Maske Haberleri Ve Son Dakika Maske Haberleri

Maske Haberleri Ve Son Dakika Maske Haberleri

Boyalı kumaş, karton, plastik veya deri materyalden yapılabilen ve başkaları tarafından tanınmamak için yüze geçirilen yapma yüze maske adı verilir. Genel anlamının yanı sıra sıklıkla kullanılan başka diğer anlamlara da sahiptir. Güzel bir cilt için sürülerek kullanılan krem gibi bazı kozmetik maddelere maske adı verilir. Ayrıca ruh biliminde kişinin hem çevresine hem de kendisine karşı oynadığı rol veya takındığı davranışa da aynı isim verilmektedir. Tıp tarihinde de tıbbi amaçlı olarak kullanılan çeşitli maskeler olduğu görülmüştür. Günümüzde sağlık çalışanlarının kullandığı cerrahi, solunum, ventilli ve daha birçok maske çeşidi bulunmaktadır. Hasta olan kişiler tarafından hasta olmayanları korumak amacıyla takılan cerrahi maskeler oldukça yaygın bir kullanıma sahiptir.

Maske Haberleri

Eczacılar gribal enfeksiyonlara karşı uyardı: “Gerekirse maske takın”

Eczacılar etkili olan soğuk havalar nedeniyle artan salgınlara karşı vatandaşları tedavi sürecini ertelememeleri konusunda vatandaşları uyardı.

Kadin 19-02-2024 11:41

Evde yapılan doğal botoks maskesi sosyal medyada gündem oldu! 'Cildim çok parlak göründü'

Sosyal medya platformu TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım hızla yayılıyor. Özellikle güzellik ve cilt bakımı konularıyla ilgilenen kişilerin karşısına ise son günlerde evde yapılan doğal botoks maskesi çıkıyor. Keten tohumu ve suyla hazırlanan karışımın ciltte botoks etkisi yarattığı iddia edilirken uzmanlar ise böyle bir karışımdan botoks etkisi beklememek gerektiğini söylüyor. The Sun'dan Eliza Loukou ise bu viral maskeyi deneyip deneyimlerini paylaştı.

Kadin 05-02-2024 17:57

Fantezi elbiseleriyle maskelerinden sonra arsa ve tarlalara da veda! Müstehcen videolarıyla nam salan Fergio House'a bir şok daha

Lüks villalarda gösterişli partiler, renk renk maskelerle fantezi elbiseleri, geniş yankı uyandıran müstehcen içerikli videolar... "Fergio House" adlı ilgi çeken oluşum sırlarla dolu hayatları deşifre olduğundan bu yana Türkiye'nin gündeminden düşmüyor! İstiklal Caddesi'nde dolar saçtıkları görüntülerle de ses getiren Fergio House'un 3 üyesi bir şok daha yaşadı.

Haber 21-01-2024 14:55

Maske zorunluluğu için yeni düzenleme gündemde! Yaş sınırı olmadan herkese uygulanabilir

Pandemi döneminde hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen maskeler bir kez daha gündemde! Son günlerde hemen hemen herkes ya kendisi ya bir yakınının hastalığından muzdarip. Uzmanlar maske zorunluluğunun yeniden uygulanabileceğini dile getirdi.

Haber 10-01-2024 09:10

Diğer Haber Etiketleri

bencil beyaz Ceza Hırsız Dokuz Eylül Üniversitesi deprem ananas anne sütü aspirin bal elma yumurta Hindistan cevizi hint yağı kayısı limon muz nane patates salatalık süt zerdeçal zeytinyağı saç dökülmesi Avokado bebek koltuk altı kararması vücut spreyi retinol son dakika şampuan Salvador Dali nemlendirici yüz temizleme jeli Pirinç yaşlanma karşıtı krem maskara Instagram New York Güneş orman yangını saç bakımı dezenfektan siyah nokta Göz Kendall Jenner Kına Adana Ankara Eskişehir Hakkari İstanbul Kayseri Samsun Zonguldak Arnavutköy Çiftlik botoks avokado maskesi kuru şampuan cilt bakımı domates maskesi kömür Hong Kong emzirmek detoks sivilce traktör silah okul peeling Saç boyası gasp tuz tarifi metrobüs tiktok enfeksiyon gribal enfeksiyon grip influenza pandemi yaşlılık Yüksekova Amerika Kanada alara artık covid cerave nemlendirici cilt cilt beyazlatma cilt lekeleri cilt lekelerine doğal çözüm deu çiftlik evi deli delik fenerbahçe ffm evde saç bakımı fantezi giyim far garnier gül suyu gür güzellik gözenekler galatasaray genç icardi ilik iltihap anne at kafası ayak düzleştirici kardashian ailesi isim japon yaş yasa yaşlı yemek kaz ayağı mon nemlendirici krem koronavirüs makyaj malzemeleri maske takmama cezası maske zorunluluğu saç saç bakım maskesi saç dökülmesine ne iyi gelir pirinç unu pirinç unu maskesi sivilce maskesi sivilce nasıl geçer siyah sağlıklı cilt salgın salgın hastalık salgın hastalıklar sünger tepki sırrı kadın kyk borcu kolostrum nedir okullar ürün trend uzman torba da, kardashian maçın yüz maskesi victoria secret vücut spreyi villa erden oynanacak eo saç çıkarma yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde cilt beyazlatma yöntemleri hücreler hindistan cevizi sütü kolajen içeren besinler saç çıkaran yağlar ayaklar posa kan dolaşımını hızlandırmak mayonez maskesi sosyal medya

Maske

Maske Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Maske Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Derbide suratını direğe çarpmıştı, Icardi için korkulan iddia! 'Elmacık kemiğinde kırık var' Süper Kupa maçına maske ile çıkabilir

Fenerbahçe karşısında oynanan mücadelede talihsiz bir şekilde sakatlanan Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin elmacık kemiğinin kırıldığı iddia edilirken, cuma günü oynanacak olan Süper Kupa maçına maskeyle çıkabileceği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 25-12-2023 14:18

Kişisel bakım rutininize eklemenize değecek en etkili güzellik ürünleri

Kişisel bakım rutini kişiden kişiye farklı olsa da kimi güzellik ürünleri neredeyse herkesin beğenisini kazanıyor! Cilt serumları, temizleyiciler, farlar, rimeller ve dahası... Güzellik ürünlerindeki liste uzayıp giderken en kaliteli seçenekleri bulmak da pek kolay değil. Bu durumu daha kolay bir hâle getirebilmek için kullanıcılar tarafından en çok beğenilen ürünleri bir araya getirdik.

Kadin 10-10-2023 17:21

Maskenin dönüşü! Uzmanı tarih verip uyardı: Vakaların artmaması, artmayacağı anlamına gelmiyor

Pek çoklarının korkulu rüyası maskeler geri dönebilir! Kış ayları için uzmanından uyarı geldi. "Kış aylarını tekrar maskeyle geçireceğimiz anlamı buradan çıkarılabilir" diyen Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sarhan Sakarya, DSÖ'nün açıklamasına dikkat çekti. Sakarya, Kovid-19'un son günlerde giderek daha sık konuşulmaya başlayan Eris varyantı hakkında da "Vakaların önümüzdeki dönemde artmayacağı anlamına gelmiyor" dedi.

Haber 03-09-2023 11:49

Çiftlik evi sahibinin el ve ayaklarını bağlayıp hayvanlarını ve paralarını gasbeden 7 zanlı yakalandı

Eskişehir'de girdikleri çiftlik evinin sahibinin el ve ayaklarını bağlayıp küçükbaş hayvanları ile paralarını gasbettikleri iddiasıyla 7 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 18-08-2023 15:37

Botoks yaptırmaya gerek yok! Bu maske cilt rengini açıyor, kırışıklıkları yok ediyor

Birçok kişi özellikle kadınlar cildinin ışıl ışıl parlamasını ve sağlıklı görünmesini ister. Ancak yaşlandıkça bireyin cildi doğal olarak daha az elastik ve daha kırılgan bir yapı kazanır. Azalan doğal yağ üretimi ciltte kuruluğa yol açar ve bu da cildin daha kırışık görünmesini sağlar. Bu gibi problemlerden doğal yöntemlerle kurtulmak için kırışıklıkları gideren ve cilt tonunu açan maske tarifini deneyebilirsiniz.

Kadin 03-08-2023 15:36

Kaz ayakları ve kırışıklıklarınızdan kurtulun! 2 malzemeli maske ile 10 yaş gençleşeceksiniz

Yaş aldıkça ortaya çıkan kırışıklık ve kaz ayakları ciltte istenmeyen görüntüye sebep olabiliyor. Özellikle kaz ayakları yaşımızdan çok daha büyük görünmemize neden olabiliyor. Cildiniz ışıl ışıl parlaması için doğru cilt bakımı ve cildin ihtiyaç duyduğu nem miktarına ulaşmasını sağlamalısınız. Evde yapılan cilt maskesinin 10 yaş gençleştirdiği iddia ediliyor.

Kadin 03-08-2023 10:21

Beyaz kil maskesi faydaları: Beyaz kil maskesi ne işe yarar, nasıl yapılır?

Cildiniz için doğal güzellik sırrı: Beyaz Kil Maskesi! Beyaz kil maskesi, gözenekleri derinlemesine temizleyerek cildinizin nefes almasını sağlar, yağ dengesini düzenler ve pürüzsüz bir cilt tonu sunar. Hassas ve kuru ciltler için ideal olan bu mucizevi maske, ölü hücreleri arındırarak doğal bir parlaklık kazandırır. Beyaz kil maskesi, cilt bakımı için oldukça faydalı doğal bir yöntemdir. Beyaz kil kozmetik ürünlerde ve cilt bakımında yaygın olarak kullanılır.

Haber 30-07-2023 22:36

Botoks tarihe karışacak! Göz çevresi kırışıklıklarından kurtulmak için mucizevi maske tarifi

Her ne kadar cildimizin pürüzsüz ve güzel olmasını istesek de zamanla çevresel faktörler ve yaş almanın etkisiyle cilt problemleri ile karşılaşabiliyoruz. Bu problemlerden biri olan göz çevresi kırışıkları ciltte en erken oluşan kırışıklıklardan biridir. Haftada 1-2 kez deneyeceğiniz kırışıklık karşıtı maskeler ile cildinizi en az 10 yıl gençleştirebilirsiniz.

Kadin 06-07-2023 12:09

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun kırışıklıkları yok eden maske tarifi! Yarım saat içinde botoks etkisi yaratıyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, hastalıklar ve sağlıklı yaşam üzerine bilgilendirmelerde bulunuyor. Kadınların büyük problemlerinden olan cilt kırışıklıklarını geçirmek için maske tarifi veren Saraçoğlu, evde yapılan doğal maskenin botoks etkisi yarattığını belirtti.

Kadin 12-06-2023 10:42

ABD’de panik: Gökyüzü kızıla büründü! “Dışarı çıkmayın uyarısı” yapıldı... Hava kalitesi düşünce maskeler geri döndü

ABD'nin kuzey doğu eyaletleri, Kanada'da günlerdir devam eden orman yangınlarından oluşan dumanların etkisi altında kaldı. Kanada’daki orman yangınları nedeniyle oluşan duman bulutunun New York’a ulaşmasıyla şehirdeki hava kalitesi tehlikeli seviyeye çıktı. Uzmanlar tarafından dışarı çıkılmaması konusunda uyarı yapılırken 1 milyon ücretsiz maskenin dağıtılacağı açıklandı.

Trend 09-06-2023 15:27

Kırışıklıkları bir gecede azaltıyor! Düzenli kullanımda gençleştiriyor

Kırışıklık görünümünü azaltmak ve daha genç görünmek için çeşitli maske tarifleri aranıyor. Cilt bakımında pahalı ürünler yerine doğal ve kolay ulaşılabilir maske tariflerine yöneliyorsanız her evde bulunan temel malzemelerle yapılan bu tarif tam size göre! Kırışıklık giderici doğal maskenin etkileri görenleri şaşırtıyor.

Kadin 07-06-2023 10:26

Pandemide maske takmayanlara ceza yağmıştı! Resmi Gazete’de yayımlandı: O paraların hepsi iade edilecek…

Koronavirüs döneminde maske takma kuralını ihlal edenlere kesilen cezalar geçtiğimiz yıl iptal edilmişti. Ancak cezasını ödeyenler için herhangi bir para iadesi yapılması söz konusu değildi. Pandemi döneminde kesilen cezaların iadesi için Anayasa Mahkemesi'ne yapılan itiraz karara bağlandı. Bugün Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile artık ödenilen cezaları geri almak mümkün olacak.

Finans 24-05-2023 08:21

Isısız saç düzleştiren maske tarifi! Düzleştirici kullanmadan hayalinizdeki saçlara kavuşun

Düz saç kullanımı çok daha rahat olabiliyor. Ancak saçları düzleştirmek için uygulanan ısıl işlemlerde doğru koruma yöntemlerinin yapılmaması saçın büyük hasarlar almasına yol açıyor. Saçını düzleştirici olmadan düzleştirmek isteyen doğal çözümler arıyor. İşte saç düzleştiren maskeler...

Kadin 05-05-2023 10:40

Metrobüsteki kör eden maske kavgasında karar çıktı! 'İlk haksız hareket' 5 yıl 5 ay hapis...

Avcılar'da 2021 yılında meydana gelen 'maske' olayında hapis cezası kararı çıktı! Metrobüste kendisini maske takması konusunda uyaran güvenlik görevlisi Şükrü Turan'a yumruk atıp tek gözünü kaybetmesine yol açan Ö.S. 5 yıl 5 ay hapis cezası çarptırıldı. Duruşmada Ö.S. ise Şükrü Turan için "Güvenlik görevlisinin yanında bana vurdu" diyerek beraatini istedi.

Haber 04-05-2023 14:04

Yüzdeki kırışıklıkları bir gecede geçiriyor! Sadece üç malzemeyle hazırlanan yaşlanma karşıtı maske tarifi

Zaman içerisinde yüzde meydana gelen kırışıklar yaşımızı ele verebiliyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için tek yöntemin botoks olduğu düşünülse de evde hazırlanan doğal maske tarifleri de yaşlanma karşıtı etkiler yaratabiliyor. Her evde bulunan malzemelerle yüzündeki kırışıklıklara veda edebilirsiniz.

Kadin 04-05-2023 13:29

Botoks etkisi kanıtlanmış maske tarifi! Bir tutamıyla yaşlılık izlerini silip süpürüyor

Yaşlandıkça ciltte meydana gelen kırışıkları gidermek için en etkili yöntemin botoks olduğu düşünülüyor. Ancak yanlış botoks uygulamaları yüzde hasar bırakabiliyor. Bu nedenle birçok kişi botoks etkili maske tarifleri arıyor. Yüzdeki kırışıklıkları geçirmek için etkili maske önerileri arıyorsanız kanıtlanmış yaşlanma karşıtı maske tarifine göz atabilirsiniz.

Kadin 28-04-2023 10:15

Sadece 2 malzeme ile dökülen saçlarınızı geri kazanın! Saç çıkartan maske tarifi

Saç dökülmesi hem kadınların hem de erkeklerin ortak sorunlarından. Saç dökülmesine erken müdahale edilmemesi kelleşmelere neden olabiliyor. Genetik saç dökülmesine evde çözüm bulmak zor olsa da normal saç dökülmeleri için etkili sonuçlar alabilirsiniz. Saç çıkartan maske tarifi arıyorsanız aşağıda yer alan tarif saçlarınızı gürleşmesini sağlayabilir.

Kadin 26-04-2023 15:50

Kayseri sokaklarında ilginç görüntü! At kafasıyla kalabalığın arasında dolaştı, gören şaştı kaldı

Kayseri'nin en işlek caddesinde bir adamın at kafası maskesiyle dolaşması görenleri şaşkına çevirdi. Kentin en yoğun yerlerinden biri olan Sivas Caddesi'nde at kafası maskesi giyerek kalabalığın arasında dolaşan adamı görenler hemen telefona sarıldı.

Haber 16-04-2023 15:20

Yaşlılık belirtilerini anında geçiriyor! Botoks etkisi yaratan maske tarifi

Yaşlandıkça ortaya çıkan kırışıklıkları gidermek için çeşitli yöntemler aranıyor. Kadınlar daha genç bir cilde sahip olmak için botoks uygulamalarını tercih ediyor. Ancak botoks yaptırmadan evde yapılan etkili maske tarifi ile cildinizde botoks etkisi yaratabilirsiniz.

Kadin 09-03-2023 11:04

Hong Kong'da pandeminin başından bu yana bir ilk! Maske zorunluluğu 945 gün sonra kaldırıldı

Koronavirüs salgının ortaya çıktığı 2020 yılından bu yana maske takma zorunluluğu uygulanan Hong Kong'da 945 gün sonra yasak kaldırıldı.

Haber 01-03-2023 20:10

Yaşlanmayan kadınların gizli maske tarifi! Etkisi bir gecede bile görülüyor

Yaşlanmayan kadınların ortak özelliklerine baktığımızda cilt bakımına verdikleri önem görülüyor. Sağlıklı bir cilt bakımı için pahalı ürünlere para verilmesi gerektiği düşünülse de bu yanlış bilinen bilgiler arasında yer alıyor. Her evde yer alan doğal malzemeler ile de cildinize uyacak maske tarifini bulmak mümkün. Kırışıklık karşıtı maske tarifi arıyorsanız aşağıdaki tarife göz atabilirsiniz.

Kadin 01-03-2023 15:15

Ortadoğulu kadınların şaşırtan güzellik sırları! Genç ve parlak bir cilt için...

Güzellik sırları ve bakımları ülkeden ülkeye değişim gösteriyor. Kadınlar daha bakımlı ve sağlıklı görünen saç ve cilt için çeşitli yöntemler uyguluyor. Güzellikleriyle bilinen Ortadoğulu kadınların da doğal malzemeler kullanarak yaptıkları şaşırtan güzellik sırları bulunuyor.

Kadin 28-02-2023 14:41

Yaşlılık izlerini yok ediyor! Botoks etkisi yaratan doğal maske tarifi

Yaş ilerledikçe vücudun kolajen üretimini azaltması cildin esnekliğini ve sıkılığını kaybederek kolayca kırışmasına neden oluyor. Birçok kadın ciltlerindeki kırışıklıkların azalması için botoks uygulamasını tercih ediyor. Ancak cildin genç kalması için botoks tek yöntem değil. Evde hazırlanan doğal maskeler de botoks etkisi yaratabiliyor.

Kadin 28-02-2023 11:31

Adana'da bekçilerin ellerini bağlayıp çiftlikte gasp yapan 2 zanlı tutuklandı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesindeki bir çiftlikte 3 bekçinin ellerini bağlayıp 4 traktör ile bazı eşyaları gasbeden silahlı ve maskeli 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Yurthaber 22-02-2023 10:12

İstanbul’dan deprem bölgesine 576 bin maske gönderildi

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan deprem bölgesine, salgın hastalıkları önlemek amacıyla 2 askeri uçakla 576 bin maske gönderildi.

Haber 18-02-2023 22:09

Deprem bölgesinde salgın riskine dikkat! Önlem alınmazsa ciddi sonuçlara sebep olabilir

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından 10 şehir birçok konuda oldukça hasar aldı. Bu hasarlar arasında enkazlar büyük risk oluştururken depremzedelere yapılan yardımların çevrede birikimi, toz bulutları ve yemek artıkları gibi problemler de salgın hastalık riski oluşturmaya başladı. Uzmanlar deprem bölgesinde salgın hastalıklardan korunmak için yapmanız gerekenleri paylaştı.

Haber 14-02-2023 09:16

Sadece 3 malzemeyle dökülen saçlarınızı geri kazanın! Resmen saç fışkırtıyor

Saç dökülmesi kadınların ve erkeklerin ortak sorunları arasında yer alıyor. Zaman zaman strese, hava değişikliğine ve kimyasal ürünlere bağlı olarak dökülen saçlar oldukça can sıkıcı olabiliyor. Her evde bulunan üç malzeme dökülen saçlarınızın geri çıkmasını sağlayabilir. Saçlarınızı gürleştirmek ve yeni saçlar çıkartmak için maske tarifleri arıyorsanız bu kolay tarifi denemelisiniz.

Kadin 12-01-2023 09:13

Cilt bakım maskesi büyük tepki topladı: Bencil ve delisin!

Cilt bakımı özellikle kadınlar için büyük önem taşıyor. Daha sıkı ve parlak bir cilde sahip olmak, cilt kusurlarını gidermek için çeşitli bakım ürünleri uygulanıyor ve maskeler yapılıyor. İlginç cilt bakım maskelerin etkileri merak uyandırabiliyor. Instagram'da yaptığı cilt maskesini kullanan kadın kullandığı malzeme nedeniyle tepkilerin hedefi oldu.

Kadin 25-12-2022 17:33

Cilt kararmalarını bembeyaz yapacak! Japonların cilt beyazlatma sırrı

Cilt kararmaları yaşayan birçok kişi bulunuyor. Bu kararmaların renginin açılması ve cildin daha parlak görünmesi için çeşitli bakım ürünleri uygulanıyor. Ancak bakım ürünlerinin içerisinde yer alan kimyasallar tehlikeli sonuçlara yol açabiliyor. Japonlar ciltlerini beyazlatmak için her mutfakta bulunan bir gıdayı kullanıyorlar. İşte cilt kararmalarını giderecek ve cildi bembeyaz yapacak o tarif...

Kadin 21-12-2022 16:19

Bir bir telefonlara mesajlar geliyor… Veliler dikkat! Uzmanlar uyardı okul yönetimleri harekete geçti 'Felaket...'

Bir süredir toplumda yaygın olarak görülen virüsler ve yaşanan salgın sebebiyle maske takmaya başlayan bazı vatandaşlar olduğu da dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle çocuklar arasında yaygın olarak görülen bu hastalıklar okul yönetimlerini harekete geçirdi. Okullardan velilere mesaj yoluyla maske çağrısı gelirken uzmanlar da hafif semptomlarda öğrencilerin okullarda maske takması gerektiğini, çok hasta olan çocuklarınsa okula gitmemesinin daha doğru olacağını söylüyor. Peki, maske geri mi dönüyor?

Haber 15-12-2022 09:57

Bir il maskesiz dışarı çıkamıyor! Koronavirüsten değil... Yetkililere seslendiler: Pandemide gitmedik, şimdi hastaneye gidiyoruz

Hakkari'de vatandaşların kirli havadan dolayı dertli. Yüksekova ilçesinde yoğunlaşan kömür dumanından dolayı kentte yaşayanlar maskesiz dışarı çıkamıyor. Doğal gazın şehirlerine bir an önce gelmesini isteyen Yüksekovalılar, "İnsanlar pandemide gitmiyordu, bu havadan dolayı hastaneye gidiyor" diyerek isyan etti.

Haber 13-12-2022 23:33

Hastalık her geçen gün yayılıyor! Grip vakaları koronavirüsü solladı: Aralık ayı için uyarı

Türkiye'de son haftalarda artan öksürük, boğaz ağrısı ve halsizlik gibi şikayetler endişeye neden oldu. Vatandaşlar, çevrelerinde birçok kişide benzer belirtilerin görüldüğünü ifade ederken adeta viral enfeksiyon patlaması yaşandı. Okulların da açılmasıyla birlikte bulaş riski evlere ulaştı. Hem kovid hem de grip testi negatif çıkan kişiler 'soğuk algınlığı' diye geçiştirirken maske takılmaması hastalığı iyice yaydı.

Haber 10-11-2022 07:55

Yüz çukurları için etkili maske tarifi! Yüz çukurları nasıl geçer?

Yüz çukurları ciltte istenmeyen problemler arasında bulunuyor. Toplumda birçok kişi yüz çukurlarından şikayet ediyor. Genellikle sivilcelerin sıkılması nedeniyle kaynaklanan bu durum için çeşitli çözüm önerileri bulunuyor. Yüz çukurları nasıl geçer? diye merak ediyorsanız ciltte oluşan delik ve çukurlar üzerinde etkili olan maske tarifine şans verebilirsiniz.

Kadin 04-11-2022 09:38

Deneyenler öneriyor: Cildi bembeyaz yapıyor, gençleştiriyor! Cilt tonunu açan pirinç unlu maske tarifi

Birçok kişi cilt tonunu açmak istiyor. Daha beyaz ve parlak bir cilde sahip olmak için çeşitli ürünler kullanılıyor. Ancak çok yüksek fiyatlara satılan bu ürünleri almaya hiç gerek yok. Evde pirinç unu kullanılarak yapılan maske cildi beyazlatıyor, parlatıyor, lekeleri götürüyor. İşte bebek gibi bir cilde sahip olmak için etkili olan o maske tarifi...

Kadin 20-10-2022 07:48

Maske cezaları silindi mi? 2022 maske cezaları ne zaman silinecek?

Maske cezalarını da içeren torba yasa komisyondan geçti. Bu yasa ile Covid-19 döneminde uygulanan maske takmayan kişilere yazılan cezaların silineceği duyurulmuştu. Peki maske cezaları silindi mi? 2022 maske cezaları ne zaman silinecek? İşte merak edilenler...

Finans 18-10-2022 09:35

Son dakika: Milyonları ilgilendiren torba yasa teklifi kabul edildi! Maske cezaları, KYK faizi, icra borçları, çalışanlara yemek parası...

Son dakika haberine göre Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren, ekonomik düzenlemeler içeren 52 maddelik torba yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi. Teklifle; Kovid-19 salgını sürecinde maske takmayanlara verilen cezalar affedilecek. KYK kredi faizleri ödenmeyecek. 2000 TL ve altındaki icra borçlarının sonlandırılması amaçlanıyor. İşverenler çalışanlarına yemek paralarını nakit ödemeleri halinde vergiden istisna olacak.

Haber 17-10-2022 18:07

Mahallenin kabusu olmuşlardı! Geceleri ortaya çıkan maskeli hırsızlar yakalandı

İstanbul Arnavutköy'de bir mahalleye dadanan ve vatandaşın kabusu olan hırsızlarla ilgili yeni gelişme yaşandı. Dünyaca ünlü "La Casa Da Papel" dizisinde de kullanılan "Salvador Dali" maskeleri takan, ellerinde demir kesme aletleriyle dolaşan hırsızlar yakalandı. Öte yandan şahısların yeni görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 14-10-2022 14:09

Editörlerin seçimi olan bu ayın en etkili güzellik bakım ürünü önerileri

Güzelliğinize güzellik katacak özel bakım ürünlerine ihtiyacınız olabilir. Cildinize, saçlarınıza ve hatta dişlerinize hak ettiği bakımı göstererek olası sorunların önüne geçebilir, doğal güzelliğinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Saç bakımından cilt bakımına kadar son bir ayın en etkili bakım ürünlerini listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Kadin 12-10-2022 16:03

Maskesiz girilebilir yazdı, 40 kez ceza yedi! Pandemide gündem olan esnaf: İlk gündem beri söylüyoruz

Pandemi sürecinde kesilen maske ve sokağa çıkma cezası borçlarının silinecek olması, o dönemde yaşananları akıllara getirdi. Bunlardan biri de Zonguldaklı esnaf Erkan Cinbir. Çaycuma'da esnaflık yapan ve 40 kez maske takmama cezası yiyen, defalarca karakolluk olan ve cezalara karşı çıkan Cinbir, en başından beri bunu savunduğunu söyledi. Esnaf ayrıca iş yerini kapatmak zorunda kaldığını ve ticari hayatının bittiğini söyledi.

Haber 08-10-2022 15:35

Maske takmama cezaları siliniyor mu? Koronavirüs döneminde maske takmayanlara verilen cezalar silinecek mi?

Koronavirüs pandemisi döneminde uygulanan maske takmama cezası, uzun bir zaman sonra gündeme geldi. Normalleşme adımları ile birlikte aşama aşama şekilde kaldırılan maske takma zorunluluğu kapsamında, maske takmayanlara ceza uygulaması yapılmıştı. Yeni kanun teklifi ile birlikte ise cezaların silinip silinmeyeceği merak edildi. Peki maske takmama cezaları siliniyor mu? Koronavirüs döneminde maske takmayanlara verilen cezalar silinecek mi? İşte merak edilenler...

Haber 06-10-2022 21:50

Kendall Jenner'ın sadece iki malzeme ile yaptığı sivilce geçiren maskesi! Tamamen doğal malzemeler ile etkili çözüm

Kardashian ailesi hem özel hayatları hem de güzellik adına yaptıkları uygulamalar ile sıklıkla konuşuluyor. Kardashian ailesinin başarılı ve güzel kardeşleri Kendall Jenner gençliğinde sivilceler ile oldukça mücadele ettiğini açıkladı. Sivilcelerini geçirmek için evde yaptığı doğal maskenin tarifini verdi. İnsanlar sivilce nasıl geçer? diye aramalarda bulunuyor. Sadece iki malzeme ile hazırlanan bu maske tarifi cilt problemleri için ilgi çekiyor.

Kadin 03-10-2022 08:39

Tek maskeyle ne sivilce kalır ne kırışıklık! Cildinizi bebek gibi yapacak

Cilt bakımı oldukça büyük önem taşıyor. Cildin daha pürüzsüz olması için çeşitli yöntemler aranıyor. Doğru maskeler kullanılarak istenilen cilde kavuşulabiliyor. Her evde bulunan malzemelerden oluşan bu maske tarifi de birçok cilt sorununa mucizevi sonuçlar veriyor.

Kadin 20-09-2022 15:58

Doğru sanıyoruz ama yanlış! En yaygın yapılan 7 güzellik hatası

Kadınlar kişisel bakımına çok daha dikkat ediyorlar. Kişisel bakım için çok çeşitli ürünler kullanılıyor. Bu ürünler hayatımızı daha kolay hale getirebiliyor. Ancak kullanılan ürünlerin birçoğu yanlış uyguladığımı biliyor muydunuz? İşte en sık yapılan 7 kişisel bakım hatası...

Kadin 09-09-2022 10:03

Okullarda maske takmak zorunlu mu? Bakan Koca açıkladı! Okullarda maske zorunluluğu geri gelecek mi?

Okulların açılmasına kısa bir süre kala maske zorunluluğu detayları merak edilmeye başlandı. İlkokul 1. sınıflarda yeni eğitim öğretim yılına bir hafta önceden başlarken, pandeminin hala sürmesi akıllara maske konusunu getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ise konu ile ilgili açıklama geldi. Peki okullarda maske takmak zorunlu mu? Okullarda maske zorunluluğu geri gelecek mi? İşte merak edilenler...

Egitim 07-09-2022 08:47

Kullanılmış maskeleri evsel atığa dönüştüren cihaza en iyi akademik buluş ödülü

Kullanılmış maskeleri evsel atığa dönüştüren cihaza "en iyi akademik buluş" ödülü

Yurthaber 04-09-2022 15:10