Kadın Ceket Haberleri

Özgüveniniz görünüşünüze yansısın! İş görüşmesinde ne giyilir? İşte iş görüşmesi kombinleri

İş görüşmelerinde iz bırakmanın en şık yolu giydiğiniz kıyafetlerden geçiyor. Hem tarzınızı hem de profesyonelliğinizi bir araya getiren parçalarla iş görüşmelerinizde sadece yetenekleriniz ile değil stilinizle de ön plana çıkabilirsiniz. Giydiğinizde iş görüşmesinde sizi akılda kalıcı kılacak farklı tarz ve modeldeki ceket, kaban, gömlek, takım elbise ve aksesuarları derledik. Gelin mülakatlarda 1-0 önde olmanızı sağlayacak 10 muhteşem kıyafete birlikte göz atalım.

Haber 15-12-2023 16:10

Ceketle gelen bahar şıklığı! Bahar ayında hem üşütmeyecek hem terletmeyecek ceket önerileri

Baharlık ceketler özellikle serin havaların kurtarıcısı olan parçalar. Hem terlememek hem soğuktan korunmak istediğimizde baharlık ceketlere başvuruyoruz. Kolej ceketlerden blazerlara, kot ceketlerden deri ceketlere kadar yediden yetmişe her yaş grubuna hitap edebilen modellerde, her tarza en uygun baharlık ceketleri sizin için seçtik.

Haber 20-04-2023 17:22

Modayı yakalamanızı sağlayacak Amazon üzerinden alabileceğiniz ürünler

Online alışverişin konforunu yaşayan herkesin yolu mutlaka Amazon'a düşmüştür. Amazon'un birçok farklı tarza hitap eden geniş ürün yelpazesi sayesinde stilinize en uygun giyim ürünlerini seçebilir, kusursuz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Gardıroplarınıza yeni bir soluk getirmek ve kendinizi şımartmak için Amazon'un geniş koleksiyonundan özenle seçtiğimiz parçalara göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-11-2022 18:29

2022 için her tarza uygun kadın ceket modelleri

Moda dünyasının vazgeçilmez parçası olan ceketler, birçok kadının gardırobunu süsler. Gündelik kullanımdan özel davetlere kadar her ortamda giyebileceğiniz bu parçalar kıyafetlerinizi tamamladığı gibi göz alıcı görünmenizi de sağlar. Zevkinize göre hem elbise hem pantolon üzerine kombinleyeceğiniz ceket modelleri, size iddialı bir görünüm kazandırır. Kendi stilinizi ortaya koyabileceğiniz, her tarza uygun birbirinden şık ceketlere göz gezdirmek ister misiniz?

Kadin 06-09-2022 14:25