Kek Ta Haberleri

Tuzlu kek tarifi: Tuzlu kek nasıl yapılır?

Bildiğiniz tüm tatlı kek tariflerini unutun. Tuzlu kek tarifi, kek kıvamını seven ama canı tatlı istemeyenlerin favori tarifi olacak. Hem çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz hem de kahvaltılarda tüketip çayın kahvenin yanında sunabileceğiniz bu tuzlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 11-03-2024 20:54

Laktoz alerjisi olanlar için süt yerine su ile yapabileceğin tatlılar

Laktoz alerjisi olan kişiler, süt tüketmekten imtina ediyorlar. Tatlı tariflerinin pek çoğunda da süt bulunduğu için süt yerine suyla hazırlanan alternatif tatlı tarifleri bu kişiler için çok kıymetli oluyor. Siz de laktoz alerjisi nedeniyle süt yerine su ile yapabileceğiniz leziz mi leziz tatlı tarifleri arıyorsanız birbirinden özel ve pratik tatları sizin için listeledik.

Yemek 08-02-2024 10:33

Pratik kahvaltılık: Pofuduk Pankek tarifi! Yumuşacık Pankek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Kahvaltının olmazsa olmazı, hafif ve lezzetli pankek tarifleri arıyorsanız doğru yerdesiniz. Yumuşacık ve pofuduk pankekler, kahvaltı sofralarınıza keyifli bir başlangıç yapmanızı sağlayacak. Bu pratik tarif, her evde bulunan malzemelerle ve kolayca hazırlanabilen yapısıyla herkesin favorisi oluyor. Bu tarifi deneyerek, kahvaltı sofralarınıza hem lezzet hem de pratiklik katmanın keyfini çıkarabilirsiniz. İşte, pofuduk pankek tarifinin malzemeleri ve yapılışı..

Yemek 08-12-2023 17:27

Hayvansal süt tüketmek istemeyenler için hem sağlıklı hem lezzetli alternatif süt önerileri

Son yıllarda hem dünyada hem ülkemizde bitkisel sütler başta veganlar olmak üzere sağlıklı beslenmeye özen gösteren birçok kişinin tercihi hâline geldi. Siz de normal süt yerine tariflerinizde kullanmak ve güvenle tüketmek için bir alternatif arıyorsanız Hindistan cevizinden bademe, yulaftan soyaya kadar farklı süt çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. İşte severek tüketeceğiniz, normal süte alternatif olabilecek ürünler!

Yemek 18-08-2023 16:35

Tam kıvamında vişneli brownie tarifi! Evde vişneli brownie nasıl yapılır?

Brownie en sevilen kek tariflerinden. Klasik brownie lezzetini artırmak isteyenler brownieye katılacak farklı malzemeler arıyor. Vişne brownieye en çok yakışan malzemeler arasında yer alıyor. Vişneli brownie nasıl yapılır merak ediyorsanız bu vişneli brownie tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 29-05-2023 17:19

Puf puf kabaran portakallı kek tarifi! Enfes aromalı portakallı kek nasıl yapılır?

Kek tarifleri çay saatlerinin vazgeçilmez yiyeceklerinden. Anne keki gibi puf puf kabaran kek yapmak için tarife sadık kalmak gerekiyor. Bu portakallı kek tarifi enfes lezzetiyle yiyen herkesi mutlu ediyor. Portakallı kek nasıl yapılır merak edenler bu puf puf kabaran portakallı kek tarifine göz atabilir.

Yemek 16-05-2023 11:59

Sağlıklı ve uzun ömürlü kullanım için en iyi Karaca marka tava modelleri

Karaca, mutfak gereçleri alanında öne çıkan markalardan biri olarak kalite ve güvenilirlik konusunda adından sıkça söz ettiriyor. Türkiye’nin dört bir yanından milyonlarca insan tarafından tercih edilen Karaca tavalar hem estetik açıdan göze hitap eder hem kalitesiyle rakiplerinden ayrılıyor. Sizin için Karaca marka tava modellerini mercek altına aldık. İşte severek kullanacağınız o modeller!

Yemek 10-04-2023 16:52

Bugün iftarda ne pişirsem? 11. gün iftar menüsü

Ramazan ayında 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diyorsanız hazır iftar menülerinden ipucu alabilirsiniz. Pratik ve lezzetli tarifler arayan kişiler için özel olarak hazırlanan bu menüler iftarda ne yenir, iftarda ne yapsam? gibi soruların cevabı oluyor. İşte 2 Nisan Ramazan menüsü...

Yemek 02-04-2023 10:15

Görüntüsüyle iştah kabartan zebra kek tarifi! İki renkli zebra kek nasıl yapılır?

Kek tarifleri çay saatlerinin olmazsa olmaz tariflerinden. Genellikle herkes tarafından sevilen kekler risksiz bir seçim oluyor. Zebra keki diğer tariflerden ayıran en büyük özellik ise çok daha uğraşılmış bir görüntüsü olması. Ancak zebra kek sanılanın aksine oldukça pratik bir şekilde hazırlanıyor. Pofuduk zebra kek tarifini kesinlikle denemenize gerekiyor.

Yemek 03-03-2023 17:26

Şeflerden neyiniz eksik? İşte sizi yemeklerin yıldızı yapacak birbirinden özel mutfak ipuçları

Yemek yapmayı, sevdiklerine sunum hazırlamayı seven pek çok kişi ünlü ve başarılı bir şef olmanın hayalini kurmuş olabilir. Kariyer yolculuğunuzda şeflik hayali olsun veya olmasın, mutfakta bir şef edasıyla çalışmak ister misiniz? Cevabınız “Evet!” ise mutfakta işinize yarayacak ipuçları için okumaya devam edin!

Yemek 20-02-2023 18:42

Airfryer ıslak kek tarifi: Airfryer'da ıslak kek nasıl yapılır?

Tüm tariflerinizi Airfryer’de pişirerek zamandan kazanabilirsiniz. Tatlılardan atıştırmalıklara, ana yemeklerden kızartmalara bütün yemekleriniz Airfryer ile birkaç dakika içinde hazır olacaktır. Zamandan kazandıran Airfryer ile hazırladığınız yiyecekleri yemek davetlerinizde sunabilir ya da öğünlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 27-01-2023 23:21

Gelinim Mutfakta Kadayıflı kek tarifi! Tüm kek tariflerini unutun

Gelinim Mutfakta yarışmasında 27 Ocak günü haftanın finalinde kadayıflı kek tarifi yapılıyor. Kadayıfın tatlıların lezzetine lezzet kattığı biliniyor. Diğer kek tariflerinden farklı olan kadayıflı kek tarifi oldukça merak ediliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri kadayıflı kek nasıl yapılır sorusunu aratıyor.

Yemek 27-01-2023 13:16

Usta şeflerin yemeklerinizin lezzetini katlayacak 10 gizli malzemesi

Yoğun geçen bir günün ardından yemek yapma fikri oldukça zorlayıcı olsa da bazı kişiler için mutfağa girmek ve kendi yemeğini yapmak bir terapi gibi görülüyor. Yapılan yemeklerin tadını güzelleştirmek için el lezzetinin önemi biliniyor. Ancak yemeğe katılan bazı gizli malzemeler yemeği lezzetine lezzet katabiliyor.

Yemek 13-01-2023 09:55

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünmeye son! İşte 27 Kasım yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusuna, mutfaktan sorumlu her birey yanıt aramakla uğraşıyor. 'Bugün ne pişirsem?' başlığı altında her gün, birbirinden leziz tariflere haberimizde yer veriyoruz. Bugün yemekte leblebi çorbası var. İşte 27 Kasım yemek menüsü...

Yemek 27-11-2022 15:27