Kumburgaz Haberleri

'Şakası yok' Naci Görür'den İstanbul depremi için korkutan sözler '7.5'e kadar gidebilir! O yerler 9 şiddetine maruz kalacak'

Beklenen olası İstanbul depremi endişesi devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ise yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Kahramanmaraş depremini bağırdık, söyledik kimse dinlemedi" diyen Görür "Şimdi korkuyoruz tarih tekerrür edecek" dedi. Deprem bekledikleri yerlerin Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı olduğunu söyleyen Görür, ikisinin birlikte kırılması halinde büyüklüğünün 7.5'e kadar gidebileceğini aktardı. Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin en fazla deprem şiddetine maruz kalacağını söyledi.

Haber 2024-04-27 11:42:45

Bundan sonraki kırılma için o bölgeyi işaret etti! 'Sadece İstanbul değil...'

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Kuzey Anadolu Fayı'nın 1939 Erzincan Depremi'nden bu yana batıya doğru kırılarak stresini transfer ettiğini, bundan sonraki kırılmanın Kumburgaz Segmenti üzerinde olacağının düşünüldüğünü bildirdi.

Haber 2023-08-17 13:15:35

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: 2,5 milyon insan ölümle burun buruna kalır

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, canlı yayında Doğu Anadolu ve Marmara bölgesindeki olası depremlerle ilgili açıklamalar yaptı. Görür, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremin o bölgedeki depremleri tetikleyebileceğini söyledi. Beklenen İstanbul depreminin ise 7,2 ila 7,6 büyüklüğünde olacağını belirten Görür, "Beklediğimiz deprem öncelikle Kumburgaz Fayı'nda olacak. Bu deprem olursa 6 Şubat'taki depremden daha büyük zarar verir. 2,5 milyon insan risk altında" dedi.

Haber 2023-08-05 23:38:58

Naci Görür'den dikkat çeken İstanbul depremi uyarısı: Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını bekliyoruz

Prof. Dr. Naci Görür, beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yaptı. Adalar ve Kumburgaz fayının kırılmasını beklediklerini ifade eden Görür, "Elazığ depremi ile alakalı da uyardık. Deprem vurdu kimse bir şey yapmadı. Şimdi de Marmara depreminin geleceğini söylüyoruz. Kuzey Anadolu fayının kuzey fayının kırılmasını bekliyoruz. Minimum 7.2 ile 7.6’ya varacak deprem bekliyoruz.” dedi.

Haber 2023-07-12 00:00:12

Çatalca’da kontrolden çıkan araç takla attı: 14 yaralı

TEM Otoyolu Kumburgaz istikametinde sürücüsünün kontrolünden çıkan araç yeşillik alana uçtu. Takla atan aracın içerisinde bulunan 14 kaçak göçmen yaralandı.

Yurthaber 23-06-23 08:09

Olası Marmara depremi gündemden düşmüyor! İstanbul için yeni senaryo: 'Asimetrik çökerse daha kötü olacak, yaklaşık 3 metre...'

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında olası Marmara depremi yeniden gündem oldu. En fazla 7.6'lık depremin beklendiği İstanbul için yeni bir tsunami senaryosu oluşturuldu. İki üniversitenin oluşturduğu senaryoya göre depremden sonra Çınarcık ve Kumburgaz açıklarında 120 kilometre uzunluğunda, 20 kilometre eninde yaklaşık 3 metre boyunda bir çökme olacağı kaydedildi.

Haber 30-03-23 11:20

Naci Görür'den Marmara için korkutan deprem tahmini! 'İki fay birden kırılırsa 7.5, 7.6'yı bulabilir'

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara için korkutan bir deprem tahmini geldi. "Marmara'da deprem üretecek olan iki tane aktif fay kolu var" diyen Görür, "Bunlardan biri Adalar kolu, bir diğeri ise Kumburgaz fay koludur. İkisi birden kırılırsa 7.5, 7.6'yı bulabilir" açıklamasında bulundu. Görür, Kayseri ve Sivas'ta peş peşe yaşanan depremler için ise "Kayseri, Sivas'ta depremler olursa bizim için şaşırtıcı olmaz. O bölgelerde faylarda iki deprem nedeniyle bir hareketlenme olabilir" dedi.

Haber 10-03-23 10:28

İstanbul'da gece yarısı yaşanan depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den uyarı! '7.2 bekliyoruz'

İstanbul'da dün gece yarısı bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Marmara Denizi olduğu ifade edildi. Büyükçekmece, Kumburgaz, Avcılar'da hissedilen ufak çaplı depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den net bir uyarı geldi! 'Küçük ama yeri bakımından önemli' diyen Görür, bölgede 7.2 şiddetinde deprem beklediklerini ifade etti.

Haber 04-10-22 08:27

Kumburgaz açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Kumburgaz açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Yurthaber 14-09-22 23:43

Nesli tükenme tehlikesi altında! 'Lutra lutra' İstanbul'da görüntülendi

İstanbul'da nesli tükenmek üzere olan su samuru görüntülendi. Bilimsel adı “lutra lutra” olan su samuru, Büyükçekmece Kumburgaz sahilinde vatandaşlar tarafından görüntülendi. Balıkçı teknesine çıkarak balıkları yiyen hayvanı ilk defa gören insanlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber 20-07-22 08:56

Kumburgaz açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Kumburgaz açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Yurthaber 19-05-22 19:32

Kumburgaz açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Kumburgaz açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Yurthaber 19-05-22 02:12

İstanbul Büyükçekmece’ye sular ne zaman gelecek? İSKİ’den su kesintisi açıklaması!

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesindeki bazı mahallelerde 27 Aralık 2021 Pazartesi günü su kesintisi yaşanıyor. İSKİ’den yapılan açıklamada; Kamiloba, Kumburgaz, Yenimahalle, Bahçelievler, Celaliye ve Güzelce mahallelerine su verilmeyecek.

Haber 27-12-21 09:13

Korkunç kaza! TIR tabela direğine çarptı, sürücü kabini paramparça oldu: 1 ölü

Büyükçekmece TEM Otoyolu'nda TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Kumburgaz yol ayrımında bulunan yön tabela direğine çarptı. Kazada sürücü kabini paramparça olurken, TIR sürücüsü de hayatını kaybetti.

Haber 03-07-21 07:08

Son dakika! TEM'de feci kaza: Kum yüklü TIR otomobilin üstüne devrildi

Son dakika haberine göre Kumburgaz TEM Otoyolu Ankara istikametinde kum yüklü TIR'ın üstüne devrildiği otomobilin sürücüsü 41 yaşındaki Metin Keskin hayatını kaybetti.

Haber 13-04-21 13:14

(Özel) Bisikletlilerin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı

D-100 karayolu Kumburgaz mevkiinde 4 bisikletlinin bir kamyonun arkasından tutunarak tehlikeli bir şekilde yolculuk yapması yürekleri ağızlara getirdi.D-100 karayolu Celaliye Kumburgaz mevkiinde ilerleyen 4 bisikletli, daha hızlı gitmek için hayatlarını hiçe sayarak bir kamyonun arkasından tutundu.

Haber 05-04-21 09:09

İstanbul'daki 3 ilçe için Kandilli'den flaş deprem uyarısı: Anormallik yaşanıyor

İstanbul'da beklenen olası depremle ilgili Kandilli'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Yapılan çalışmaların sonuçlarını paylaşan Kandilli yöneticileri 'anormallik yaşanıyor' diyerek Silivri, Kumburgaz ve Büyükçekmece ilçelerinde yaşayanları uyardı.

Haber 29-01-21 11:08

Prof. Dr. Naci Görür: İki fay birden kırılırsa İstanbul'da 7.6 büyüklüğünde bir deprem olacak

Prof. Dr. Naci Görür, "Kumburgaz kolunun yani Silivri açıkları ile Yeşilköy açıklarına uzanan 65 kilometrelik fayın kırılmasıyla en az 7.2 büyüklüğünde bir deprem olacağını ama Adalar'ın güneyinden geçen fay hattı kırılırsa en fazla 7 büyüklüğünde deprem olacağını düşünüyoruz. Ancak her ikisinin birden kırılma olasılığı var. İkisi birden kırılırsa İstanbul'da 7.6 büyüklüğünde bir deprem olacak" dedi.

Haber 03-12-20 10:48

Marmara'daki depremin ardından Naci Görür'den korkutan açıklama! 'Bu saatten sonra...'

İstanbul'da Avcılar açıklarında meydana gelen 3.2'lik depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Görür, "Bu saatten sonra kilitli olan Kumburgaz fayı üzerinde olan depremler hiç hoş değil, rahatsız edici." ifadelerini kullandı.

Haber 15-10-20 20:40

Prof. Dr. Naci Görür'den Türkiye için kritik 'deprem' uyarıları

Bilim Akademisi Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir televizyon programında, Türkiye'deki deprem gerçeğini anlattı. Görür, "Silivri açıklarında olan son iki deprem, bizim kırılmasını beklediğimiz ve kırılırsa en az 7.2 deprem üreteceğini düşündüğümüz Kumburgaz fayının batı ucunda meydana geldi. Küçükte olsa etkisi büyük olabilir. Bunlar bir anlamda bardağı taşıran son damla olabilir. Bizim beklediğimiz Marmara depremini daha da öne çekebilir" dedi

Haber 12-07-20 10:49

Hizmet seferberliği Kumburgaz ve Güzelce’de sürdü

Büyükçekmece Belediyesi’nin köy niteliğini koruyan mahallelerde başlattığı çalışma hafta sonu Kumburgaz ve Güzelce mahallelerinde sürdürüldü.Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri hafta sonu Kumburgaz ve Güzelce mahallelerinde çalışma gerçekleştirdi.

Yurthaber 06-07-20 12:12

Prof. Naci Görür Marmara depreminin yerini ve büyüklüğünü açıkladı

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabı üzerinden Marmara Denizi'nde olması beklenen büyük depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Görür açıklamasında, "Gölcük ve Düzce depremleriyle Marmara’nın altındaki kabuk aşırı yüklendi. Marmara’da deprem olasılıkla Kumburgaz kolunda ve minimum 7.2 büyüklüğünde olacak" ifadesini kullandı.

Haber 03-02-20 09:33

Kavgayı ayıran bekçiyi silahla yaralayıp kaçtılar

İstanbul Büyükçekmece D-100 Karayolu Kumburgaz mevkiinde kavga eden iki grubu ayırmaya çalışan bekçiye silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Haber 24-12-19 05:08

Kavgayı ayıran bekçiye silah sıkıp kaçtılar

Büyükçekmece Kumburgaz D-100 Karayolu’nda iki grup arasında çıkan kavgayı ayıran bekçi, rastgele açılan ateş sonucu yaralandı.

Haber 24-12-19 04:28

Büyükçekmece'de ekipleri harekete geçiren olay! 1 bekçi karnından vuruldu!

Büyükçekmece Kumburgaz D-100 Karayolu’nda iki grup arasında çıkan kavgayı ayıran bekçi, rastgele açılan ateş sonucu yaralandı. Saldırganlar ise araçla olay yerinden kaçtı.

Haber 24-12-19 04:14

Büyükçekmece'de otomobilden açılan rastgele ateşte bir bekçi ağır yaralandı(1)

BÜYÜKÇEKMECE D-100 Karayolu Edirne istikameti Kumburgaz mevkiinde bir otomobilden açılan rastgele ateş sonucu bir bekçi yaralandı.

Haber 24-12-19 03:58

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fayın geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

Haber 25-10-19 15:03

5.8'lik deprem sonrası Kuzey Anadolu Fay Hattı Kumburgaz segmenti kameralarla izleniyor

İstanbul'da meydana gelen 5.8'li deprem sonrası Büyükçekmece Belediyesi, bilim insanlarının son değerlendirmelerini dikkate alarak Kuzey Anadolu Fay Hattı Kumburgaz segmentini 7 gün 24 saat kameralarla izlemeye aldı.

Trend 25-10-19 14:17

Kuzey Anadolu Fay Hattı Kumburgaz segmenti kameralarla izleniyor

Büyükçekmece Belediyesi, bilim insanlarının son değerlendirmelerini dikkate alarak Kuzey Anadolu Fay Hattı Kumburgaz segmentini 7 gün 24 saat kameralarla izlemeye aldı.Büyükçekmece Belediyesi, bilim insanlarının son değerlendirmelerini dikkate alarak Kuzey Anadolu Fay Hattı Kumburgaz segmentini 7 gün 24 saat kameralarla izlemeye aldı.

Yurthaber 25-10-19 13:46

Başkan Akgün’den Kumburgaz ve Tepecik uyarısı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.

Yurthaber 21-10-19 11:40

Jeoloji mühendisi Dr. Gülsen Uçarkuş'tan 'Büyük İstanbul Depremi' açıklaması

İstanbul'da meydana gelen 5.8'lik depremin ardından gözlerin tekrardan Marmara'ya çevrildiğini vurgulayan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Gülsen Uçarkuş, "Şu an Adalar'ın güneyi, Silivri aktivitesinin olduğu Kumburgaz fay kolu, üzerinde bir süredir aktivite olmadığı için kırılmasını beklediğimiz fay parçasıdır. Bu kısımlar üzerine dikkatle eğiliyoruz ve beklediğimiz deprem bu kollar üzerinde olacak." diye konuştu.

Trend 15-10-19 17:35

Depremi Adalar'ın güneyi ve Kumburgaz fay kolunda bekliyoruz

İTÜ Jeoloji Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Gülsen Uçarkuş: - "Şu an Adalar'ın güneyi, Silivri aktivitesinin olduğu Kumburgaz fay kolu, kırılmasını beklediğimiz fay parçasıdır. Bu kısımlar üzerine dikkatle eğiliyoruz ve beklediğimiz deprem bu kollar üzerinde olacak" - "Kuzey Anadolu Fayı'nda 1939'dan beri 3 ay ile 30 yıl arasında bir yer kırılıyor, sonra öbür yeri kırıyor. Bizim 8 depremimiz var böyle doğudan batıya göç eden. Bu göçün son depremi 99 depremleri. 3 ay ile 30 yıl arasında yine Marmara Denizi'nin içinde diğer kısmının kırılmasını bekliyoruz"

Haber 15-10-19 17:01

İTÜ'den deprem açıklaması

İstanbul Teknik Üniversitesi'nden (İTÜ) depremle ilgili yapılan açıklamada, "Son iki günde meydana gelen 4.6 ve 5.7 büyüklüğündeki iki depremin tam kilitli Kumburgaz fay segmentinin uç noktasında olması durumun kritikliğine işaret etmektedir" denildi.

Haber 26-09-19 22:56

İTÜ'den deprem açıklaması

Elif YAVUZ - İstanbul DHA  - İSTANBUL Teknik Üniversitesi (İTÜ)'nden depremle ilgili yapılan açıklamada,  "Son iki günde meydana gelen 4.6 ve 5.7 büyüklüğündeki iki depremin tam kilitli Kumburgaz fay segmentinin uç noktasında olması durumun kritikliğine işaret etmektedir" denildi.

Haber 26-09-19 21:00

İSTANBUL - İTÜ'DEN DEPREM AÇIKLAMASI

  Elif YAVUZ - İstanbul DHA  - İSTANBUL Teknik Üniversitesi (İTÜ)'nden depremle ilgili yapılan açıklamada,  "Son iki günde meydana gelen 4.6 ve 5.7 büyüklüğündeki iki depremin tam kilitli Kumburgaz fay segmentinin uç noktasında olması durumun kritikliğine işaret etmektedir" denildi.

Haber 26-09-19 20:59

Kumburgaz Kuvayi Milliye İlkokulu'nda eğitim başladı

Büyükçekmece Belediyesi tarafından eğitim bağışçısı Hüseyin Deniz'in desteğiyle yaptırılan Büyükçekmece Kumburgaz Kuvayi Milliye İlkokulu'nun açılışı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı tarafından gerçekleştirdi

Haber 16-09-19 16:57

Büyükçekmece’de engelliler arası bilgi yarışması düzenlendi

Türkiye Sakatlar Derneği Büyükçekmece Şubesi, Yaz’a Veda pikniğinde engelliler arası bilgi yarışması düzenlendi.Engelli yurttaşların moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla Türkiye Sakatlar Derneği Büyükçekmece Şubesi tarafından Kumburgaz Jandarma Kampında düzenlenen Yaz’a Veda Pikniğinde engelliler arası bilgi yarışması düzenlendi.

Yurthaber 06-09-19 13:40

İstanbul STEAM FEST Bilim Şenliği başlıyor

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Batıköy Memurdan Armağan Ortaokulu ve İstanbul Rumeli Üniversitesi iş birliği ile gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK 4007 Programı kapsamında desteklenen İstanbul STEAM Fest Bilim Şenliği başlıyor.   Şenlik yarın Kumburgaz Marin Princess Otel’de, 9 Mayıs Perşembe günü ise İstanbul Rumeli Üniversitesi Silivri Mehmet Balcı Yerleşkesi'nde ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Haber 07-05-19 15:09

Mevlüt Uysal gençlerle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Kumburgaz Mahallesi?nde ki gençlerle bir araya geldi.

Haber 07-03-19 10:45

Mevlüt Uysal gençlerle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Kumburgaz Mahallesi’nde ki gençlerle bir araya geldi.

Haber 07-03-19 09:37

Prof. Dr. Ziyadin Çakır: Deprem vaktini doldurdu, her an olabilir

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ziyadin Çakır, Büyükçekmece ve Kumburgaz açıklarından Adalar'a kadar gelen ve kırılmayan fayda 7'nin üzerindeki büyüklükte deprem olasılığı artarken, zaman ilerledikçe büyüklüğün değişmediğini kaydetti.

Haber 05-03-19 11:55

Depremin olasılığı artarken, büyüklüğü değişmiyor

İTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ziyadin Çakır: - "Marmara'nın ortasında kırılmayan bölüm var. Yani Büyükçekmece, Kumburgaz açıklarından Adalar'a kadar kırılmayan bir bölüm var. 70 kilometre civarında uzunlukta, 10 kilometre derinlikte bir bölüm. Orta segment denilen boğaz açıklarına kadar olan bir kısım bu. Bu fayın tamamı kırıldığında 7'lik bir deprem çok rahatlıkla üretebilecek büyüklükte" - "Yine 1894'teki depremde kırıldığı düşünülen Çınarcık çukuruna doğru devam eden kısım var. Ya ikisi birden ya da tek tek kırılacak. İkisi birden kırılınca da etkisi büyük olacak. Bu depremin büyüklüğü 7,1-7,2 olur. Fayın uzunluğu arttıkça depremin büyüklüğü de artacaktır" - "Zaman geçtikçe olasılık artıyor. Büyüklüğü çok artmıyor. Yılda 2,5 santimetre kayma oluyor. 10 yılda 25 santimetrelik bir kayma yapar. Bu da büyük bir şey getirmiyor. Bu bir yıl sonra çok daha büyük bir deprem olacağı anlamına gelmiyor. Ama zaman geçti ve daralıyor"

Haber 05-03-19 11:03

Büyükçekmece metrosuna haliç modeli

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece’ye yapılması planlanan metro hattı için Haliç Köprüsü modelini örnek göstererek, "Haliç Köprüsü’nde olan benzer bir sistemle Beylikdüzü-Büyükçekme hattında sorunlu olan bölgeyi yüzeyden geçirip halkımızı metroyla buluşturmayı planlıyoruz" dedi.Yerel seçimler öncesi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Mevlüt Uysal, Ak Parti’den belediye başkan adayı olarak gösterildiği Büyükçekmece’de Celaliye, Kamiloba ve Kumburgaz mahallerinde faaliyete geçen seçim bürolarının açılışını yaptı.

Haber 02-02-19 09:11

E-5’i durma noktasına getiren kaza

E-5 Otoyolu Kumburgaz mevkiinde aşırı hızlı olduğu iddia edilen kamyon kontrolden çıkarak yolcu otobüsüne çarptı.

Haber 30-01-19 21:31

Başından vurulmuş olarak bulunan polis son yolculuğa uğurlandı

İstanbul’da bariyerlere otomobili ile çarpıtan sonra duran ve başından vurulmuş vaziyette ölü olarak bulunan polis memuru Mehmet Fatih Nenemoğlu (36) Kilis’te son yolculuğuna uğurlandı.Dün sabah saatlerinde İstanbul’da E-5 karayolu Kumburgaz kavşağında polis memuru 36 yaşındaki Mehmet Fatih Nenemoğlu‘nun kullandığı otomobil, bariyerlere çarpmış, polis memuru başından tek kurşunla vurulmuş olarak bulunmuştu.Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Fatih Nenemoğlu’nun cenazesi Kilis’e getirildi.

Yurthaber 19-11-18 16:15

Polis memurunun şüpheli ölümü

BEYLİKDÜZÜ İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Fatih Nenem, aracıyla seyir halindeyken Kumburgaz Kavşağı'nda bariyerlere çarptı.

Haber 18-11-18 15:38

Polis memurunun şüpheli ölümü

BEYLİKDÜZÜ  İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Fatih Nenem, aracıyla seyir halindeyken Kumburgaz Kavşağı'nda bariyerlere çarptı.

Haber 18-11-18 15:36

POLİS MEMURUNUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Fatih Nenem, aracıyla seyir halindeyken Kumburgaz Kavşağı'nda bariyerlere çarptı.

Haber 18-11-18 15:24

İstanbul'da sis

Avrupa Yakası'nda Silivri, Selimpaşa, Kumburgaz ve Büyükçekmece'de etkili olan sis, ulaşımı aksattı

Haber 31-10-18 09:54