Gönül Dağı Haberleri

Bir set aşkı daha gerçek oldu! Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan aşkını ilan etti

Trt1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda set aşkı gerçek oldu. Dizide Taner karakterine hayat veren Berk Atan gönlünü yeni sezonda kadroya dahil ve sonra diziden ayrılan güzel oyuncuya kaptırdı. Atan, aşkını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Magazin 15-02-2024 15:13

GÖNÜL DAĞI 120. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Bu akşam Gönül Dağı var mı, saat kaçta? Son bölüm özeti,

Gönül Dağı 119. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 119. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı saat kaçta başlıyor' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 119. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 30-12-2023 19:26

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ı bir de Instagram'da görün! Cesur pozlarına beğeni yağdı

TRT1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan Hazal Çağlar sosyal medyadaki iddialı ve cesur pozlarıyla olay oldu. Duru güzelliğiyle dikkat çeken Çağlar'ın pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 28-12-2023 12:50

REYTİNG SONUÇLARI 23 ARALIK 2023: Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Reyting sonuçları 23 Aralık 2023 Cumartesi günü ekrana gelen Adım Farah, Kardeşlerim, Güldür Güldür Show, MasterChef ve Gönül Dağı gibi yapımların ardından merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. 23 Aralık 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları belli oldu. İşte reyting sonuçları ile ilgili detaylar...

Magazin 24-12-2023 13:37

GÖNÜL DAĞI 119. BÖLÜM İZLE! Gönül Dağı saat kaçta, bugün var mı? Son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Gönül Dağı 119. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 119. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı saat kaçta başlıyor' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 119. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 23-12-2023 19:01

16 Aralık reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 16 Aralık Cumartesi gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Buz Devri 4, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. İşte 16 Aralık Cumartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 17-12-2023 10:55

TRT GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE CANLI! Gönül Dağı 118. bölüm saat kaçta? TRT 1 yayın akışı

Gönül Dağı 118. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 118. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı saat kaçta başlıyor' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 118. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 16-12-2023 18:52

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 9 Aralık Cumartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yeni bölümleriyle ekranlara gelen Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 9 Aralık 2023 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 10-12-2023 10:20

Ömer dizisine bomba transfer! Gönül Dağı'nın yıldızı kadroda

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Ömer her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın başrollerini paylaştığı diziye yeni bir isim dahil oldu. Gönül Dağı'nın yıldızı kadroya katıldı.

Magazin 07-12-2023 13:04

2 ARALIK REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

2 Aralık reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki,2 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 03-12-2023 12:46

Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı, öldü mü? Ali Düşenkalkar Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı? Gözyaşları sel oldu!

Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı yoksa diziye devam mı edecek merak edildi. TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Ali Düşenkalkar'ın canlandırdığı Düğüncü Muammer karakteri dizinin izleyicilerini adeta yasa boğdu. Peki, Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı, öldü mü? Ali Düşenkalkar Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı? Gözyaşları sel oldu!

Magazin 03-12-2023 09:39

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, MasterChef All Star 25 Kasım 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 25 Kasım Cumartesi gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Sakla Beni ve MasterChef All Star gibi yapımlardan hangisi reyting sonuçları birincisi oldu?

Magazin 26-11-2023 11:56

GÖNÜL DAĞI 115. BÖLÜM FULL İZLE! TRT 1 Gönül Dağı kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT yayın akışı

Gönül Dağı 115. bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 115. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. 'Gönül Dağı 115. bölüm fragmanı' ekranı sorgulanıyor. Peki, TRT 1 Gönül Dağı kaçta başlıyor, bugün var mı? TRT 1 yayın akışı ve son bölüm özeti ile Gönül Dağı 115. bölüm canlı izle ekranı

Magazin 25-11-2023 19:40

Gönül Dağı'nda beklenmedik ayrılık! Başrol oyuncusu diziye veda ediyor

TRT 1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Ali Düşenkalkar gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide başrol oyuncusunun kadroya veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 22-11-2023 12:53

18 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Türkiye Almanya maçı, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

18 Kasım reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Türkiye Almanya maçı, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 18 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Türkiye Almanya maçı, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 19-11-2023 11:33

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ın süper mini elbisesiyle verdiği pozlar olay oldu! Beğeni butonu çöktü

TRT1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Çağlar sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa süper mini elbisesiyle iddialı pozlar verdi. Çağlar'ın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 18-11-2023 17:28

Bir set aşkı daha! Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan gönlünü bakın kime kaptırmış

Trt1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'ndan set aşkı çıktı. Dizide Taner karakterine hayat veren Berk Atan gönlünü yeni sezonda kadroya dahil olan güzel oyuncuya kaptırmış.

Magazin 15-11-2023 14:38

REYTİNG SONUÇLARI 11 KASIM 2023: Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Bir Derdim Var, MasterChef All Star reyting sonuçları birincisi belli oldu

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 11 Kasım Cumartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile bilrikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Sakla Beni, Bir Derdim Var, MasterChef All Star gibi yapımların ekrana geldiği 11 Kasım 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları birincisi kim oldu?

Magazin 12-11-2023 11:43

Gönül Dağı'nın güzeller güzeli Asuman'ı doğum günü pozuyla sosyal medyayı salladı! Hazal Çağlar'a bakan bir daha baktı

Trt1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan Hazal Çağlar doğum günü pozuyla gündem oldu. Güzelliği ve sesiyle dikkat çeken ünlü isim bu defa iddialı tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 10-11-2023 14:05

4 KASIM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Sakla Beni, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

4 Kasım reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Sakla Beni, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 4 Kasım reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Adım Farah, Sakla Beni, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 05-11-2023 11:38

GÖNÜL DAĞI 112. BÖLÜM TRT 1 CANLI İZLE! Gönül Dağı yeni bölüm bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve TRT 1 yayın akışı

Gönül Dağı son bölüm ile heyecan serisine devam ediyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisinin son bölümünde Taner ve Selma, bir süre herkesten sevgili olduklarını saklamaya karar vermişlerdi. Semih Ertürk, Berk Atan ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu Gönül Dağı 112. bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Peki, Gönül Dağı saat kaçta, bu akşam var mı? İşte Gönül Dağı 112. bölüm izle ekranı ve TRT 1 yayın akışı

Magazin 04-11-2023 18:48

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star 28 Ekim 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları belli oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 28 Ekim reyting sonuçlarına göre hangi yapım birinci oldu? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 29-10-2023 11:16

21 EKİM REYTİNG SONUÇLARI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gecenin birincisi kim?

21 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 21 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Aşk-ı Memnu final, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 22-10-2023 12:16

REYTİNG SONUÇLARI 14 EKİM 2023! Reyting sonuçları açıklandı mı, hangi yapım birinci oldu?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 14 Ekim Cumartesi günü televizyon ekranlarında MasterChef All Star, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Kader Bağları, gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 14 Ekim reyting sonuçları...

Magazin 15-10-2023 11:35

7 EKİM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef reyting birincisi kim oldu?

7 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, Cengiz Han Destanı, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 7 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, Cengiz Han Destanı, MasterChef reyting birincisi kim oldu?

Magazin 08-10-2023 11:00

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, İsyan, MasterChef All Star 30 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi

30 Eylül reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, İsyan, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. 30 Eylül reyting sonuçları açıklandı. Peki, reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 01-10-2023 11:12

Gönül Dağı Veysel'in o sahnesi yürek parçaladı! Gözyaşları sel oldu 'Bizdeki de kalp be Veysel'

Gönül Dağı dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Cumartesi akşamlarının en çok izlenen yapımı olan Gönül Dağı yeni bölümü ile yine gündem oldu. Dizide amcaoğullarından Veysel'in roket füzesinin patlamasıyla hastaneye kaldırılması ve sonrasında gelişen olaylar izleyicileri oldukça ağlattı.

Magazin 01-10-2023 00:15

Gönül Dağı'nda sürpriz gelişme! O isim yeniden kadroya dahil oldu

Başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda sürpriz bir gelişme yaşandı. Dördüncü sezonuyla ekrana gelen diziye eski oyuncusu yeniden dahil oldu.

Magazin 27-09-2023 16:22

23 Eylül reyting sonuçlarıaçıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Ya Çok Seversen, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

23 Eylül reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Ya Çok Seversen, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Ya Çok Seversen, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 24-09-2023 16:00

Gönül Dağı'nın Ağıtçı Hüseyin'i bakın kim çıktı! Meğer aile boyu ünlülermiş! Bir yeğeni Sadakatsiz'de bir yeğeni Dilek Taşı'nda

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nın oyuncuları zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Sevilen dizide Ağıtçı Hüseyin'i canlandıran Erdal Cindoruk'un aile boyu ünlü olduğu ortaya çıktı.

Magazin 23-09-2023 20:58

Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı bu akşam 106. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Semih Ertürk'ün hayat verdiği Veysel roketin geri düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Veysel'in bu görüntülerinin ardından ise Gönül Dağı Veysel öldü mü? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Gönül Dağı Veysel ölecek mi? Gönül Dağı Veysel Semih Ertürk diziden ayrılıyor mu?

Magazin 23-09-2023 20:03

Reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kod Adı: Angel, MasterChef All Star 16 Eylül 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 16 Eylül Cumartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Dün akşam yayınlanan Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kod Adı: Angel, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 16 Eylül reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu?

Magazin 17-09-2023 16:38

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya diziye bu sözlerle veda etti

Gönül Dağı dizisinde bir veda daha yaşandı. Ecem Özkaya 3 yıldır oynadığı karaktere veda etti. Özkaya, "Zahide! Birbirimizi giydiğimiz her an müthiş şeyler öğrendim senden. iyi ki geçtin hayatımdan" dedi.

Magazin 11-09-2023 15:38

9 Eylül reyting sonuçları açıklandı! Ya Çok Seversen, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Türkiye İsviçre maçı, MasterChef gecenin galibi kim oldu?

9 Eylül reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Ya Çok Seversen, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Türkiye İsviçre maçı, MasterChef gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 9 Eylül reyting sonuçları açıklandı mı? Ya Çok Seversen, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Türkiye İsviçre maçı, MasterChef gecenin galibi kim oldu?

Magazin 10-09-2023 11:07

Gönül Dağı ne zaman başlıyor 2023? Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bu akşam var mı? İşte TRT1 yayın akışı

Gönül Dağı saat kaçta başlıyor ekranı, dizinin TRT1 yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu'nun başrolde olduğu TRT1'in cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi , yeni sezonu ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor 2023? Gönül Dağı saat kaçta başlıyor, bu akşam var mı? İşte TRT1 yayın akışı

Magazin 09-09-2023 19:23

Gönül Dağı dizisinde bomba ayrılık! Kimse beklemiyordu! Hepten yarım kaldık

TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. Önümüzdeki hafta dördüncü sezonuna başlayacağı açıklanan diziden bomba bir ayrılık haberi geldi. Dizinin en sevilen karakterlerinden birinin diziye veda ettiği haberi Gönül Dağı hayranlarını şoke etti.

Magazin 02-09-2023 01:49

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Vahşetin Çağrısı, Şarkılar Bizi Söyler, MasterChef All Star 24 Haziran 2023 reyting sonuçları birincisi

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 24 Haziran Cumartesi gününe ilişkin veriler yayımlandı ve en çok izlenen yapım belli oldu. Dün Gönül Dağı, Vahşetin Çağrısı, Şarkılar Bizi Söyler, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana gelmişti. Peki, 24 Haziran reyting sonuçları ile Gönül Dağı, Vahşetin Çağrısı, Şarkılar Bizi Söyler, MasterChef All Star arasından hangi yapım birinci oldu? İşte 24 Haziran 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 25-06-2023 11:20

Gönül Dağı sezon finali ile sosyal medyayı salladı! Hem sevinç hem hüzün Biz birisin Gönül Dağı

TRT1'in cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, bu hafta yayınlanan bölümüyle sezon finaline girdi. Amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan'ın hikayesinin anlatıldığı dizi, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Magazin 25-06-2023 00:17

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Gönül Dağı, Deli Aşk, Şarkılar Bizi Söyler, MasterChef All Star 17 Haziran 2023 REYTİNG SONUÇLARI BİRİNCİSİ

Reyting sonuçları izleyicilerin merak konusu oldu. 17 Haziran Cumartesi gününe ilişkin reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 17 Haziran reyting sonuçlarında sıralama nasıl oldu? Gönül Dağı, Deli Aşk, Şarkılar Bizi Söyler, MasterChef All Star gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 18-06-2023 17:26

Gönül Dağı final mi yapıyor 2023? Gönül Dağı bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve 17 Haziran TRT1 yayın akışı

Gönül Dağı final mi yapıyor 2023 ekranı kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. TRT1'in her cumartesi büyük ilgiyle takip edilen dizisinin bu akşam olup olmadığı merak edildi. Amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan'ın hikayesinin anlatıldığı bozkırda bir Anadolu masalı olan dizi, cumartesi akşamlarının reyting birincisi olmaya devam ediyor. Peki, Gönül Dağı final mi yapıyor 2023? Gönül Dağı bu akşam var mı? Son bölüm özeti ve 17 Haziran TRT1 yayın akışı...

Magazin 17-06-2023 18:59

Reyting sonuçları açıklandı! Manchester City Inter maçı, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler 10 Haziran 2023 reyting sonuçları birincisi kim oldu?

Reyting sonuçları belli oldu. Birincilik mücadelesi veren dizi ve yapımların izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Geçtiğimiz gün Manchester City Inter maçı, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 10 Haziran reyting sonuçları ne oldu? İşte, Manchester City Inter maçı, Gönül Dağı, Kardeşlerim ve Şarkılar Bizi Söyler'in ekrana geldiği 10 Haziran 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 11-06-2023 11:09

Gönül Dağı Selma Öğretmen ölüyor mu? Gönül Dağı'nın Selma Öğretmeni Melis Sevinç diziden ayrılıyor mu? 101. bölüm heyecanı!

Gönül Dağı bu akşam 101. bölümü ile ekranlara gelecek. Cumartesi akşamlarının reyting birincisi ve amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan'ın hikayeleriyle gündemden düşmeyen sevilen dizi büyük bir kitle tarafından yakından takip ediliyor. Kadrosunda Berk Atan, Semih Ertürk, Cahit Süvarioğlu, Erdal Cindoruk ,Ali Düşenkalkar ve Melis Sevinç gibi isimleri bulunduran dizinin bu akşamki bölümü heyecanla bekleniyor. İşte Gönül Dağı Selma Öğretmen ile ilgili detaylar...

Magazin 10-06-2023 18:39

REYTİNG SONUÇLARI 3 HAZİRAN! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor gecenin birincisi kim oldu?

3 Haziran reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 3 Haziran reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor gecenin birincisi kim oldu?

Magazin 04-06-2023 12:35

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor 27 Mayıs REYTİNG BİRİNCİSİ kim?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 27 Mayıs Cumartesi günü televizyon ekranlarında Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor, Şarkılar Bizi Söyler gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 27 Mayıs reyting sonuçları...

Magazin 27-05-2023 23:58

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 20 Mayıs 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları 20 Mayıs 2023 Cumartesi günü Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor gibi yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Yayımlanan veriler dizi ve programların ekran ömrünü belirliyor. Peki, 20 Mayıs reyting sonuçları açıklandı mı? İşte Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler ve Survivor'ın yayınlandığı 20 Mayıs 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları birincisi...

Magazin 21-05-2023 10:23

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 29 Nisan 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları 29 Nisan 2023 Cumartesi günü Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor gibi yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Reyting sonuçları açıklandı. Peki, Gönül Dağı, Kardeşlerim, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor'ın yayınlandığı 29 Nisan reyting sonuçları birincisi kim oldu? İşte 29 Nisan 2023 reyting sonuçları...

Magazin 30-04-2023 11:23

Gönül Dağı'nın Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu'nun sevgilisi güzelliğiyle hayran bıraktı! Telefon ekranı çatladı

Cihat Süvarioğlu, cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisinde Ramazan karakterini canlandırıyor. Verdiği kilolar ile gündem olan oyuncu şu sıralar sevgilisinin güzelliğiyle konuşuluyor. Ünlü oyuncunun uzun süredir aşk yaşadığı Balca Yılmaz güzelliğiyle görenleri kendine hayran bırakıyor.

Magazin 30-04-2023 00:12

Reyting sonuçları açıklandı! Gönül Dağı, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor 22 Nisan 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları açıklandı. Gönül Dağı, Şarkılar Bizi Söyler, Survivor'ın ekrana geldiği 22 Nisan 2023 Cumartesi günü birincilik mücadelesinin kazananı belli oldu. 22 Nisan Ramazan Bayramı 2. gün reyting sonuçları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte Gönül Dağı, Şarkılar Bizi Söyler ve Survivor'ın ekrana geldiği 22 Nisan 2023 Cumartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 23-04-2023 10:46

Gönül Dağı'nın Veysel'i Semih Ertürk'ün eski aşkı görenleri şaşırttı! Bu ne güzellik

TRT1 ekranlarında yayınlanan cumartesi günlerinin reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisi fırtınalar estirmeye devam ediyor. Sevilen dizide başrollerden biri olan Veysel Kaya'yı canlandıran Semih Ertürk, izleyicilerin dikkatini çeken oyunculardan biri oldu. Ertürk'ün özel hayatı oldukça merak edilirken eski sevgilisinin ortaya çıkmasıyla görenler şaştı kaldı.

Magazin 20-03-2023 00:23