Konyaspor maçı canlı izle

Konyaspor maçı canlı izle

Konyaspor Maçı Canlı Izle Haberleri

Vaduz - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? (Vaduz- Konyaspor maçı canlı izle)

Vaduz - Konyaspor maçı için nefesler tutuldu. Temsilcimiz Konyaspor bu akşam Danimarka ekibi Vaduz ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip rövanş mücadelesi öncesinde Vaduz'u yenerek saha avantajını eline geçirmek ve kendi stadında işi bitirmek istiyor. Vaduz - Konyaspor maçı öncesi mücadelenin canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Vaduz - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek?

Spor 04-08-2022 19:45

Vaduz - Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Vaduz - Konyaspor maçı canlı izle!

Temsilcimiz Konyaspor bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Danimarka ekibi Vaduz ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rövanş maçı öncesinde Vaduz karşısında avantajlı bir skor elde etmek isteyen Konyaspor, galibiyet için sahada olacak. Heyecan dolu mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Vaduz - Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 04-08-2022 19:45

Konyaspor Bate Borisov maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Konyaspor-BATE Borisov maçı canlı izle!

Konyaspor Bate Borisov maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak ekrana geleceği futbolseverler tarafından merak konusu oldu. İlk maçı deplasmanda 3-0 üstünlükle yenen temsilcimiz sahadan galip ayrılmayı hedefliyor. Yeşil Beyazlılar için kritik öneme sahip karşılaşma öncesi çok sayıda vatandaş internette araştırma yapıyor. Peki Konyaspor Bate Borisov maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Konyaspor-BATE Borisov maçı canlı izle bilgisi...

Spor 28-07-2022 13:49

Konyaspor Maçı Canlı Izle