Kadin Mont Haberleri

Columbia Delta Ridge Down Erkek Kaz Tüyü Mont Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Columbia kalitesiyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Markanın Delta Ridge Down Kaz Tüyü Mont'u bugüne özel, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, acele etmenizi öneririz.

Haber 2024-02-13 11:43:21

Tekirdağ'da üretilen eşofman ve montlar Gazze'deki sivilleri ısıtacak

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün, Gazze'de İsrail'in saldırıları altında yaşam mücadelesi verenlere insani yardım ulaştırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamında, Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nde eşofman ve mont üretiliyor.

Yurthaber 2024-02-12 11:44:20

Fiyatı 2 bin 488 TL'ye düştü! Çok satan Adidas montta kaçırılmayacak fırsat

Spor giyimle aranız iyiyse bu fırsat tam size göre! Adidas'ın en çok satan erkek montu Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Rahatlığı ve konforu tarzla buluşturan mont ile serin günlerde sıcacık kalırken olduğunuzdan çok daha havalı görüneceksiniz.

Haber 2024-02-06 13:56:09

İndirimi duyan koştu, mağazaya akın ettiler: 50 liraya kazak 150 liraya mont almak için yarıştılar

Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.

Finans 2024-02-04 14:22:05

İndirimdeki Columbia Powder Lite Mont ile kışın soğuklara meydan okuyun

Isı yalıtımı, suya dayanıklılık, uzun ömürlülük, konfor, stil ve dahası... Bir montta olmasını isteyeceğiniz tüm özellikler Columbia Powder Lite Mont'ta sizi bekliyor. Üstelik bir kez giyenin içinde sıcacık ve rahat hissettiği bu mont kısa süreliğine indirimde. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Haber 30-01-24 15:20

Kışı hem sıcacık hem tarz geçirin! 5000 TL altı Adidas mont modelleri

Kaliteli spor giyim ürünleriyle tanınan Adidas, dış giyim söz konusu olduğunda kullanıcılarına hem fonksiyonel hem de şık tasarımlar sunuyor. Özellikle kış aylarında sıcacık hissetmek ve tarz bir görünüm elde etmek isteyenlerin favorisi olan Adidas montlar, ceketler uzun ömürlü oluşlarıyla da kullanıcılarından tam not alıyor. Sizin için bu içeriğimizde 5000 TL altındaki Adidas montları bir araya getirdik. Kış mevsimini sıcacık ve stil dolu geçirmek isterseniz, işte detaylar!

Haber 25-01-24 15:23

Kışın üşüme derdine son! İndirimdeki outdoor montları sizin için seçtik

Soğuk havada rahatlıkla hareket etmenizi sağlayan, su ve rüzgar geçirmez özelliklere sahip kaliteli bir mont arayışındaysanız doğru yerdesiniz. İster doğa yürüyüşü yaparken ister günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken sizi kışın soğuğundan korumanın yanı sıra şık bir tarza sahip olmanızı sağlayacak ünlü markaların outdoor montlarında kaçırılmayacak indirimler devam ediyor.

Haber 23-01-24 17:53

Isı yalıtımlı mont, su geçirmez ayakkabı ve dahası indirimde! Ünlü markaların ürünlerine yarı fiyatına sahip olun

Dünyaca ünlü markalarda %50'ye varan indirimler devam ediyor. Moda başta olmak üzere elektronik, kişisel bakım ve daha pek çok kategorideki ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmanın şimdi en doğru zamanı! Kalitesi ve dayanıklılığıyla övgü toplayan tanınmış markalardaki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 22-01-24 10:47

1.4 milyon liralık mont sosyal medyanın dilinde! Etiketi gören gözüne inanamadı: ‘Ev alsam daha çok ısıtırdı…’

Yaklaşık 1.4 milyon liralık fiyatı ile neredeyse orta segment bir araba fiyatına satılan vikunya tüyünden yapılma mont sosyal medyada gündem oldu. Sadece 3 tane getirilen ve 1’inin satıldığı belirtilen montun değeri güncel kur ile 45 bin liraya denk geliyor.

Finans 16-01-24 12:19

Kullananlar İyi ki aldım diyor! Columbia markalı montlar, ayakkabılar, polarlar indirimde

Isı yalıtımlı, su ve rüzgar geçirmez kaliteli birer mont ve bot, tüm kışı sıcacık geçirmenizi sağlar. Sizi soğuklardan korurken konforlu ve güvenli hareket etmenizi de sağlayacak ileri teknoloji kışlık giyim ürünleri arıyorsanız Columbia markasının ürünlerine bir şans vermenizi tavsiye ederiz. Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde olan Columbia ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 15-01-24 16:45

Fiyatı 2 bin 789 TL'ye düştü! Isı yalıtımlı Adidas mont indirime girdi

Soğuk hava sizi üşütmesin! Tarzınızı yansıtırken sıcacık kalmanızı sağlayacak harika bir montla karşınızdayız: Adidas BSC 3S PUFFY HJ Mont! Çabasız şıklık sunan, tüm kombinlerinize uyum sağlayacak, ısı yalıtım özelliğiyle kışı sıcacık geçirmenize olanak tanıyacak mont 700 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Bu fırsatı kaçırmayın; hem soğuklara meydan okuyun hem de her zaman şık kalın.

Haber 08-01-24 12:21

Kış soğuklarına Columbia ile meydan okuyun! Columbia mont ve polarlar indirime girdi

Kış mevsiminin soğuklarına meydan okumak için Columbia ile buluşmanın şimdi tam zamanı! Dünyaca ünlü marka, sıcaklık ve tarzı bir araya getiren mont ve polarlarıyla, sizi kışın dondurucu havasından korurken şıklığınızdan da ödün vermemenizi sağlıyor. Üstelik şimdi indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor!

Haber 02-01-24 13:33

HÜKÜMET KADIN 2 KONUSU, OYUNCULARI VE İSİMLERİ: Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Hükümet Kadın 2 filminin konusu ve oyuncaları merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen ünlü oyuncu Sermiyan Midyat aynı zamanda filmin hem senaryosunu yazmış hem de başrolünü üstlenmiştir. Film Hükümet Kadın isimli birinci filmin 7 yıl öncesini anlatmaktadır. Peki, Hükümet Kadın 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 20-12-23 20:20
ele

Fiyatı 2 bin 399 TL'ye düştü! Su ve rüzgar geçirmez Jack&Jones montta %35 indirim

Sizi dondurucu soğuklardan, yağmurdan, kardan koruyacak kaliteli bir montu sezonunda neredeyse yarı fiyatına almak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Yılın Son Fırsatları kapsamında %35 indirimle satışta olan Jack & Jones JCOSWEEP PUFFER SN Mont sizleri bekliyor!

Haber 19-12-23 15:55

Fiyatı 650 TL'ye düştü! Su itici, ısı yalıtımlı Defacto montta Yılın Son Fırsatları'na özel indirim

Kışın soğuk havalara karşı korunmanın en iyi yolu, kaliteli bir mont sahip olmaktan geçer. "Kaliteli bir mont almak istiyorum ancak bütçeme de uygun olsun!" diyorsanız Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime giren DeFacto Slim Fit Kapüşonlu Su İtici Isı Yalıtımlı Şişme Mont tam size göre! Kış aylarında sıcacık ve stil sahibi olmak isteyenler için bu montu inceledik, işte detaylar!

Haber 14-12-23 11:12

Yüksek ısı yalıtımı, su geçirmezlik, ultra konfor... Columbia Powder Lite Hooded Mont'un fiyatı düştü

Su ve rüzgar geçirmezlik, dayanıklılık, stil, konfor ve dahası! Dış giyimde aradığınız tüm özellikler Columbia Powder Lite Hooded Mont'ta bir araya gelmiş. Kaliteli bir outdoor mont ile sıcacık bir kış geçirmek isterseniz Yılın Son Fırsatları kapsamındaki indirimli bu monta mutlaka göz atmalısınız! Sizin için inceledik.

Haber 12-12-23 14:25

Yer: Antalya! Polisler ve sağlık görevlileri zamanla yarıştı! Giydiği mont hayatını kurtardı

Antalya’da deniz üzerinde hareketsiz bulunan şahsı hayatta tutmak için polis ve sağlık görevlileri adeta zamanla yarıştı. Polis ekiplerinin kalp masajı yapmak için sıraya girdiği şahıs, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Şahsın giydiği mont sayesinde su üstünde kalarak hayata tutunduğu öğrenildi.

Haber 10-12-23 18:40

A101'e Tommy Hilfiger mont, Skechers ayakkabı geliyor! A101 İnternete Özel Aldın Aldın Katoloğu burada

Bu haftanın A101 İnternete Özel Aldın Aldın Katoloğu yine her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerle dopdolu! Modadan elektroniğe, küçük ev aletlerine kadar onlarca ürün eşsiz fırsatlarla alışveriş severleri bekliyor. A101 aktüel kataloğunu incelemek için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 07-12-23 12:10

Konfor ve tarz bir arada! Sezonun yükselen trendi kapitone mont modelleri

Soğukların kendini iyice hissettirmeye başladığı kış günlerinde tarzınızdan ödün vermeden de sıcacık kalabileceğinizi söylesek ne derdiniz? Soğuktan korunmak için giydiğimiz kendimizden bile ağır montlara karşın kış sezonunun en dikkat çeken giyim trendleri arasında yer alan kapitone montlar renkli seçenekleri ve özgün detaylarıyla her tarza hitap ederken soğuklara karşı sizi sıcak tutan tasarımlara sahipler. Gelin, tarzınızı göstereceğiniz sezonun öne çıkan kapitone montlara bir göz atalım.

Haber 06-12-23 18:26

Rahat, şık ve sıcacık bir kış geçirmek isteyen erkekler için AVVA mont seçme rehberi

Kışın gelmesiyle hemen herkesi mont alma telaşı sardı. Onlarca model içinde kendinize en uygun montu seçmekte kararsız kalıyorsanız; mont seçerken şık görünmesinin yanı sıra kullanışlı ve işlevsel olmasına da önem veriyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için her ihtiyaca ve beğeniye uygun mont modellerini bir araya getirdik. Gelin o modelleri birlikte keşfedelim.

Haber 04-12-23 16:54

Fiyatı düştü! Adidas'ın sevilen montunda 930 TL indirim

Gülümseten Kasım Fırsatları bugün sona eriyor. İhtiyaç listenizdeki ürünlere sahip olmak için çok kısıtlı bir zaman kaldı! Dondurucu soğuklar yaklaşırken indirimlerden kendinize bir mont satın almak isterseniz bu önerimize mutlaka kulak vermelisiniz. İşte detaylar!

Haber 29-11-23 15:36

Dondurucu soğuklarda bile sıcacık hissetmenizi sağlayacak, suya ve rüzgara dayanıklı mont modelleri

Soğuk hava, kar ve yağmurun kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde sıcak tutan, dayanıklı bir montun değeri bir kat daha artıyor. Şıklığıyla göz kamaştırıp üstün performansıyla da soğuktan koruyan mont arayışları başlamışken sizler için birbirinden şahane mont modelleri seçtik. Sıcacık tutacak ve stilinizi tamamlayacak montlara bir göz atalım!

Haber 29-11-23 04:17

Suya, rüzgara karşı dayanıklı, ekstra hafif, ultra konforlu! Columbia Powder Lite Mont ile tanışın

Suya ve rüzgara karşı dayanıklı, tüm vücudunuzu saracak, sizi her daim sıcacık tutacak bir mont arıyorsanız erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alan Columbia Powder Lite Mont tam size göre! Gelin kullanıcılarının gözdesi bu montu inceleyelim.

Haber 24-11-23 13:49

Parmağı fermuara sıkışan lise öğrencisinin yardımına itfaiye yetişti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde lise öğrencisinin parmağına sıkışan mont fermuarını itfaiye ekipleri spiral makinesi ile keserek çıkardı.

Yurthaber 23-11-23 13:27

Sıcaklık ve konfor dolu bir kış için olmazsa olmaz! Salomon outdoor mont indirimde

Hem açık hava aktivitelerinde hem de günlük kullanımda size sıcaklık, konfor ve stil sunacak Salomon outdoor montta büyük indirim sizleri bekliyor. Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan bu montu, vakit kaybetmeden inceleyin ve uygun fiyatıyla yakalayın.

Haber 16-11-23 15:10

Su ve rüzgar geçirmez, üçü bir arada The North Face mont indirimde

Kışın dondurucu soğuklardan etkilenmemek için kaliteli bir mont olmazsa olmaz. Birçok özelliği bir arada bulunduran, fonksiyonel bir mont arayışındaysanız Gülümseten Kasım Fırsatları indirimlerine mutlaka göz atmalısınız. Binlerce üründeki dev indirimler içinde yıldız gibi parlayan bir ürünle karşınızdayız: Su ve rüzgar geçirmez özelliğiyle öne çıkan The North Face M Quest Triclimate J Outdoor 3'ü Bir Arada Mont 815 TL indirimle satışta. İşte detaylar!

Haber 16-11-23 14:34

Yer: İstanbul! İnternetten mont sipariş verdi, hayatı karardı: Mahkemeden emsal niteliğinde karar

İstanbul'da yaşayan ve internetten mont siparişi veren genç kadının hayatı kabusa döndü. Kişisel verileri başkalarının eline geçen kadının telefonu susmak bilmedi. Genç kadın yaşadıklarını 'Korku verici' olarak ifade ederken, mahkeme 6 yıl sonra emsal nitelikte bir karara imza attı.

Haber 24-10-23 08:10

HÜKÜMET KADIN OYUNCULARI VE KONUSU! Hükümet Kadın filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Hükümet Kadın filminin oyuncuları arasında yer alan isimler ve filmin konusuna dair detaylar merak ediliyor. Filmin yönetmenliğini yapan ünlü oyuncu Sermiyan Midyat, hem senaryosunu kaleme almış hem de başrolünü üstlenmiştir. Peki, Hükümet Kadın oyuncuları kimdir, konusu nedir? Hükümet Kadın filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 10-10-23 20:56

FENERBAHÇE KADIN BASKETBOL SÜPER KUPA FİNALİ 2023: Fenerbahçe Alagöz Holding - LDLC ASVEL maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Alagöz Holding Süper Kupa finalinde LDLC ASVEL ile kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz sezon Euroleague şampiyonu temsilcimiz sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Alagöz Holding - LDLC ASVEL maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Alagöz Holding - LDLC ASVEL maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 27-09-23 15:02

Konya’da 2 genç kızın feci sonu! Birbirlerine sarılıp aşağı atladılar…

Konya’da akıllara durgunluk veren bir intihar olayı yaşandı. 2 genç kız sevgililerine mesaj gönderip, 15 katlı binanın çatısından atladı. Polis, çatı katında yaptığı incelemede iki genç kıza ait çanta, mont ve seccade bulurken biri 19 diğeri 18 yaşında olan genç kızların birbirlerine sarılarak kendilerini boşluğa bıraktıkları öğrenildi.

Haber 15-09-23 07:27

Gündüzleri kavruluyor, geceleri donuyorlar... Bu ilde vatandaşlar ne yapacağını şaşırıyor!

Sivas, gündüzleri kavuruyor, geceleri de adeta donduruyor... İl, gündüzleri 36 derecelere çıkan hava sıcaklığıyla kavrulurken, geceleri hava sıcaklığı 6 derecelere kadar düşüyor. Ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar gündüz şort ve tişört gezerken, geceleri mont ve polar giyiyorlar. Sivas’ın bu hava durumunu duyan vatandaşlar ise şaşırıyor.

Haber 19-07-23 17:54

HÜKÜMET KADIN 2 İZLE! Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam Star TV'de!

Hükümet Kadın 2 izle ekranı ile filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Serinin kinci filmi de yayınlandığı dönemde oldukça sevilmişti. Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat'ın başrolde olduğu film bu akşam saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Peki, Hükümet Kadın 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV yayın akışı...

Magazin 02-07-23 19:08

Tüm dünya onu konuşmuştu! Kendi cenazesinde dirilen kadın yeniden öldü... “Bu sefer gerçekten öldü”

Ekvador’da geçtiğimiz günlerde Bella Mont isimli bir kadının hastane tarafından ölü olarak ilan edilmesinden sonra cenaze töreni düzenlendi. Tören sırasında tabuttan sesler gelmesi üzerine aile üyeleri kapağı açtığında Mont’un yaşadığını gördü. Cenazesinde dirilerek dünya manşetlerindeki yerini alan kadının yoğun bakımda geçirdiği 1 haftanın sonrasında yeniden öldüğü belirtildi.

Trend 20-06-23 07:59

Asaletin rengi siyah ile kombinleyebileceğiniz mont ve kaban modelleri

Zarif bir stil yaratmak için tercih ettiğiniz siyah parçaları tüm mont ve kaban modeliyle birleştiremiyor olabilirsiniz. Şık dokunuşlar ve ince detaylara sahip kaliteli dış giyim ürünleri seçerek herkesin dikkatini çekmeye ne dersiniz? İddialı ve stil sahibi görünmenizi sağlayacak ürünleri seçerek baştan sona harika bir tarz yakalayabilir, daima akılda kalıcı bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Haber 15-05-23 18:38

Vatandaşların üzerine mont atan kız olay oldu! Havada kapıp, yerlerde sürüklendiler... Giyim mağazasında ağızları açık bırakan görüntü

Karaman'daki bir giyim mağazasında çekildiği iddia edilen bir görüntü sosyal medyada gündem yarattı. İndirimli ve defolu olduğu belirtilen montları kalabalığın üzerine atan genç kız adeta şoke oldu. Bir anda atılan montu havada kapmaya çalışan vatandaşlar birbirlerini ezdi. Vatandaşların montu kapabilmek için yerlerde sürüklendikleri anlar görenleri şaşkına çevirdi.

Trend 13-04-23 15:13

Soğuktan nefret edenler için en sıcak tutan mont modelleri

Gelecek kışın ihtiyaçlarını sezon sonunda uygun fiyata almayı tercih edenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Vücudunuzu sararak konforunuzu zirveye taşıyacak birçok mont markası onları keşfetmenizi bekliyor. Kıyafetlerinizin tamamlayıcı parçası olacak, kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak, en sıcak tutan mont markalarını sizler için listeledik. Gelin, onları birlikte inceleyelim.

Haber 17-03-23 18:01

Yağmur çamur demeden giyebileceğiniz en iyi outdoor mont markaları

"Açık havada saatlerce üşümeden ve zorlu hava koşullarından etkilenmeden vakit geçirmemi sağlayacak bir outdoor montum olsun" diyorsanız, fiyatların artmasını beklemeden şimdiden kaliteli bir outdoor montu gardırobunuza ekleyin deriz. Görünce hayran kalacağınız outdoor mont modellerini sizin için seçtik, keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 27-02-23 17:14

Kırklareli'nde Roman kadınlar afetzedeler için giysi dikiyor

Kırklareli Valiliğince Roman kadınların iş hayatına entegre edilmesi amacıyla hizmet veren Sosyal Dayanışma Merkezi'ndeki (SODAM) kadınlar, afetzedeler için bir yandan mont, eşofman, atlet, bebek battaniyesi dikerken, diğer yandan da el işi şal ve şapka örüyor.

Yurthaber 22-02-23 13:31

Survivor Nagihan Karadere 'Mont yok, bot yok' diyenlere seslendi! 'Buraya gezmeye gelmedik'

Survivor ile tanınırlığını arttıran eski atlet Nagihan Karadere, Güney Doğu'yu sarsan deprem felaketi sonrası soluğu afet bölgesinde aldı. Bölgeden izlenimlerini paylaşan Nagihan Karadere, son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 22-02-23 11:47

ŞOK 18 - 21 Şubat kataloğu yayınlandı! 6 taksitle 2 bin 599 TL'ye mont satılacak! Şişme yelek bin 999 TL olacak

Ekonomik alışverişin adreslerinden biri olan ŞOK marketlerde kışlık ürünler taksitli fiyatlarıyla satılacak. ŞOK 18 - 21 Şubat kataloğunda giyim, ev tekstili, oyuncak, kişisel bakım, elektronik eşya gibi ürünler yer aldı. İşte ŞOK 18 - 21 Şubat kataloğu...

Finans 17-02-23 15:33

Bu sezon mutlaka sahip olmanız gereken en iyi kışlık puffer mont çeşitleri

Kış aylarının vazgeçilmez dış giyim ürünlerinden olan montlar, son yıllarda birbirinden farklı tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Bu montlar arasından puffer modeller ise en çok tercih edilenlerin başında geliyor. En çetin hava şartlarında dahi sizi koruyacak ve her koşulda havalı görünmenizi sağlayacak puffer montları keşfetmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! İşte, stil sahibi olan herkese hitap eden en iyi kışlık puffer mont çeşitleri!

Haber 16-02-23 16:26

AFAD ihtiyaç listesi yayınlandı! Deprem bölgesine ne gönderilir? İşte güncel AFAD ihtiyaç listesi!

Kahramanmaraş ve çevre illerde meydana gelen yıkıcı depremin ardından yurdun dört bir yanından deprem bölgelerinde yardım gitmeye devam ediyor. AFAD (Afet ve Acil Durum) güncel ihtiyaç listesini yayınladı. Listede ısıtıcı, tüp, mont, temek gıda gibi malzemeler yer alıyor. İşte 10 Şubat AFAD güncel ihtiyaç listesi...

Haber 10-02-23 15:42

Kastamonulu kadınlar depremzedeler için polar mont dikiyor

Kastamonulu kadınlar, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgedeki depremzedeler için polar mont hazırlıyor.

Yurthaber 10-02-23 14:44

Depremin acısını yaşayan Sakarya'da üretilen kışlık kıyafetler depremzedeleri ısıtacak

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi'nde çoğunluğu 1999 Marmara Depremi'ni yaşamış öğretmenlerin kursiyerlerle ürettiği bere, mont, kıyafet, atkı, eldiven, battaniye ve uyku tulumu gibi kışlık ürünler, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere gönderilecek.

Yurthaber 10-02-23 12:04

AFAD deprem yardımı nereden ve nasıl yapılır? İşte AFAD deprem IBAN SMS ve banka bilgileri

Deprem bölgelerinde arama kurtarma çalışmaları devam ederken deprem bağışı yapmak isteyen birçok vatandaş, AFAD deprem yardımı hesaplarını araştırıyor. Deprem yardımlarını yiyecek, kalın mont gibi eşya, gıda malzemelerinin yanı sıra IBAN veya SMS ile de yapabilirsiniz. Peki AFAD deprem yardımı nereden ve nasıl yapılır? İşte AFAD deprem IBAN SMS ve banka bilgileri...

Haber 10-02-23 10:36

Deprem bölgeleri için AFAD, ihtiyaç listesi yayınladı: Isıtıcı, tüp, mont, ayakkabı, polar, ekmek, su...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrası Türkiye, seferber oldu. Bölgeye yardım göndermek isteyenler için AFAD öncelikli ihtiyaç listesi yayınladı. Listede elektrikli ısıtıcı, tüp, mont, ayakkabı, polar, yastık, jeneratör, ekmek, su, konserve ve hazır gıda gibi ürünler yer aldı.

Haber 08-02-23 08:02

Sokak ortasında defalarca bıçakladı! Dehşet anları kamerada

Çağlayan'da Fitnet K. (37) tartıştığı eski eşi Turgay P. tarafından sokak ortasında bıçaklı saldırıya uğradı. Genç kadın, üstündeki mont sayesinde bıçak darbelerinden hafif yaralı olarak kurtuldu. Polis tarafından yakalanan saldırgan ise tutuklandı. Yaşanan dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 29-01-23 11:36

Şişme mont trendine ayak uydurmak isteyenlere kombin önerileri

Son dönemlerin trendi hâline gelen şişme montlar, farklı model ve renklerdeki birbirinden zarif alternatifleriyle kusursuz bir şıklık vadediyor. Kış kombinlerinizi bir adım öne çıkarmak ve daha cool bir tarz yakalamak için şişme montlarla kombinler hazırlamaya ne dersiniz? Birbirinden şık şişme montlara ve ilham alabileceğiniz kombin önerilerine göz atmak için daha fazla beklemeyin. İşte detaylar!

Kadin 27-01-23 13:04

The North Face'den New Balance'a dünyaca ünlü markalarda kaçırılmayacak kış indirimi

Soğuk kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak kaliteli bir mont, su geçirmez bir ayakkabı, içinizi ısıtacak yumuşacık bir polar ve dahasına indirimli bir şekilde sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Haydi öyleyse detaylara geçelim!

Haber 24-01-23 12:32