Istanbulkart Kisisellestirme Haberleri

İstanbulkart'ta öğrenci indirimine yaş sınırı! Yüzde 10'a düşürüldü

İstanbulkart ile ilgili dikkat çeken bir karar alındı. 30 yaş ve üstü öğrenciler için indirim oranı hakkı yüzde 10’a düşürüldü. AK Partili Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Kararı çok yanlış buluyoruz" dedi. Öte yandan iş arayanlara özel İstanbulkart teklifi onaylandı. Böylece 3 ay süreyle günde 4 sefer ücretsiz olacak.

Manşet 2024-07-11 19:32:42

İstanbulkartı olanlar dikkat! İmamoğlu duyurdu, otoparklara yüzde 50 indirim geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden otopark ücretlerine yüzde 50 indirim sağlayacak yeni proje geldi. İstanbul'da araçlarını toplu taşıma ile entegre kullananlar, ödemeleri İstanbulkart ile yaptıkları takdirde yüzde 50 indirim hakkı elde etmiş olacak.

Finans 2024-03-19 14:19:02

İstanbul'da ulaşımda yeni dönem! Artık minibüslerde de İstanbulkart kullanılabilecek: İşte ilk uygulanacak ilçe

İstanbulkart, pilot bölge olarak belirlenen Arnavutköy'de bazı minibüslerde kullanılmaya başlandı. Proje kapsamındaki hatlar ise, "ARN2, ARN3, ARN4, ARN5, ARN6, ARN7, ARN8, ARN9, ARN10, ARN11" olarak belirlendi.

Finans 2024-03-02 14:05:46

İstanbulkart bakiye yükleme işlem ücretleri değişti, işte yeni tarife

İstanbulkart yüklemelerinde, bankalar tarafından alınan komisyon ücretlerinde değişikliğe gidiliyor. Yeni tarife 15 Mart'tan itibaren geçerli olacak.

Finans 2024-02-15 12:27:17

İstanbulkart doldurma bahanesiyle para isteyen 2 kadın yine aynı yerde yakalandı

Beyoğlu’nda sokakta çevirdiği vatandaşlardan İstanbulkart doldurma bahanesiyle para isteyen 2 kadın, huzur ve sivil zabıta ekipleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 26-12-23 09:28

İstanbulkart vizeleme işlemi nasıl yapılır? İstanbulkart vizeleme nereden yapılır, ücreti ne kadar?

İstanbul’da birçok farklı ulaşım aracı mevcuttur. Metro, vapur, tramvay, metrobüs, dolmuş, minibüs gibi çok sayıda ulaşım aracının aktif olarak hizmet verdiği şehirde, bir bölgeden başka bir yere gitmek için elektronik kart olarak da bilinen İstanbulkart kullanılır. Bu kart özellikle öğrenci ve öğretmenlere birçok farklı avantaj sağlar. Bu avantajlardan yararlanmaya devam etmek için vizeleme işlemlerinin yapılması gerekir. Peki, İstanbulkart vizeleme işlemi nasıl yapılır?

Haber 15-12-23 12:40

İstanbulkart bakiye sorgulama nasıl yapılır? İstanbulkart kalan bakiye nereden sorgulanır?

İstanbulkart, İstanbul ili içerisinde geçerli olan ve bir yerden başka bir yere gidişlerde kullanılan bir ulaşım kartı olarak bilinir. Bu kartla otobüs, metro, metrobüs ve vapur gibi pek çok ulaşım aracını kullanılır. Bu kartı kullanırken ise kartın içerisine biletmatikler aracılığı ile ya da dolum noktaları üzerinden para yatırılır. Ayrıca çevrim içi olarak da İstanbulkart’a bakiye yüklenebilir. Peki, İstanbulkart bakiye sorgulama nasıl yapılır ve İstanbulkart kalan bakiye nereden sorgulanır?

Haber 14-12-23 19:15

Minibüslere İstanbulkart mı geldi? Minibüslere İstanbulkart (akbil) uygulaması ne zaman başlayacak?

Minibüslere İstanbulkart uygulamasının ne zaman geleceği merak edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Temmuz ayı toplantısında minibüsler ile ilgili alınan kararlar görüşüldü. Peki, Minibüslere İstanbulkart mı geldi? Minibüslere İstanbulkart (akbil) uygulaması ne zaman başlayacak?

Haber 30-07-23 12:29

İstanbulkart'ta yeni dönem! Yetersiz bakiye ile ulaşım yapılabilecek

İstanbul'da milyonlarca kişinin ulaşım için kullandığı İstanbulkart'ta yeni bir dönem başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi toplantısında, İstanbulkart sahiplerinin eksi bakiye ile yolculuk yapabilmesi kararı alındı. İBB Meclisi ayrıca mülkiyeti belediyeye ait bazı taşınmazların satışına da onay verdi.

Haber 14-06-23 20:43

İstanbulkart çerçeve sözleşmesi nedir? BELBİM'den İstanbulkart için çerçeve sözleşmesi açıklaması

Çerçeve sözleşmesi, BELBİM'in İstanbulkart ile ilgili yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. E-posta mesajı olarak gelen Çerçeve Sözleşmesi İstanbullular tarafından kabul veya reddedilebilmektedir. Peki, İstanbulkart çerçeve sözleşmesi nedir? İşte, BELBİM'den İstanbulkart için yapılan açıklamanın detayları...

Haber 31-03-23 11:18

AYLIK ÖĞRENCİ AKBİLİ, mavi kart fiyatı ne kadar? Akbil fiyatları 2022 kaç TL? İstanbul'da toplu ulaşıma ZAM!

Aylık akbil fiyatlarının ne kadar olduğu öğrenciler tarafından merak ediliyor. Mavi kart ve İstanbulkart kullanıcıları dün son dakika olarak geçilen 'zam' haberlerinin ardından arama motorlarında sorgulama yapmaya devam ediyor. UKOME kararıyla toplu ulaşıma yüzde 29,10, servis ücretlerine ise yüzde 19,95 oranında zam geldi. Peki, akbil fiyatları 2022 ne kadar? Aylık öğrenci akbili, mavi kart fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

Finans 28-12-22 08:54

İstanbulkart'ta yeni dönem! Yılbaşından itibaren değişecek: Bunu yapmayan faydalanamayacak

İstanbulkart sahipleri için 1 Ocak 2023'ten itibaren yeni dönem başlıyor. Ulaşımda kullanılan İstanbulkartların kişiselleştirilmesi uyarısı geldi. Buna göre, kişiselleştirilmeyen kartları kullananlar bundan böyle, özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat gibi haklardan faydalanamayacak.

Finans 08-12-22 09:35

Yapmayan ücret ödeyecek! Toplu taşımadan ücretsiz faydalanmak için buna dikkat! İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır?

Toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na az bir zaman kala gündem oldu. Ulaşım İstanbul’un resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ücretsiz yolculuk yapılabilmesi için İstanbulkart’ların kişiselleştirilmesi gerektiği duyuruldu. Bu işlemi gerçekleştirmeyenler ücretsiz seyahat edemeyecekler.

Finans 27-10-22 19:21

İstanbul'da toplu taşımada artık banka kartları kullanılabilecek! Kredi kartı, ön ödemeli kart...

UKOME'de yapılan görüşmelerin ardından alınan kararla İstanbulkart dışındaki banka kartlarının toplu taşıma araçlarında kullanılması teklifi kabul edildi. Görüşmelerde ayrıca toplu ulaşım tarifelerine zam konusu da tartışıldı ve yüzde 24'lük zam teklifi oy çokluğuyla reddedildi.

Finans 26-10-22 18:28

Fırsatçılar yine boş durmuyor! Gözler önüne serildi, 2 katına satıyorlar

İstanbul'da fırsatçılar boş durmuyor. İstanbulkart biletmatiklerinin yanında bekleyen fırsatçıların daha önceden aldıkları kartları, kart alamayan yabancı turistlere daha yüksek fiyattan sattığı gözler önüne serildi.

Haber 24-10-22 10:53

Bayramlarda ücretsiz ulaşımdan sadece kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları faydalanabilecek

İBB, anonim kart kullananların, göçmen ve turistlerin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı itibarıyla ücretsiz ulaşım hakkını kullanamayacaklarını duyurdu

Yurthaber 30-09-22 17:27

İstanbulkart sahiplerini ilgilendiriyor! O paraların yüzde 10’u iade: Tarih belli oldu

Toplu taşıma kartı olan İstanbulkart'ı 16 milyon İstanbullu kullanıyor. İBB, İstanbulkart ile ilgili bir ay sürecek yeni uygulamayı duyurdu. Söz konusu kampanya 22 Eylül tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya için “Beltur restoran, kafe ve büfelerinde yapacağın İstanbulkart ödemelerinin yüzde 10’u ödeme yaptığın İstanbulkart’a iade!” açıklamaları yapıldı.

Finans 06-09-22 14:23

Turistlere özel İstanbulkart dönemi yarından itibaren başlıyor

İstanbul'a gelen turistler için hayata geçirilen "İstanbul City Card", 6 farklı tasarımıyla hizmet verecek

Yurthaber 31-08-22 12:00

İBB duyurdu! İstanbulkart bedellerine yüzde 100 zam

Kentteki otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan İstanbulkart bedellerine yüzde 100 zam geldi. Buna göre, "Anonim İstanbulkart" bedeli 50 liraya, "İndirimli Kart", "Ücretsiz Kart" ile "Mavi Kart" ücretleri de 60 liraya yükseldi. Zamlı tarife bugünden itibaren uygulamaya konulacak. Öte yandan, şubat ayında da İstanbulkart bedellerine yüzde 92'ye varan oranlarda zam yapılmıştı.

Finans 18-07-22 14:00

İstanbulkart sahibi sığınmacı sayısı ortaya çıktı! Tevfik Göksu’ya böyle cevap verdi…

Türkiye’deki sığınmacıların sayısı ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Son olarak İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu’nun İstanbul’da 500 bin mülteci olduğunu söylemesi yeni bir tartışma başlattı. İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan ise dikkat çeken bir veri paylaşarak Belbim kayıtlarına göre 1,6 milyon yabacı uyruklunun İstanbul kart aldığını açıkladı.

Haber 21-05-22 14:15

İBB'den 'kaçak İstanbulkart' videosu: 'İstanbulkart kişiye özeldir'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kaçak İstanbulkart kullanımına ilişkin uyarı içeren bir reklam paylaştı. İstanbulkart'ın kişiye özgü olduğu vurgulanan reklamda, başkalarının İstanbulkart'ının kullanılmaması çağrısı yapıldı.

Haber 20-04-22 13:06

İstanbul'da toplu ulaşıma zam gündemi ile toplanıyorlar! Öğrenci kartları da gündemde...

UKOME İstanbul'da ulaşıma zam gündemi ile bugün toplanıyor. Akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle indirimli İstanbulkart ve toplu ulaşım ücretlerinde artış yapılacağı belirtiliyor. Ayrıca öğrenci kartlarında 25 yaş sınırı getirilmesi de alınacak kararlar arasında bulunuyor.

Finans 23-03-22 08:43

İstanbul’da cep telefonuyla toplu ulaşım devri

İstanbullular için ulaşımda artık bir cep telefonu yeterli. Yeni İstanbulkart Mobil, ulaşımın yanı sıra marketlerden müzelere, online alışverişten taksilere, kafe-restoranlardan akaryakıt istasyonlarına, perakendeden eğlence sektörüne birçok alanda ödeme aracı olarak kullanılacak. Kullanıcılar ulaşım ödemelerini cep telefonundaki bir uygulama üzerinden QR kod kullanarak kolayca yapabilecek.

Finans 09-02-22 11:08

İstanbulkart bedellerine zam! Yüzde 92 yükseltildi

Kentteki otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan çeşitli İstanbulkartlar yüzde 92'ye varan oranda zamlandı. Öğrenci, öğretmen ve 60 yaşını dolduranların toplu ulaşımda kullandığı İndirimli İstanbulkart, engellilerin de kullandığı Ücretsiz Kart ile Mavi Kart yüzde 75 zamla 20 liradan 35 liraya yükseldi. İstanbulkart'ın internet sitesine zamlı fiyat tarifesi eklendi.

Finans 03-02-22 11:41

Son dakika: İstanbulKartın fiyatı 13 liradan 35 liraya çıktı! Para ödemek istemiyorsanız...

Son dakika haberine göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun artan döviz kuru nedeniyle İstanbullulara toplu ulaşım kartıyla ilgili uyarıda bulundu. İstanbulKartın maliyetinin 13 liradan 35 liraya çıktığını belirten Ongun para ödemek istemeyen vatandaşlara İstanbulKart aplikasyonunu kullanmayı önerdi.

Haber 20-12-21 18:26

İBB'nin taksi projesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı: Nakit para sistemi kalkıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan, "Şu an 5 bin taksi UKOME’den çıkarsa İBB çalışanı olacak olan taksi şoförlerinin özlük haklarını yayınladık. Biz yeni sistemde nakit para sistemini kaldıracağız. İstanbulkart ve kredi kartıyla çalışacağız." açıklamasını yaptı.

Haber 25-10-21 15:38

Kuyruk uzadıkça uzadı! Yağmur altında dakikalarca İstanbulkart için beklediler

İstanbul Ümraniye'de dün İstanbulkart başvuru merkezi önünde yüzlerce kişi yağmur altında sıra bekledi.

Haber 03-10-21 12:07

'Yardım' adı altında HES kodu fırsatçılığı! Pes dedirten savunma: Para kazanıyorum sadece

İstanbul'da toplu ulaşımı kullanmak isteyen turistlere HES kodu yüklenmiş İstanbulkart satan ya da geçmesi için yerine turnikeye kart basan bazı kişilerin para aldığı görüldü. Kart almak isteyenlere yardım ettiğini öne süren ve turistlere yardım etmek için bu işi yaptığını iddia eden bir satıcı ise "2 lira kazanıyorum, para kazanıyorum sadece." dedi.

Haber 17-09-21 21:41

HES kodu fırsatçıları turistlerin yakasından düşmüyor

AA ekibi, toplu taşımada zorunlu olan HES kodu uygulamasını fırsata çevirenleri görüntüledi - Bazı kişilerin, turistlere kod yüklenmiş kart sattığı ya da para karşılığında yabancıların yerine İstanbulkart ile ödeme yaptıkları gözlendi - Kendilerini gizlemeden turistlere yardım ettiğini söyleyen "yardımseverler" satıcılara İBB zabıtası da müdahale edemiyor

Yurthaber 17-09-21 12:29

İBB'den İstanbul'da yaşayan öğrencilere 1200 liraya kadar nakit desteği!

İBB, okul masraflarının başladığı bugünlerde, İstanbulkart sahiplerine DenizBank işbirliğiyle, 100 lira geri ödemeli 600 ya da 1200 lira faizsiz destek veriyor. İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Hiç kimse ekonomik zorluklar karşısında kendini çaresiz hissetmesin istiyoruz” dedi.

Finans 07-09-21 12:01

İETT otobüsünde iğrenç olay! 'İstanbulkart' yakalattı

İstanbul'da Pendik'ten Kadıköy'e doğu giden İETT otobüsüne binen bir kişi, araçtaki kadın yolculara cinsel tacizde bulundu. Durumun fark edilmesi üzerine otobüsten inen şüpheli, 'İstanbul Kartı'ndan yola çıkılarak yakalandı.

Haber 01-07-21 11:55

İBB paylaştı: İstanbulKart bastırmayan kedi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbulKart'la seyahat etmek isteyen yolcuya izin vermeyen kedi videosu paylaştı.

Haber 03-06-21 17:12

İmamoğlu: Halk Bakkal projesini hayata geçiriyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Halk Bakkal projesini başlatıyoruz. Artık 200 bine yakın Sosyal Destek İstanbulkart kullanıcısı bakkallardan da alışveriş yapabilecek" dedi.

Haber 18-05-21 18:11

Avcılar'da İstanbulkart için HES kodu eşleştirme kuyruğu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından toplu taşıma araçlarında HES kodu kontrolü sağlamak için 15 Ocak'tan itibaren İstanbulkartlar ile HES kodlarının eşleştirilmesine geçilmesine rağmen, bu eşleştirmeyi yapmayanlar işlemlerin yapıldığı merkezlerde kuyruklar sürüyor.

Haber 27-01-21 13:50

Toplu ulaşımda HES kodu zorunluluğu başladı! Kuyrukları havadan fotoğraflandı

Koronavirüse karşı alınan yeni önlemler kapsamında İstanbul'da toplu ulaşımda kullanılan İstanbul kartlarına HES kodu zorunluluğu bugün başladı. Öte yandan vatandaşlar bugün de HES kodlarını kartlarıyla eşleştirmede İstanbulkart Dolum Merkezleri önünde kuyruklar oluşturdu. Kadıköy'deki kuyruk havadan da görüntülendi.

Haber 15-01-21 15:48

İstanbulkart HES kodu yükleme nasıl yapılır? İstanbulkart HES kodu eşleştirme zorunlu mu? İstanbulkart HES kodu tanımlama tarihi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbulkart HES kodu yükleme işlemi için uygulamalar başlatıldı. Şimdi vatandaşlar İstanbulkart’a HES kodu nasıl yüklenir sorusunun cevabını araştırıyor. Belirlenen tarihin ardından HES kodu eşleşmesi yapılmayan İstanbulkart’lar toplu taşımada kullanılamayacak. Peki, HES kodu ile İstanbulkart eşleştirme nasıl yapılır? İstanbulkart HES kodu tanımlama zorunlu mu? HES kodu nasıl alınır? İşte İstanbulkart HES kodu tanımlama ekranı ve tarihi

Haber 08-01-21 15:09

İstanbulkart’a HES kodu nasıl yüklenir? HES kodu ile İstanbulkart eşleştirme nasıl yapılır? İstanbulkart HES kodu tanımlama ekranı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbulkart ile HES kodu eşleşmesi için uygulamalar başlatıldı. Şimdi vatandaşlar İstanbulkart’a HES kodu nasıl yüklenir sorusunun cevabını araştırıyor. Belirlenen tarihin ardından HES kodu eşleşmesi yapılmayan İstanbulkart’lar toplu taşımada kullanılamayacak. Peki, HES kodu ile İstanbulkart eşleştirme nasıl yapılır? İstanbulkart HES kodu tanımlama zorunlu mu? HES kodu nasıl alınır? İşte İstanbulkart HES kodu tanımlama ekranı

Haber 22-12-20 11:51

İstanbulkart’a HES kodu nasıl yüklenir? HES kodu ile İstanbulkart eşleştirme nasıl yapılır? İstanbulkart HES kodu tanımlama ekranı

HES kodu kullanımının zorunlu hale getirilmesiyle beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbulkart ile HES kodu eşleşmesi için uygulamalar başlatıldı. Şimdi vatandaşlar İstanbulkart’a HES kodu nasıl yüklenir sorusunun cevabını araştırıyor. Belirlenen tarihin ardından HES kodu eşleşmesi yapılmayan İstanbulkart’lar toplu taşımada kullanılamayacak. Peki, HES kodu ile İstanbulkart eşleştirme nasıl yapılır? İşte İstanbulkart HES kodu tanımlama ekranı

Haber 21-12-20 11:01

İstanbulkart kullananlar dikkat! Son tarih 15 Ocak

HES kodu ile eşleştirilmemiş İstanbulkart'lar 15 Ocak'tan itibaren toplu taşımada kullanılamayacak.

Haber 15-12-20 17:04

İstanbulkart, Masterpass ile yüklenebilecek

BELBİM ile Mastercard iş birliği sayesinde İstanbulkart bakiyeleri, mobil uygulama üzerinden tek tıkla, hızlı ve güvenli bir şekilde doldurulabilecek

Yurthaber 01-10-20 12:01

Mahkemeden Marmaray'da aktarma fiyatlarına ilişkin karar

İBB Sözcüsü Murat Ongun, "Bölge İdare Mahkemesi, İstanbulluların Marmaray'ı 7.75 TL yerine 3.5 TL'ye kullanmasını sağlayan İBB'nin Marmaray'ı İstanbulKart aktarma sistemine dahil eden UKOME kararını haklı buldu" açıklamasında bulundu.

Finans 23-09-20 17:08

(Özel) Otobüs şoförü ile öğrencinin ’Boş İstanbulkart’ tartışması

Fatih Kocamustafapaşa-Taksim seferini yapan otobüste, İstanbulkart’ında para olmadığı halde araca binen bir öğrenci ile şoför arasında tartışma çıktı.Olay, Fatih Kocamustafapaşa-Taksim seferini yapan bir otobüste dün meydana geldi.

Haber 09-09-20 09:17

İstanbullular telefonlarını İstanbulkart olarak kullanabilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi BELBİM A.Ş.'nin geliştirdiği yeni uygulamayla İstanbullular, akıllı telefonlarındaki karekod sistemiyle toplu taşıma araçlarına binebilecek. BELBİM A.Ş.'nin Genel Müdürü Yücel Karadeniz, “Mart ayı içerisinde pilot uygulamayı başlatacağız. İndir, yükle, okut, geç mottosuyla İstanbullular telefonlarını ulaşımda kullanabilecek" dedi.

Haber 02-02-20 11:22

Sarı poşetli kız poşetini ihtiyaç sahipleri için de doldurmak istiyor

Galata ile Şişhane civarında topladığı pet şişelerle sokakta yaşayan hayvanlara mama alan ve "sarı poşetli kız" olarak tanınan Ceren Baştürk, evsizlere ve yardıma muhtaç insanlara da el uzatabilmek için hayırseverlerin desteğini bekliyor - Topladıklarını İBB'nin Akıllı Geri Dönüşüm Konteynerine atan ve bu sayede "İstanbulkart"ına yüklenen bakiyeyle kartın geçerli olduğu marketlerden hayvanlara mama ve süt alan Baştürk, ayrıca çocukları da şeker ve çikolatayla sevindiriyor - Ceren Baştürk: - "Ben artık sarı poşetimde sadece pet şişe ve teneke değil umut, sevgi, mutluluk, huzur taşımak istiyorum, sonucu maddi değil daha çok manevi olabilecek şeyler. Farkındalık kazandırmak istiyorum" - "Mesela bir fırının bana demesi lazım ki 'Ceren bugün biz 100 ekmek fazla yaptık. Gel bunları sarı poşetine dolduralım ve maddi açıdan durumu kötü olan bir mahalleye dağıtalım"

Haber 02-02-20 11:01

İstanbulkart bakiye yüklemesi Axess Mobil ile yapılabiliyor

Akbank müşterileri artık Axess Mobil ile ek ücret ödemeden, kolay ve hızlı bir şekilde İstanbulkartlarına bakiye yükleyebiliyor.

Finans 20-01-20 08:59

İstanbul'da yeni dönem! İstanbulkart ile ödeme başladı (İstanbulkart ile ödeme nerelerde geçerli?)

İstanbul'da ulaşımda kullanılan 'İstanbulkart'ın kullanım alanı genişliyor. Beltur kafeteryalarında ve Şehir Hatları'nda İstanbulkart ile ödeme dönemi başladı. İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkuti, uygulamanın daha da genişleyeceğini duyurdu.

Trend 20-12-19 08:05

IDC Türkiye'den Vakıf Katılım’a ödül

Vakıf Katılım, IDC Türkiye tarafından düzenlenen ve dijital dönüşüm alanında fark oluşturan projelerin yer aldığı "IDC Finance Summit 2019"da tabana yaygınlık kategorisinde "Online/Offline Kanallardan İstanbulkart Yükleme İşlemleri Projesi" ile ikinci oldu - Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş: - "Dijital kanallarımızdan vereceğimiz ürün ve hizmetlerimizi artırarak, biyometrik doğrulama, mobil cüzdan, yapay zeka ve nesnelerin interneti gibi teknolojileri de katma değerli servisler halinde müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz"

Finans 01-11-19 09:53

IDC Türkiye'den Vakıf Katılım’a ödül

Vakıf Katılım, IDC Türkiye tarafından düzenlenen ve dijital dönüşüm alanında fark oluşturan projelerin yer aldığı "IDC Finance Summit 2019"da tabana yaygınlık kategorisinde "Online/Offline Kanallardan İstanbulkart Yükleme İşlemleri Projesi" ile ikinci oldu - Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş: - "Dijital kanallarımızdan vereceğimiz ürün ve hizmetlerimizi artırarak, biyometrik doğrulama, mobil cüzdan, yapay zeka ve nesnelerin interneti gibi teknolojileri de katma değerli servisler halinde müşterilerimize sunmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 01-11-19 09:53

İSPARK’ta yeni dönem! 1 Ekim'de başladı!

İSPARK’ta yeni dönem 1 Ekim'de başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İSPARK’ta İstanbulkart ve kredi kartı ile ödeme yapılabilmesine yönelik duyurduğu proje sürücülerden büyük ilgi gördü.

Trend 16-10-19 11:12