Kadın Futbol Haberleri

İspanya kadın futbolunda skandal olay! Duşa giren futbolcuların fotoğraflarını çektiler

İspanya'da mücadele eden kadın futbol takımı SD Alsasua'nın oynadığı bir maçın ardından skandal bir olay yaşandı. Maçın ardından bir kaç kişinin duşa giren kadın futbolcuların fotoğraflarını çektiği görüldü. İşte detaylar...

Spor 07-02-2024 10:55

Beşiktaş'tan Alg Spor futbolcusu için gündem olan iddia! 'Erkeği kadın diye oynattılar' dedi, cinsiyet tartışmaları büyüdü

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde başlayan tartışma kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Beşiktaş, rakip oyunculardan golü atan Patricia Mingas Afonso Seteco'nun erkek olduğunu ve kimliği değiştirilerek kadın liginde oynatıldığını iddia etti.

Spor 15-01-2024 16:13

Fransa Kadın Futbol Ligi'nde aynı takımda oynayan Danielle van de Donk ve Ellie Carpenter, nişanlandıklarını açıkladı!

Fransa Kadın Futbol Ligi ekiplerinden Lyon'da forma giyen Danielle van de Donk ve Ellie Carpenter, nişanlandıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 02-01-2024 23:10

Söyledikleriyle İngiltere'de yer yerinden oynadı! Eski Manchester Cityli Joey Barton'dan olay yaratacak sözler! Kadınların erkek futbolunda söz hakkı olmamalı

Daha önce birçok önemli kulüpte forma giymiş olan 41 yaşındaki Joey Barton yaptığı açıklamalarla bir anda ülke gündemine oturdu. Barton kadın futbolu ile erkek futbolunun çok farklı olduğunu söylerken, "Erkeklerin futbolunda kadınların hiçbir söz hakkı olmamalı" ifadeleriyle tepki çekti. İşte detaylar...

Spor 08-12-2023 12:33

Kadın Futbol

Kadın Futbol Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kadın Futbol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde yeni sezon fikstürü belli oldu!

Türkiye’de sporun ve sporcunun en önemli destekçilerinden olan Turkcell’in ismini verdiği Kadın Futbol Süper Ligi’nde fikstür çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF yönetimi, kulüp yetkilileri ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Spor 02-08-2023 14:50

Penaltılara giden maçta sıra dışı olay! Son vuruş yapılmadan önce...

TFF Kadınlar 3. Futbol Ligi play-off yarı final maçında, hakem penaltı vuruşlarını yanlış sayıp erken bitirdi. Dardanelspor kutlama yaparken karşılaşmanın gözlemcisinin uyarısı ile hakem takımları tekrar sahaya çağırdı ve penaltılara devam edilince bu kez Bakırköy Yenimahalle sevinen ve finale çıkan takım oldu.

Spor 21-06-2023 20:31

İnanılmaz bir final! Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon, Fenerbahçe'yi mağlup eden ABB FOMGET oldu!

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET oldu. Fenerbahçe'yi normal süresi 1-1 sona eren maçın uzatma dakikalarında 4-2 yenen Başkent temsilcisi 2022-2023 sezonunu zirvede tamamladı ve kupaya uzandı.

Spor 02-06-2023 23:20

ABD Kadın Futbol Ligi'ndeki skandal ortaya çıktı! Oyuncularını taciz ettiler... 4 teknik direktöre spordan ömür boyu men!

ABD Kadın Futbol Ligi'nde (NWSL) oldukça çirkin bir olay yaşandı. Ligin tecrübeli teknik adamlarından olan Paul Riley, Christy Holly, Rory Dames ve Richie Burke oyuncularını sözlü ve fiziksel olarak taciz ettiği gerekçesiyle spordan ömür boyu men edildi. İşte detaylar... taciz gerekçesiyle teknik direktörler spordan ömür boyu men edildi.

Spor 10-01-2023 18:53

Gaziantep ALG Spor'da hedef yeniden şampiyonluk

Teknik direktör Hasan Vural: - "İnşallah bu sene de sonuna kadar mücadele eden ve şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen olmak istiyoruz" - Takım kaptanı Kezban Tağ: - "Bu yıl yine emin adımlarla ilerleyip şampiyon olmak istiyoruz, çünkü şampiyonluk çok farklı, bunu yaşamak lazım"

Yurthaber 14-10-2022 11:47

Böylesine az rastlanır! Brezilya Kadınlar Futbol Ligi'nde tarihi skor: 34-0! Flamengo, Rio Sao Paulo'yu perişan etti...

Brezilya Kadınlar Futbol Ligi Carioca Women'de 4. hafta mücadelesinde Flamengo, Rio Sao Paulo'yu konuk etti. Karşılaşma, tarihi bir skorla sonuçlandı. Flamengo, rakibini 34-0'lık skorla mağlup etti. Rio Sao Paulo, 4 haftada kalesinde tam 68 gol gördü. Ayrıca Flamengo, karşılaşmada 100 şut çekti. Bu vuruşların 7'si direkten döndü.

Spor 17-09-2022 18:13

Galatasaray ile Petrol Ofisi arasında sponsorluk anlaşması yapıldı

Petrol Ofisi, sarı-kırmızılıların kadın futbol takımının forma ve isim sponsoru oldu

Yurthaber 25-08-2022 13:02

Süper Lig kupasını Ankara'ya getirmek istiyorlar

FOMGET Sportif direktörü Siyaset Askarof: "Takım çok iyi, kaliteli bir kadroya ve çok sayıda milli oyuncuya sahip bir ekip. Hedefimiz şampiyonluk. Bütün hazırlıklarımız bu yönde"

Yurthaber 21-08-2022 11:27

Tekme, yumruk, küfür! Kadınlar Ligi'nde ortalık karıştı... Saha boks ringine döndü! Polis müdahale etti

Denizli’de oynanan TFF Kadınlar U15 Bölgesel Gelişim Ligi’nin son maçında ortalık karıştı. Her iki takımın futbolcu ve teknik heyetleri birbirinin üzerine yürümesiyle saha bir anda ringe dönüştü. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu olayda hızını alamayan taraflar, sahaya giren güvenlik güçlerine de zorluk çıkardı. İşte o anlar...

Spor 08-08-2022 14:05