Hobi Haberleri

Kurumsal hayatı sorguladığı dönemde hobisini işe dönüştürdü! Hepsini atıklardan yapıyor 'Sosyal medyada gören getiriyor'

Genç kadın girişimci Tuğçe Uzgören Şahin, atık şişelerden, bardak, mumluk, vazo, küllük, kürdanlık yaparak, kendi markasını oluşturdu.

Kadin 08-03-2024 13:18

Hobi olarak başladı... Yurt dışına satıyor! Evini atölyeye çevirmek zorunda kaldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde evini seramik atölyesine çeviren Aslı Nalbantoğlu’nun seramik çamurundan tasarladığı objeleri görenler hayran kalıyor. E-ticaret ile yaptığı ürünleri yurt içine ve yurt dışına sattığını belirten Nalbantoğlu, bu yolla gelir elde ederken seramik yaparken kullandığı çamurun rahatlatıcı etkisine de vurgu yapıyor.

Kadin 15-02-2024 10:10

Hobi olarak başladı... Özel sektördeki işinden bile ayrıldı! Tüm gelirlerini ondan sağlıyorlar

Bolu'da hobi olarak tavuk yetiştiren Muzaffer ve Fatma Tanrıkulu çifti, tavukların çoğalmasıyla yumurta üreticiliğine başladı. İşi ticarete döken aile, artık geçimini yumurta sağlayarak geçiriyor. Özel sektörde çalışan Muzaffer Tanrıkulu, tavuk sayısının 100’ün üzerine çıkmasıyla beraber çalıştığı işten bile ayrıldı.

Finans 30-12-2023 15:03

'Satışlarımız çok iyi' Hobi olarak başladı... Siparişlere yetişemiyor! Yurt dışından talep yağıyor

Bayburt’ta yaşayan Rahşan Kovar, hobi amaçlı gittiği kursta kendini geliştirdi, Bayburt’ta hiç yapılmayan çanta kaplama işine girdi. Bir hevesle başladığı işte işleri büyüten Kovar, şimdilerde ise yurt içinden ve yurt dışından gelen siparişlere yetişemiyor. İlk olarak 10 çantayla bu işe başladığını şimdi siparişlere yetişemediğini belirten Kovar, satışlarının çok iyi olduğunu vurguladı. Ev hanımlarına da seslenip boş zamanlarını böyle kurslarda değerlendirerek eve katkıda bulunma çağrısı yaptı.

Finans 12-09-2023 09:48

Hobi

Hobi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hobi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mutlu çiftlerin yapmaktan zevk aldığı 8 şey! En az 3 tanesini yapıyorsanız...

Mutlu bir birliktelik için temel olan şeyin sevgi ve saygı olduğu biliniyor. Ancak bu temel duyguları uygulamaya koymak zorlu olabiliyor. Uzun yıllar boyunca beraber olan mutlu çiftlerin yaptıklarına bakınca birbirlerinin hayatlarına karşı daha güvenli ve saygılı oldukları görülüyor. İşte mutlu çiftlerin yaptığı 8 şey...

Kadin 19-05-2023 11:51

Bugüne kadar hiç duymamıştık: Kanserin şaşırtan belirtileri! Gördüğünüz an doktora başvurun...

Kanser çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Her yıl milyonlarca insanın ölümüne sebep olan kanserin zararlarını azaltmak ve tedavi sürecinin daha etkili ilerlemesini sağlamak için erken teşhis büyük önem taşıyor. Bilinmeyen kanser belirtilerini fark edip erkenden bu tehlikeli hastalığı erken teşhis ederek hayatınızı kurtarabilirsiniz.

Haber 04-01-2023 11:30

Salgın döneminde hobi olarak başladığı su kabağı süslemesi mesleği oldu

Samsun'da yaşayan Melahat Türkkan, Kovid-19 sürecinde işinden ayrıldıktan sonra evinde yapmaya başladığı su kabağı süslemesini zamanla geliştirerek kurduğu atölyesinde hem satış yapıyor hem de kadınlara ücretsiz kurs veriyor

Yurthaber 08-10-2022 11:04

Çubuk'ta bahçesinde kenevir yetiştiren kişi tutuklandı

Çubuk'ta bahçesinde kenevir yetiştiren kişi tutuklandı

Yurthaber 12-06-2022 22:01

Doğadan topluyor! Hobi olarak başladı, geçim kaynağı oldu

Denizli'de yaşayan İbrahim Irgatcı, 1.5 yıl önce bölgedeki dağ, tepe ve dere yataklarından değerli ve yarı değerli taşları toplamaya başladı. Bulduğu taşları Türkiye’nin birçok ilindeki taş koleksiyoncularına ve takı imalatçılarına gönderdiğini belirten Irgatçı, hobi olarak başladığı taş toplamanın artık geçim kaynağı olduğunu söyledi.

Haber 10-04-2022 12:43

Süs tavuğu hobisini çiftlik kurarak kazanca dönüştürdü

Hatay'da, 2 tavuk ve 1 horozla başladığı yetiştiricilikte süs tavuğu sayısını 100'e yükselten Mehmet Görmez: - "Süs tavuklarına tıpkı bebek gibi bakmanız gerekiyor. İlgi görmedikleri zaman hastalanıp ölüyorlar"

Yurthaber 06-03-2022 11:06

Evinde hobi olarak üretmek isteyenlerin ihtiyacı olan araçlar

Boş vakitleri daha kaliteli hale getirmek için farklı hobilerle uğraşmak çok moda. Ahşap boyamak, takı yapmak, polimer kilden çeşitli objeler üretmek gibi hobiler hem para kazanmak hem boş vakitleri değerlendirmek için yapılabilecek en iyi uğraşlardan. Bu hobilerin en zorlu kısmı ise kaliteli malzeme seçimi. Siz de hobileriniz için doğru araçları bulamıyorsanız ihtiyacınız olabilecek ürünlerin yer aldığı listemizi incelemeye ne dersiniz?

Haber 04-03-2022 14:05

Hem amatör hem profesyonel resimleri renklendirebileceğiniz en iyi suluboya markaları

Resim yapmak sizin için bir tutku mu? Farklı boyama tekniklerini denemeyi seviyor musunuz? Peki, daha önce sulu boya tekniğini denediniz mi? ''Sulu boya nedir? diye merak ediyor olabilirsiniz. Bu teknik boyanın su ile inceltilmesiyle elde ediliyor. İyi sonuç almak için de en kaliteli sulu boya seçeneklerine mutlaka göz atmak gerekiyor. Sizin de böyle bir arayışınız varsa gelin, en kaliteli sulu boyaları hep birlikte inceleyelim.

Haber 04-03-2022 14:03

Hobinizi en iyi ve en kolay şekilde gerçekleştirmeniz için en iyi gravür setleri

Stres atmanın en keyifli yollarından biri, hobi edinmek. Sevdiğiniz işi yaparken hem eğlenip stres atabilir hem dinlenebilirsiniz. Eğer delme, kesme, taşlama ve oyma gibi işleri yapmanızı gerektiren bir hobiniz varsa mutlaka gravür seti edinmelisiniz. Piyasada bulunan birçok marka ve model arasında seçim yapmakta zorlanıyorsanız birbirinden kaliteli gravür setlerinin yer aldığı yazımıza mutlaka göz atmalısınız!

Haber 22-02-2022 10:45

Ojeyle bardak süsleme teknikleri sayesinde evde vakit geçirmeyi zevkli hale getirin!

Evde vakit geçirirken sıkılıyor musunuz? Kendinize özel tasarımlar yapmak hoşunuza mı gidiyor? Öyleyse oje ile bardak süsleme aktivitesi tam size göre! Tasarım ürünleri ve kendi zevkinize göre eşyalarınızı dekore etmeyi seviyorsanız, oje ile bardaklarınızı daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Fazla bütçe ayırmadan hem kendinizi eğlendirebilir hem farklı desende bardaklar elde edebilirsiniz. İşte detaylar!

Kadin 22-02-2022 10:42

Eve kapananlar için birbirinden güzel ve eğlenceli hobi önerileri

Evde kalmak dışarıda vakit geçirmekten çok daha keyifli olabilir. Bunun için yapmanız gereken şey zevklerinizi keşfetmek ve yaratıcılığınızı kullanmak. Bütün gün evde oturup film izlemekten ya da yatıp uyumaktan çok daha iyi seçeneklere sahip olduğunuzu unutmayın. "Dışarısı bana göre değil." diyorsanız sıcacık evinizde çok iyi vakit geçirebileceğiniz etkinlikleri bir araya getirdiğimiz listemize hemen göz atın.

Haber 16-02-2022 15:24

Ahşap yüzeyleri dilediğiniz gibi renklendirebileceğiniz en iyi ahşap boyaları

Çizilmiş ve eskimiş ahşap mobilyalarınızdan sıkıldınız mı? Yenileriyle değiştirmek oldukça maliyetli olabilir. Eğer yıpranmış görünen ahşap mobilyalarınızı kullanmaya devam etmek isterseniz harika bir teklifimiz var. Ahşap mobilyalarınızı boyayarak yenilemeye ne dersiniz? Oldukça kolay uygulanan boyama işlemiyle hem eğlenebilir hem mobilyalarınızı yeni bir görünüme kavuşturabilirsiniz!

Haber 04-02-2022 01:28

Hobisine hobi katmak isteyenlere en iyi sıcak silikon tabancası çeşitleri

Suni çiçek yapımından takı tasarımına kadar el becerilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanarak üretim yapabileceğiniz hobileriniz için olmazsa olmaz cihazlardan biri, sıcak silikon tabancası. Hobilerinizin yanı sıra ufak tadilat işlerinizde de kullanabileceğiniz; ahşaptan kumaşa, plastikten metale birçok malzemeyi etkili bir şekilde yapıştırabileceğiniz en iyi sıcak silikon tabancası çeşitlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 18-01-2022 09:54

İş yeriniz ya da evinizin hobi atölyesi için en iyi kaynak makinesi tavsiyeleri

Yoğun iş temposunda çoğu zaman kendimize vakit ayıramıyoruz. Dinlenmek deyince aklımıza gelen ilk şey, evde uzanmak oluyor. Oysa insanın gerçekten dinlenebilmesi için kafasını da boşaltması gerekiyor. Bunun en iyi yolu ise hobi edinmek. Eğer metal işleriyle sık sık uğraşmanızı gerektiren bir hobiniz varsa ya da böyle işlerle uğraşmak hoşunuza gidiyorsa sizler için listelediğimiz en iyi kaynak makinelerini mutlaka incelemelisiniz.

Haber 07-01-2022 11:39

Stresten nasıl kurtulabilirsiniz? İşte stresi yok etmenin yolları

Stresin yalnızca psikolojik yan etkileri olduğu düşünülse de bu yanlıştır. Stres hem psikolojik hem de fiziksel olarak bireyi yıllar içinde oldukça yorar, yıpratır. Ancak stresi azaltmanın hatta ondan kurtulmanın birden fazla yolu bulunuyor.

Trend 05-12-2021 12:54

Su kabağından yaptığı aksesuarlar ilgi görüyor

Konya'da marangozluk yapan Şakir Öztan, arkadaşının evinde gördüğü su kabağı lambasının benzerini yapmak için evinin çatısında başladığı su kabağı süsleme hobisinde beğeni gören farklı tasarımlara imza atıyor - Şakir Öztan: - "Kendime 'Neden su kabağından teraryum olmasın?' dedim. Kabağın içini süsleyerek bir miktar su ve suyun devir daim etmesi için akvaryum motoru koydum. Yaptığım sulu teraryumu benden başka yapan görmedim. Ürünlerimi gören arkadaşlarım çok beğendi"

Yurthaber 30-11-2021 11:43

Yeni bir hobiye başlamak isteyenlere indirimi %40'a varan malzemeler

İş ya da okul dışında kalan zamanınızı daha eğlenceli bir şekilde geçirmek için yeni hobiler edinmeye ne dersiniz? Zamanı dolu dolu geçirirken bir yandan keyif alacağınız yeni bir aktivite, stres atmak ve günlük hayatın karmaşasından uzaklaşmak için güzel bir seçenek. Öyleyse yeni hobiniz için alışverişe çıkmanın şimdi tam zamanı!

Trend 22-11-2021 18:26