Kripto Piyasaları Haberleri

Bitcoin'de kaldıraçlı işlemler yatırımcıları batırdı! Endişeli bekleyiş sürüyor... Peki kripto paralarda düşüş sürecek mi?

Kripto para ve Bitcoin fiyatları Terra krizi ile bir anda çökmesinin üzerine toparlanmak için çabalıyor. Bu süreçte aaha az sermayeyle daha büyük hacimli işlemler yapılmasına imkân sağlayan sisteme kaldıraç sistemini kullanan küçük yatırımcıların parası sıfırlandı. “Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi?” diye merak edilirken teknik analizlerde kritik seviyeye dikkat çekildi. İşte piyasalardaki son dakika gelişmeleri…

Finans 14-05-2022 10:33

Kripto paralar sert çakıldı! Dev kuruluştan açıklama: Zamanlı bir uyarı

Kripto para yatırımcıları yaşanan sert düşüşlerin etkisinde. Herkes piyasada neler olacağını konuşurken bir açıklama da ünlü kuruluştan geldi. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'tan (S&P) yapılan açıklamada kripto para piyasalarındaki düşüşün "zamanlı bir uyarı" olduğu, bunun geleneksel finansal piyasalar veya makroekonomi üzerinde önemli bir etkisi bulunmayacağı bildirildi.

Finans 14-05-2022 00:52

Bitcoin, Ethereum, Dogecoin: Elon Musk'ın 'kırık kalp' paylaşımı sonrası kripto paralar değer kaybetti

Kripto para birimleri Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin; elektirikli araç üreticisi Tesla ve uzay teknolojileri şirketi SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın Twitter'da yaptığı bir paylaşım sonrası değer kaybetti. Son 24 saatte Bitcoin'ın değer kaybı yüzde 6'ya, Ethereum'un değer kaybı ise yüzde 8'e yaklaşırken; Dogecoin'da bu oran yüzde 14'ü aştı.

Haber 04-06-2021 12:46

HODL nedir, Bitcoin gibi kripto varlıklarda bu strateji ne kadar doğru?

Her ne pahasına olursa olsun, inse de çıksa da piyasada dalgalanmalar yaşasa da ellerindeki kripto varlıklara olan inançlarını yitirmeden yatırımlarına tutunan çok sayıda kişi var. Ancak uzmanlar bu stratejinin risklerinin de gözardı edilmemesi gerektiğini vurguluyor.

Haber 28-05-2021 08:33

Kripto Piyasaları

Kripto Piyasaları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kripto Piyasaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Kripto piyasası son durum | Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Kripto yatırımcıları kripto para piyasalarındaki son gelişmeleri yakından takip ediyor. Finans konusunda kriz tahminleri ile dikkat çeken; “Doktor Kıyamet” olarak adlandırılan yatırım uzmanı Marc Faber, kripto piyasaları için önemli açıklamalarda bulundu. Faber, yatırımlar için Türkiye’nin cazip olduğunu söyleyerek, ülkemize yatırım yapmak istediğini açıkladı. Bitcoin ve Ethereum para birimleri için de değerlendirmelerde bulundu. Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Finans 11-04-2021 10:21

Kripto piyasası son durum | Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Yatırımcılar kripto para piyasalarındaki son gelişmeleri yakından takip ediyor. Finans konusunda kriz tahminleri ile dikkat çeken ve “Doktor Kıyamet” olarak adlandırılan yatırım uzmanı Marc Faber, kripto piyasaları için önemli açıklamalarda bulundu. Faber, yatırımlar için Türkiye’nin cazip olduğunu söyleyerek, ülkemize yatırım yapmak istediğini açıkladı. Bitcoin ve Ethereum para birimleri için de değerlendirmelerde bulundu. Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar?

Finans 09-04-2021 08:37