı olan soğuk tavırları dikkat çekti.

Spor 02-03-2023 09:24

Fenerbahçe, eski Galatasaraylı yıldız ile prensip anlaşmasına vardı! Domenec Torrent döneminde formayı giymişti...

Fenerbahçe'de kaleci problemi her geçen gün tırmanıyor. Altay Bayındır ile bir türlü anlaşamayan sarı-lacivertliler arayışlarına başladı. Bu bağlamda eski Galatasaraylı Inaki Pena ve Inaki Pena'nın menajeriyle birlikte görüşen sarı-lacivertliler yıldız oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray'da Domenec Torrent döneminde Barcelona'dan kiralanan yıldız oyuncu sezon bittikten sonra Barcelona'ya dönmüştü.

Spor 20-01-2023 11:14

Son dakika: Ve karar verildi! İşte G.Saray'ın yeni antrenörü

Son dakika... Süper Lig'de 10 haftayı geride bırakan Galatasaray'da, Kayserispor deplasmanında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından çatlak sesler yükselirken, yönetimden flaş bir hamle geldi. Sarı-Kırmızılı ekipte Okan Buruk'un ekibine bir takviye yapmaya hazırlanırken, daha önce tecrübeli çalıştırıcı Julian Nagelsmann'ın yardımcısı Moritz Volz'in takıma katılacağı iddia edilirken, Volz'un geliş tarihi de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 17-10-2022 08:39